Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öglen yok ama yinede aksam az olmus gulum
muz yerine baska bir alternatif bence daha iyi olur

aksam sendede oyle zayif bir menu bence
yanina bir kase corba yenebilir.yada yogurt, maydanoz var gerci ama salata olabilir

pasa kahvaltisi yapmissin sekerim.aksam guzel öglen gume gitmis
ben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))
bende 37 yasinda iki genc kiz annesiyim.aslinda 3 ama
buyrun benden bi foto
cok sekersin, cok havalisin hatunnnnnnn belin kalinmi rsimdenmi oyle
canim ben yine yorum yapacam sen yine karatay deiye ayaga kalkip masaya yumruk atacan
en iyisi ben sustum
Bugun ki menum hanimlar
Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 1yumurta 5zeytin bol salatalik domates
Ara elma
Oglen taze fasulye salata
Aksam corba yogurtlu pancar
3litre su :)
menu guzel ama yogurtlu pancar ne canim
seker pancari haslamasimi
Canım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti var
Hiç öyle acele etmeye gerek yok dinle beni
Hayat Değişiyor bebek olunca ona göre
yok bende hic degismedi valla
hatta evlendimizden daha cok sürtüyom
evet geceleri hastalik vs.. zor oluyor ama beni hic baglamadi bebek
canim sen bu calori yontemine guvenme
her site ayri bir tarti ve calori soyluyor ve bu evle pek uyusmuyor.
366 kalori aksam yemegin mumkun degil.bendede bir liste var ondada mandalin 80 grami 92 kalori diyor
bugün okuyamayacam geçmişi kusura bakmayın çok yorgunum, yarında hastaneye gideceğim gözüm için girmem gene geceyi bulabilir kusura bakmayın olur mu
gecmis olsun canim
canim hosgeldin meraktan öldük ya.iyiysen sorun degil liste miste
arada ugra canim merakta birakma bizi
suanki kilon ne gulum kac hafta oldu izne ayrilali önce bir hesaplamak lazim
ayrica esim 6 erkek bir kiz
seni guldurmek guzel emine
bir ara banada anlat

369mesaj okudum
ohhh olsun dıyenlerı duydummm...
ama cuma-cts.paz yogun gunlerım.
halledecegım ınsaellah.
bir hafta oldu ben hala bekliorum merak etme sekerim.hallettim geldim dedigin gun sende ohhhhhhhhh olsun dersin.
canim soylemistim senin menulere yorum yapmak beni asiyor.sen daha iyi biliyorsun ölcüyon, tartiyon , yiyon, zayifliyon kisaca özetledimmi
aramızda ogretmen var mı
emekli ogretmen var olurmu
aaaaaaaaa bilmiyordum.gözlükmü lensmi kullaniyorsun.
Herkese kocaman en tatlisindann kocaman opucuklu gunaydiiiin

bendende kocaman sicacik bir gunaydin herkeze

beril, gunes, servey,hayriye, selin, emine, yeni uye luna paylasim alanindaki oylamaya hayir dedi
dagyolu evet dedi.
toplight, dila, callen, sanem bildirmedi henüz. bugun karari yazacam lutfen bildirin

günaydınlarrr
kızlar yaa yaklaşık 50 sayfa var okunacak beynim zonkluyor bütün gece migren ağrısı çektim hala da devam ediyor
beril cim benim oyum da hayır canım aslında lady kendi kafasına göre yazmış sonuncuyu ama bunu keşke önce oylamaya alıpda öyle yazsaymış böyle bir karar alınmadan deşifre etmesini hoş bulmadım açıkcası
geçmişi fırsat bulunca okumaya çalışacağım

evet haklısın bugun telefi edecem

Ay kiyamamm ssna yaa :) dagyolundanda hayirli haberleri alalm allahn izniyle bebis dolsun burasi servey sen dagyolu oooh :)
Allah razı olsun inş bizde çok istiyoruz hayırlısı

toplam heralde 750 kalaori çok iyi biraz da az

çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda gelirsin bak nerdeyse sana yaklaştım bence durma yarın mücadelen zorlaşabilir

bu spor aşkı nasıl oluştu nerden bu ilham bize de yardım et

berilcim canım ciğerim sen bana kızgınmısın ben hiç öyle davranış yaparmıyım hoşgeldin bu arada ben bu aralar kaçırdım farkındayım karatayda böyle değil sen bana kalori bazından yorum yap

kaptan sen hoşgeldin Allah şifa versin migrende zordur inş en kısa zamanda geçer

önemli konulari ozeline yazdim
gecmis olsun canim
genel hayir dedigine gore hayir cevabimizi vereyim
lady iste ne deyim
sen anladin ama
öpüyorum canim

toplight, beril, gunes, servey,hayriye, selin, emine, yeni uye luna paylasim alanindaki oylamaya hayir dedi
dagyolu evet dedi
dila, callen, sanem bildirmedi henüz. bugun karari yazacam lutfen bildirin

