- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.881
Neyi begenmedinSen siklikla oneriyorsun
109 kilo 2.5 aylik bir lohusaya tavsiyeletini hayretle okudum.
Luna ayrilmis yada korkuttuk kizi
Menü yorumlarini biraz makulmu yapsakki en azindan bir kac Gun ne yiyor damak tadi nasil diye gözlemlesekmi diyor ic sesim.sonrada ekliyor sok diyetleti Takimda yasak etmeyi.saglik cok daha önemli
Evet luna ayrıldı galiba.gitme 1 hafta dedim ama gitti heralde.canım şok diyet yapan var mı? Evet sağlık en önemli şey
Begenmediğin tam cümleyi alSen siklikla oneriyorsun
109 kilo 2.5 aylik bir lohusaya tavsiyeletini hayretle okudum.
canım benim onu özlemle karşılamayı o geldiğinde kg vermiş olarak seni göreceğini özlemle kavuşmaları düşün mutsuz olma tatlımÖyle yapacağım ama çok koyuyor. Hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar. İşten geç çıksa özledim diye koşar da gelir. 10 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum canım.
hadi bakalım hasret giderin birazKızlar ben müsade isteyeyim. Son gün malum eşimin yanına gideyim. Yarın bol bol görüşürüz. Hepinizi öptüm.
bi, bakalım el atılmış sanırım amakızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz
berilcan da tahminleri aldıkCok uzun degilsin 165
Sariya calan kumraksin bence
Ben bazen tirsittigimizi dusunuyorum ama Sahsen kendi adimabence bu işte öncelikle kararlılık çok önemli bizler yorum yaparken kendimiz için değil kişinin bilgilenmesi ve daha güzel sonuç alması için yapıyorz.
Bence yeterince kararlı ve istekli olmadığından gitmiş olabilir belkide döner bilemeyiz
o nedenle üzülme berilcim senlik yada bizlik bi durum oldugunu sanmıyorum
Canm deme oylee bebek icin ugtasan o kdar insan varken dme dmeKızlar asla ama asla istemiyorum.
Kesinlikle mutlu olmam ve ne yaparım bilmiyorum.
Yoktur umarım birşey
Tamm csnm dikkat et kendine :)Kızlar ben müsade isteyeyim. Son gün malum eşimin yanına gideyim. Yarın bol bol görüşürüz. Hepinizi öptüm.
Kesnlkle canm bende cok korkarm buyuk konusmaktan :)tatlım umarım senin için hayırlısı olur ancak sen yünede büyük kkonuşma hayırlısını dile
Allah yoklugunuda aratmasın bebişlerin
Ayy cok meraak ettm ne zaman ne zaman :)meltem demek beni demet akalın a benzettin ay ne güldüm alemsin
ayrıntı ver biraz foto ekliycem yakında tüm merakları sona erdiricem :)
aa o nasil bisy ya sacma geldi bana dur biz biraz kilo vermiyelimde birinci olsunlar der gibikızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz
tamam aksama bekliyoruz o zmaan :))evet yaa, diğer takımlar da uğraşsalardı dimi ama, hatta versinler kilo hakkıyla girsinler dereceye, bende aynı fikirdeyim
1.lik için savaşmalıyız,
canım burdan foto koyamam şirketteyim,
burdaki pc den yazıyorum, evden bişekilde
deniycem
Deli deli küpeli
nasil oldun kuzuum ..Kizlar gecmisi okuyamiyacam selam demek istedim
tamm canmBurdayım canım hadi koy
Evet canım kararlı ve istekli olmak lazım.ben lunaya hiçbir diyet önermedim sadece kuru fasülye yemişti yeme dedim ve kola içmişti kolayı bırak dedim.bunlardan dolayı tırsmışsa gitsin zaten.bence bu işte öncelikle kararlılık çok önemli bizler yorum yaparken kendimiz için değil kişinin bilgilenmesi ve daha güzel sonuç alması için yapıyorz.
Bence yeterince kararlı ve istekli olmadığından gitmiş olabilir belkide döner bilemeyiz
o nedenle üzülme berilcim senlik yada bizlik bi durum oldugunu sanmıyorum
Aa selincim maşallah çok güzelsin.nasil oldun kuzuum ..
tamm canm
1 henuz lohusa Ani bir yiyecek azaltimi sutu keser yada kalitesini bozarNeyi begenmedin
Tutmus birazberilcan da tahminleri aldık
en azından bunlara cevap veriyim saçlarım kısa ve platin açık tenliyimi gözlerim kahve
boyum 168
Ben kendimide icine katip genel konustumEvet canım kararlı ve istekli olmak lazım.ben lunaya hiçbir diyet önermedim sadece kuru fasülye yemişti yeme dedim ve kola içmişti kolayı bırak dedim.bunlardan dolayı tırsmışsa gitsin zaten.
Iyiyim Canim sennasil oldun kuzuum ..
tamm canm
nasil oldun kuzuum ..
tamm canm
caanm ben oyle sert yorumlar yapildigni gormedmki ama sert bile yapsaniz bu bizi gaza getirmek icin bunu biliyorm kendi adma iyiligmz icon bunu soyliyorsunz haklisin canm saglik en onemli sey :)Luna ayrilmis yada korkuttuk kizi
Menü yorumlarini biraz makulmu yapsakki en azindan bir kac Gun ne yiyor damak tadi nasil diye gözlemlesekmi diyor ic sesim.sonrada ekliyor sok diyetleti Takimda yasak etmeyi.saglik cok daha önemli
berilcan da tahminleri aldık
en azından bunlara cevap veriyim saçlarım kısa ve platin açık tenliyimi gözlerim kahve
boyum 168
1 lohusa oldugunu bilmiyordum ki lohusayı takıma neden alıyorsun bilmiyor musun bizim eleştirilerimizi...1 henuz lohusa Ani bir yiyecek azaltimi sutu keser yada kalitesini bozar
2 az kaloriyle tansiyon duser, Insulin salgisi cogalir
3 tansiyona bagli kan dolasimi hizlansin ve kalp bile hizli atar
4 kilosu gore almasi gerekenin yag pro ve Vitamin birazda kh olmasi gerekir.cunku haslama sebze yogurt vucudun dogumdan cikan zararini karsilamaz
4 saat spor lohusa bir kadin
Ama yeniler tarzimizi niyetimizi bilmiyor olabilircaanm ben oyle sert yorumlar yapildigni gormedmki ama sert bile yapsaniz bu bizi gaza getirmek icin bunu biliyorm kendi adma iyiligmz icon bunu soyliyorsunz haklisin canm saglik en onemli sey :)
Takima gelirken lohusayim ibaresini unutmuslar1 lohusa oldugunu bilmiyordum ki lohusayı takıma neden alıyorsun bilmiyor musun bizim eleştirilerimizi...
2 az yesin dedim ama şuan ki yediklerinden daha az yesin dedim..bu ona göre az bize göre fazla olabilir...
3 -4 karatay yapıcam dedi ve bende ona göre spor yapman lazım dedim.karatay sana uygun olmaz dedim.
Allah aşkına ne yapması lazım bu kızın.diyetisyene gitmiş diyetisyenin verdiği diyeti begenmemiş...bende diyetisyenin verdiği şey mantıklıdır dedim ki onlar her şeyi sorarlar... Hamile misin emziriyor musun.diyetisyenin verdiği diyetle doymadıgı için begenmemiş bende aç kalmak bazen iyidir dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?