Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

can yarama dokundun haklısın ama facde karaty topluluğu diye bir gurup var baya bir üye çok kilo veren var onlar bana umut veriyor bu hafta istediğim sonucu alamazsam son denemem artık senin peşinden ayrılmam
Canım benim kuzenim 40 kg fazlası vardı. Oda karatay yaptı ama olimpik bi havuzda 2 km yüzüyordu ardından spor salonuna gidiyordu.şimdi öyle bir vucudu var ki anlatamam sana. ama boş olucaksın çoluk çocuk olmucak bekar olucaksın dimi tatlım bizim sorumluluklarımız fazla...

Tamam berus dıkkat edıceğim soz,ogleden snr dr atlatayım daha ıyı olcam eminim.olmadı cuma kdr gene maydanoz limon yapayım odem atmak için

çok beğendim
menüler neredeyse kusursuz olmaya basladı
Sebze alisverisimide yapttmm oh cok mutluym ispanak karnibahar pirasa maydanoz sogan lahana ne bulursam yesil aldim
cok haklisin canm ya oyle diyince insani seytan daha bir zorluyor malesef :/

Haklisin canm yuryus yaptgm icin cok mutluym :) ayy bebiside goruceksin desene :)
canm kolay gelsin sana cok ese yardm tabki herseyden onemli kolay gelsin tatlm :)

öncesi ve sonrası olmadan olmazzz
Eki Görüntüle 1306734
vovvvvv
Kiz zaten guzelmiis zayflaynca super olmuss gercekten zayflynca ust tarafta kuculmuuus diiimiii gercekten her sababah bir ayri ozeniyorm ozentiden yazamadm yani

vs angel da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1306735
meltemcim bu hatun gibiymiş kızlarr
ee sıra bizde o zamann
kilolu olmanın en iyi yanı kilo verme sevincini yaşayabilmek
Mirandaa kerr

ay akilima takildi bu hatunlar zayifliyorda niye sarkmiyor
Evet ya bende hep dusunuyorm nasil bir spor yapiyorlarda bu kadr kusursuz zayfliyorlar aklm almadii :/

Günaydın arkadaşlar
Gunaydn canm anck gecmisi okuyabiliyorm :)

Kızlar dun aksam guzel bır haber aldım,uzun zamandır bebişi olmayan bır arkadasım hamıleymış üstelik ikiz bebekler...

Cook seker allah kucagnada almayi nasip etsin tatlim hele ikiz bebek benm en cok istedigimdi :) masallah :)

canm bize haber ver tamammi

yok tatlim ben hep erkenciyimdir ama evde esim olunca yada elif erken uyaninca nete giremiyorum.herif iste elif uyuyor evin kadinida burda simdi
bende simdi cocuklari yedirdim evi toparlamadan bi bakym dedm :)

aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
nerdesiiin merak ettik :) menuleri bekliyoruz :)

Her turlu 76 900 olurum. Bu haftaki hedefim :)
Waw 2 kg ı geçersin o zaman hayriyecim.
Günaydın canım

Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm
Bende ayni sornu yasiyorm canm malesef doktor cikrmaktan baska cozum yok dedi onuda ben goze alamadim :)

Canm pazar bana agir olmus gibi geldii...

bende hyret ediyom bazilarininki ses cikarmiyormus
benimki evi devirecekti gurultusunden
benmkide bayagi ses yapoyir ama yapck bisy yok :) allahtn alt katta kimse yok :)

Gunaydin cnm. Keşke sevsemde icsem ya hic sevmiyorum :)
Canm zamanla alisiyorsunn biraz dene bak :)

canlar bugun misafirim size doyum olmaz ben sizi çok sever inş sonra görüşmek ister
Kolay gelsin tatlm :)

Kizlar 78 olmusum tam :)
ayy suppper bende ineyyiiiim artkkkk :) bugn sabit kalmiism ama yaa nye bilmiyorm regl yaklasti ondanmii acabba bugn daha dkkat edip yenmem lazm direnci :)

Kizlaar gunaydiiin ancak okudum kusura bakmayn bisy kacirmak istemedim son degerlendirebilecegimiz 3 gunumuz var kizlar haddii gayret edelim cuma mutlu olallmm :)

Selincigim sebze aliverisine cok sevindim inanki
Nacizane bir fikrimi soylemek istiyorum ama sende vucudunun tepkisini deneyebilirsin
Tarti oncesi gunde spor yapildiginda kaslar sistigi icin cuma biraz fazla cikiyor tarti.
Benim hep oyle olurdu.
Istersen bir persembe spor yap cuma tartiya bak
Sonraki haftada spor yapma tartiya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…