Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok haklisin canm ve dogru bir yoldasiniz ve dogru bir yoldasin citir bi hamileve annr olucaksn sen :)

ayy insallah su aralar annelik duygularim kabariyorrr valla bebek.dogum sahnesi gormeye gelmim gozumden yas akmaknicin bekliyor masallahh

Tebrik ederim canım ne varsa insanın kendisinde var bizde Herşeyin eşimle birlikte yaptık, öyle olunca herkes dışarda kalır yorum yapma haklarıda olmaz
evet canm bencede cok guzel benm malesef boyle bir sansm olmadi mesela esim kardesiyle ortak herseyde is filan filan ufack bisy alinsa tabi herkes bisy diyor esimde evine cok duskundur suslu olsun flan diye allahtan onn istediklerine bisy denmiyor :) gerci banada demiyor kimse ama ynede hissedyorm iste bi garplik varnebiliym...

ayy insallah su aralar annelik duygularim kabariyorrr valla bebek.dogum sahnesi gormeye gelmim gozumden yas akmaknicin bekliyor masallahh
Canım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti var
Hiç öyle acele etmeye gerek yok dinle beni
Hayat Değişiyor bebek olunca ona göre

kardeste olsa eslerde araya girdigin belli bi noktadan sonra işler duaunuldugu gibi olmayabiliyor umarim sizdede olmaz canim
bu devirde ortaklik helede akraba ile cok zor

Ay kiyamamm ssna yaa :) dagyolundanda hayirli haberleri alalm allahn izniyle bebis dolsun burasi servey sen dagyolu oooh :)

insallahhh canim benim yaa

Canım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti var
Hiç öyle acele etmeye gerek yok dinle beni
Hayat Değişiyor bebek olunca ona göre

elbette oyle canim zaten bizde acele etmiyoruz. etrafimizdakilere ailemize bu durumu anlatana kadar cok ugrastik ama bilirsin insanlar baskalari hk karar vermeye bayilirlar..
ama biz mantikla hareket etmek zorundayi ve dedidin gibi acelemiz yokk

kardeste olsa eslerde araya girdigin belli bi noktadan sonra işler duaunuldugu gibi olmayabiliyor umarim sizdede olmaz canim
bu devirde ortaklik helede akdegil tabiile cok zor

insallahhh canim benim yaa
kesnlkle canm zor taraflari cok dusunuyorm simdi kendi basmiza olsak kendimizi bilir ona gore hareket ederiz boyle olunca kimin ne tuttugu kimi n tutarsiz oldugu belli degil tabi boyle gelmis boyle giser yapcak bisyde yok malesef :)

İyi geceler herkese.. Bugün kahvaltıda yarım patatesli börek, 1 domates ve 6 tane zeytin yedim yanında şekersiz çay içtim. Yarım börek 222+zeytin 36+domates 19 = 277 kalori.. Öğlen yemeği yemedim dışarıdaydım. Diyet kola içtim. Akşam ise yeşil salata+ mercimek çorbası+ fırında tavuk yedim. Toplam 366 kalori aldım akşam yemeğinde.. 9 gibi bir mandalina yedim 38 kaloride oradan aldım. Umarım beğenirsiniz : )

bugün okuyamayacam geçmişi kusura bakmayın çok yorgunum, yarında hastaneye gideceğim gözüm için girmem gene geceyi bulabilir kusura bakmayın olur mu

kesnlkle canm zor taraflari cok dusunuyorm simdi kendi basmiza olsak kendimizi bilir ona gore hareket ederiz boyle olunca kimin ne tuttugu kimi n tutarsiz oldugu belli degil tabi boyle gelmis boyle giser yapcak bisyde yok malesef :)

o zaman Allah durumunuzu bozmasin tatlim

o zaman Allah durumunuzu bozmasin tatlim
amin canm herseyin hayirlisi bi sefer ayrildilar tam bizim dugunumz oldugu zaman baska bir market alip basladilar kari koca tam duugun olucak ne para var e mal tabi esim bisy demez kimseyr bi sekilde hallettik evinizi kurduk evlendik bi zaman sonra o market batti yinr birlestik esim asla kiyamaz ama ben yine pat diye ortada kalmaktan korkuyorm gerci artik kendmizi biliyorz canm bazi seylri yeribe oturttuk herkesin kendi tercihi derm hayatma bakarm ama esim moral olarak nolur onu kestiremiyorm tabi....

DOSTLUK

Dostlar ırmak gibidir
Kiminin suyu az, kiminin çok
Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca
Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya

İnsanlar vardır; üstü nilüferlerle kaplı,
Bulanık bir göl gibi...
Ne kadar uğraşsanız görünmez dibi.
Uzaktan görünüşü çekici, aldatıcı
İçine daldığınızda ne kadar yanıltıcı....
Ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz;
Sokulmaktan korkarsınız, güvenemezsiniz!

İnsanlar vardır; derin bir okyanus...
İlk anda ürkütür, korkutur sizi.
Derinliklerinde saklıdır gizi,
Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız;
Yanında kendinizi içi boş sanırsınız.

İnsanlar vardır, coşkun bir akarsu...
Yaklaşmaya gelmez, alır sürükler.
Tutunacak yer göstermez beyaz köpükler!
Ne zaman nerede bırakacağı belli olmaz;
Bu tip insanla bir ömür dolmaz.

İnsanlar vardır; sakin akan bir dere...
İnsanı rahatlatır, huzur verir gönüllere.
Yanında olmak başlı başına bir mutluluk.
Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk.
İnsanlar vardır; çeşit çeşit, tip tip.
Her biri başka bir karaktere sahip.
Görmeli, incelemeli, doğruyu bulmalı.
Her şeyden önemlisi insan, insan olmalı...

İnsanlar vardır; berrak, pırıl pırıl bir deniz.
Boşa gitmez ne kadar güvenseniz.
Dibini görürsünüz her şey meydanda.
Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda.
İçi dışı birdir çekinme ondan.
Her sözü içtendir, her davranışı candan...

CAN YÜCEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…