- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.061
Yuzey 3 dilim ekmek cok bence
beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin --------------hayir
servey
sanem
dila
emine
meltem
luna--------------hayir
yuzey
Daha dikkatli olacağım canım, ama çok yemedim en azından bana öyle göründü tabi : )
Evet kabul ediyorum :)
kucuk bir ayrintiyi unutmusum lunacim takim kurallarini anlatirkenözür dilerim bi daha yapmayacam
Canım diyetin yoksa yardım edelim bu şekilde kilo veremezsin.özür dilerim bi daha yapmayacam
tamam bir daha kaç kaşık yediysem onu yazarım canım kaşığın karşılığı olan kalorilerinide yazacağım : ) teşekkür ederim tavsiyeler içintatlim o en fazla .. hafta icleri sadece 1 tane tam bugday yiyorum 3 taneyide haftasonu kahvaltimdan odun vermedigim zamanlarda belki tuketiyorum ve gun icinde diger ogunlerimde ekmek aramiyorum
kilom cok olmadigindan kahvaltimi rahat yapiyorum (poca acma tarzi seyleri uzak duruyorum ama )
tatlim biz mezun oldukya oylamaya katilmamiz sorun olur mu ki ? malum dengeleri degistirebilir ve takimda olmayan kisileri ilgilendirmez falan derlerse zor durumda kalma diye onceden sormak istedim ?
canim benden tavsiye kasik miktariyla yaz buraya ve gunluk hayatinda sende kendi yiyecegini bu sekilde belirle yemek kasigi hesabi yaadiginda her zaman az gibi gorunuyor sana bilgin olsun
saygi duyarimberil---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine
selin --------------hayir
servey
sanem
dila
emine
meltem------------evet
luna--------------hayir
yuzey
Ben evet dicem çünkü insan ya birinciliğe oynamalı yada sonuncu olmalı.eğer sonuncu olduysa neden olduğunu kendisi biliyordur ve bu ona diğer hafta için hırs vermeli eğer vermiyorsa zaten takımdan ayrılsın.
tatlim o en fazla .. hafta icleri sadece 1 tane tam bugday yiyorum 3 taneyide haftasonu kahvaltimdan odun vermedigim zamanlarda belki tuketiyorum ve gun icinde diger ogunlerimde ekmek aramiyorum
kilom cok olmadigindan kahvaltimi rahat yapiyorum (poca acma tarzi seyleri uzak duruyorum ama )
tatlim biz mezun oldukya oylamaya katilmamiz sorun olur mu ki ? malum dengeleri degistirebilir ve takimda olmayan kisileri ilgilendirmez falan derlerse zor durumda kalma diye onceden sormak istedim ?
canim benden tavsiye kasik miktariyla yaz buraya ve gunluk hayatinda sende kendi yiyecegini bu sekilde belirle yemek kasigi hesabi yaadiginda her zaman az gibi gorunuyor sana bilgin olsun
evet yok diyetim gitmedim diyetisyene, eğer mümkünsü isterim tabi canım çok teşekkür ederim.. Yemekten değil tatlılardan alıyorum kiloyu zaafım var, bi gün yemek yemesem ama tatlı yesem daha mutlu olurum mesela : )Canım diyetin yoksa yardım edelim bu şekilde kilo veremezsin.
