- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.721
Aynen ödüllllhahaha dimi bakalm hangimizi sececeek ama biz artk dunur olduk bikerem baska yapck bisy yok
hoşgeldi o zaman takımaCanim ben kursa gittigimde doylemislerdi ben hep oyle bekletirim
Kimyonu deneriz
Gunes ve sanem yakinda gelin olacaklar mezunlara
Lunada pek katilmiyor
Sözun kusasi takima birini cagirdim bilesiniz
hoşgeldin sukker takımımızda yeni annelerimiz var umarım sende güzel kilo verirsinmerhabalar hanımlar :)
luna yı bende haftasonu mesajlarından gördüm hiç tanışamadık umarım hayriye bildirim yapar callen malum hastaKizlar luna gelmiyor degilmi Ben mi gozden kacirdim
Bu hafta hayriye belki bildirim yaparim dedi
Callen yapamiyor
Lütfen son 3 Gun dikkat edin
kız ne yapayım ben istemedim ki regli olmayı ben ayın 30 una bekliyordum hatta dün geceki migreni bile anlamamıştım regliden olduğunu ama yenecem seni bi gün haberin olsunToplight bu hafta da regl çıktı ne zaman yenecen benı acabaaaas
neden kine berilimBu hafta izine ayiracam kendimi
Hosgeldiin canmmm :)merhabalar hanımlar :)
Bende dun gormedim sankii lunayii..Kizlar luna gelmiyor degilmi Ben mi gozden kacirdim
Bu hafta hayriye belki bildirim yaparim dedi
Callen yapamiyor
Lütfen son 3 Gun dikkat edin
Evet bunun icin bile ayrica caba sarfedelim kizlarr...kesinlikle kızlar bu haftada 1.lik şart kasım ayında fire vermemeliyiz, analiz rapor sonucumuz 100 olmalı gelmiş geçmiş içinde efsane olarak anılsın 5.takım
belkim gcmisi okuyorduur...Regl dönemi benım de basım cok agrır toplight
Meltem ceee dedı kactııı
Hayriyedemet e yazdim insallah yaparhoşgeldi o zaman takıma
hoşgeldin sukker takımımızda yeni annelerimiz var umarım sende güzel kilo verirsin
luna yı bende haftasonu mesajlarından gördüm hiç tanışamadık umarım hayriye bildirim yapar callen malum hasta
kız ne yapayım ben istemedim ki regli olmayı ben ayın 30 una bekliyordum hatta dün geceki migreni bile anlamamıştım regliden olduğunu ama yenecem seni bi gün haberin olsun
haydiii bak şimdiBu hafta izine ayiracam kendimi
8 kilo verdim bu hafta cok yorduneden kine berilim
Kiz burda olacam ne bakihaydiii bak şimdi
Ne Kadar ekmek o kadar köfte sekerimmmm
isteriz isteriiz isteriiiz
kuzum bende hic icemiyordm ama smdi baya bi alistiim
Haha iyiyms esim dun pasta yemyorm dedi bi catal al flan yok dedm zorlama beni ya diyoki bu ne ya boyle diyetmi olur bu diyet degil.benmde cevabm ee napaym yiyerekmi diyet yapaym
Ben tam olarak onu iciyorm bide nanelisi var onu daha denemedm ya kotuyse diyee :/
Ay bu cok iyi olduuu benm topuklarm cok fena oldu hitr hitr
Kuzm alisirsin azcik denee :)
Ay bunuda ogrendigm xok iyi olduu :))
yetisirsin kuzum bu hizla masllah :) bak dn aksm ben spor yapmadm mesela hep senn icin yanii
Bu hafta izine ayiracam kendimi
o nerden cikti kusm yaaBu hafta izine ayiracam kendimi
Listede olmayacam ben burda tepenizdeyim sevinmeyinİvitt ..
Haklısın.
Eriyeceğim eriyecek ..
Aman aman, sen sporunu yap. Hızlı ol. Ben yetişmek için depar atarım arkandan sorun değil.
Ne kadar süre Beril?
Bende kalkarim haydi Sonra burdayizKizlsr ben bi evi topliym gelecegm...
aman burda ol, acayip motive oluyorKiz burda olacam ne baki
Sen yakinda gidecennnnaman burda ol, acayip motive oluyor
merhabalar hanımlar :)
mezun olucan demek istedin herhalde Allah söyletti diyelimSen yakinda gidecennnn
Hayır efendım 70 altına dusmeden sen de ben de bır yere gıdemennnn ona gore 6 lı rakamı gorunce izin alırsın hayırrrrrrrttt izin yokListede olmayacam ben burda tepenizdeyim sevinmeyin
Listede olmayacam ben burda tepenizdeyim sevinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?