Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben evde tek olunca diyetime çok dikkat etmeye çalışıyorum ama ya bana birisi gelsin ya ben gidiyim işte işler tersine gidiyor

hedef uğruna çekilen sıkıntılar kutsaldır
haklisn canm aynisi bendede oluyor diyorm.bu sefer kesn fire vermicem mtlaka bisy oluyir hooop benm motvasyon yerlerde yani :/

e sen yazmiss sen degstirceksin gulum ;Dbenmkinn telefonnda hatunum yaziyor benmde hosums gidiyoor :,D bende onu kocaciim diye kaydettm niye paylastm bilmiyorm yazaym dedm

Canm yuruyus sart ben oryantal dns mans hepicini denedm haftada200 gitti bu hafta duzenli yuruyus yaptm 1.300 gtti canm

Aslnda dogru tatlm zatrn butn kafan orda aksm gel yne onu konus cok sikici zaten bizde ben dinleyici oluyorm esim.butn gunn raporu u anlatr hele onemli bi gelisme flan varsa konusuruz bazen sklirm.cok ama.belli etmem ki sevki kacp bidaha anlatmamazlik yapmasn :)
tamam tamam beril tamam gece beni hic isteme. Demek biktn benden tamm bende daha cok gelirim o zaman oh oh haklsn canm ya bi doyasya konusamadk bu aksm bende burda olmaya calisicam o zaman kaynatrz uyumcm gece programm var zate onu izliucem burdanda kopmam :) bu gecedemi yoksn diyecektm oh oh uyusunlar tamam :))

sen geldinde gitmi dedik giiii
kocanin yanindan seni vinc getirip cektirsem cikmassin bilmiyommu.aksami dar ediyon gelmedi diye.
gel gel bizim esimin kuzenleri gelecek.ecik siyrik bir tip bunlar mutlak 10 da uyurlar.
zaten ben sevmedigim misafir gelince dayarim tatliyi keserim cayi kahveyi cok surmez esnemeleri.
cuppppppppp yatak olurlar.bir keresinde esimin kardesinin karisi var 4 yildir hic konusmuyoruz.kv de bulustugumuzda diger eltimle onun ayranina uyku hapi koymustuk.bende bunu niye anlattim ki simdi

oooooooooo servey gelmis altta
kiz ne o atarin tribin senin bakiyim
gelemezmis de vs.......

Yavrum memnun edemedık senı serveyle arıza cıkıyor dersen kuseeım fena alınganım heegelsem mi yavvv

Bu hafta 2 kilo gitmeliii meltemmmm :))
Evet canım gitmeli
Reklamda diye girdim yoksa dizimi terk edemem med cezir candır

Bende miraya bakıp dürüyorum incecik ne güzel sude de ayrı bir Fıstık
Bakıp bakıp iç geçiriyorum işte

Birde o Kıyafetler yok mu offf diyorum
Aynen bizimde dizimiz medcezir mira eşimin akrabası oldugu için ona özellikle bakıyoruz

Meltem duymasın ziftlenecem
Ziftlen ziftlen sabah görücem o totişi kaldıramazsan ne gülecem
ay kendimi özel hissettim şu an : ) hem sizin hem de kendim için elimden gelen herşeyi yapacağım :)
Hoş geldin lunacım umarım hedefine ulaşırsın

Bravo serveycim
a aa çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim

Paylaş canım dinleriz
Günaydınnnnn
Ama ben hala yataktayım
Amele sümüğü gibi yapısmısım kalkamıyom
Günaydın canım
Waay diren dağyolu arkandayız
Anlıyorum canım benim eşimde evde olunca başımda bekliyor bende giremiyorum.hadi çabuk gel sende zayıfla

Senden korktum yeminle ayran ztn uyku etkısı yaratırdııı yazın zıyaretine gelmem beruss

kiz hakken kalkmiyor spatula lazim suan beni yerimden kazimaya

Günaydın kızlar tam 20 sayfa okudum ve saat bu saaat oldu.maşallah
nasilda belli yoklugum demi
bizim serveyle yazistimiz gece 150 syfaydi rekor biri yazmisti

Senden korktum yeminle ayran ztn uyku etkısı yaratırdııı yazın zıyaretine gelmem beruss
biz 7 eltiyiz canim biri haric hepsini severim.onlarda beni ama ben esimin ikiziyle bir ayriyimdir.11 yil ayni binada oturduk sonra ben buraya tasindim.ankaraya gidincede mecbur ilaclarin nimetlerinden yararlaniyoz.

servey hem ben sana bahse girdiydim
ama bosver ya
sen beni sattin bir gece gelemedim diye

Eşim 1 saat sonra gelicek ev temizlği yapmadım allahtan akşam kayınvalidedeyiz yemek derdi yok.çocuk daha yeni uyudu ona yemek yapıcam kendim hazırlanıcam spor yapıcam maske yapıcam.yarım saattir düşünüyorum bunların hepsini 1 saatte nasıl yaparrım diye..

korkudan tartinin yanina ugramadim bile.ama bugun lapa gunu yapacam dunkulerin sisi gitsin.ay ne alem milletiz ya.siseriz, su tolariz, gazimiz vardir, regl haftasi siskinligi yasariz ama hiccccccccc sismanlamayiz
ben hala reglym.canmbugn 200 gram daha gitti hadi bakalim

Cayııırr cayııırrr yazıyosun beril yattıgın yerdeenn kalk akşam misafir var
kiz kalktim kahve iciyom ikizler gelsin diye bekliyom.onlar kurstan gelir simdi elifi onlara verecem.haso uyansin alis verise gönderecem.bende iki yudum kahvem var iciyim sirra kadem basacam ev islerinin yuzunden
saka bir yana yemek menum az cok kafamda hazir gibi basit ve sik gorunsun yeter
ev toplu bir supurulecek
eger yetisirsem bir beyoglu yapacam
ama klavyem iyidir.eeeeee bizim zamanimizda daktilo yazamayani dövüyorlardi ey gidi yillar ey

spordan gel maskeyi yap o yuzundeyken giyeceklerini ayrla.dusa cik giyin
bir rimel bir parlatici tamam

Suan dısarda yuruyorum, onumde bır dede arabaya sanırım torunu koymus gezdırıyor,telden de muzık acmış mozart falan değil guzel ulkemin ınsanısarkı tabıkı berusa geliyor, tanju okan,koy koy koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…