- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.381
Hadi bunuda kazasiz belasiz insallah :) sana guveniyoruz :)Allahım kaptan ses versınn,rakip aranıyorrr
Aksama dogum gunu partısıne gıtcemmm ama stres yok panık hıc yokkk,sağlıklı yasamak bızım işimiz
82 ile bildirim yaptm canm cuma gnu :)Geçmiş olsun. Ciddi bir durum mu hastalık? Umarım şimdi iyisindir.
Ben de öğretmenim ama hiç yapmadım ve
yapmak istemedim.
Kaç kilosun Selin?
Yetişeyim ben tabi.
Yarış iyidir. :)
Dukanla da diyet pek keyifli oluyor.
Tabi tabi :)
Listede olmak için uğraşırım en azından.
Buradan uzakken çok çok zor oluyor kilo vermek.
hmm dururmuz farkliymis canmben her ay degisen miyobm 6 ayda bir kontrolm var surekli degisiyorlar malesef :/ 23 e kadr durmasi lazmmis bkalimselincim ben duymadım hiç lens ömrü 10 yıl diye, gözlük nasılsa lens de öyle, bende bir problem yaratmıyor, doktora gitmeyeli rahat 4 yıl olmuştur, başıma bişey gelmeden de gitmem, lensim bitince gidip alıyorum hepsi bu .
Benim ameliyata uygun değil hipermetropum
toplight çım canım sana da çok geçmiş olsun bitanem
dayandım valla sade kahvemi içtim ben kahve içerken kızlar burma kadayıfı lüplettile en son 1 ay önceydi farkı da farkettiler sonuçta fazla olmasa da 5 kilo hissedilmiş accık daha bi azim geldiben senden cok umutluyum eskiden de biliyordum birazda ondan.sanirim bu diyetisyen uydu sana
nefsine hakim olma taktir ettim.o burmali varya dayanamam ben ya
Hadi bunuda kazasiz belasiz insallah :) sana guveniyoruz :)
82 ile bildirim yaptm canm cuma gnu :)
hmm dururmuz farkliymis canmben her ay degisen miyobm 6 ayda bir kontrolm var surekli degisiyorlar malesef :/ 23 e kadr durmasi lazmmis bkalim
dayandım valla sade kahvemi içtim ben kahve içerken kızlar burma kadayıfı lüplettile en son 1 ay önceydi farkı da farkettiler sonuçta fazla olmasa da 5 kilo hissedilmiş accık daha bi azim geldi
Bak bu supermis yiyeceklere savas acmis bir servey var karisimizda :)Panik yok berusum aksama pırasamı yıyecem sporumu inş yaparım snr gıtcem yıyormus gıbı yapcam.zaten hepsı kremadır margarındır.canım cok ısterse bırgun oglen yemek yemem duzgun bır yerden 1dılım pastamı yerım.ben ıstersem yerım onu.yıcem 2dk snr bıtcek ama mutsuzlugu surcek akıl yok mu bende
Dukann nasil bisy canm biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa..Ben dukanın sınırsızlığına bayılıyorum.
İSter tatlı yiyorum, ister canımın çektiği başka şeyler. Yalnızca dukana uygun olarak yapıyorum. Üstelik herkes verdiğinden çok daha fazla vermiş duruyor.
O nedenle ben bu diyetten başkasında çok zorlanıyorum.
Yıllar önce 1 ayda 10 kilo vermiştim. Tabi o zaman tiroid yoktu.
Şimdi bakalım nasıl gidecek.
Sen de çok güzel vermişsin tebrik ederim.
Ben arada okuyordum telefondan da giriş yapmak zor oluyordu.
Özel bir diyet uyguluyordun sanırım değil mi?
