- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.941
Kiz haci arif vardi tunalida oraya gidek duruyorsabu arada çook uzun zamandan sonra bu akşam yemekte evdekileri ekeceğim bekarlık zamanında kalma bir arkadaşımla buluşacağım bakalım akşamı sadece salata ile geçirmeyi düşünüyorum o yüzden şimdi ara öğünümü yapıyordum
Ama benim hosuma gitmezKaptancım regli değilim olsam bile bunu yansıtmam.sana kayısı ye dedim bu benim tecrübemdi elbette saygı duyuyorum ama geçen gün kaçırmışsın ve diyetinden bir kaç şeyi çıkartmışsın.yani diyetini bozmuşsun.neyse boşverelim...
Bende seni çok seviyorum inan buna.herkesi seviyorum böyle tartışmalar benim hoşuma gider heyecan gelir inişler çıkışlar olmalı...
tatlım umarım senin için hayırlısı olur ancak sen yünede büyük kkonuşma hayırlısını dile
Allah yoklugunuda aratmasın bebişlerin
canım benim stres yapma, herşeyin hayırlısı diyelim, allah gönlüne göre verecektir, içini ferah tut
Hayırlısı canım.
Tamam canım dukanın faydalarını yazarsın merak ediyorum bende...
Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...
Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.
Ask tazelemis olursuniz kuzum aradanboyle kacamaklar aski dahada guclendirr bence :))
koymstm canum ama burdysan bidaha koyarm.:)
hamile oldgmu ogrensigmden itibaren ilk 3 ay uyudm ben kuzm ya nereye otursam bi bakiyodum gitmism onn disindada kus kus duray ben olsam 40 kerw yapmstm ay catlarm.meraktan yap bencee gelince ne guzel.bi surprz olur hayal edemiyorum yani
Dukanin icerigini bilemem ama kulaktan duyduguma gore bu Mini Kekler yulafla yapiliyor degilmi.bence guzel aksamki ispanak fazla bile olabilirdi bencr
canım benim onu özlemle karşılamayı o geldiğinde kg vermiş olarak seni göreceğini özlemle kavuşmaları düşün mutsuz olma tatlım
hadi bakalım hasret giderin biraz
bi, bakalım el atılmış sanırım ama
Canm deme oylee bebek icin ugtasan o kdar insan varken dme dmeherseyin hayirlisi olsun de :)
:))
ben de şu eleştiri konusunda rahat olmamız gerektiğini düşünüyorum, biraz sert gibi gelse de ki değil bence
bizi motive ediyor, kendimizce müdafaya geçsek bile sonradan düşünüp ona göre kendimize çeki düzen veriyoruz onun içib haftalardır 1.yiz
Kilo verme işi öyle laylaylom değil, gerçekten çok zor ve zahmetli bir iş.Bunu başarmak için destek için burdaysak eleştiri de olacak, o an itirazlarımız olsa bile.
hiç kırıcı bir eleştiriye de rastlamadım, aynı kafada olanlar bu takımda olsun zaten benim de fikrim bu yönde, hepimizin yanlışları olabilir önemli olan iyi niyetli olsun.
kızlar sizlerle bir fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerde fikirlerinizi verirmisiniz kaç haftadır maşallah diyelim 1. liği kimseye kaptırmıyoruz az önce berilcan şok diyet deyince aklıma takıldı 382. etaptan beri 1 yiz kilo verme ortalamamız hep 1 in üzerinde bütün diyetisyenlerin vs nin önerdiği diyet listelerinde sağlıklı kilo vermek için 0,5 kg-1 kg arası diyor bu 70 kg civarındaki birisi için ama bizde çok daha fazla verenlerimiz oldu ama önemli olan bunu koruyabilmek gerçi meltem ve zeynep luci de vardı hatırladığım kadarıyla verdikleri kiloları koruyorlar ve de korumaya devam ediyorlar ama çok hızlı verilen kilolar hızla geri alınmaz mı arkadaşlar o yüzden çok hızla değil de ayda 4-6 kg arası vermek daha iyidir diye düşündüm gerçi kişi mesela çok dikkat etmese de ayda 1 kg verse bile 10 ayda 10 kg eder ayda 1 kg az gibi görünür ama sonuca bakınca 10 ayda 10 kg vermek de bir başarıdır değil mi?
