- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.961
Ben ortakoyluyum seker
Ordaki evler bu yil uctuuuuune güzel yer boğazdasın süper.
ben istanbulun ucundayım ama neyseki bizim arkamızda da bir istanbul daha oldu biz merkez kaldık :)
bende bahçeşehir tarafındayım
ama gezme olsun gelirim her türlü
sanada iyi akşamlar canımİyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz...
Ordaki evler bu yil uctuuuuu
Benim abim pek ilgilidir
Isitmada sorun varmis amahemde nasıl uçtu . Uçtu uçtu kuş oldu valla
Ben çok seviyorum oturduğumuz yeri süper, çok memnunum gerçekten,
Yeni yapıları bilemem ana bizim evler fırındır don atlet dolaşırsınIsitmada sorun varmis ama
Kuş yemi ne güzel tam bizlikGunes arnavutkoyde eftelya var orasida guzel sohbete musait
Yemekler kus yemi Kadar ama guzeldi
ama o kus yemine verdigin faturayi gorunce olmayan yagin bile erirKuş yemi ne güzel tam bizlik
neyse sağlık olsun tatlım kedi cik de inşallah sıcak bir yuva bulmuşturHaklısın Güneşcim.
1-2 gün daha bekleyeyim de yapayım bari içim rahat etsin.
Haklısın kaptanım.
Özellikle belli bir kilonun altına düşünce.
Önemli olan düzenli olması zaten. 4 verip 2 alacağımıza, her hafta birer kilo verelim.
Kediyi bulamadık o dönem bir türlü. Sonra da havalar serinledi, biz de eve geçince kedicik kaldı.
Ahh ne güzel, senin bu halini de görmemiştir. Çok güzel kilo verdin bir anda. Ne güzel kız kıza dedikodu olur. :)
hatırlamazmıyım yaaa ben onun sebebine 5. takıma gelmiştim jujunun yeri ayrıdır bendeJujuda depresyona girip takimi birakmisti kadin ne ettiyse kitlenmisti hatirladinmi
o donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardineyse sağlık olsun tatlım kedi cik de inşallah sıcak bir yuva bulmuştur
hatırlamazmıyım yaaa ben onun sebebine 5. takıma gelmiştim jujunun yeri ayrıdır bende
centik vardi ay nasil unuttuko donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardi
dalinin sporunu hatirliyonmu
100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
sevda vardi gamzenin komsusu
ne gunlerdi
bende bizde kimse olmayinca gelirdim
juju en son cildirdi garibim
yaa biliyormusun seninle eskiyi konuşunca gamze aklıma geldi bi baktım profiline de 3. takıma katılmak için yazmış bize hiç uğramadı 2. mezuniyetinden sonrao donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardi
dalinin sporunu hatirliyonmu
100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
sevda vardi gamzenin komsusu
ne gunlerdi
bende bizde kimse olmayinca gelirdim
juju en son cildirdi garibim
çentik ayrı bir ekoldu o şimdi bizim kurumda ama ankara dışında kendisi başka bir şehirde eşi başka bir şehirdecentik vardi ay nasil unuttuk
centigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdiyaa biliyormusun seninle eskiyi konuşunca gamze aklıma geldi bi baktım profiline de 3. takıma katılmak için yazmış bize hiç uğramadı 2. mezuniyetinden sonra
dalinin sporları muhteşemdi yaaa
çentik ayrı bir ekoldu o şimdi bizim kurumda ama ankara dışında kendisi başka bir şehirde eşi başka bir şehirde
çentik takım açmıştı yaa ondan sonra takımı bırakmıştı o dönem işe başladı farklı şehirlerde olduğu için bırakmak zorunda kalmıştı sanırım 1-2 defa bizim kurumda messenger tarzı bi yazılım var ordan konuşmuştukcentigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdi
ne zaman yapmis gamze
Haklisin canmAma yeniler tarzimizi niyetimizi bilmiyor olabilir
bende alamadm canmda cok skldi inan moralm bozuldi ya tipimi bi gorseniz attm kendimi koltuga hic bisy yapasm yok bugn sabahtan beri bi negatiflik var burdaakızlarr bizim cuma yarışması olarak sartlarımız zaten var burda olmak isteyen burda kalır
buraya çok istekli gelip gidenlerde oldu hepimizin yası bası mantıklı düşünmeye istediğimiz seyleri yapmaya müsait
kendinizi üzmeyin ve bence kimse sahsi alınmasın burda hepimiz yorum yapmak için birbirimze destek olmak için varız
kişi yorumları sert buluyorsa usluben bizi uyarabilir. Evet bizim niyetimizi bilmiyorum kesinlikle katılıyorum ama buraya geliyorsa lütfen geçmiş sayfalardan biraz aşina olsun.
