Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha da iyiyim canım,yarından itibaren menü bildiriminde bulunacağım ama bu cuma kilo bildirimi yapamam,vücudumun toparlaması için biraz yüksek kalorili besleneceğim,bol meyve,bol su filan,her şeyin başı sağlık canım ya,sağlık olmadan hiçbir şey yapamıyorsun,eskiden olsa yatıp dinlenirdim,şimdi sadece seninle vakit geçiren küçük bir ufaklık varken iyileşmek çok daha zor,ilaç kullanamamak da cabası..neyse bu halimize de şükür
yarın görüsürüz öpüyorum :)

Bu ne yaaaa bende de migren varrrr
Bendeki migrenmi bilmiyorm ama bi geldimi tam geliyor :)
Kizlar sadece okuyabiliyorum esim erken geldi
Gelmeye calisacam aksam
tamam canm ins gelebilirsiiin :)

Kesnklkke canm dusunmen gereken bir yavrun var sen kendni toparla diyete sonra devam edersn tabiki bol c vit ihlamur bal filan yiyin canm

Pırasa yalan oldu yemege gıdıyoruzzz
Eyvaaaaahh
Sonra dogum gunu abovvvvv
eyvaaaahhh senn
diyetle imtihanin var bu aksam
desenne :)

Simdi...

Kizlar ben cagri merkezinde egitmen ve kaliteden sorunlu olarak calisiyorum yani egitim kalite müdürüyum. bir airkete bagli bir cok firmanin cagri merkezi var biz bu firmalara proje diyoruz yanii dsmart mediamarkt google firmalarinin cagri merkezleri gibi...
benim bulundugum projede bitti bizler sirkete bagli caliatigimizdan bi proje biter farkli bi projede devam edebilirz ancak bizi yeni baslayacak olan bi banka projesine almak istediler ama bu proje 1 aydir gemedi halada mechul...
bugun 17 kisinin tazminatlari verilerek cikarildi (cuma gununun devami yapildi) 6 kisi ve 4 yonetim ekibi devam ediyoruz. personellere ucretli izin verildi ncak biz yoneticiler sirkete bos bos gelip gitmeye devam edecegiz ve projenin ne zaman baslayacagini bilmeden. bugun reglin verdigi de bi nedenden dolayi oldukca sinirliym.
elbette is sorunum cok onceye ve agir aeylere dayaniyor ancak suan sorun bu. neyseki coguna tazminat verildide mutlu oldular insallah bizim icinde hayirlisi olur

canm sikintili bir donemdrn geciyorsun allah sabir ve kolaylik versin canm ins en en kisa zamanda feraha ulasrsn tatlm sinir meselesnde bende bugn bi acaybm birini bulsamda patlasam diye dolaniyorm resmen niye boyleym bilmyorm :/

canm sikintili bir donemdrn geciyorsun allah sabir ve kolaylik versin canm ins en en kisa zamanda feraha ulasrsn tatlm sinir meselesnde bende bugn bi acaybm birini bulsamda patlasam diye dolaniyorm resmen niye boyleym bilmyorm :/

acaba seninde regl gununmu yaklaştıii

Ben menumu yaziyim

Sabah 1 dilim ekmek peynir zeyti n domates salatalik limonlu maydanoz ve cay

Ara 1 salatalik 3 ceviz

Oglen yiyemedm
Aksam tavuk sote 2 kasik yagsiz makarna yogurt baharatli

3 lt su 1 er bardk yesilcau ve misr puskulu cayi

Spor yapamcam bu aksam mazur gorun beni :/

Sabahlari ilik limonlu su iciyorm her ne kadr yazmayi unutsamda geve yatarkende firsat buldukca iciyorum

bende oyle dusnuyorm canm ya bugn biraz balkonda takildim ruzgar esiyordu sonra bas agrisna donustu oda sinire sanrmm

Sen napiyorsun canm bu aksam sessiz buralar :)

Sabahlari ilik limonlu su iciyorm her ne kadr yazmayi unutsamda geve yatarkende firsat buldukca iciyorum

4.takimdaki bi durumu okuyordum canim geldim.
dedigin gibi balkonda xok kaldigindanda olabilir o agri. benim bugun malum berbat gecti esimede sardim biraz oda diyor ki 'ayda 1 bu halde oluyorsun 1 gun karimi cekemeyecekmiyim'kiyamam ben ona yaa ♡♡
benim bugunku yemek duzenim berbatti mide bulantiaindan kayda deger 4 catal kusbasi seklinde tavuk yedim onun disinda sadece 3 tane 2si bi arada 1 kek yiyebildim a pardin bide biraz corba oda aicak ii gelir diyee
misir puskulu cayi neye ii geliyor tatlim

bense okudum canm ne bisy yazabildim ne diyebiildim cafede ve katilmak isteyenler kismindada var olayin devami :/

Seni bugn gormedk canm zaten zayfsin bugnluk affettik sen iyi olda :) esinlede allah nazarlardan saklasin sizi anlayisi bir omur boyle sursun insallah :)

cafede gorunce bi 4. takima bakayim dedim. ah ben o takimda olcaktim yada bu takimda ole bisi olacaktiki sen beni görecektinn ...
neyse valla bugun fenalardayim ve halaa ac degilim saka gibii
Allahim herkesin evine dirlik esiylede anlayis saygi ve sadakati eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…