Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canm bu sabah kahvaltilarda cosmusuz hepimiz

Bide nescafe sekerli olandanmi iciyorsunuz merak ettm icebilirmiym bende

kizlar bugün metobolizmayi sarsmak amaciyla berilcimin fikri ile kendime yuklenme yontemini deniyorum o 2 gun serbest ye dedi ama ben 1 gun serbest hatta serbestte demiimm abartili yemeyi tercih ediyorumm ve kesinlikle artik bu abarti yemeler bana gore degilmis yanii
metobolizmayi sasirtcam diye kendim sastim kaldim sistim resmen. elbette aksama kadar yemek yemedim ama kendime gore fazla yedim (yada yeni yemek yedim bana oyle geliyor )
bakalim ise yarayacakmi ?
bugun regl oldum umarim yarin agrili gecirmem diyorum.

yok kuzum niye erteliyorsun rabi yorucu taraflari cok ben dun gece uyuamadm ondan oyle dedim guzel yanlarnn yanibda lafi bile olmaz bunlarin :)

elbette oyledir tatlim benim soyledigim isin sakasi ertelememin farkli sebepleri var yoksa cocuk olayini bende dusunuyorum

canm anladigm kadaryla saglikla ama cok yedin dimi abyr cunr flan yok toparlamasi zor olmasn bide sonra :)

elbette oyledir tatlim benim soyledigim isin sakasi ertelememin farkli sebepleri var yoksa cocuk olayini bende dusunuyorum
ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))

canm anladigm kadaryla saglikla ama cok yedin dimi abyr cunr flan yok toparlamasi zor olmasn bide sonra :)

yav aslinda benim yemekle sikintim yok foto koycam buraya sizin icin o zaman anlarsin zaten ama yediklerime dikkat ediyorum cunku bole daha mutlu ve ssaglikli hissediyorum kendimi.
bugunde dedigin gibi oldu mesela normalde 1 tavuk yiyorsam 2 yedim gibi dusun iatesemde fazla abartamam bunyeme agir gelir cunku

ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))

aaa gerçekten çok genc anne olmussun severek mi evlendin tatlim. Allahim sana genc yasta annelik vererek mutlulugu erken tattirmis aslinda ne mutlu
benim mantikli olmam sart ama

hmm o zaman sevdim tatlm soklamayi ons ise yarar
kirip paracalamissndr yaglari :)

Evet canm severek evlendik hemde cook Evet canm biraz buyuseler daha bi guzel olucak eminim :)

Sen evlisin dimi yoksam ilk enisteymi bulacagz :))

Allahim hayirlisini nasip etsin tatlim sevdigin adaml
hmm o zaman sevdim tatlm soklamayi ons ise yarar
kirip paracalamissndr yaglari :)

Evet canm severek evlendik hemde cook Evet canm biraz buyuseler daha bi guzel olucak eminim :)

Sen evlisin dimi yoksam ilk enisteymi bulacagz :))
Allahim hayirlisini nasip etsin tatlim sevdigin adamla evlendiysen mutluluk adina bir adim ondesin demektir
ben evliyim canim 1.5 sene oldu hergun yeniden asik oldugum ve varligi icin hergun Allaha sukrettigim bi insan var hayatimda cok sukur. ♡♡♡

buyrun benden bi foto
Canmm ne kdar tatlisiin ve fitsin masallah super gozukyorsun feci kiskandmm :) Esi lede cok yakisiyorsunuz :)
sende oylesin demek canm ne mutlu hersey yolunda asiksin guzelsin zayifsin bebek icin ne eksik islerin yogunlugunda filanmi erteliyorsn canm :)

sabah kahvaltısını çok yapanlar az yapanlara göre daha hızlı zayıflıyorlar bunu callan bir yazıda paylaşmiştı o yüzden menuler çok iyi

Yuzey suankı halin mi o ,super gorunuyorsunn

evet tatlim suanki halim tesekkur ederim

canim cok sagol evet fit gibi gorunuyorum ama vucudum yumusak yani sikilasmaya ihtiyacim var o yuzden yemek konuauma cok takilmamaya calisiyorum cunku istesemde cok yiyemiyorum onemli olan o yagli kizartmali seylerden fastfoodlardan sekerden ekmekten uzak durmakk ki cogu zamanda dur diyebiliyorum
suan benim icin en onemlisey sporr

bende menumu yazayım malum gündey dim
sabah 1 lahmacun kadar ev yapımı pide salatalık 4 erik 4 ceviz 2 kayısı
akşam 2dilim tavuk lu börek yufka böreği içine tavuk suyu dökülerek yapılıyor yani kalorisi düşük diye düşünüyorum havuç salatası 2 çatal patlıcan salatası,
şuanlık 2.5 litre su bu aralar karatay ve kendi usulume göre takılıyorum

evet canm senn daha cok diyet degil.spora odaklanman lazm :)
Zaten bunlari kilo icin degil sagligimiz icin yemememiz lazm yaslanncada hastalanmadansa glikli olmak icon hep uzak durmamiz lazm bunlardan tabi elimizden geldigince :)

bebis olayini su nedenden dolayi erteliyoruz tatlim
benim annem babam ayri annem baskasiyla babmda baskasiyla evli ve annem antalyada yasiyor esimin ise ailesi giresunda burda 2 gorumcem var esim tarafindan bizden tum aile var ama cocuk oldugunda bana yardimci olabilecek kimse yok. cocuk olduktan sonra isten ayrilmam gerekecek zira bende kendi coxuguma kendim bakmak istiyorum ama biz esimle kendimiz calisip biriktirip kendimz evlendik dolayısıyla ufak bi borcumuz var ve mumkunse ev almak istiyoruz o nedenle biraz beklemek istiyoruz 1.5 senedir evliyiz ama henuz nefes alamadik ama cok sukur hersey yolunda Allah izin verirse 1 sene sonrasi icin dusunuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…