- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.261
öglen yok ama yinede aksam az olmus gulumİyi akşamlar
Menümü paylaşıyım
Sabah 3 dilim kızarmış kepekli ekmek kk beyaz peynir çeyrek yumurta 3 küçük parça sucuk 3 zeytin yeşillik domates salatalık
Ara. 1 muz
Akşam 3 yk yoğurtlu kabak
2 yk tavuk sote
aksam sendede oyle zayif bir menu benceBendende gelsin o zaman mnuler :)
Sabah 1 dilim ekmek arasi peynrli tost cay Labne 1 tk bal maydanozlu limon
Ara 3 parca ceviz
Oglen yesil salata
Aksam maydanozla berbaer haslanmis 3 dilm tavuk 3 lt su 1 er bardak yesilcay misr puskulu cayi
Sporu bilmiyorm yaparsam yazacagm
pasa kahvaltisi yapmissin sekerim.aksam guzel öglen gume gitmisMenum guzeller
2 kayısı ılık su
Sabah tereyagında 1 yumurta, 5 zeytın,1 catal peynır,8 badem,domates,1 pastırma,kk yoğurt,1 kivi
Ara tkahvesı-incir
Aksam tavuklu salata,ayran
Sutlu nescafe
2 lt su , 40 dk yuruyus
Soda limon
bende 37 yasinda iki genc kiz annesiyim.aslinda 3 amaben bide cok kucuk anne oldugm icin ondan biraz zorlaniyorm 19 da 1. 20.5 da ikinci annelgimi yasadim dusun gersini :) sun da 22 ye gricem araligin 4 unde :))
cok sekersin, cok havalisin hatunnnnnnn belin kalinmi rsimdenmi oylebuyrun benden bi foto
canim ben yine yorum yapacam sen yine karatay deiye ayaga kalkip masaya yumruk atacanbende menumu yazayım malum gündey dim
sabah 1 lahmacun kadar ev yapımı pide salatalık 4 erik 4 ceviz 2 kayısı
akşam 2dilim tavuk lu börek yufka böreği içine tavuk suyu dökülerek yapılıyor yani kalorisi düşük diye düşünüyorum havuç salatası 2 çatal patlıcan salatası,
şuanlık 2.5 litre su bu aralar karatay ve kendi usulume göre takılıyorum
menu guzel ama yogurtlu pancar ne canimBugun ki menum hanimlar
Kahvalti 1dilim ekmek 1kkpeynir 1yumurta 5zeytin bol salatalik domates
Ara elma
Oglen taze fasulye salata
Aksam corba yogurtlu pancar
3litre su :)
yok bende hic degismedi vallaCanım benim heyecan yapma o kadar sabırsız olma zaten çok gençsin Herşeyin vakti var
Hiç öyle acele etmeye gerek yok dinle beni
Hayat Değişiyor bebek olunca ona göre
canim sen bu calori yontemine guvenmeİyi geceler herkese.. Bugün kahvaltıda yarım patatesli börek, 1 domates ve 6 tane zeytin yedim yanında şekersiz çay içtim. Yarım börek 222+zeytin 36+domates 19 = 277 kalori.. Öğlen yemeği yemedim dışarıdaydım. Diyet kola içtim. Akşam ise yeşil salata+ mercimek çorbası+ fırında tavuk yedim. Toplam 366 kalori aldım akşam yemeğinde.. 9 gibi bir mandalina yedim 38 kaloride oradan aldım. Umarım beğenirsiniz : )
gecmis olsun canimbugün okuyamayacam geçmişi kusura bakmayın çok yorgunum, yarında hastaneye gideceğim gözüm için girmem gene geceyi bulabilir kusura bakmayın olur mu
canim hosgeldin meraktan öldük ya.iyiysen sorun degil liste misteselam kaptan,selam kızlar
ben de ve kızımda hala hastayız.uyku düzeni de bozuldu kızımın,inşallah en yakın zamanda iyileşir
bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok,dolayısıyla kendi kendimize bakmak zorundayız,işin içinden çıkmazsak bi yardımcı tutarım ama şimdilik idare ediyoruz,kendimi toparlayınca menü bildirimi yaparım,ayrıca menülerime hiç dikkat edemedim,bundan bu cuma bildirim yapamam,iyileşirsem önümüzdeki hafta inşallah
öpüyorum hepinizi,sağlıklı günler
suanki kilon ne gulum kac hafta oldu izne ayrilali önce bir hesaplamak lazimKızlar ben geldim ..
Müsadenizle geri dönmek istiyorum.
Çarşamba günü, eşim şehir dışına çıkacak. 10 gün yok.
