Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz haci arif vardi tunalida oraya gidek duruyorsa

Ama benim hosuma gitmez
Tartismak anlamsiz olurunu bulmak varken

Kızlar, eşimi test almaya gönderdim.
İçim rahat etmedi.
Alsın da 1-2 gün sonra yapayım dedim.

tatlım umarım senin için hayırlısı olur ancak sen yünede büyük kkonuşma hayırlısını dile

Allah yoklugunuda aratmasın bebişlerin

Öyle tabi Zeynepcim. Her isteyenin olur umarım bebeği.

canım benim stres yapma, herşeyin hayırlısı diyelim, allah gönlüne göre verecektir, içini ferah tut

Baktım içim rahat etmeyecek Güneşcim. Test kenarda dursun dedim.

Hayırlısı canım.
Tamam canım dukanın faydalarını yazarsın merak ediyorum bende...

Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...

Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.

Biraz kilolarımı vereyim Meltemcim. Görelim durumu ona göre bol bol anlatırım.

İstemiyorum hiç tazelemek ama

Bir de bir şey soracağım, göğüslerin ne durumdaydı hamile olunca? Değişiklik oldu mu?

Dukanin icerigini bilemem ama kulaktan duyduguma gore bu Mini Kekler yulafla yapiliyor degilmi.bence guzel aksamki ispanak fazla bile olabilirdi bencr

Evet evet şekerim.
Bildiğin yulaf. Babam dalga geçerdi, önceden inekler yerdi bunları diye :)
İştahım kapandı iyice bugün son gün diye.

Kaptanım, ben de öyle düşünüp çook kilo vermek istiyorum.
Biz yıllarca uzaktaydık hep. O yüzden şimdi çok ayrı zor geliyor. Sanki o günleri yaşıyor gibi oldum.

Canm deme oylee bebek icin ugtasan o kdar insan varken dme dme herseyin hayirlisi olsun de :)

:))

Selincim, isteyen herkesin bebeği olsun ama istemeyen kişilerin olması da bebişlerini bekleyenlere haksızlık yavrum ya.

Benim düşüncem, kişiye göre hareket edilebileceği.
Örneğin beni asın kesin. Hiç sorun değil :)
Kimi insanlar da gündelik hayatlarında herşeye alınır. Onlar muhtemelen küsecektir ama bir süredir takımda olmasam da, şu an için hiç sorun yok bence. Biraz önce gelen arkadaş zaten cumadan cumaya kilo mu bildireceğiz sadece diye gelmişti.

Kaptanım, ortalamanın 1 olması takımın da hemen hemen 1,5 kilo civarı vermesine gelmez mi?
Böyle bakınca da ayda 6 kilo. Belki biraz daha az olabilir ama bana fena da gelmedi açıkçası.

ay çok tatlısınnızz
maşallah

Sorma Callan ne tatlı ne tatlı.
Gözlerimiz şişti saçma bir haldeyiz.
Gülüyoruz tam. Birden başlıyoruz ağlamaya

Kendi adıma kesinlikle katılıyorum.
Kaçamağın sonu bana mutsuzluk getiriyor.

Ahh ne güzel kaptancım.
Sürekli görülüyor musunuz yoksa uzun zaman sonra mı olacak?

Bu arada meltem kaptan yardimcisi olmustur arkadaslar
Benim ve toplightin olmadigi yerlerde ona emanetsiniz

Ben mezun olmadan son 2 hafta aç gezdim diyetimi biraz düşürdüm çünkü mezun olmak istiyordum ayrıca takımda dila,gunesh ve ben vardık.o konuda haklısın.
İnsan neden diyet yapamaz biliyor musun çünkü aç kalmaktan korkar halbuki düzenli bir diyetle aç kalınmaz fazla gelir. Aç kalmaktan korkma demek bir felsefedir.bunu ancak beni anlayanlar bilir ki taktirlerini görüyorum.
Senin durumun farklı ama geçen hafta aç kalarak çok kilo verdin kimse senden bu kiloyu beklemiyordu...düzgün bir diyetin varsa onu uygula ki 100 gr versen bile iyi olur...
Ben geçenlerde servey e son 2 gün detoks yap demiştim ve onu yapsa bile aç kalmıcaktı...
90 üzeri olan arkadaşlar da 2 m boyunda olmadıgı için 80 e düşene kadar biraz fedakar olabilirler dimi ama...
şekeri düşene kadar açlıktan bahsetmiyorum ben.neyse anlaşamıcaz.
Özel mesaj attım seni bugün üzdüğüm için özür diledim ama yine agrasifsin.ok başka bir şey söylemicem.

hm cim sen testini yap rahatla, hamilelikte belirtiler kişiye göre farklılık gösterebilir o yüzden daha fazla kafanı kurcalama, testin yap

canım 6 kg bile fazla en ideali tabii diyetisyenlerin dediği 4 kg
bu arada sizin kedi ne oldu yaa aklıma geldi de
yaa nerdeyse 1 senedir ilk defa başbaşa görüşeceğiz daha öncesinde de benim çocuklar vardı yanımda çook uzun zamandır başbaşa kalamamıştık düşün zamanını bile hatırlamıyorum bu arada arkadaşım bekar hala

beril ilkönce biz dışarı çıkıcaz haci arife ankaraya gittiğinde gidersin, istiklal de yer söyle ya da her neresiyse
nevizade ye gidin yaaa ya da çiçek pasajına ben şubatta geldiğimde istanbula çiçek pasajındaydık

Konusmayalim uzatacaz yine

bu durumu en iyi ben bilirim zamanında kilo konusu anksiyete bozukluğu yaratmıştı bende 2 sene antidepresan kullanıp arkasından 7-8 kg fazlayla sahalara geri dönmüştüm benim takıntı yapmamam lazım değilse beril sen eskileri hatırlarmısın juju zamanında 2009 larda böyle bir sıkıntı yaşayıp 75 kg ile de hamile kalmıştım bi de üstüne 20 kg hep hamileliğimde incecik bir hamile olup sdece göbeğim olsun güzel güzel kıyafetler giyeyim istemiştim ama kısmet olmadı benden geçti artık da inşallah gelinlerim zayıf bir hamile olurlar

Gunes arnavutkoyde eftelya var orasida guzel sohbete musait
Yemekler kus yemi Kadar ama guzeldi

hm cim sen testini yap rahatla, hamilelikte belirtiler kişiye göre farklılık gösterebilir o yüzden daha fazla kafanı kurcalama, testin yap

Haklısın Güneşcim.
1-2 gün daha bekleyeyim de yapayım bari içim rahat etsin.

Haklısın kaptanım.
Özellikle belli bir kilonun altına düşünce.
Önemli olan düzenli olması zaten. 4 verip 2 alacağımıza, her hafta birer kilo verelim.

Kediyi bulamadık o dönem bir türlü. Sonra da havalar serinledi, biz de eve geçince kedicik kaldı.
Ahh ne güzel, senin bu halini de görmemiştir. Çok güzel kilo verdin bir anda. Ne güzel kız kıza dedikodu olur. :)

Jujuda depresyona girip takimi birakmisti kadin ne ettiyse kitlenmisti hatirladinmi

Eşim geliyormuş kızlar.
O gidince bir daha oturayım dedim bilgisayara.
Yarın görüşmek üzere. Hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…