özellikle mezuniyete yakın arkadaşlar kalori miktarını biraz artırsa ama kilo alacak şekilde değil korumaya yönelik olacak şekilde ne dersiniz?
hadi siz de fikirlerinizi bi söyleyin böyle her hafta 1. olmak çok gurur verici bişey ama bi de onun kalıcı olmasını sağlamak gerekir sizlerin bu konudaki fikirleriniz neler onları öğrenmek istiyorum
ay çok tatlısınnızz
maşallah
Bak beril çok güzel bir cümle kurdun.kişi tartıya çıktıgında mutlu olmalı.burada kim mutsuz oluyor biliyor musun kaçamak yapıp tartıya çıkanlar... Düzenli beslenen diyetine uyan insanlar 100 gr bile verse mutlu olurlar ki ben onlar için çok mutlu olurum.
bu arada çook uzun zamandan sonra bu akşam yemekte evdekileri ekeceğim bekarlık zamanında kalma bir arkadaşımla buluşacağım bakalım akşamı sadece salata ile geçirmeyi düşünüyorum o yüzden şimdi ara öğünümü yapıyordum
tamam bekliyomYaza alacam seni ama unutma
Kiz haci arif vardi tunalida oraya gidek duruyorsa
Ben mezun olmadan son 2 hafta aç gezdim diyetimi biraz düşürdüm çünkü mezun olmak istiyordum ayrıca takımda dila,gunesh ve ben vardık.o konuda haklısın.Bak meltem surekli kilo verecem yemiyecem dusuncesi gerer insani.ben psikolojik etkilendim ve izne cikacam.resetlenmem lazim.sen ac gezdin yaptin taktirde ediyorum.ama sen yaptin diye ben yapamayabilirim.fizyolojik farkliyiz.bazi mesajlarin gercekten cok uc.ac gez abirin, ya sonucu ne olur.soguk terler belki Eli titrer cunku sekeri duser.zayiflama askina yanls yonlendirmene karsiyim.
Ben ortakoyluyum sekerberil ilkönce biz dışarı çıkıcaz haci arife ankaraya gittiğinde gidersin, istiklal de yer söyle ya da her neresiyse
Kesinnnnntamam bekliyom
valla oraya nedense hep ramazanda giderdim kaç senedir gitmedim bilmiyorum hala duruyor mu?
ama sen geleceğin zaman güzel bi fasıl bulur kız kıza gideriz bebeler ne yaparsa yapsın
canım 6 kg bile fazla en ideali tabii diyetisyenlerin dediği 4 kgKızlar, eşimi test almaya gönderdim.
İçim rahat etmedi.
Alsın da 1-2 gün sonra yapayım dedim.
Öyle tabi Zeynepcim. Her isteyenin olur umarım bebeği.
Baktım içim rahat etmeyecek Güneşcim. Test kenarda dursun dedim.
Biraz kilolarımı vereyim Meltemcim. Görelim durumu ona göre bol bol anlatırım.
İstemiyorum hiç tazelemek ama
Bir de bir şey soracağım, göğüslerin ne durumdaydı hamile olunca? Değişiklik oldu mu?
Evet evet şekerim.
Bildiğin yulaf. Babam dalga geçerdi, önceden inekler yerdi bunları diye :)
İştahım kapandı iyice bugün son gün diye.
Kaptanım, ben de öyle düşünüp çook kilo vermek istiyorum.
Biz yıllarca uzaktaydık hep. O yüzden şimdi çok ayrı zor geliyor. Sanki o günleri yaşıyor gibi oldum.
Selincim, isteyen herkesin bebeği olsun ama istemeyen kişilerin olması da bebişlerini bekleyenlere haksızlık yavrum ya.
Benim düşüncem, kişiye göre hareket edilebileceği.
Örneğin beni asın kesin. Hiç sorun değil :)
Kimi insanlar da gündelik hayatlarında herşeye alınır. Onlar muhtemelen küsecektir ama bir süredir takımda olmasam da, şu an için hiç sorun yok bence. Biraz önce gelen arkadaş zaten cumadan cumaya kilo mu bildireceğiz sadece diye gelmişti.
Kaptanım, ortalamanın 1 olması takımın da hemen hemen 1,5 kilo civarı vermesine gelmez mi?
Böyle bakınca da ayda 6 kilo. Belki biraz daha az olabilir ama bana fena da gelmedi açıkçası.
Sorma Callan ne tatlı ne tatlı.
Gözlerimiz şişti saçma bir haldeyiz.
Gülüyoruz tam. Birden başlıyoruz ağlamaya
Kendi adıma kesinlikle katılıyorum.
Kaçamağın sonu bana mutsuzluk getiriyor.
Ahh ne güzel kaptancım.
