Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar yeni kararlar dusunuyorum netlesince sizede yazacam tartisiriz Ortak bir karara variriz

ne güzel yer boğazdasın süper.
ben istanbulun ucundayım ama neyseki bizim arkamızda da bir istanbul daha oldu biz merkez kaldık :)
bende bahçeşehir tarafındayım
ama gezme olsun gelirim her türlü
Ordaki evler bu yil uctuuuuu
Benim abim pek ilgilidir

neyse sağlık olsun tatlım kedi cik de inşallah sıcak bir yuva bulmuştur
Jujuda depresyona girip takimi birakmisti kadin ne ettiyse kitlenmisti hatirladinmi
hatırlamazmıyım yaaa ben onun sebebine 5. takıma gelmiştim jujunun yeri ayrıdır bende

neyse sağlık olsun tatlım kedi cik de inşallah sıcak bir yuva bulmuştur

hatırlamazmıyım yaaa ben onun sebebine 5. takıma gelmiştim jujunun yeri ayrıdır bende
o donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardi
dalinin sporunu hatirliyonmu
100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
sevda vardi gamzenin komsusu
ne gunlerdi
bende bizde kimse olmayinca gelirdim
juju en son cildirdi garibim

100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
ne gunlerdi
centik vardi ay nasil unuttuk

100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
ne gunlerdi
yaa biliyormusun seninle eskiyi konuşunca gamze aklıma geldi bi baktım profiline de 3. takıma katılmak için yazmış bize hiç uğramadı 2. mezuniyetinden sonra
dalinin sporları muhteşemdi yaaa

centik vardi ay nasil unuttuk
çentik ayrı bir ekoldu o şimdi bizim kurumda ama ankara dışında kendisi başka bir şehirde eşi başka bir şehirde

centigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdi
ne zaman yapmis gamze

centigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdi
ne zaman yapmis gamze
çentik takım açmıştı yaa ondan sonra takımı bırakmıştı o dönem işe başladı farklı şehirlerde olduğu için bırakmak zorunda kalmıştı sanırım 1-2 defa bizim kurumda messenger tarzı bi yazılım var ordan konuşmuştuk
8 kasımda yazmış bir komşum var ikimiz beraber zayıflamak istiyoruz diye

Ama yeniler tarzimizi niyetimizi bilmiyor olabilir
Haklisin canm
bende alamadm canmda cok skldi inan moralm bozuldi ya tipimi bi gorseniz attm kendimi koltuga hic bisy yapasm yok bugn sabahtan beri bi negatiflik var burdaa( (

Umarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim
Bencede aylatalim bitirelm kuzm ya inan aglcam simdi burdan aldgm enerjiyle esime patladm bn bana bisy dedi valahi tutamadm kendmi bende ne bulduysam dedm hic iyi olmadi halbukisi sadece kasar peynirini rendeleseydin keske demisti
siz de 2. Ask boceklerisiniz anlasildii canm skma kendi i biraz rahat birak kendni 10 gun puf diye biticek bak gor :) goguslerm baya bi hasaas ve kasniyor hale gelmisti beniim
Bu arada meltem kaptan yardimcisi olmustur arkadaslar
Benim ve toplightin olmadigi yerlerde ona emanetsiniz
super 3lu oldunuuuz :) masallah
Ama yeniler tarzimizi niyetimizi bilmiyor olabilir

Eminenin menuler basta ben olmak uzere ne diyoruz nasil yorumluyoz belkide bugun cok hassasim

Surekli haslama sebze yogurt salata bana ters geliyor kizlar.her beden her diyete farkli cevap verir.bu nedenle kimseye sen bu diyeti yapma diyemexiz.ne kisiyi taniyoruz nede vucudunun isleyisini

Umarim bugunu en az zararla kirmadan kirilmadan atlatiriz.sabahtan beri bir negatiglik var.kirdiysam gercekten uzgunum.bu fikir tamamen gidenler olunca acaba ile basladi paylasmak istedim

Bu arada meltem kaptan yardimcisi olmustur arkadaslar
Benim ve toplightin olmadigi yerlerde ona emanetsiniz

kiz adamin sucu ne

centik kuzenini kaybedince bayagi bir dagitti
dalininde cocugu hastaydi 4. cocugu dusunuyordu oda takim acmisti sonrasi ikiside kayip

selin kaşar peyniri rendelermisin?
yaa adamcağızın bütün suçu bu mu yapmayın kızlar yaa yok mu reiki bilen çakra açan birileri şu negatifliği atsın benimde bugün işim olmayınca ne çene yaptım yaaaa

guzel oldu yaww
senle konusmamistik hic böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…