Pek keyfim yok o nedenle ama bu sırada fırsat bilip kilo vermek istiyorum.
Şu an için kilo durumum hiç iyi değil. Ayrılış kilomdan 4-5 kilo fazlayım. O nedenle kaptanın değerlendirmesine bırakıyorum ama burada olmadan da kilo vermem çok zor oluyor.
Tiroid problemim var ve bilirsiniz kilo almayı çok kolaylaştırıyor.
Şu an dukan yapıyorum ve sanırım ben en rahat kilo verebildiğim diyet de bu.
ayrica esim 6 erkek bir kizhahahha cok guldum yaaa
ben anlamadım.. esın ıkız...ıkız kızların var.. kız sen ıkızlere gelmıssın:)
hayır...
ya bu gunler cok mu sık oluyor... yoksa hepınızın ayrı ayrı gunu mu var.. gunler tehlıkeee
cocuklar uyuyor...okuduklarıma gore sen bant kullanıyorsun.. e ses?
aglamakkkk ıstıyorummmmm hayırrrrr cok pıs kızıyorum kendıme...cok geckaldım ben yaaa
daha cok cocuk ıstıyorum ama yaaaa
ben burada lıstelere yorum yapamıyorum-dogru bulmuyorum- daha kım ne yapıyor bılmedıgımden.. okuyorum ıncelıyorum...sonra yapmaya baslayacagım. acımasızım...
yalnız aaaaa Luna... sen kalorılere guvenme.. her kalorı aynı degıl kı... "1kalorı=1kalorı" degıl yanı.
bir hafta oldu ben hala bekliorum merak etme sekerim.hallettim geldim dedigin gun sende ohhhhhhhhh olsun dersin.369mesaj okudum
ohhh olsun dıyenlerı duydummm...
ama cuma-cts.paz yogun gunlerım.
halledecegım ınsaellah.
canim soylemistim senin menulere yorum yapmak beni asiyor.sen daha iyi biliyorsun ölcüyon, tartiyon , yiyon, zayifliyon kisaca özetledimmiCallan...gecmısler olsunnn
...notlarımı actım yazayım;
cts menu
sabah: 1haslama yumurta, 3zeytın, 3serıt burgu peynır, 2yesıl bıber.
ogle: 2mercımek koftesı, marullar,1 kapya bıber, 3 sade fırın mantar.
...3hurma.
aksam: 1/2kase yogurt corbası (zyaglı), 2etlı karalahan sarması.
su:3lt+
spor: 8.2km kurek, 20dk elıptık.
pazar menu
sabah: ..kahvaltıya basladım..yarım kaldı..kalkmam gerektı. 1.5serıt burgu peynır, bırkac catal yumurta.
ogle: 2 zıgara levrek, 1kırmızı sogan, sıkma lımon soda.
...1bardak portakal+havuc suyu.
aksam: 4kofte (ekmeksız...acılı), yagsız salata (nareksılı), 1kasık cevızlı muhammara.
su:2.5lt+
spor:63dk kurek, 1.3km yuzdum, 30dk spınnıng.
emekli ogretmen var olurmuaramızda ogretmen var mı
aaaaaaaaa bilmiyordum.gözlükmü lensmi kullaniyorsun.Senn yine iyiiymis benm biri 6.25 digeri 6.75 miyop 9 a kadr yoou var dedo doktorbenm baskasansimda yok malesef
canm cok gecmis olsun ins kisa surede toplarlanirsiniz optum cok kensnize dikkat edin :)
Bende optum
gunaydin canm :)
canm sesine alistilar gecen seneden beri kucuk oglum arada bi uyanip bakiyor ne var ne yok sonra yine uyuyorbuyugu top patlasa duymaz zaten oyle uyur
Kac yasndasinki canm ya kilolari ver yaparsin tabikiso :))
Herkese kocaman en tatlisindann kocaman opucuklu gunaydiiiin
evet haklısın bugun telefi edecemGenel olarak pazar kahvaltısını biraz geniş yapmışız ama Öğlen geçiştirilmiş akşam hafif yenerek dengelenmiş durumda
Yarından itibaren Sıkıyönetim Başlıyor bende eh ne de olsa hayrişle yarıştayız o ne yaptı bakalım
Dağyolu canım senin menüde Börek falan var ama başka pek bişey yok sanki birde Karatay la pek ilgim yok o Yüzden çok eleştiri yapamıycam
Yinede sende de biraz kaçamak var gibi
Inşallah bu hafta da güzel kilolar veririz de Kasım Ay'ı kaput birincilikle kapanmış olur
Allah razı olsun inş bizde çok istiyoruz hayırlısıAy kiyamamm ssna yaa :) dagyolundanda hayirli haberleri alalm allahn izniyle bebis dolsun burasi servey sen dagyolu oooh :)
