- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.201
evet canm senn daha cok diyet degil.spora odaklanman lazm :)
Zaten bunlari kilo icin degil sagligimiz icin yemememiz lazm yaslanncada hastalanmadansa glikli olmak icon hep uzak durmamiz lazm bunlardan tabi elimizden geldigince :)
çok az yemişsin belki açlık hissetmessin çünkü çok iyi su içmissin ama yorgun ve bitkin olabilirsin spora çok gerek yok gibi bu benim şahsı tabi düşüncemBendende gelsin o zaman mnuler :)
Sabah 1 dilim ekmek arasi peynrli tost cay Labne 1 tk bal maydanozlu limon
Ara 3 parca ceviz
Oglen yesil salata
Aksam maydanozla berbaer haslanmis 3 dilm tavuk 3 lt su 1 er bardak yesilcay misr puskulu cayi
Sporu bilmiyorm yaparsam yazacagm
Maşallah canım çok güzel ve çok tatlısınbuyrun benden bi foto
Abovvvvv maşallah Maşallah superrrrr ya simdiki halin mi :)manken gibi gözüküyorsunbuyrun benden bi foto
Maşallah canım çok güzel ve çok tatlısın
Abovvvvv maşallah Maşallah superrrrr ya simdiki halin mi :)manken gibi gözüküyorsun
Boyle bile supersin disardan kimse senin siki olmadigini anlamiyordur :) maşallah maşallahevet canim onceden cekilmis bi foto ama suanki halimde bu zaten hatta daha zayifladim diyebilirim benim derdim sikilasmak ne istediğimi biliyor ama yapmıyorum malesef
Gayet gecerli bi sebep tatlim azmnze hayran kaldm en guzeli insann kendi hayatni kendi olusturmasi cok guzel takdir ettm canm sizi ins en istediginz zamanda gelir bebiscikte :)bebis olayini su nedenden dolayi erteliyoruz tatlim
benim annem babam ayri annem baskasiyla babmda baskasiyla evli ve annem antalyada yasiyor esimin ise ailesi giresunda burda 2 gorumcem var esim tarafindan bizden tum aile var ama cocuk oldugunda bana yardimci olabilecek kimse yok. cocuk olduktan sonra isten ayrilmam gerekecek zira bende kendi coxuguma kendim bakmak istiyorum ama biz esimle kendimiz calisip biriktirip kendimz evlendik dolayısıyla ufak bi borcumuz var ve mumkunse ev almak istiyoruz o nedenle biraz beklemek istiyoruz 1.5 senedir evliyiz ama henuz nefes alamadik ama cok sukur hersey yolunda Allah izin verirse 1 sene sonsi icin dusunuyoruz :)
Super canm o zaman gercekten tas gibi olursun istee :))kesinlille canim zaten yedikten sonraki verdigi o kotu siskinlik rahatsiz ediyor
simdi esim icinde kendim içinde spor salonu bakiyoruz bizi cok sarsmayacak bi sekilde bakacagiz artik
iyi geceler kuzum :)çok az yemişsin belki açlık hissetmessin çünkü çok iyi su içmissin ama yorgun ve bitkin olabilirsin spora çok gerek yok gibi bu benim şahsı tabi düşüncem[/
QUOTE]Tesekkur ederm tatlim yorumun icin :)sporumuda yaptim ama :) bonus olarak :)
herkese iyi geceler
Süpersin canım tebriklerBugun ki menum hanimlar
Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 1yumurta 5zeytin bol salatalik domates
Ara elma
Oglen taze fasulye salata
Aksam corba yogurtlu pancar
3litre su :)
Boyle bile supersin disardan kimse senin siki olmadigini anlamiyordur :) maşallah maşallah
Canm super menu olms tebrik ettm :)Bugun ki menum hanimlar
Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 1yumurta 5zeytin bol salatalik domates
Ara elma
Oglen taze fasulye salata
Aksam corba yogurtlu pancar
3litre su :)
insallah canm yne elimizden gelenin en iyisini yapalim biz :) gordugm kadariyla herkesin menusu kacamakli diger takimlarda biz yine super gecirdik bence :)Genel olarak pazar kahvaltısını biraz geniş yapmışız ama Öğlen geçiştirilmiş akşam hafif yenerek dengelenmiş durumda
Yarından itibaren Sıkıyönetim Başlıyor bende eh ne de olsa hayrişle yarıştayız o ne yaptı bakalım
Dağyolu canım senin menüde Börek falan var ama başka pek bişey yok sanki birde Karatay la pek ilgim yok o Yüzden çok eleştiri yapamıycam
Yinede sende de biraz kaçamak var gibi
Inşallah bu hafta da güzel kilolar veririz de Kasım Ay'ı kaput birincilikle kapanmış olur
Gayet gecerli bi sebep tatlim azmnze hayran kaldm en guzeli insann kendi hayatni kendi olusturmasi cok guzel takdir ettm canm sizi ins en istediginz zamanda gelir bebiscikte :)
Super canm o zaman gercekten tas gibi olursun istee :))
Tebrik ederim canım ne varsa insanın kendisinde var bizde Herşeyin eşimle birlikte yaptık, öyle olunca herkes dışarda kalır yorum yapma haklarıda olmaztesekkur ederim canim ailemde olsa ilerde sahip oldugum seyler icin kimse benim payim var desin istemiyorum insanlarin yardimlasma dusuncesi benimkiyle ayni degil o bakimdan hayatimizi kendimiz kurmak istedik ve bi cok kisiden senin dedigin cumleleri duyuyoruz mutlu oluyorum bunlari basardikca duydukca...
bebis gelmeden sikilasmak istiyorummm
cok haklisin canm ve dogru bir yoldasiniz ve dogru bir yoldasin citir bi hamileve annr olucaksn sen :)tesekkur ederim canim ailemde olsa ilerde sahip oldugum seyler icin kimse benim payim var desin istemiyorum insanlarin yardimlasma dusuncesi benimkiyle ayni degil o bakimdan hayatimizi kendimiz kurmak istedik ve bi cok kisiden senin dedigin cumleleri duyuyoruz mutlu oluyorum bunlari basardikca duydukca...
bebis gelmeden sikilasmak istiyorummm
Tebrik ederim canım ne varsa insanın kendisinde var bizde Herşeyin eşimle birlikte yaptık, öyle olunca herkes dışarda kalır yorum yapma haklarıda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?