Sürekli görülüyor musunuz yoksa uzun zaman sonra mı olacak?
nevizade ye gidin yaaa ya da çiçek pasajına ben şubatta geldiğimde istanbula çiçek pasajındaydıkberil ilkönce biz dışarı çıkıcaz haci arife ankaraya gittiğinde gidersin, istiklal de yer söyle ya da her neresiyse
Konusmayalim uzatacaz yineBen mezun olmadan son 2 hafta aç gezdim diyetimi biraz düşürdüm çünkü mezun olmak istiyordum ayrıca takımda dila,gunesh ve ben vardık.o konuda haklısın.
İnsan neden diyet yapamaz biliyor musun çünkü aç kalmaktan korkar halbuki düzenli bir diyetle aç kalınmaz fazla gelir. Aç kalmaktan korkma demek bir felsefedir.bunu ancak beni anlayanlar bilir ki taktirlerini görüyorum.
Senin durumun farklı ama geçen hafta aç kalarak çok kilo verdin kimse senden bu kiloyu beklemiyordu...düzgün bir diyetin varsa onu uygula ki 100 gr versen bile iyi olur...
Ben geçenlerde servey e son 2 gün detoks yap demiştim ve onu yapsa bile aç kalmıcaktı...
90 üzeri olan arkadaşlar da 2 m boyunda olmadıgı için 80 e düşene kadar biraz fedakar olabilirler dimi ama...
şekeri düşene kadar açlıktan bahsetmiyorum ben.neyse anlaşamıcaz.
Özel mesaj attım seni bugün üzdüğüm için özür diledim ama yine agrasifsin.ok başka bir şey söylemicem.
bu durumu en iyi ben bilirim zamanında kilo konusu anksiyete bozukluğu yaratmıştı bende 2 sene antidepresan kullanıp arkasından 7-8 kg fazlayla sahalara geri dönmüştüm benim takıntı yapmamam lazım değilse beril sen eskileri hatırlarmısın juju zamanında 2009 larda böyle bir sıkıntı yaşayıp 75 kg ile de hamile kalmıştım bi de üstüne 20 kg hep hamileliğimde incecik bir hamile olup sdece göbeğim olsun güzel güzel kıyafetler giyeyim istemiştim ama kısmet olmadı benden geçti artık da inşallah gelinlerim zayıf bir hamile olurlarBak meltem surekli kilo verecem yemiyecem dusuncesi gerer insani.ben psikolojik etkilendim ve izne cikacam.resetlenmem lazim.sen ac gezdin yaptin taktirde ediyorum.ama sen yaptin diye ben yapamayabilirim.fizyolojik farkliyiz.bazi mesajlarin gercekten cok uc.ac gez abirin, ya sonucu ne olur.soguk terler belki Eli titrer cunku sekeri duser.zayiflama askina yanls yonlendirmene karsiyim.
hm cim sen testini yap rahatla, hamilelikte belirtiler kişiye göre farklılık gösterebilir o yüzden daha fazla kafanı kurcalama, testin yap
canım 6 kg bile fazla en ideali tabii diyetisyenlerin dediği 4 kg
bu arada sizin kedi ne oldu yaa aklıma geldi de
yaa nerdeyse 1 senedir ilk defa başbaşa görüşeceğiz daha öncesinde de benim çocuklar vardı yanımda çook uzun zamandır başbaşa kalamamıştık düşün zamanını bile hatırlamıyorum bu arada arkadaşım bekar hala
nevizade ye gidin yaaa ya da çiçek pasajına ben şubatta geldiğimde istanbula çiçek pasajındaydık
Jujuda depresyona girip takimi birakmisti kadin ne ettiyse kitlenmisti hatirladinmibu durumu en iyi ben bilirim zamanında kilo konusu anksiyete bozukluğu yaratmıştı bende 2 sene antidepresan kullanıp arkasından 7-8 kg fazlayla sahalara geri dönmüştüm benim takıntı yapmamam lazım değilse beril sen eskileri hatırlarmısın juju zamanında 2009 larda böyle bir sıkıntı yaşayıp 75 kg ile de hamile kalmıştım bi de üstüne 20 kg hep hamileliğimde incecik bir hamile olup sdece göbeğim olsun güzel güzel kıyafetler giyeyim istemiştim ama kısmet olmadı benden geçti artık da inşallah gelinlerim zayıf bir hamile olurlar
Hadi hersey gonlunce olsunEşim geliyormuş kızlar.
O gidince bir daha oturayım dedim bilgisayara.
Yarın görüşmek üzere. Hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?