- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.921
bu hafta kendi rekorunu kir gulum yaben hala reglym.canmbugn 200 gram daha gitti hadi bakalim
Wayyy wayyy.cumartesi ne işin var beyolunda ben haftasonları dışarı hiç çıkmam hele pazarları it kopuk olur...kiz kalktim kahve iciyom ikizler gelsin diye bekliyom.onlar kurstan gelir simdi elifi onlara verecem.haso uyansin alis verise gönderecem.bende iki yudum kahvem var iciyim sirra kadem basacam ev islerinin yuzunden
saka bir yana yemek menum az cok kafamda hazir gibi basit ve sik gorunsun yeter
ev toplu bir supurulecek
eger yetisirsem bir beyoglu yapacam
ama klavyem iyidir.eeeeee bizim zamanimizda daktilo yazamayani dövüyorlardi ey gidi yillar ey
berusun kurban olsun sana bebegim.senin bebenide ben gezdirecem insallah bir gunSuan dısarda yuruyorum, onumde bır dede arabaya sanırım torunu koymus gezdırıyor,telden de muzık acmış mozart falan değil guzel ulkemin ınsanısarkı tabıkı berusa geliyor, tanju okan,koy koy koy
Ondan öncede evi temizleyim çocuga yemek yapayım dimi işte olmuyor 1 saate off derdimden kalkamıyorum ya...spordan gel maskeyi yap o yuzundeyken giyeceklerini ayrla.dusa cik giyin
bir rimel bir parlatici tamam
ya orda bir sokak calgicilari var onlara gidecem.ben severim eger ordalarsa resim cekerim sizeWayyy wayyy.cumartesi ne işin var beyolunda ben haftasonları dışarı hiç çıkmam hele pazarları it kopuk olur...
bende geleyimmmi bende geleyimmmisen gelmezsen
siirlerimi kacirirsin
hayata dair yazilari okuyamazsin
belki kalbimi acar dertlesirim omzunda aglamami kacirirsin
.geceye ortaklimiza ihanet edersin.
gecenin sessizligini klavye tikirtilariyla bölüsüme ortak olamazsin
belki ler cokkkkkkkkkkkkkkkkk gelmezsen sen bilirsin
hatta meraktan ölürsün acaba ne oldu diye sabah okuyammassinda cunku sonra silerim hepsini
canm sabahlsri 1 dilim yiorum yarm yiyeym o zaman olur deneyelim datlmselin aksam senin kiloyu dusundumde acaba ekmekmi engelliyor cunku kilona gore az verdin.ekmegi kac dilim yiyorsan yariya ceksene bu hafta
haklisn canm ya ozluyirm nedeym onn yannda tiki tiki yazamiyormda onu uyutup girmeye calisiyorm bi bakiyirm bende uyumusumsen geldinde gitmi dedik giiii
kocanin yanindan seni vinc getirip cektirsem cikmassin bilmiyommu.aksami dar ediyon gelmedi diye.
gel gel bizim esimin kuzenleri gelecek.ecik siyrik bir tip bunlar mutlak 10 da uyurlar.
zaten ben sevmedigim misafir gelince dayarim tatliyi keserim cayi kahveyi cok surmez esnemeleri.
cuppppppppp yatak olurlar.bir keresinde esimin kardesinin karisi var 4 yildir hic konusmuyoruz.kv de bulustugumuzda diger eltimle onun ayranina uyku hapi koymustuk.bende bunu niye anlattim ki simdi
Gidicek cnm ins gidecekkEvet canım gitmeli
Aynen bizimde dizimiz medcezir mira eşimin akrabası oldugu için ona özellikle bakıyoruz
Ziftlen ziftlen sabah görücem o totişi kaldıramazsan ne gülecem
Hoş geldin lunacım umarım hedefine ulaşırsın
Bravo serveycim
a aa çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim
Paylaş canım dinleriz
Günaydın canım
Waay diren dağyolu arkandayız
Anlıyorum canım benim eşimde evde olunca başımda bekliyor bende giremiyorum.hadi çabuk gel sende zayıfla
sen halami yataktasin n elifim acliktn noldu gonder ben doyuraym sen uyuuu bebeeemkiz hakken kalkmiyor spatula lazim suan beni yerimden kazimaya
nasilda belli yoklugum demi
bizim serveyle yazistimiz gece 150 syfaydi rekor biri yazmisti
ay aklima geldi benimde o it kopuktan pek bir farkim yok ki bu serseri ruhumlaWayyy wayyy.cumartesi ne işin var beyolunda ben haftasonları dışarı hiç çıkmam hele pazarları it kopuk olur...
