- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.041
hosgeldin luna gun ici göremedim seni bir ara biraktin sandim
Ben hayır diyorum canım, ben şahsen sonuncu olsam çok ezik hissederim kendimi : )luna cim sende oylamaya fikrini soyle canim
İyi akşamlar herkese :) Sabah geç uyandım bişey yemedim eşim işe gitmişti. Börek yaptım patatesli börek yaparken pişmemiş bir parça yufkanın içine kalan harcı koyup yedim. Onun dışında akşam eşimle kuru fasulye ve biraz pilav yanında da cacık yedim. Bugünlük bu kadar :)
lunacim diyetinin ve takimindaki ilk gunu kh patlamasi yaparak acmissin tatlim.Hoşbuldum, eşime yemekler hazırlıyordum pek uğrayamadım :)
seni seviyorum demismiydimBen hayır diyorum canım, ben şahsen sonuncu olsam çok ezik hissederim kendimi : )
Daha dikkatli olacağım canım, ama çok yemedim en azından bana öyle göründü tabi : )lunacim diyetinin ve takimindaki ilk gunu kh patlamasi yaparak acmissin tatlim.
canim sana kisaca bizi anlatayim
7 haftadir takimlar arasindaki birinciligi kaptirmayan bir takimiz
hersey en ince ayrintiya kadar bilgimiz dahilinde inceliyoruz
surekliligimiz cok onemli bu nedenle her ne kadar gunluk 5 mesaj zorunlulugumuz olsada paylasiminin fazlaligi senin motivasyonun ve bizim birbirimze kenetlenmemiz acisindan cok önemli
dun ilk sayfadaki kurallari okudun sanirim.kabul ediyorsan deneme suren basladi canim
İyi akşamlar herkese :) Sabah geç uyandım bişey yemedim eşim işe gitmişti. Börek yaptım patatesli börek yaparken pişmemiş bir parça yufkanın içine kalan harcı koyup yedim. Onun dışında akşam eşimle kuru fasulye ve biraz pilav yanında da cacık yedim. Bugünlük bu kadar :)
ögeln az olmus canim yanina salata vs.yapsaydinBugunku menum bayanlar
Sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 6zeytin yarim yumurta
Ara portakal
Öğlen 3çatal makarna yogurt
Aksam corba salata :)
2bucuk su
Yufka kuru fasülye pilavv nneeeeeee ve bunları akşam yedin! diyetisyene gittin mi canım?İyi akşamlar herkese :) Sabah geç uyandım bişey yemedim eşim işe gitmişti. Börek yaptım patatesli börek yaparken pişmemiş bir parça yufkanın içine kalan harcı koyup yedim. Onun dışında akşam eşimle kuru fasulye ve biraz pilav yanında da cacık yedim. Bugünlük bu kadar :)
kendisi kucuk ama inan bana ne vucuda yarari var onlarin hemde kalorisi cokDaha dikkatli olacağım canım, ama çok yemedim en azından bana öyle göründü tabi : )
Evet kabul ediyorum :)
kiz durduzeltecek ablasi ben inaniyorumYufka kuru fasülye pilavv nneeeeeee ve bunları akşam yedin! diyetisyene gittin mi canım?
Yufka kuru fasülye pilavv nneeeeeee ve bunları akşam yedin! diyetisyene gittin mi canım?
hıyy atacam kendimi bi yerden şu an vuruyim mi kafamakendisi kucuk ama inan bana ne vucuda yarari var onlarin hemde kalorisi cok
ustelik kan sekerini yukseltip ani aclik yaratiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?