- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.181
canm bu sabah kahvaltilarda cosmusuz hepimizMenum guzeller
2 kayısı ılık su
Sabah tereyagında 1 yumurta, 5 zeytın,1 catal peynır,8 badem,domates,1 pastırma,kk yoğurt,1 kivi
Ara tkahvesı-incir
Aksam tavuklu salata,ayran
Sutlu nescafe
2 lt su , 40 dk yuruyus
Soda limon[yuruyus
yok kuzum niye erteliyorsun rabi yorucu taraflari cok ben dun gece uyuamadm ondan oyle dedim guzel yanlarnn yanibda lafi bile olmaz bunlarin :)
canm anladigm kadaryla saglikla ama cok yedin dimi abyr cunr flan yok toparlamasi zor olmasn bide sonra :)kizlar bugün metobolizmayi sarsmak amaciyla berilcimin fikri ile kendime yuklenme yontemini deniyorum o 2 gun serbest ye dedi ama ben 1 gun serbest hatta serbestte demiimm abartili yemeyi tercih ediyorumm ve kesinlikle artik bu abarti yemeler bana gore degilmis yanii
metobolizmayi sasirtcam diye kendim sastim kaldim sistim resmen. elbette aksama kadar yemek yemedim ama kendime gore fazla yedim (yada yeni yemek yedim bana oyle geliyor )
bakalim ise yarayacakmi ?
bugun regl oldum umarim yarin agrili gecirmem diyorum.
Pazar kahvaltısı malum ama oglen yok selincım ayrıca nescafe sutlu sekersızcanm bu sabah kahvaltilarda cosmusuz hepimiz
Bide nescafe sekerli olandanmi iciyorsunuz merak ettm icebilirmiym bende
ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))elbette oyledir tatlim benim soyledigim isin sakasi ertelememin farkli sebepleri var yoksa cocuk olayini bende dusunuyorum
evet canm dengeledik allhtan :) tamm canm :)Peazar kahvaltısı malum ama oglen yok selincım ayrıca nescafe sutlu sekersız
canm anladigm kadaryla saglikla ama cok yedin dimi abyr cunr flan yok toparlamasi zor olmasn bide sonra :)
ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))
hmm o zaman sevdim tatlm soklamayi ons ise yararyav aslinda benim yemekle sikintim yok foto koycam buraya sizin icin o zaman anlarsin zaten ama yediklerime dikkat ediyorum cunku bole daha mutlu ve ssaglikli hissediyorum kendimi.
bugunde dedigin gibi oldu mesela normalde 1 tavuk yiyorsam 2 yedim gibi dusun iatesemde fazla abartamam bunyeme agir gelir cunku
aaa gerçekten çok genc anne olmussun severek mi evlendin tatlim. Allahim sana genc yasta annelik vererek mutlulugu erken tattirmis aslinda ne mutlu
benim mantikli olmam sart ama
Allahim hayirlisini nasip etsin tatlim sevdigin adamla evlendiysen mutluluk adina bir adim ondesin demektirhmm o zaman sevdim tatlm soklamayi ons ise yarar
kirip paracalamissndr yaglari :)
Evet canm severek evlendik hemde cookEvet canm biraz buyuseler daha bi guzel olucak eminim :)
Sen evlisin dimi yoksam ilk enisteymi bulacagz :))
Canmm ne kdar tatlisiin ve fitsin masallah super gozukyorsun feci kiskandmm :)buyrun benden bi foto
sende oylesin demek canm ne mutlu hersey yolunda asiksin guzelsin zayifsin bebek icin ne eksik islerin yogunlugunda filanmi erteliyorsn canm :)Allahim hayirlisini nasip etsin tatlim sevdigin adaml
Allahim hayirlisini nasip etsin tatlim sevdigin adamla evlendiysen mutluluk adina bir adim ondesin demektir
ben evliyim canim 1.5 sene oldu hergun yeniden asik oldugum ve varligi icin hergun
Allaha sukrettigim bi insan var hayatimda cok
sukur. ♡♡♡
İyi akşamlar
Menümü paylaşıyım
Sabah 3 dilim kızarmış kepekli ekmek kk beyaz peynir çeyrek yumurta 3 küçük parça sucuk 3 zeytin yeşillik domates salatalık
Ara. 1 muz
Akşam 3 yk yoğurtlu kabak
2 yk tavuk sote
sabah kahvaltısını çok yapanlar az yapanlara göre daha hızlı zayıflıyorlar bunu callan bir yazıda paylaşmiştı o yüzden menuler çok iyiMenum guzeller
2 kayısı ılık su
Sabah tereyagında 1 yumurta, 5 zeytın,1 catal peynır,8 badem,domates,1 pastırma,kk yoğurt,1 kivi
Ara tkahvesı-incir
Aksam tavuklu salata,ayran
Sutlu nescafe
2 lt su , 40 dk yuruyus
Soda limon
bana yorum yokmusabah kahvaltısını çok yapanlar az yapanlara göre daha hızlı zayıflıyorlar bunu callan bir yazıda paylaşmiştı o yüzden menuler çok iyi
Yuzey suankı halin mi o ,super gorunuyorsunn
Canmm ne kdar tatlisiin ve fitsin masallah super gozukyorsun feci kiskandmm :)Esi lede cok yakisiyorsunuz :)
sende oylesin demek canm ne mutlu hersey yolunda asiksin guzelsin zayifsin bebek icin ne eksik islerin yogunlugunda filanmi erteliyorsn canm :)
evet canm senn daha cok diyet degil.spora odaklanman lazm :)evet tatlim suanki halim tesekkur ederim
canim cok sagol evet fit gibi gorunuyorum ama vucudum yumusak yani sikilasmaya ihtiyacim var o yuzden yemek konuauma cok takilmamaya calisiyorum cunku istesemde cok yiyemiyorum onemli olan o yagli kizartmali seylerden fastfoodlardan sekerden ekmekten uzak durmakk ki cogu zamanda dur diyebiliyorum
suan benim icin en onemlisey sporr
Canmm ne kdar tatlisiin ve fitsin masallah super gozukyorsun feci kiskandmm :)Esi lede cok yakisiyorsunuz :)
sende oylesin demek canm ne mutlu hersey yolunda asiksin guzelsin zayifsin bebek icin ne eksik islerin yogunlugunda filanmi erteliyorsn canm :)
bana yorum yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?