Bizim amacımız herkes hedef ilosuna ulaşarak mutlu olsun buraya geldiğimizde hiç birimiz bir çok seyi bilmiyorduk
heyy noluyor takımımıza yahuu
Bencede aylatalim bitirelm kuzm ya inan aglcam simdi burdan aldgm enerjiyle esime patladm bn bana bisy dedi valahi tutamadm kendmi bende ne bulduysam dedm hic iyi olmadiUmarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim
siz de 2. Ask boceklerisiniz anlasildiiKızlar, eşimi test almaya gönderdim.
İçim rahat etmedi.
Alsın da 1-2 gün sonra yapayım dedim.
Öyle tabi Zeynepcim. Her isteyenin olur umarım bebeği.
Baktım içim rahat etmeyecek Güneşcim. Test kenarda dursun dedim.
Biraz kilolarımı vereyim Meltemcim. Görelim durumu ona göre bol bol anlatırım.
İstemiyorum hiç tazelemek ama
Bir de bir şey soracağım, göğüslerin ne durumdaydı hamile olunca? Değişiklik oldu mu?
Evet evet şekerim.
Bildiğin yulaf. Babam dalga geçerdi, önceden inekler yerdi bunları diye :)
İştahım kapandı iyice bugün son gün diye.
Kaptanım, ben de öyle düşünüp çook kilo vermek istiyorum.
Biz yıllarca uzaktaydık hep. O yüzden şimdi çok ayrı zor geliyor. Sanki o günleri yaşıyor gibi oldum.
Selincim, isteyen herkesin bebeği olsun ama istemeyen kişilerin olması da bebişlerini bekleyenlere haksızlık yavrum ya.
Benim düşüncem, kişiye göre hareket edilebileceği.
Örneğin beni asın kesin. Hiç sorun değil :)
Kimi insanlar da gündelik hayatlarında herşeye alınır. Onlar muhtemelen küsecektir ama bir süredir takımda olmasam da, şu an için hiç sorun yok bence. Biraz önce gelen arkadaş zaten cumadan cumaya kilo mu bildireceğiz sadece diye gelmişti.
Kaptanım, ortalamanın 1 olması takımın da hemen hemen 1,5 kilo civarı vermesine gelmez mi?
Böyle bakınca da ayda 6 kilo. Belki biraz daha az olabilir ama bana fena da gelmedi açıkçası.
Sorma Callan ne tatlı ne tatlı.
Gözlerimiz şişti saçma bir haldeyiz.
Gülüyoruz tam. Birden başlıyoruz ağlamaya
Kendi adıma kesinlikle katılıyorum.
Kaçamağın sonu bana mutsuzluk getiriyor.
Ahh ne güzel kaptancım.
Sürekli görülüyor musunuz yoksa uzun zaman sonra mı olacak?
super 3lu oldunuuuz :) masallahBu arada meltem kaptan yardimcisi olmustur arkadaslar
Benim ve toplightin olmadigi yerlerde ona emanetsiniz
Ama yeniler tarzimizi niyetimizi bilmiyor olabilir
kızlarr bizim cuma yarışması olarak sartlarımız zaten var burda olmak isteyen burda kalır
buraya çok istekli gelip gidenlerde oldu hepimizin yası bası mantıklı düşünmeye istediğimiz seyleri yapmaya müsait
kendinizi üzmeyin ve bence kimse sahsi alınmasın burda hepimiz yorum yapmak için birbirimze destek olmak için varız
kişi yorumları sert buluyorsa usluben bizi uyarabilir. Evet bizim niyetimizi bilmiyorum kesinlikle katılıyorum ama buraya geliyorsa lütfen geçmiş sayfalardan biraz aşina olsun.
Bizim amacımız herkes hedef ilosuna ulaşarak mutlu olsun buraya geldiğimizde hiç birimiz bir çok seyi bilmiyorduk
heyy noluyor takımımıza yahuu
Eminenin menuler basta ben olmak uzere ne diyoruz nasil yorumluyoz belkide bugun cok hassasim
Surekli haslama sebze yogurt salata bana ters geliyor kizlar.her beden her diyete farkli cevap verir.bu nedenle kimseye sen bu diyeti yapma diyemexiz.ne kisiyi taniyoruz nede vucudunun isleyisini
Umarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim
Kızlar, eşimi test almaya gönderdim.
