- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.801
selam canim nasilsin
Biraz spor yapıp sıkılaşmak güzel olur canım.
..
Agri kesici olsançok şükür canım iyim sen nasılsın ?
regl oldum bugün ve benim bayaa ağrılı geçer suan hafiften ağrım başladı bakalım hayırlısı
ah bebişim bende öyle diyorumda suan spora karşı nedense iradem yok her gün sabah erken kalkıp spor yapacagımı söylüyorum ama sabah kalkamıyorum remen yataga gömülüyorumm gözümü açamıyorummm
Beruş dun 45 dk tempolu yurudum ondan da olabılır mıSelincigim sebze aliverisine cok sevindim inanki
Nacizane bir fikrimi soylemek istiyorum ama sende vucudunun tepkisini deneyebilirsin
Tarti oncesi gunde spor yapildiginda kaslar sistigi icin cuma biraz fazla cikiyor tarti.
Benim hep oyle olurdu.
Istersen bir persembe spor yap cuma tartiya bak
Sonraki haftada spor yapma tartiya bak
Sehriye corbasiMeloş fabrıkadaki öğle yemegını yazıyorum ne yıceğim yardım et;
Sehrıye corbası
Nohut yemeği
Bulgur pilavı
Kadayıf
Salata
Senin menuler duzende degilkiBeruş dun 45 dk tempolu yurudum ondan da olabılır mı
Server corbayi bulgurlu icme sehriyede kh sonuctaSehriye corbasi
Salata
Yada
Salata
2-3 kasik bulgur
Dedim ki sana detoks diyeti yazmıştım yapsaydın ödemini şişkinliğini atardın ama korkutmamak için detoks demedim dedim.Melos gormuyorum sekerım ne yazdınnn
Evet bende sıcacık yatagımda olmak istiyorum ama napalım zayıf olmak için mesai harcamak lazım...çok şükür canım iyim sen nasılsın ?
regl oldum bugün ve benim bayaa ağrılı geçer suan hafiften ağrım başladı bakalım hayırlısı
ah bebişim bende öyle diyorumda suan spora karşı nedense iradem yok her gün sabah erken kalkıp spor yapacagımı söylüyorum ama sabah kalkamıyorum remen yataga gömülüyorumm gözümü açamıyorummm
Sadece Çorba ve salata canımMeloş fabrıkadaki öğle yemegını yazıyorum ne yıceğim yardım et;
Sehrıye corbası
Nohut yemeği
Bulgur pilavı
Kadayıf
Salata
İnsallahhhh cnmliste harika bu hafta yine ciddi kilo vereceksin gibi görünüyor
Kolay gelsin canimkızlar günaydın
tam misafir olayını kapattım ki,şimdi baaşka işler başladı
eşimin makalesini çevirmem lazım,onun hiç vakti yok
ben de işi güç yemek yapmayı bırakıp,çeviri yapacağım mağlesef,spor da yalan oldu,iki gün buna ayıracağım ama burayı da ihmal etmem merak etmeyin
şimdi kızım uyudu ben makaleye koşar
Bu haftayi riske atmtm persembe yapmym o zaman ama dans filan ederm ynr hateket yaparm haftayada persembe yne yuryusume devam ederm tatlm olurmu :)Selincigim sebze aliverisine cok sevindim inanki
Nacizane bir fikrimi soylemek istiyorum ama sende vucudunun tepkisini deneyebilirsin
Tarti oncesi gunde spor yapildiginda kaslar sistigi icin cuma biraz fazla cikiyor tarti.
Benim hep oyle olurdu.
Istersen bir persembe spor yap cuma tartiya bak
Sonraki haftada spor yapma tartiya bak
Canm ben sabahlari yapamiyirm genelde aksm cunku cocuklar var bir farki varmiki sabah yada aksam olmasinin ??çok şükür canım iyim sen nasılsın ?
evet canm kendme yeni bir sayfa actmSenin menuler duzende degilki
Benim dedigim hergun duzenli spor yapanlarla ilgili Birde selini. Vucudu yeni sporla tanisti
canm benmde 7 gnum var etkilermi beni gerci smdden belime agrisi vurdu ama ne yapmliymServeycim geçen cuma 74.4 kg idin. Şuan 75 ler diyorsun... İnşallah 74.4 ü tekrar görüp diğer arkadaşların puanını almazsın.işte hafta sonu kaçamağı bu kadar çok uğraştırıyor canım. Ben regl oldugumda bile 1 kg veriyodum.lütfen kızma bana seni ve takımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?