Cok gecmis olsn canm evde dedigin gibi neusede dissarida hic cekilmiyor bende spiralden beri cok asiri oliyorm evden bi afim atamiyorm disari..cok şükür tatlım ama benimki fena bi ağrı yaa evde olsam sorun değilde iş yerinde dayanılmaz oluyor
Berillll hayyiiir fire mire yok gidene kadar hedefin vardi unutma bunu caymak yok daha yeni basladik gulum ya yapma duymadm bunu:) anlsstikmiiiievet ama baydi artik bu hafta bildirimden sonra biraz firar edesim var
izne ayrilmak gibi mültecici bir istek duyuyorum
gel canim burdayiz
ikizler 15 canim
kiz ben seker gibi kadinimdir
beilkoliklik yaparim sen niye tirsiyon anlamdim yaw
brans ne
hem okuma firsatin varken keyfine git bence
Oku canm eger istiyorsan pisman olmamak icin bile yapmalisin bunuya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass
Ben bi daldim bidaha cikamadm daha utu vaar oof offkizlar arada ugrarim ev islerime daliyim artik
Canm cok dikkat et o zaman bunlar tehlikeli is ben cok korkarm..yok be yavrum şirkkette sıcak su tobası ne arar bakım bir ilaç alcam ama önce bişiler yemem lazım
daha önce aç karnına ilaç alıp zehşrlenmişliğim var dikkat etmem lazım
Calleen hosgeldiiin nasil oldn canmdağ yolu tartıya çıkmaktan okadar korkuyorum kii,fiziksel olarak toparladıktan sonra ilk işim tartıya çıkmak
ben hafif hafif toparlamaya başlıyorum,kusura bakmayın gündemi takip edemedim,açıkcası yazılanları da okuyamadım
ama bu oylamaya ben de hayır diyorum
evet en mantikilisk bu gibi geldii banaa :)hergün bana da iyi gelmiyor, benim için cuma , pazartesi ve çarşamba
cuma'yı yarışma bildirimi için
pazartesi'yi hafta sonu kaçamaklarını kontrol için
çarşamba'yı gidişatı kontrol için tartılıyorum
kurslar guzel ya esim bisiy demez se cocuklar buyunce bence gidecegm taki osmanli yemekleri flan flan :)canim benim kurslar tamamen kizlara endeksli
yuzmeye gittiler gittim
tenise gittiler bende fitnesine basladim
elif icin kisisel gelisim kurdlarina yada soyletilerine gittim
yemek kurslarina gittim
bir ara boyamaya gittim boya rahatsiz etti biraktim
dikise basladim hoca mini etek diktirmedi giciklina birakmadim bohca kenari cevirmekten gina gelmistim
dedim bile
supersin 40 demek yeni bir baslangic bence
kacirdigin birsey yok sen meraklanma canim
bir an önce toparlan özledik simdiden
yoklugunda selin after before yapiyordu oda birakti
cok sistematik gidiyorsun himmmmmm
cogu gitmesede azi kalir diye dusundu sanirim
bende vakt gecirmeyi yapp yedirmeyi cok severm yapabildigm kadaryla gittigm uere asla bos gitmem ya yemek ya tatli mutlaka bsiy yapar gotururrm :)Ben de çok severim mutfakta zaman geçirmeyi.
Pek tecrübeli değilim aslında, pek becerikli de değilim ama çok severim işte kendi çapımda.
Hic sorma canm yapsan bibdeeert yapmasan bi dert :)ahh şu mutfak yok mu iyi olsa bir dert olmasa bir dert valla
iyi olunca yiyip yediriyorsun işte,
berilcim nerde oturuyorsun, bi gece dışarıya çıkınca takılıcam sana ona göre
ay hic sorna bende cok fenaydim esim k.v deme diyoduki anne gitme nolur yoksa ac kalicamOoo 20 yılda ne tecrübeler olmuştur Beril.
Güneydoğınun yemekleri de bir başkadır.
Ben 2 yıldan beri ancak mutfaktayım.
Ondan öncesinde benin yaptığım, eşimin yediği bir sigara böreği vardı.
Tadına ben bakınca bu ne ya deyip neredeyse tükürecektim.