toplam heralde 750 kalaori çok iyi biraz da azİyi geceler herkese.. Bugün kahvaltıda yarım patatesli börek, 1 domates ve 6 tane zeytin yedim yanında şekersiz çay içtim. Yarım börek 222+zeytin 36+domates 19 = 277 kalori.. Öğlen yemeği yemedim dışarıdaydım. Diyet kola içtim. Akşam ise yeşil salata+ mercimek çorbası+ fırında tavuk yedim. Toplam 366 kalori aldım akşam yemeğinde.. 9 gibi bir mandalina yedim 38 kaloride oradan aldım. Umarım beğenirsiniz : )
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda gelirsin bak nerdeyse sana yaklaştım bence durma yarın mücadelen zorlaşabilirselam kaptan,selam kızlar
ben de ve kızımda hala hastayız.uyku düzeni de bozuldu kızımın,inşallah en yakın zamanda iyileşir
bulunduğumuz şehirde hiç tanıdığımız yok,dolayısıyla kendi kendimize bakmak zorundayız,işin içinden çıkmazsak bi yardımcı tutarım ama şimdilik idare ediyoruz,kendimi toparlayınca menü bildirimi yaparım,ayrıca menülerime hiç dikkat edemedim,bundan bu cuma bildirim yapamam,iyileşirsem önümüzdeki hafta inşallah
öpüyorum hepinizi,sağlıklı günler
bu spor aşkı nasıl oluştu nerden bu ilham bize de yardım etCallan...gecmısler olsunnn
...notlarımı actım yazayım;
cts menu
sabah: 1haslama yumurta, 3zeytın, 3serıt burgu peynır, 2yesıl bıber.
ogle: 2mercımek koftesı, marullar,1 kapya bıber, 3 sade fırın mantar.
...3hurma.
aksam: 1/2kase yogurt corbası (zyaglı), 2etlı karalahan sarması.
su:3lt+
spor: 8.2km kurek, 20dk elıptık.
pazar menu
sabah: ..kahvaltıya basladım..yarım kaldı..kalkmam gerektı. 1.5serıt burgu peynır, bırkac catal yumurta.
ogle: 2 zıgara levrek, 1kırmızı sogan, sıkma lımon soda.
...1bardak portakal+havuc suyu.
aksam: 4kofte (ekmeksız...acılı), yagsız salata (nareksılı), 1kasık cevızlı muhammara.
su:2.5lt+
spor:63dk kurek, 1.3km yuzdum, 30dk spınnıng.
berilcim canım ciğerim sen bana kızgınmısın ben hiç öyle davranış yaparmıyım hoşgeldin bu arada ben bu aralar kaçırdım farkındayım karatayda böyle değil sen bana kalori bazından yorum yapöglen yok ama yinede aksam az olmus gulum
muz yerine baska bir alternatif bence daha iyi olur
aksam sendede oyle zayif bir menu bence
yanina bir kase corba yenebilir.yada yogurt, maydanoz var gerci ama salata olabilir
pasa kahvaltisi yapmissin sekerim.aksam guzel öglen gume gitmis
bende 37 yasinda iki genc kiz annesiyim.aslinda 3 ama
cok sekersin, cok havalisin hatunnnnnnn belin kalinmi rsimdenmi oyle
canim ben yine yorum yapacam sen yine karatay deiye ayaga kalkip masaya yumruk atacan
en iyisi ben sustum
menu guzel ama yogurtlu pancar ne canim
seker pancari haslamasimi
yok bende hic degismedi valla
hatta evlendimizden daha cok sürtüyom
evet geceleri hastalik vs.. zor oluyor ama beni hic baglamadi bebek
canim sen bu calori yontemine guvenme
her site ayri bir tarti ve calori soyluyor ve bu evle pek uyusmuyor.
366 kalori aksam yemegin mumkun degil.bendede bir liste var ondada mandalin 80 grami 92 kalori diyor
gecmis olsun canim
canim hosgeldin meraktan öldük ya.iyiysen sorun degil liste miste
arada ugra canim merakta birakma bizi
suanki kilon ne gulum kac hafta oldu izne ayrilali önce bir hesaplamak lazim
ayrica esim 6 erkek bir kiz
seni guldurmek guzel emine
bir ara banada anlat
bir hafta oldu ben hala bekliorum merak etme sekerim.hallettim geldim dedigin gun sende ohhhhhhhhh olsun dersin.
canim soylemistim senin menulere yorum yapmak beni asiyor.sen daha iyi biliyorsun ölcüyon, tartiyon , yiyon, zayifliyon kisaca özetledimmi
emekli ogretmen var olurmu
aaaaaaaaa bilmiyordum.gözlükmü lensmi kullaniyorsun.