İçim rahat etmedi.
Alsın da 1-2 gün sonra yapayım dedim.
Öyle tabi Zeynepcim. Her isteyenin olur umarım bebeği.
Baktım içim rahat etmeyecek Güneşcim. Test kenarda dursun dedim.
Biraz kilolarımı vereyim Meltemcim. Görelim durumu ona göre bol bol anlatırım.
İstemiyorum hiç tazelemek ama
Bir de bir şey soracağım, göğüslerin ne durumdaydı hamile olunca? Değişiklik oldu mu?
Evet evet şekerim.
Bildiğin yulaf. Babam dalga geçerdi, önceden inekler yerdi bunları diye :)
İştahım kapandı iyice bugün son gün diye.
Kaptanım, ben de öyle düşünüp çook kilo vermek istiyorum.
Biz yıllarca uzaktaydık hep. O yüzden şimdi çok ayrı zor geliyor. Sanki o günleri yaşıyor gibi oldum.
Selincim, isteyen herkesin bebeği olsun ama istemeyen kişilerin olması da bebişlerini bekleyenlere haksızlık yavrum ya.
Benim düşüncem, kişiye göre hareket edilebileceği.
Örneğin beni asın kesin. Hiç sorun değil :)
Kimi insanlar da gündelik hayatlarında herşeye alınır. Onlar muhtemelen küsecektir ama bir süredir takımda olmasam da, şu an için hiç sorun yok bence. Biraz önce gelen arkadaş zaten cumadan cumaya kilo mu bildireceğiz sadece diye gelmişti.
Kaptanım, ortalamanın 1 olması takımın da hemen hemen 1,5 kilo civarı vermesine gelmez mi?
Böyle bakınca da ayda 6 kilo. Belki biraz daha az olabilir ama bana fena da gelmedi açıkçası.
Sorma Callan ne tatlı ne tatlı.
Gözlerimiz şişti saçma bir haldeyiz.
Gülüyoruz tam. Birden başlıyoruz ağlamaya
Kendi adıma kesinlikle katılıyorum.
Kaçamağın sonu bana mutsuzluk getiriyor.
Ahh ne güzel kaptancım.
Sürekli görülüyor musunuz yoksa uzun zaman sonra mı olacak?
Bu arada meltem kaptan yardimcisi olmustur arkadaslar
Benim ve toplightin olmadigi yerlerde ona emanetsiniz
kiz adamin sucu neHaklisin canm
bende alamadm canmda cok skldi inan moralm bozuldi ya tipimi bi gorseniz attm kendimi koltuga hic bisy yapasm yok bugn sabahtan beri bi negatiflik var burdaa( (
Bencede aylatalim bitirelm kuzm ya inan aglcam simdi burdan aldgm enerjiyle esime patladm bn bana bisy dedi valahi tutamadm kendmi bende ne bulduysam dedm hic iyi olmadihalbukisi sadece kasar peynirini rendeleseydin keske demisti
siz de 2. Ask boceklerisiniz anlasildiicanm skma kendi i biraz rahat birak kendni 10 gun puf diye biticek bak gor :) goguslerm baya bi hasaas ve kasniyor hale gelmisti beniim
super 3lu oldunuuuz :) masallah
selin kaşar peyniri rendelermisin?Haklisin canm
bende alamadm canmda cok skldi inan moralm bozuldi ya tipimi bi gorseniz attm kendimi koltuga hic bisy yapasm yok bugn sabahtan beri bi negatiflik var burdaa( (
Bencede aylatalim bitirelm kuzm ya inan aglcam simdi burdan aldgm enerjiyle esime patladm bn bana bisy dedi valahi tutamadm kendmi bende ne bulduysam dedm hic iyi olmadihalbukisi sadece kasar peynirini rendeleseydin keske demisti
siz de 2. Ask boceklerisiniz anlasildiicanm skma kendi i biraz rahat birak kendni 10 gun puf diye biticek bak gor :) goguslerm baya bi hasaas ve kasniyor hale gelmisti beniim
super 3lu oldunuuuz :) masallah
guzel oldu yawwselin kaşar peyniri rendelermisin?
yaa adamcağızın bütün suçu bu mu yapmayın kızlar yaa yok mu reiki bilen çakra açan birileri şu negatifliği atsın benimde bugün işim olmayınca ne çene yaptım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?