Bozuntuya vermeden, yemiş, çok lezzetli demişti
O günden sonra ne yapsak beğeniliyor tabi ki evde.
meltemcmm giremiyorsn hic bi yazip kayboluyirsun ozlettn kendini amaa :)Mrb arkadaşlar
maşallah 11 sayfa yazmışsınız.kaçamaksız bir gün
geçirmeniz dileğiyle...
bizde bizde bizde :)katilimini arttirdigin icin sagolasin gunesim
sen yokken adin vardi buruktum simdi tum ihtisaminla sen de burdasin pek bir mutluyum yawwwwwwww
Hic sorma canm ben o yuzden hic yapmiyormm yapsamda esimle cocuklata kadarhemen yediriyorm onlara oh aksma bisy kalmiyorBen de öyle yapıyorum.
Dene dene :)
Pasta ve tatlılar konusunda çok güveniyorum kendime.
Öyle kilo aldım zaten.
Bir pasta yap, 1 günde 2 kişi hepsini bitir derken ..
Aa super oh iyi oldu :)kizlar paylasim alanindaki oylama dustu
haydin gozumuz aydin
olmaaz bana bekle deme herseyi de 80 lerde o kdar uzun zamandr bekliyormmkii artik tepem atti ben gideym sen hizli hizli gel yetis bana olmamiiTamamdır Selin.
Ben koştura koştura seni yakalamaya çalışıyorum o zaman.
Bekle benii.
Kaptanım maşallah sana.
Bu diyetisyen işinde çok çok iyi yaptın sen.
Bak bu supermis yiyeceklere savas acmis bir servey var karisimizda :)
Dukann nasil bisy canm biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa..
Cok gecmis olsn canm evde dedigin gibi neusede dissarida hic cekilmiyor bende spiralden beri cok asiri oliyorm evden bi afim atamiyorm disari..
Berillll hayyiiir fire mire yok gidene kadar hedefin vardi unutma bunu caymak yok daha yeni basladik gulum ya yapma duymadm bunu:) anlsstikmiiii
Oku canm eger istiyorsan pisman olmamak icin bile yapmalisin bunu
Ben bi daldim bidaha cikamadm daha utu vaar oof off
Canm cok dikkat et o zaman bunlar tehlikeli is ben cok korkarm..
Calleen hosgeldiiin nasil oldn canm
evet en mantikilisk bu gibi geldii banaa :)
kurslar guzel ya esim bisiy demez se cocuklar buyunce bence gidecegm taki osmanli yemekleri flan flan :)
Canm aslnda ben boslamadm ama 2 sefer yazdm callen cigme kirildnmi hani bak bak koltugma merakn varmis gibi bi hissettm cevpt aa gelmeyince bisy demeden yapmiyaym kalp kirmiyaym dedm en korktgm seydir bnm cunku :)
bende vakt gecirmeyi yapp yedirmeyi cok severm yapabildigm kadaryla gittigm uere asla bos gitmem ya yemek ya tatli mutlaka bsiy yapar gotururrm :)
Hic sorma canm yapsan bibdeeert yapmasan bi dert :)
Ayy cikarsanizz resim isteriiiiz :))
ay hic sorna bende cok fenaydim esim k.v deme diyoduki anne gitme nolur yoksa ac kalicamoyle boyle simdi herseyi yiyor demekki ilerleme var
meltemcmm giremiyorsn hic bi yazip kayboluyirsun ozlettn kendini amaa :)
bizde bizde bizde :)
Hic sorma canm ben o yuzden hic yapmiyormm yapsamda esimle cocuklata kadarhemen yediriyorm onlara oh aksma bisy kalmiyorevde olunca bi kasnti basyor beni yoksa
Aa super oh iyi oldu :)
olmaaz bana bekle deme herseyi de 80 lerde o kdar uzun zamandr bekliyormmkii artik tepem atti ben gideym sen hizli hizli gel yetis bana olmamii
Anladim canm tesekkr ederm cezbedci taraflari varmis diyetn bakalm ben su an meltemmenu yapiyorm :) ama dukanda gulms kek pogaca flan onlari yiynce kilo almyormusu vermeye devammi Ne gibi canm cesart icin ?? :)Çok geniş bir diyet ama ben ufak bir şekilde bahsedebilirim.
4 aşamadan oluşuyor diyet. Asıl kilo verilen ilk 2 aşama.