Berilcim, 376. bölümde 80.6 ile ayrılmışım. Bugün 86.4 çıktım tartıda.

canim ben direk tavrimi yazarim
ki seni ne cok sevdigimi arkanda durdumu sana yansitamadiysam bu benim anlatamama ayibim olsun.ama gercekten bilmedigim diyetlere yorum yapmak yapima gore degil.beni bir kez daha yanlis anlarsan saclarini cekerim bilesin
eminenin diyetide anlamiyom yorumlamiyom mesela.ama sonucta kisi kendini ve bedenini daha iyi bilir diye dusunuyom.hem ben cuma sonucuna bakarim ancak o zaman fikir veririm kilo veremezse

Kaptanım geçmiş olsun. ( Berilcim alınmazsın değil mi? Ben hep böyle hitap ettiğim için şimdiye kadar el alışkanlığı.)
Nane yağı kullanıyor muydun migren için?

Callan cım çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanırsınız inşallah

lunacım sana da geçmiş olsun, selin demek sende gözü bozuk olanlardan maalesef benimde gözlerim aynen numarası da çok yüksek 20 yıldır lens kullanıyorum, lenslerim artık benimle bütünleşti, yaptığım doğru değil lenslerle sürekli yapışık yaşamak ama ben böyleyim maalesef, 3 ay hiç çıkmazlar, sonra zavallı lensle kendilerini dışarı atar bende değiştiririm

güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için

günaydın,

öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili Beril öğretmenim :)

ya sabah bir dolu agladim zaten
kizlari okula goturmustum
ögretmenleri durumumu biliyorlar banada bir cicek almislar pek kötü oldum ya
cok özledim ama gecti
sagolun canlarim ya

tamam canmcm aksama bii corba ekliyorum kuzum :)

Evet canum sorma ama lens kullaniyorm.gozluk kulnmam imkansz cunku bu numarada kavanoz dibi tak daha iyi yani o yuzden ameliyay olacagm :)

Nerdeydin dun aksam kuzum beklesm bekledm gelmedin :)

Berilcim, 376. bölümde 80.6 ile ayrılmışım. Bugün 86.4 çıktım tartıda.
bu hafta callen listede bildirimsiz olacak bu nedenle olusacak liste ikinizi kaldirirmi bilemiyorum.ama istersen cuma sonucu bekleyelim bizim sonuc guzel olursa seni aliyim yoksa zor canim kimsenin emegine saygisizlik yapamam.
ama bu zaman zarfinda buraya gelip diyetine dikkat edip kilonu eksilterek yardimci ol olmazmi.
cuma gununku ortalamayi bekleyelim.bildirim yap ama mutlaka

ya sabah bir dolu agladim zaten
kizlari okula goturmustum
ögretmenleri durumumu biliyorlar banada bir cicek almislar pek kötü oldum ya
cok özledim ama gecti
sagolun canlarim ya

ne güzel jest yapmışlar, benim oğlum daha 2,5 yaşında bile değil, kreşe gidiyor, bizde çiçeğimizi aldık, daha konuşamıyor bile anlattım ona öğretmenine ver çiçeği sonra sarıl öp dedim. İyice dinledi beni sıkı sıkı çiçeğe yapışmış anladı ne yapacağını, ablasına verip sonrada atatüt'e çiçeği verecekmiş öldüm gülmekten.
Ablası dediği öğretmeni oluyor

tamam canmcm aksama bii corba ekliyorum kuzum :)

Evet canum sorma ama lens kullaniyorm.gozluk kulnmam imkansz cunku bu numarada kavanoz dibi tak daha iyi yani o yuzden ameliyay olacagm :)

Nerdeydin dun aksam kuzum beklesm bekledm gelmedin :)
canim yogundu biraz birde bugunun önemi icin ikizlerin elifin hazirliklari vardi
hasanda yoktu anca yetistirdim.gelemedim.

canım benim çok tesekkür ederim sende çok sekersin

belim resimde öyledir normalde vücuduma göre ince
bence diyetlik birseyin kalmamis
spor ve koruma doneminde kilonu sabitle canim

Tamamdır Berilcim. Elimden geldiğince kilo vermeye çalışacağım cuma gününe kadar.
Umarım güzel olur sonuçlar.
Olmazsa sonraki hafta da girebilirim sıkıntı değil. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…