Omrum ben seni satar mıyım emme sen ustume kuma almam bılesin baskadını davet edıyon serveyle maceralı oluyor dıyeservey hem ben sana bahse girdiydim
ama bosver ya
sen beni sattin bir gece gelemedim diye
gel be canim takilak, ecik hovardalik yapak ama sen yapaman herifin var yabende geleyimmmi bende geleyimmmi
canm sabahlsri 1 dilim yiorum yarm yiyeym o zaman olur deneyelim datlm
haklisn canm ya ozluyirm nedeym onn yannda tiki tiki yazamiyormda onu uyutup girmeye calisiyorm bi bakiyirm bende uyumusum
Ay bunu gercekten yaptnizmii yzk kadinaa noldu bana flan demistir ay cok fenasniiiz cok gulduuum
Gidicek cnm ins gidecekk
sen halami yataktasin n elifim acliktn noldu gonder ben doyuraym sen uyuuu bebeeem
Hehehe alllam ya.ay aklima geldi benimde o it kopuktan pek bir farkim yok ki bu serseri ruhumla
canm bnlar 1 saate sigarmkii bence sigmaz spor olmasa hadi neyse ama 10 km yi zaten ne kadrda kosuyorsun ki ..Eşim 1 saat sonra gelicek ev temizlği yapmadım allahtan akşam kayınvalidedeyiz yemek derdi yok.çocuk daha yeni uyudu ona yemek yapıcam kendim hazırlanıcam spor yapıcam maske yapıcam.yarım saattir düşünüyorum bunların hepsini 1 saatte nasıl yaparrım diye..
vuu plana bayilfm.severim yogun gunleriii :)kiz kalktim kahve iciyom ikizler gelsin diye bekliyom.onlar kurstan gelir simdi elifi onlara verecem.haso uyansin alis verise gönderecem.bende iki yudum kahvem var iciyim sirra kadem basacam ev islerinin yuzunden
saka bir yana yemek menum az cok kafamda hazir gibi basit ve sik gorunsun yeter
ev toplu bir supurulecek
eger yetisirsem bir beyoglu yapacam
ama klavyem iyidir.eeeeee bizim zamanimizda daktilo yazamayani dövüyorlardi ey gidi yillar ey
iz kalktim diye kac posta yazayimbende geleyimmmi bende geleyimmmi
canm sabahlsri 1 dilim yiorum yarm yiyeym o zaman olur deneyelim datlm
haklisn canm ya ozluyirm nedeym onn yannda tiki tiki yazamiyormda onu uyutup girmeye calisiyorm bi bakiyirm bende uyumusum
Ay bunu gercekten yaptnizmii yzk kadinaa noldu bana flan demistir ay cok fenasniiiz cok gulduuum
Gidicek cnm ins gidecekk
sen halami yataktasin n elifim acliktn noldu gonder ben doyuraym sen uyuuu bebeeem
Canım taaaa dün yaptım ben yorumu sana mükemmel dedim.walla hiç beklemiyodum tuş ettin beni.75 lerdeyim ayagına bomba gibi 1.1 kg verdin waayy çakaal seniMeltem verdıgım kiloya yorumm
Bu hafta bana gırdın ben de utandırmadım seni ama haftaya toplight a gırdın hadı bakalımmservey hem ben sana bahse girdiydim
ama bosver ya
sen beni sattin bir gece gelemedim diye
bende bunu istyorm canum ys 79 lara bi ineyim ondan snra tutmayn beni indikce ineyim :))bu hafta kendi rekorunu kir gulum ya
En iyisi oturaym diyorsn meltem zaten yetismeyecek amaan purbOndan öncede evi temizleyim çocuga yemek yapayım dimi işte olmuyor 1 saate off derdimden kalkamıyorum ya...
gitmeyelei bayaaaa bi uzun zaman oldu istanblda gorumcem var fatihte geldikmi ona gidiyoruz genelde :)ya orda bir sokak calgicilari var onlara gidecem.ben severim eger ordalarsa resim cekerim size
ben severim beyoglunu ya bana romantik geliyor o kalabalik, calgicilar, kalabalik yasadigimi hissediyorum.
dun gece bende cok kotu bi ruya gordum ama su an yaz desen yazamam ama cok kotuydu bi onu hatrliyorum :/Rüyamda sadece bizim binada deprem oluyodu sanki ölücek gibiydim.kimse ölmedi ama yerin dibine kadar çöktük ben herkesi kurtardım ve kendimde
kurtuldum.sonra geriden binanın nasıl
battıgını sallandıgını izledim.kabuslar
kabuslar ve ben bunları yaşarken serveycim
şiir yazıyodu beril ise ziftleniyodu ahh ahh
Canım bugün hava yagmurlu dışarı çıkamam ve cumartesi çocugu bırakamıyorum.en fazla 3 mil leslie yapabilirim.canm bnlar 1 saate sigarmkii bence sigmaz spor olmasa hadi neyse ama 10 km yi zaten ne kadrda kosuyorsun ki ..
vuu plana bayilfm.severim yogun gunleriii :)
Canım tamam ye dicem bol bol yesin takımı sonuncu yapsıın oohh kurtulamaz hiç boşaiz kalktim diye kac posta yazayim
elif yiyor bende burda kaldim güya kahve bitince kalkacaktim.aklima getirdin haydin byeeeeee
luna gelince sempatik olun
meltem yeme yeme diye kizi korkutma
selin spor diye kizin basini yeme
Waayy harikasın canımEe hem yuruyorum hem telden yazıyorum hem gecmişi okuyorum hem de arastırmacı gazetecı kimliğimle cevreyı gozlemliyorum, mutlaka komik bışey bulurummm
Cidden oyleydımmm ama aska geldımmCanım taaaa dün yaptım ben yorumu sana mükemmel dedim.walla hiç beklemiyodum tuş ettin beni.75 lerdeyim ayagına bomba gibi 1.1 kg verdin waayy çakaal seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?