Atakta yalnızca saf protein, 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ve bazı sınırlı yiyecekleri yiyoruz.
Yaklaşık 5-6 gün sürüyor. Kiloya göre değişiyor.
3-4 kilo kadar gidiyor.
2. aşama da 1 gün saf protein, 1 gün sebze + protein şeklinde besleniyoruz.
İşin güzel kısmı ise; yulaf kepeği ve bazı sınırlı gıdalar ile harika tarifler yapabilmek.
kek, pasta, kurabiye, poğaça, puding, çikolata, helva ve pek çok şey.
Dezavantajı ise; ekmek yasak.
Ben aramadığım için sıkıntı olmuyor.
Krep ya da ekmek yapıyorum.
Boşuna mı kilo alıyoruz şekerim
Zamanla öğreniliyor işte herşey. Bu arada eşinde de iyi cesaret varmışş.
tam bunlari konusurken esim 3 tabak firin sutlac ve 1 buyk dilim cikolatali pasta verdi agMn suyu akti esim yemege gelicek birazdan pastayi ona eellrmlen yediricem o oyle sutlacn bitanesii kucuge bi tanesini buyuge digeride unutlmak uzere dogruu dolabaBu sefer canım birşey istemiyor benim ama ne olur ne olmaz diye olanı silip süpürttürüyorum.
Komşu aşure getirmiş bugün.
Öğlen eşim gelmişti.
Dedim, ye bunu ortalarda tehlike yaratmasın.
Akşam da bir şeyler hazırlamayı planlıyorum ama hemen bol bol yedirilip kalmayacak şekilde.
Tamam o zaman.
Ben koşayım arkandan.
Ben de çook sıkıldım 80lerden.
En kısa sürede düşmek istiyorum.
Aman dikkat et kendine şekerim.
Bir ara özel günler için çayı vardı doğasan markasının.
Bulabilirsen yakınında bulunsun en azından.
Çok iyi diyorsun bence.
canım çok geçmiş olsun hele de işteyken daha bir zor oluyordur, ilaç inşallah keser ağrısını
ne diyorsun hem moda oku hemde giyinmekle ilgilenme, en çok istediğim floransa da moda okumaktı ama olmadı. Yine de şükür tekstil sektöründeyim modanın çevresinde dolanıp duruyorum her ne kadar içine giremesem de
beriiiiiil nereye firari olmak hayıııır , almanyaya gidene kadar burdasın okaa
ikizleri büyütmüşün ne güzel, şimdi ki bıcırığı da herkes birden yiyip bitiriyordur onu ne tatlı
tebrikler devam süpersin
ay ne güzel, benimde step aerobic antrenörlüğüm var
haydii niye bişey kazandırmasın elbette kazandırır ben 40'ım okuyorum işte 4.sınıftayım iktisat
evet canım benimde istediğim bedende deli gibi alışveriş yapmak istiyorum, izin bence de kötü burda olunca çok daha iyi oluyor
Bak bu supermis yiyeceklere savas acmis bir servey var karisimizda :)
Dukann nasil bisy canm biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa..
Cok gecmis olsn canm evde dedigin gibi neusede dissarida hic cekilmiyor bende spiralden beri cok asiri oliyorm evden bi afim atamiyorm disari..
Berillll hayyiiir fire mire yok gidene kadar hedefin vardi unutma bunu caymak yok daha yeni basladik gulum ya yapma duymadm bunu:) anlsstikmiiii
Oku canm eger istiyorsan pisman olmamak icin bile yapmalisin bunu
Ben bi daldim bidaha cikamadm daha utu vaar oof off
Canm cok dikkat et o zaman bunlar tehlikeli is ben cok korkarm..
Calleen hosgeldiiin nasil oldn canm
evet en mantikilisk bu gibi geldii banaa :)
vucuttaki sislikten flan belki cann istemiyordr canm zatn sogk havada zor iciliyor ben gozumun onune koymasam hic aklma gelmezkızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum
ilaç almadım şuan biraz daha iim oturdugum yerden kalkmıyorum biraz uyudum kendime geldim.
bu arada regl döneminde su içemiyorum sizce normal mi ?