Bi sonraki egün en parlayan üye olacam iddia ediyorum : )kucuk bir ayrintiyi unutmusum lunacim takim kurallarini anlatirken
bizim bir meltemimiz var kendisi mezun oldu.menusu duzelmeyen uyeleri ona veriyorum.eti senin kemigi benim diye
sagolsun yemeye istah birakmiyor nasil yapiyorsa.pesinen soyleyim pek bir eli masali
dun seni ocakbasindayken tesaduf eseri gördüm hirs felan deyince acil girdim sifreyi cagri yaptim ayni anda baska kaptanlarda vardi biliyorsun.hirsini istiyorum canim ama kh ve tatli duskunlugune bir dur diyeceksin anlastikmiBi sonraki egün en parlayan üye olacam iddia ediyorum : )
yuzeycim aslinda arada normal yemeginide cislarinida ye bence ne zamana kadar diyet modunda yasayacaksinki.ölcülü sekilde yemeni ona gore sporla dengelenmeni tavsiye ederimtatlim o en fazla .. hafta icleri sadece 1 tane tam bugday yiyorum 3 taneyide haftasonu kahvaltimdan odun vermedigim zamanlarda belki tuketiyorum ve gun icinde diger ogunlerimde ekmek aramiyorum
hıyy atacam kendimi bi yerden şu an vuruyim mi kafama
tamam bir daha kaç kaşık yediysem onu yazarım canım kaşığın karşılığı olan kalorilerinide yazacağım : ) teşekkür ederim tavsiyeler için
saygi duyarim
sen deyince aklima geldi tekrar okudum sanirim suanki yarisanlar icin bir durum.eger oylamada kabul bulursa yeni bir topik vs..acilacakmis.tesekkürler canim
ama fikrini almak isterim
birde gercekten veremeyen var.mesela 500 gr vermis ama sonuncu olmus bana trs geliyor.herkezin metabolizma hizi bir degilkitatlim suan ilk zamanlarin ve hatalarin olmasi cok normall
bircok seyin bilinci oturduktan sonra sen kendin bazi seyleri istemeyeceksin emin ol o nedenle sen ne kadar acik olursan bizlerseni ona gore uyaririz ve sende ona gore duzeltirsin
ben ilk basladigimda ogle yemegimde hem corba hem 1 dilim.ekmek hemde pilav yiyordumm ( yuh ki ne yuhmus bana ) evet hepsinden az yiyordum ama yiyordum iste ne kadar yanlisss ama zamanla bunu farkettirdiler arkadaslarim ve ogrene ogrene duzenledim
bu arada ben mezun oldum ama buralardayim
kalorisini yazmana gerek yok tatlim kasik miktarini yazman yeterli ama istersen takip etmen amaciyla fat secret programini teline indir yada pcden gir gunluk yedilerini ve kalorilerini gunluk aldigin kalori miktarini vs takip edebilirsin
yaa ben her iki acidanda dusunuyorum bi yanim cok acimasiz diyorki sonumcu olan cezasini bu sekilde ceksin ve bi sonraki zamanlarda sonuncu olaminin verdigi duyguyu bilerek daha dikkatli olsun
ama bi yanim diyorki rencide olunmasina gerek yok takim icerisinde gerekli seyler yapilir cezalar verilir ne bilim bi yontwm bulunur birde insanin kilosuna gire verecegi kilo miktarida degisir 60 kilo bi insanin 1 hafta verebilecegi kilo ile 80 uzeri birinin haftalik verecehi kilo arasinda fark olabilir bu nedenle kilosu az olan kisi suclanmamali diye dusunuyorum sonucta hedefe giden yolda duraksamalar cok oluyor bunu gorebiliyoruz kaldiki herkesin bunyesi ayni degil kisiyi tamemen uzaklastirma da soz konusu olabilirr
benim.düşüncelerim bole berilcim arasinda kaldim ne bilim.makul seylerde bulunabilir ne sicagim ne soguk...
Hayır dedım ya berusumservey yazdiklarimi okuyormusun
oylamadan bahsettim oyunu kullanirmisin.
tamam ekledim sekerHayır dedım ya berusum
yuzeycim aslinda arada normal yemeginide cislarinida ye bence ne zamana kadar diyet modunda yasayacaksinki.ölcülü sekilde yemeni ona gore sporla dengelenmeni tavsiye ederim
esimde bana yap diyor ama yarin basliyacamda o yarin hic gelmiyor cok tembellestimarada yapıyorum zaten canimm
yaa benim aslinda diyetlik bi durumum yok bi gun fotografimi yuklimm anlarsin zaten sikilasmam lazim onun icinde bu totosumu kaldirmam lazim malum calisiyorum ve evliyim aksamlari esimde bana eslik edebilse ki her zaman olmasada arada ederim diyor sorun olmaz ama ama iste.
birde biz oyle bi yerde oturuyoruz ki cok buyuk bi piknik alani var yurume yeri falanda var ama bizim burdan oraya gitmek icin uzunnnn bi yokusumuzz var gidis sorun degil ama donuste 2 sikitimiz oluyor 1. benim yokus meedivene kosu gibi efor duruma karsi astimim var agir degil ama tikaniyorum 2. ise o yokus dedigim yerin manzarasi on numara ve belli saatten sonra arabasiyla manzara icin gelen ve icen cok olabiliyor oturdugum yerin bi tarafi nezih bi tarafi bu tarz şeylere acikk
anlatabildimmi ki yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?