bendende kocaman sicacik bir gunaydin herkeze
kaptan sen hoşgeldin Allah şifa versin migrende zordur inş en kısa zamanda geçergünaydınlarrr
kızlar yaa yaklaşık 50 sayfa var okunacak beynim zonkluyor bütün gece migren ağrısı çektim hala da devam ediyor
beril cim benim oyum da hayır canım aslında lady kendi kafasına göre yazmış sonuncuyu ama bunu keşke önce oylamaya alıpda öyle yazsaymış böyle bir karar alınmadan deşifre etmesini hoş bulmadım açıkcası
geçmişi fırsat bulunca okumaya çalışacağım
öglen yok ama yinede aksam az olmus gulum
yanina bir kase corba yenebilir.yada yogurt, maydanoz var gerci ama salata olabilir
canim ben yine yorum yapacam sen yine karatay deiye ayaga kalkip masaya yumruk atacan
en iyisi ben sustum
366 kalori aksam yemegin mumkun degil.bendede bir liste var ondada mandalin 80 grami 92 kalori diyor
gecmis olsun canim
bir ara banada anlat
bir hafta oldu ben hala bekliorum merak etme sekerim.hallettim geldim dedigin gun sende ohhhhhhhhh olsun dersin.
canim soylemistim senin menulere yorum yapmak beni asiyor.sen daha iyi biliyorsun ölcüyon, tartiyon , yiyon, zayifliyon kisaca özetledimmi
canim ben direk tavrimi yazarimevet haklısın bugun telefi edecem
Allah razı olsun inş bizde çok istiyoruz hayırlısı
toplam heralde 750 kalaori çok iyi biraz da az
çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda gelirsin bak nerdeyse sana yaklaştım bence durma yarın mücadelen zorlaşabilir
bu spor aşkı nasıl oluştu nerden bu ilham bize de yardım et
berilcim canım ciğerim sen bana kızgınmısın ben hiç öyle davranış yaparmıyım hoşgeldin bu arada ben bu aralar kaçırdım farkındayım karatayda böyle değil sen bana kalori bazından yorum yap
günaydınlarrr
kızlar yaa yaklaşık 50 sayfa var okunacak beynim zonkluyor bütün gece migren ağrısı çektim hala da devam ediyor
beril cim benim oyum da hayır canım aslında lady kendi kafasına göre yazmış sonuncuyu ama bunu keşke önce oylamaya alıpda öyle yazsaymış böyle bir karar alınmadan deşifre etmesini hoş bulmadım açıkcası
geçmişi fırsat bulunca okumaya çalışacağım
günaydın,
öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili Beril öğretmenim :)
tamam canmcm aksama bii corba ekliyorum kuzum :)öglen yok ama yinede aksam az olmus gulum
en iyisi ben sustum
gecmis olsun canim
bir ara banada anlat
bu hafta callen listede bildirimsiz olacak bu nedenle olusacak liste ikinizi kaldirirmi bilemiyorum.ama istersen cuma sonucu bekleyelim bizim sonuc guzel olursa seni aliyim yoksa zor canim kimsenin emegine saygisizlik yapamam.Berilcim, 376. bölümde 80.6 ile ayrılmışım. Bugün 86.4 çıktım tartıda.
ya sabah bir dolu agladim zaten
kizlari okula goturmustum
ögretmenleri durumumu biliyorlar banada bir cicek almislar pek kötü oldum ya
cok özledim ama gecti
sagolun canlarim ya
canim yogundu biraz birde bugunun önemi icin ikizlerin elifin hazirliklari varditamam canmcm aksama bii corba ekliyorum kuzum :)
Evet canum sorma ama lens kullaniyorm.gozluk kulnmam imkansz cunku bu numarada kavanoz dibi tak daha iyi yanio yuzden ameliyay olacagm :)
Nerdeydin dun aksam kuzum beklesm bekledm gelmedin :)
bence diyetlik birseyin kalmamiscanım benim çok tesekkür ederim sende çok sekersin
belim resimde öyledir normalde vücuduma göre ince
bu hafta callen listede bildirimsiz olacak bu nedenle olusacak liste ikinizi kaldirirmi bilemiyorum.ama istersen cuma sonucu bekleyelim bizim sonuc guzel olursa seni aliyim yoksa zor canim kimsenin emegine saygisizlik yapamam.
ama bu zaman zarfinda buraya gelip diyetine dikkat edip kilonu eksilterek yardimci ol olmazmi.
cuma gununku ortalamayi bekleyelim.bildirim yap ama mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?