Anladim canm tesekkr ederm cezbedci taraflari varmis diyetn bakalm ben su an meltemmenu yapiyorm :) ama dukanda gulms kek pogaca flan onlari yiynce kilo almyormusu vermeye devammi Ne gibi canm cesart icin ?? :)
tam bunlari konusurken esim 3 tabak firin sutlac ve 1 buyk dilim cikolatali pasta verdi agMn suyu akti esim yemege gelicek birazdan pastayi ona eellrmlen yediricem o oyle sutlacn bitanesii kucuge bi tanesini buyuge digeride unutlmak uzere dogruu dolaba
kızlar hepinize ayriyı ayrı tesekkür ediyorum
ilaç almadım şuan biraz daha iim oturdugum yerden kalkmıyorum biraz uyudum kendime geldim.
bu arada regl döneminde su içemiyorum sizce normal mi ?
supermis canm ya sevdm vallahi super :)Hiç engellemiyor.
Bazı gıdaların sınırı var ama canın istiyorsa mutlaka sınırsızlardan bir şeyler bulup yiyorsun.
Eşim dalga geçiyor, diyetteyim deme sakın kimseye çok ayıp şu yediklerinle diye.
Adını vermeyeyim ne yaptığımın da, geçen eşime bir şey yaptım. Kendime de dukan usulünü yaptım.
Benimkilere musallat oldu.
Tebrik ederim senii.
Unut gitsin.
Aklında 1 saat kalır en fazla ama kilo olarak ..
Karında oluşan şişlikten dolayı olabilir Zeynepcim.
Hiç dikkat etmedim ben bu duruma ama ..
vucuttaki sislikten flan belki cann istemiyordr canm zatn sogk havada zor iciliyor ben gozumun onune koymasam hic aklma gelmez
Hiç engellemiyor.
Bazı gıdaların sınırı var ama canın istiyorsa mutlaka sınırsızlardan bir şeyler bulup yiyorsun.
Eşim dalga geçiyor, diyetteyim deme sakın kimseye çok ayıp şu yediklerinle diye.
Adını vermeyeyim ne yaptığımın da, geçen eşime bir şey yaptım. Kendime de dukan usulünü yaptım.
Benimkilere musallat oldu.
Tebrik ederim senii.
Unut gitsin.
Aklında 1 saat kalır en fazla ama kilo olarak ..
Karında oluşan şişlikten dolayı olabilir Zeynepcim.
Hiç dikkat etmedim ben bu duruma ama ..
canm cok zorlama kendni o zaman bugnde boyle olsun icebildigin kadr bide mideni bulandrmasinvalla kızlar bilmiyorum ama sabahtan beri 2 tane 2si 1 arada içtim ama su 1 bardak normalde bu saate kadar 1.5 lt içiyordum
Ayy kızlar benim de basım ağrıyorrrsupermis canm ya sevdm vallahi super :)
Teskkr ederm canm basimada bi agri girdiki su an sorma ruzgarmi aldim naptm bilmiyorm :)
belkide havalardan canm ya baksana hepimzi carptigina gore cene kemklerm bile sizliyor inankiAyy kızlar benim de basım ağrıyorrr
Bu ne yaaaa bende de migren varrrrbelkide havalardan canm ya baksana hepimzi carptigina gore cene kemklerm bile sizliyor inanki
estg. can ben yanlış anlamişim sevgiler inan karşiliklı bundan sonra daha dikkatli olurumcanim ben direk tavrimi yazarim
ki seni ne cok sevdigimi arkanda durdumu sana yansitamadiysam bu benim anlatamama ayibim olsun.ama gercekten bilmedigim diyetlere yorum yapmak yapima gore degil.beni bir kez daha yanlis anlarsan saclarini cekerim bilesin
eminenin diyetide anlamiyom yorumlamiyom mesela.ama sonucta kisi kendini ve bedenini daha iyi bilir diye dusunuyom.hem ben cuma sonucuna bakarim ancak o zaman fikir veririm kilo veremezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?