- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.221
cok haklisin canm ve dogru bir yoldasiniz ve dogru bir yoldasin citir bi hamileve annr olucaksn sen :)
evet canm bencede cok guzel benm malesef boyle bir sansm olmadi mesela esim kardesiyle ortak herseyde is filan filan ufack bisy alinsa tabi herkes bisy diyor esimde evine cok duskundur suslu olsun flan diye allahtan onn istediklerine bisy denmiyor :) gerci banada demiyor kimse ama ynede hissedyorm iste bi garplik varnebiliym...Tebrik ederim canım ne varsa insanın kendisinde var bizde Herşeyin eşimle birlikte yaptık, öyle olunca herkes dışarda kalır yorum yapma haklarıda olmaz
Ay kiyamamm ssna yaa :) dagyolundanda hayirli haberleri alalm allahn izniyle bebis dolsun burasi servey sen dagyolu oooh :)ayy insallah su aralar annelik duygularim kabariyorrr valla bebek.dogum sahnesi gormeye gelmim gozumden yas akmaknicin bekliyor masallahh
Canım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti varayy insallah su aralar annelik duygularim kabariyorrr valla bebek.dogum sahnesi gormeye gelmim gozumden yas akmaknicin bekliyor masallahh
evet canm bencede cok guzel benm malesef boyle bir sansm olmadi mesela esim kardesiyle ortak herseyde is filan filan ufack bisy alinsa tabi herkes bisy diyor esimde evine cok duskundur suslu olsun flan diye allahtan onn istediklerine bisy denmiyor :) gerci banada demiyor kimse ama ynede hissedyorm iste bi garplik varnebiliym...
Ay kiyamamm ssna yaa :) dagyolundanda hayirli haberleri alalm allahn izniyle bebis dolsun burasi servey sen dagyolu oooh :)
Canım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti var
Hiç öyle acele etmeye gerek yok dinle beni
Hayat Değişiyor bebek olunca ona göre
kesnlkle canm zor taraflari cok dusunuyorm simdi kendi basmiza olsak kendimizi bilir ona gore hareket ederiz boyle olunca kimin ne tuttugu kimi n tutarsiz oldugu belli degil tabi boyle gelmis boyle giser yapcak bisyde yok malesef :)kardeste olsa eslerde araya girdigin belli bi noktadan sonra işler duaunuldugu gibi olmayabiliyor umarim sizdede olmaz canim
bu devirde ortaklik helede akdegil tabiile cok zor
insallahhh canim benim yaa
Hosgeldin lunacm noldu hayirdir gozune onemli bisiy yok insallahbugün okuyamayacam geçmişi kusura bakmayın çok yorgunum, yarında hastaneye gideceğim gözüm için girmem gene geceyi bulabilir kusura bakmayın olur mu
kesnlkle canm zor taraflari cok dusunuyorm simdi kendi basmiza olsak kendimizi bilir ona gore hareket ederiz boyle olunca kimin ne tuttugu kimi n tutarsiz oldugu belli degil tabi boyle gelmis boyle giser yapcak bisyde yok malesef :)
amin canm herseyin hayirlisi bi sefer ayrildilar tam bizim dugunumz oldugu zaman baska bir market alip basladilar kari koca tam duugun olucak ne para var e mal tabi esim bisy demez kimseyr bi sekilde hallettik evinizi kurduk evlendik bi zaman sonra o market batti yinr birlestik esim asla kiyamaz ama ben yine pat diye ortada kalmaktan korkuyorm gerci artik kendmizi biliyorz canm bazi seylri yeribe oturttuk herkesin kendi tercihi derm hayatma bakarm ama esim moral olarak nolur onu kestiremiyorm tabi....o zaman Allah durumunuzu bozmasin tatlim
Gelsın valla selincanBuda benden size gelsino zaman :)
bence ulasicaksin canm ben inanyorm :)Bu hafta nasıl olacak merak efıyorum hedefıme ulasabılcek mıyumm
cafe filanda yogn canm ya ben telefonu birakamadm elimden ne zamandr :) dur sizin siir topigne bi bakaym :))Haftasonları sessız oluyor buralarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?