Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım kararlı ve istekli olmak lazım.ben lunaya hiçbir diyet önermedim sadece kuru fasülye yemişti yeme dedim ve kola içmişti kolayı bırak dedim.bunlardan dolayı tırsmışsa gitsin zaten.
Bence ondan degil.katilim yapamadi ondan ici raht etmedignden gitti ben oyle bisy anladm yzdigindan :)
Aa selincim maşallah çok güzelsin.
tesekkur edermm canmm :))

Iyiyim Canim sen
iyilk nolsun canm cocuklarla yuvarlaniyirm su an :))

selincim maşallah çok güzelsin
gözlerinin içi gülüyor ne güzel :)
teselkur edriim optmm kocman :))

ben de şu eleştiri konusunda rahat olmamız gerektiğini düşünüyorum, biraz sert gibi gelse de ki değil bence
bizi motive ediyor, kendimizce müdafaya geçsek bile sonradan düşünüp ona göre kendimize çeki düzen veriyoruz onun içib haftalardır 1.yiz
Kilo verme işi öyle laylaylom değil, gerçekten çok zor ve zahmetli bir iş.Bunu başarmak için destek için burdaysak eleştiri de olacak, o an itirazlarımız olsa bile.
hiç kırıcı bir eleştiriye de rastlamadım, aynı kafada olanlar bu takımda olsun zaten benim de fikrim bu yönde, hepimizin yanlışları olabilir önemli olan iyi niyetli olsun.

Bugunku uye kac mesaj yazdi ondan aklima takildi bir iki Gun alissin bize
Niyetimizin yardim oldugunu anlasinki kaynasalim dedim

Ben bazen tirsittigimizi dusunuyorum ama Sahsen kendi adima

Evet canım kararlı ve istekli olmak lazım.ben lunaya hiçbir diyet önermedim sadece kuru fasülye yemişti yeme dedim ve kola içmişti kolayı bırak dedim.bunlardan dolayı tırsmışsa gitsin zaten.

Ben kendimide icine katip genel konustum

Ben fikrimi belirttim o Kadar
Acaba diyede belirttim

Ben kendi söylediğimi yüzeye söylemiştim zaten...lunaya belki 3 yorum yapmışımdır...

kızlarr bizim cuma yarışması olarak sartlarımız zaten var burda olmak isteyen burda kalır

buraya çok istekli gelip gidenlerde oldu hepimizin yası bası mantıklı düşünmeye istediğimiz seyleri yapmaya müsait

kendinizi üzmeyin ve bence kimse sahsi alınmasın burda hepimiz yorum yapmak için birbirimze destek olmak için varız

kişi yorumları sert buluyorsa usluben bizi uyarabilir. Evet bizim niyetimizi bilmiyorum kesinlikle katılıyorum ama buraya geliyorsa lütfen geçmiş sayfalardan biraz aşina olsun.

Bizim amacımız herkes hedef ilosuna ulaşarak mutlu olsun buraya geldiğimizde hiç birimiz bir çok seyi bilmiyorduk

heyy noluyor takımımıza yahuu

kızlar sizlerle bir fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerde fikirlerinizi verirmisiniz kaç haftadır maşallah diyelim 1. liği kimseye kaptırmıyoruz az önce berilcan şok diyet deyince aklıma takıldı 382. etaptan beri 1 yiz kilo verme ortalamamız hep 1 in üzerinde bütün diyetisyenlerin vs nin önerdiği diyet listelerinde sağlıklı kilo vermek için 0,5 kg-1 kg arası diyor bu 70 kg civarındaki birisi için ama bizde çok daha fazla verenlerimiz oldu ama önemli olan bunu koruyabilmek gerçi meltem ve zeynep luci de vardı hatırladığım kadarıyla verdikleri kiloları koruyorlar ve de korumaya devam ediyorlar ama çok hızlı verilen kilolar hızla geri alınmaz mı arkadaşlar o yüzden çok hızla değil de ayda 4-6 kg arası vermek daha iyidir diye düşündüm gerçi kişi mesela çok dikkat etmese de ayda 1 kg verse bile 10 ayda 10 kg eder ayda 1 kg az gibi görünür ama sonuca bakınca 10 ayda 10 kg vermek de bir başarıdır değil mi?
özellikle mezuniyete yakın arkadaşlar kalori miktarını biraz artırsa ama kilo alacak şekilde değil korumaya yönelik olacak şekilde ne dersiniz?
hadi siz de fikirlerinizi bi söyleyin böyle her hafta 1. olmak çok gurur verici bişey ama bi de onun kalıcı olmasını sağlamak gerekir sizlerin bu konudaki fikirleriniz neler onları öğrenmek istiyorum

Buda mantikli
Ben dusuncemi paylastim gidenler oluyor diye aklima geldi

Bugunku uye kac mesaj yazdi ondan aklima takildi bir iki Gun alissin bize
Niyetimizin yardim oldugunu anlasinki kaynasalim dedim

haklısın berilcim belki yeni katılanlar ürküyor da olabilir, olmayabilir de yinede çok kırılgan kişiler daha sonra da kırılacaktır. bu takımın da bir kişiliği oluştu biraz dan dunluk var bizde, ezer geçer bir hal. Varsın öyle olsun
yakışıyor bizim takıma

Aynen birinciyiz ve kalacagiz mantigi fazla geliyor banada

Bunuda yanlis anlamayin
Tabiki birinciklik guzel ama en ufak yeme bozuklugunda yada ogunde sanirim fazla abartiyoruz.bunlarda benim dusuncem belirteyim

Ama örnek olmuxor.bazen baska arkadaslarin mesajlari geliyor acaba diyorum yoksa bu Ana dek bende absürt bir elestiri gormedim.sadece sesle düsündüm biraz

Eminenin menuler basta ben olmak uzere ne diyoruz nasil yorumluyoz belkide bugun cok hassasim

Bunuda yanlis anlamayin
Tabiki birinciklik guzel ama en ufak yeme bozuklugunda yada ogunde sanirim fazla abartiyoruz.bunlarda benim dusuncem belirteyim
mesela ben pazar gecesi 1 kadeh şarap içtim ona göre diyetisyenin bana verdiği listedeki ekmeklerimi ve meyvemi yemedim ona göre bir değişiklik yaptım sonuçta insanız sürekli kendimizi bir kalıp içine sokamayız hep aynı düzen yiyemeyiz yalnız dagyolu ydu sanırım güne giderken kat kat giyinip gitmiş zayıfladığını farketmesinler diye bu çok hoşuma gitmişti :)

Ben 4 gundur Menü yazmiyorum.kimsede farketmedi sormadi.bir raki ictim diyecem ooooo birincilik gitti Sakarya yaniyor olacak sanki.bende yazmadim 3 gundur toparladim biri farkedermi diye bekledim

Bunuda yanlis anlamayin
canım benim zaten ister istemez kaçamaklar oluyor, ne mümkün tam istikrarla gitmek , en azından eleştiri olursa hiç olmazsa minimumda olur, hafta sonu özellikle herkes bi yerden fire veriyor ama az ama çok, bunu minimumda tutmak önemli onun için burdayız, yoksa ne işe yarıyacak,

Surekli haslama sebze yogurt salata bana ters geliyor kizlar.her beden her diyete farkli cevap verir.bu nedenle kimseye sen bu diyeti yapma diyemexiz.ne kisiyi taniyoruz nede vucudunun isleyisini

Benim dedigimde bu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…