Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin lunacm noldu hayirdir gozune onemli bisiy yok insallah
hoşbuldum canım, yok önemli değil ya lensim yırtıldı gözümden zor çıkardım bi baktıracam, yeni reçete almam gerekiyormuş yeni lens alabilmem için o yüzden gitmem gerekti :)

Aksam bır ıkı tursu yedım hee

Kızlar benyatarrr

İyi gecelerrr
iyi geceler canm :) yemiyeydin iyiiydi

hoşbuldum canım, yok önemli değil ya lensim yırtıldı gözümden zor çıkardım bi baktıracam, yeni reçete almam gerekiyormuş yeni lens alabilmem için o yüzden gitmem gerekti :)
gecms olsn canm ins zarar vermemistr gozune bende lens kullaniyorm uzun suredir numaramin durup ameliyat olacagm gnu bekliyorm :)/

Kizlar bende yatiyorm uyku iyice basti beni berilimde gelmedi zaten yine bulusamadik ( iyi geceler tatli tuyalar hepinize :)

iyi geceler canm :) yemiyeydin iyiiydi

gecms olsn canm ins zarar vermemistr gozune bende lens kullaniyorm uzun suredir numaramin durup ameliyat olacagm gnu bekliyorm :)/
sağol canım inşallah :) ben miyopum canım numaram 3.50 :) bende istiyorum ameliyat olmayı ama korkuyorumda

selam kaptan,selam kızlar
ben de ve kızımda hala hastayız.uyku düzeni de bozuldu kızımın,inşallah en yakın zamanda iyileşir
bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok,dolayısıyla kendi kendimize bakmak zorundayız,işin içinden çıkmazsak bi yardımcı tutarım ama şimdilik idare ediyoruz,kendimi toparlayınca menü bildirimi yaparım,ayrıca menülerime hiç dikkat edemedim,bundan bu cuma bildirim yapamam,iyileşirsem önümüzdeki hafta inşallah
öpüyorum hepinizi,sağlıklı günler

Kolayı bırak canım.

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz

Kızlar ben geldim ..
Müsadenizle geri dönmek istiyorum.
Çarşamba günü, eşim şehir dışına çıkacak. 10 gün yok.
Pek keyfim yok o nedenle ama bu sırada fırsat bilip kilo vermek istiyorum.
Şu an için kilo durumum hiç iyi değil. Ayrılış kilomdan 4-5 kilo fazlayım. O nedenle kaptanın değerlendirmesine bırakıyorum ama burada olmadan da kilo vermem çok zor oluyor.
Tiroid problemim var ve bilirsiniz kilo almayı çok kolaylaştırıyor.
Şu an dukan yapıyorum ve sanırım ben en rahat kilo verebildiğim diyet de bu.

hahahha cok guldum yaaa
biz 7 eltiyiz canim biri haric hepsini severim.onlarda beni ama ben esimin ikiziyle bir ayriyimdir.11 yil ayni binada oturduk sonra ben buraya tasindim.ankaraya gidincede mecbur ilaclarin nimetlerinden yararlaniyoz.
ben anlamadım.. esın ıkız...ıkız kızların var.. kız sen ıkızlere gelmıssın:)
beril---------- hayir
toplight
gunes
callen
hayriye
emine......hayır mı evet mı...dusun dusunnn HAYIR dıyorum...
selin
servey
sanem
dila

ltfen mesajin icini doldurun zamansizliktan bazen arayamiyorum cevaplarinizi
öpüyorum kizlar

hayır...
evet bugun yine hanımlarla günümüz var ben yine aynı takdiği uygulayacam herkese kolay gelsin
ya bu gunler cok mu sık oluyor... yoksa hepınızın ayrı ayrı gunu mu var.. gunler tehlıkeee
Cocuklari yikadm uyuttum oh sesszlik gibisi yok gercekteen ohh sporumu yapaym diye dusunuyorm smdik :)
cocuklar uyuyor...okuduklarıma gore sen bant kullanıyorsun.. e ses?
ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))
aglamakkkk ıstıyorummmmm hayırrrrr cok pıs kızıyorum kendıme...cok geckaldım ben yaaa
daha cok cocuk ıstıyorum ama yaaaa
ben burada lıstelere yorum yapamıyorum-dogru bulmuyorum- daha kım ne yapıyor bılmedıgımden.. okuyorum ıncelıyorum...sonra yapmaya baslayacagım. acımasızım...
yalnız aaaaa Luna... sen kalorılere guvenme.. her kalorı aynı degıl kı... "1kalorı=1kalorı" degıl yanı.

Callan...gecmısler olsunnn
...notlarımı actım yazayım;
cts menu
sabah: 1haslama yumurta, 3zeytın, 3serıt burgu peynır, 2yesıl bıber.
ogle: 2mercımek koftesı, marullar,1 kapya bıber, 3 sade fırın mantar.
...3hurma.
aksam: 1/2kase yogurt corbası (zyaglı), 2etlı karalahan sarması.
su:3lt+
spor: 8.2km kurek, 20dk elıptık.

pazar menu
sabah: ..kahvaltıya basladım..yarım kaldı..kalkmam gerektı. 1.5serıt burgu peynır, bırkac catal yumurta.
ogle: 2 zıgara levrek, 1kırmızı sogan, sıkma lımon soda.
...1bardak portakal+havuc suyu.
aksam: 4kofte (ekmeksız...acılı), yagsız salata (nareksılı), 1kasık cevızlı muhammara.
su:2.5lt+
spor:63dk kurek, 1.3km yuzdum, 30dk spınnıng.

sağol canım inşallah :) ben miyopum canım numaram 3.50 :) bende istiyorum ameliyat olmayı ama korkuyorumda
Senn yine iyiiymis benm biri 6.25 digeri 6.75 miyop 9 a kadr yoou var dedo doktor benm baskasansimda yok malesef
canm cok gecmis olsun ins kisa surede toplarlanirsiniz optum cok kensnize dikkat edin :)
Mrb kızlar gece gelemedim öptüm
Bende optum

gunaydın hanımlar..
ben bı bakınıp gelıyorum
gunaydin canm :)

canm sesine alistilar gecen seneden beri kucuk oglum arada bi uyanip bakiyor ne var ne yok sonra yine uyuyor buyugu top patlasa duymaz zaten oyle uyur

Kac yasndasinki canm ya kilolari ver yaparsin tabikiso :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…