Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim

Umarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim
havalardandır berilim havalardan sabah karlı bir güne uyandık sonrasında da şimdi kapadı sabah benimde iyi idi ama şimdi içim daralıyor yahuu

Ok üstü kapalı bana bir sürü laf geldii..... Ok
herkesin diyeti var herkesin sporu var herkes ayrı o yüzden biz birinciyiz aslında zenginiz....
Ama diyeti olmayan ne yapacagını şaşıran kişiler vardı ve sürekli hafta sonu kaçamak yapanlar...
Ben onlara sabah kayısı ye dedim kabızlıgın gider ve onlara dedim haşlama ye et ye protein alırsın...
Kimseye aykırı olmadım...
Diyet haricinde kaçıranlar oldu evet yüklendim sonuna kadar..çünkü terapi ile zayıfla yeri değil yarışma....
ben ilk üyeye her zaman diyetisyene gittin mi diye sorarım.
Gitmediyse yorumumu yaparım devam ederse eder...
Ok arkadaşlar bu hafta herkes kaçamak yapsın sonuncu olalım istediğiniz buysa...

aaaa ne kırması kırılması yaa

tamam kapatalım artık olur böyle şeyler, hadi bakalım kim ne yapacak cumaya ama az ama çok.

Az veren candan çok veren maldan

Ben ustu kapali konusmam hele sanalda tirsmam kime ne diyeceksem derim.sana soyledigimide soyledim zaten.herseye alinganlik yapip uzerine alman niye yani
Meltem birincilikte bir yere Kadar cok gozunde buyutme onemli olan kisinin tartildigindaki sonuctan mutlu olmasi.birincilik getirirse oda kaxmakli kadayif olur
Ama bunlar benceeeee

Diğer takımlar gülüyordur halimize ve seviniyorlardır.ama sadece bugün sevindiricez yarın hiç üzülmücem ve eski meltem olucam.

aaaa ne kırması kırılması yaa

tamam kapatalım artık olur böyle şeyler, hadi bakalım kim ne yapacak cumaya ama az ama çok.

Az veren candan çok veren maldan
Ben resmen ac geziyorum yiyemiyorum yemixorum 60 larla izine cikip sabitlemeyi hedefliyorum

Ok haklısın.

meltem cim bi şey soracam canım sen ne zaman regli olacan? tatlım bugün seni çok gergin gördüm tatlım yaa ben regli dönemimde çok alıngan havadan nem kapan bir yapım olur eşim bile valla bu hataya kadın olarak gelmek var bana bağırıyon çağırıyon sonra regli öncesiyim diyon der biz kadınlar premens öncesi böyle gergin oluruz hadi eski meltem ol tatlım yaaa bu arada bana kayısı ve kayısı suyu diyon yaa benim diyetisyenin verdiği dışında listeden yemiyom haberin ola yaa hadii güzel şeylerden bahsedelim ben seni çok seviyorum bu arada
Aynen haydi ssk ya gidek ordaki barlar duruyormu

yok yaa nerde eskiden bekarken ne giderdim çoluk çocuk oldu bitti o gezmeler bazen o günleri arıyom ben yaa kafama göre nerde akşam orda sabah tartılırdım (aklımı diyet nasıl aldıysa takılırdım yerine yazdığıma bakın yaaaa)

Bak beril çok güzel bir cümle kurdun.kişi tartıya çıktıgında mutlu olmalı.burada kim mutsuz oluyor biliyor musun kaçamak yapıp tartıya çıkanlar... Düzenli beslenen diyetine uyan insanlar 100 gr bile verse mutlu olurlar ki ben onlar için çok mutlu olurum.

bu arada çook uzun zamandan sonra bu akşam yemekte evdekileri ekeceğim bekarlık zamanında kalma bir arkadaşımla buluşacağım bakalım akşamı sadece salata ile geçirmeyi düşünüyorum o yüzden şimdi ara öğünümü yapıyordum

Kaptancım regli değilim olsam bile bunu yansıtmam.sana kayısı ye dedim bu benim tecrübemdi elbette saygı duyuyorum ama geçen gün kaçırmışsın ve diyetinden bir kaç şeyi çıkartmışsın.yani diyetini bozmuşsun.neyse boşverelim...
Bende seni çok seviyorum inan buna.herkesi seviyorum böyle tartışmalar benim hoşuma gider heyecan gelir inişler çıkışlar olmalı...

Bak meltem surekli kilo verecem yemiyecem dusuncesi gerer insani.ben psikolojik etkilendim ve izne cikacam.resetlenmem lazim.sen ac gezdin yaptin taktirde ediyorum.ama sen yaptin diye ben yapamayabilirim.fizyolojik farkliyiz.bazi mesajlarin gercekten cok uc.ac gez abirin, ya sonucu ne olur.soguk terler belki Eli titrer cunku sekeri duser.zayiflama askina yanls yonlendirmene karsiyim.

Yaza alacam seni ama unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…