- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #121.781
güzeldi saygı duyarımGünaydın canım tesekkur ederim ama prensip gereği biraz gizlenmeyi severim nede olsa sanal alem...
Canım benim kuzenim 40 kg fazlası vardı. Oda karatay yaptı ama olimpik bi havuzda 2 km yüzüyordu ardından spor salonuna gidiyordu.şimdi öyle bir vucudu var ki anlatamam sana. ama boş olucaksın çoluk çocuk olmucak bekar olucaksın dimi tatlım bizim sorumluluklarımız fazla...can yarama dokundun haklısın ama facde karaty topluluğu diye bir gurup var baya bir üye çok kilo veren var onlar bana umut veriyor bu hafta istediğim sonucu alamazsam son denemem artık senin peşinden ayrılmam
74,4emine karataymi yapiyorda
cuma bildirimin neydi
Dikkat et yediklerine bakalim ödem ne Kadar olacak
Tursu da yemıyorum kiDikkat et yediklerine bakalim ödem ne Kadar olacak
Ay belkide olmaz kilonu korursun en kotu
Serveycim sana yazıyorum cevap vermiyosun hiç...
Sebze alisverisimide yapttmm oh cok mutluym ispanak karnibahar pirasa maydanoz sogan lahana ne bulursam yesil aldimçok beğendim
menüler neredeyse kusursuz olmaya basladı
cok haklisin canm ya oyle diyince insani seytan daha bir zorluyor malesef :/çok iyi canım,kararlılığını taktir ettim
kızlar sizinle bir özelliğimi paylaşmak istiyorum, ne zaman bir işi kıvırsam, yani artık tamam ben hayatta çikolata filan tüketmem,canım istemiyor,kendime de güveniyorum desem,işte ben o noktada hata yapıyorum.insan asla kendinden emin olmamalı,hep şişman haline dönme korkusu olmalı ki,zayflama devam etsin
Haklisin canm yuryus yaptgm icin cok mutluym :) ayy bebiside goruceksin desene :)seon halimiz o benden daha dombiliydi..
onun minik bir bebegi var
aklinca beni sisman psikolojisine sokacak yermiyimmmmmmmmmmm
menu yazip kacmayin ya
arad burda olunku irtibati koparmayalim
olsun buda cok guzel eskiden buda yoktu ya
sana cani gonulden katiliyorum
kahvemi isteme benden buz gibi sogurum senden
ayyy cok sevindim
ama sen yaparsin demistim sana
ben suan resmen arizayim
bilet alinsa sanirim hepten kesilirim
3 zor cunku spor yapamiyorum
yuruyusede cikamiyorum hergun bir is cikiyor
o nedenle sporsuz diye boyle oluyor
canm kolay gelsin sana cok ese yardm tabki herseyden onemli kolay gelsin tatlm :)kızlar günaydın
tam misafir olayını kapattım ki,şimdi baaşka işler başladı
eşimin makalesini çevirmem lazım,onun hiç vakti yok
ben de işi güç yemek yapmayı bırakıp,çeviri yapacağım mağlesef,spor da yalan oldu,iki gün buna ayıracağım ama burayı da ihmal etmem merak etmeyin
şimdi kızım uyudu ben makaleye koşar
Kiz zaten guzelmiis zayflaynca super olmuss gercekten zayflynca ust tarafta kuculmuuus diiimiii gercekten her sababah bir ayri ozeniyorm ozentiden yazamadm yani
Mirandaa kerrvs angel da paylaşalım,hedefleri yükseltelim
Eki Görüntüle 1306735
meltemcim bu hatun gibiymiş kızlarr
ee sıra bizde o zamann
kilolu olmanın en iyi yanı kilo verme sevincini yaşayabilmek
Evet ya bende hep dusunuyorm nasil bir spor yapiyorlarda bu kadr kusursuz zayfliyorlar aklm almadii :/ay akilima takildi bu hatunlar zayifliyorda niye sarkmiyor
Gunaydn canm anck gecmisi okuyabiliyorm :)Günaydın arkadaşlar
Kızlar dun aksam guzel bır haber aldım,uzun zamandır bebişi olmayan bır arkadasım hamıleymış üstelik ikiz bebekler...
canm bize haber ver tamammiKuzlar 16.30 da dr gıtcem.normalde 70 in altına dusmeden gıtmeyecektım ama ben 4-5 aydır erteliyorum.dun melosum dınlen dedı ya ondan yok dedım uzattıkca uzatcam.eger cıkartırsam sıkmak zorunda kalırım Ama korkuyorum
bende simdi cocuklari yedirdim evi toparlamadan bi bakym dedm :)yok tatlim ben hep erkenciyimdir ama evde esim olunca yada elif erken uyaninca nete giremiyorum.herif iste elif uyuyor evin kadinida burda simdi
nerdesiiin merak ettik :) menuleri bekliyoruz :)aman Allah'ımmm
600mesaj..
gelemedım gıremedım.. affedınnn
gunaydın herkeseee
ben sımdı pazar ve pazt menusu verecegım dı mı...
Telefona da notluyorum, guzel.
Waw 2 kg ı geçersin o zaman hayriyecim.Her turlu 76 900 olurum. Bu haftaki hedefim :)
Günaydın canımKiz zaten guzelmiis zayflaynca super olmuss gercekten zayflynca ust tarafta kuculmuuus diiimiii gercekten her sababah bir ayri ozeniyorm ozentiden yazamadm yani
Mirandaa kerr
Evet ya bende hep dusunuyorm nasil bir spor yapiyorlarda bu kadr kusursuz zayfliyorlar aklm almadii :/
Gunaydn canm anck gecmisi okuyabiliyorm :)
Evet canm tam 2kilo 200grm olucak inşallah.öyle istiyorum :)Waw 2 kg ı geçersin o zaman hayriyecim
Bende ayni sornu yasiyorm canm malesef doktor cikrmaktan baska cozum yok dedi onuda ben goze alamadim :)Regl donemlerınde acayip su topluyor vucudum hıssedıyorum.spiralden dolayı 10gun suruyoro yuzden cuma için endişeliyimm
Canm pazar bana agir olmus gibi geldii...pazar menu
sabah: 2 yumurtalı omlet (zyag) 3 zeytın 2kasık lor peynırı cay 1tatlı kasıgı pekmez yesılbıber.
ogle: patates lazanya, bırkase yagsız lımonlu salata.
...1nar
aksam: 1kase ezogelın corbası (tereyaglı), 1bard ayran.
su2.5+ spor: 63dk kurek 20dk elıptık.
pazt menu
sabah: 1krep (ruseym+sut+yumurta) 1haslama yumurta marul 3zeytın 3kasık lor, lımonlu su.
ogle: tavada 4 cıpura, kırmızı sogan, yaglı salata.
...2mandalına
aksam: 1tabak ıspanak.
su: 3lt spor:40dk kurek.
benmkide bayagi ses yapoyir ama yapck bisy yok :) allahtn alt katta kimse yok :)bende hyret ediyom bazilarininki ses cikarmiyormus
benimki evi devirecekti gurultusunden
Canm zamanla alisiyorsunn biraz dene bak :)Gunaydin cnm. Keşke sevsemde icsem ya hic sevmiyorum :)
Kolay gelsin tatlm :)canlar bugun misafirim size doyum olmaz ben sizi çok sever inş sonra görüşmek ister
ayy suppper bende ineyyiiiim artkkkk :) bugn sabit kalmiism ama yaa nye bilmiyorm regl yaklasti ondanmii acabba bugn daha dkkat edip yenmem lazm direnci :)Kizlar 78 olmusum tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?