Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wayyy wayyy.cumartesi ne işin var beyolunda ben haftasonları dışarı hiç çıkmam hele pazarları it kopuk olur...

Suan dısarda yuruyorum, onumde bır dede arabaya sanırım torunu koymus gezdırıyor,telden de muzık acmış mozart falan değil guzel ulkemin ınsanısarkı tabıkı berusa geliyor, tanju okan,koy koy koy
berusun kurban olsun sana bebegim.senin bebenide ben gezdirecem insallah bir gun
teyzosu totisini yiyip zayiflayacak

Wayyy wayyy.cumartesi ne işin var beyolunda ben haftasonları dışarı hiç çıkmam hele pazarları it kopuk olur...
ya orda bir sokak calgicilari var onlara gidecem.ben severim eger ordalarsa resim cekerim size
ben severim beyoglunu ya bana romantik geliyor o kalabalik, calgicilar, kalabalik yasadigimi hissediyorum.

bende geleyimmmi bende geleyimmmi

selin aksam senin kiloyu dusundumde acaba ekmekmi engelliyor cunku kilona gore az verdin.ekmegi kac dilim yiyorsan yariya ceksene bu hafta
canm sabahlsri 1 dilim yiorum yarm yiyeym o zaman olur deneyelim datlm

haklisn canm ya ozluyirm nedeym onn yannda tiki tiki yazamiyormda onu uyutup girmeye calisiyorm bi bakiyirm bende uyumusum

Ay bunu gercekten yaptnizmii yzk kadinaa noldu bana flan demistir ay cok fenasniiiz cok gulduuum

Gidicek cnm ins gidecekk

kiz hakken kalkmiyor spatula lazim suan beni yerimden kazimaya

nasilda belli yoklugum demi
bizim serveyle yazistimiz gece 150 syfaydi rekor biri yazmisti
sen halami yataktasin n elifim acliktn noldu gonder ben doyuraym sen uyuuu bebeeem

Rüyamda sadece bizim binada deprem oluyodu sanki ölücek gibiydim.kimse ölmedi ama yerin dibine kadar çöktük ben herkesi kurtardım ve kendimde kurtuldum.sonra geriden binanın nasıl battıgını sallandıgını izledim.kabuslar kabuslar ve ben bunları yaşarken serveycim şiir yazıyodu beril ise ziftleniyodu ahh ahh

gel be canim takilak, ecik hovardalik yapak ama sen yapaman herifin var ya
o zaman reglden oldu bu hafta bu kilo haftaya daha iyi olacak bence

dilege yaptigimiz meydan loruse ansiklopedi olur.6 eltiside sevemiyor kadin oyle istikrarli itici ki.benim esimin ikizi var onun esyile sanki ruh ikiziyim firlamalikta

canm bnlar 1 saate sigarmkii bence sigmaz spor olmasa hadi neyse ama 10 km yi zaten ne kadrda kosuyorsun ki ..

vuu plana bayilfm.severim yogun gunleriii :)

iz kalktim diye kac posta yazayim
elif yiyor bende burda kaldim güya kahve bitince kalkacaktim.aklima getirdin haydin byeeeeee
luna gelince sempatik olun
meltem yeme yeme diye kizi korkutma
selin spor diye kizin basini yeme

Ee hem yuruyorum hem telden yazıyorum hem gecmişi okuyorum hem de arastırmacı gazetecı kimliğimle cevreyı gozlemliyorum, mutlaka komik bışey bulurummm

bu hafta kendi rekorunu kir gulum ya
bende bunu istyorm canum ys 79 lara bi ineyim ondan snra tutmayn beni indikce ineyim :))

Ondan öncede evi temizleyim çocuga yemek yapayım dimi işte olmuyor 1 saate off derdimden kalkamıyorum ya...
En iyisi oturaym diyorsn meltem zaten yetismeyecek amaan purb
ya orda bir sokak calgicilari var onlara gidecem.ben severim eger ordalarsa resim cekerim size
ben severim beyoglunu ya bana romantik geliyor o kalabalik, calgicilar, kalabalik yasadigimi hissediyorum.
gitmeyelei bayaaaa bi uzun zaman oldu istanblda gorumcem var fatihte geldikmi ona gidiyoruz genelde :)

dun gece bende cok kotu bi ruya gordum ama su an yaz desen yazamam ama cok kotuydu bi onu hatrliyorum :/

canm bnlar 1 saate sigarmkii bence sigmaz spor olmasa hadi neyse ama 10 km yi zaten ne kadrda kosuyorsun ki ..

vuu plana bayilfm.severim yogun gunleriii :)
Canım bugün hava yagmurlu dışarı çıkamam ve cumartesi çocugu bırakamıyorum.en fazla 3 mil leslie yapabilirim.

iz kalktim diye kac posta yazayim
elif yiyor bende burda kaldim güya kahve bitince kalkacaktim.aklima getirdin haydin byeeeeee
luna gelince sempatik olun
meltem yeme yeme diye kizi korkutma
selin spor diye kizin basini yeme
Canım tamam ye dicem bol bol yesin takımı sonuncu yapsıın oohh kurtulamaz hiç boşa

Ee hem yuruyorum hem telden yazıyorum hem gecmişi okuyorum hem de arastırmacı gazetecı kimliğimle cevreyı gozlemliyorum, mutlaka komik bışey bulurummm
Waayy harikasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…