- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.981
En dogrusu bu canm bencede :)hm cim sen testini yap rahatla, hamilelikte belirtiler kişiye göre farklılık gösterebilir o yüzden daha fazla kafanı kurcalama, testin yap
canm nereye daha menulermzi gormediniizİyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz...
tamm canm merkla bekliyorm :,)Kizlar yeni kararlar dusunuyorum netlesince sizede yazacam tartisiriz Ortak bir karara variriz
sporlara bittim su anda :)o donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardi
dalinin sporunu hatirliyonmu
100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
sevda vardi gamzenin komsusu
ne gunlerdi
bende bizde kimse olmayinca gelirdim
juju en son cildirdi garibim
demeseydi oyle zaten moralm.bozuk gordu beni ne var yani ha rende ha ince dogranmiskiz adamin sucu ne
öyle oldu valla ben şimdi çıkıyom yarın görüşürüzguzel oldu yaww
senle konusmamistik hic böyle
haydi gule gule gitöyle oldu valla ben şimdi çıkıyom yarın görüşürüz
herkese iyi akşamlarrr
burayi okudum gerildimde gerildm inanki niye boyle oldu anlamadm ustne oda oyle deynce ben icimi bi bosalttm gideym bulaym ozur diliyeym bide az balkonda hava alip geleym inan icim daraldi nefes alamiyormben hic gelemiyorm boyle seylere ben bi yolda kavgaya sahit oldum eve geri dondm yuruyemedm agla agla sonra annem goturmustu beni okula ben cok etkilenirimselin kaşar peyniri rendelermisin?
yaa adamcağızın bütün suçu bu mu yapmayın kızlar yaa yok mu reiki bilen çakra açan birileri şu negatifliği atsın benimde bugün işim olmayınca ne çene yaptım yaaaa
hatta bir ara hali cipma bile vardiEn dogrusu bu canm bencede :)
canm nereye daha menulermzi gormediniiz
tamm canm merkla bekliyorm :,)
sporlara bittim su anda :)
demeseydi oyle zaten moralm.bozuk gordu beni ne var yani ha rende ha ince dogranmisbenm kafa gitmis ya ne bulduysam alinti yapmisim kusura bakmayin :))
abbawwwwwwwwwwwwwwww ne edecez senle böyleburayi okudum gerildimde gerildm inanki niye boyle oldu anlamadm ustne oda oyle deynce ben icimi bi bosalttm gideym bulaym ozur diliyeym bide az balkonda hava alip geleym inan icim daraldi nefes alamiyormben hic gelemiyorm boyle seylere ben bi yolda kavgaya sahit oldum eve geri dondm yuruyemedm agla agla sonra annem goturmustu beni okula ben cok etkilenirim
bekleriz canim seni ve menunuİyi akşamlar bende çıkıyorum kızlar akşama allah kerim girmeye çalışırım
Ben reıkı bırı aldım grupta negatıflik hakimselin kaşar peyniri rendelermisin?
yaa adamcağızın bütün suçu bu mu yapmayın kızlar yaa yok mu reiki bilen çakra açan birileri şu negatifliği atsın benimde bugün işim olmayınca ne çene yaptım yaaaa
aç kalamam işte sorun orda emzirdiğim için bi öğün yemesem süt azalıyo bebek doymuyo huysuzlanıyo vs vs..anladım canım.küçüklükten beri kilolu olmak çok zor bir şey ama disipline girersen olmayacak şey değil.senin ideal kilon 55 olabilir ve inebilirsin.ama diyetisyenin verdiği o minicik besinler mantıklı çünkü sen şimdiye kadar yiyeceğini yemiş alacagın yağı almışsın.aç kalmaktan kormucaksın hatta kendinl aç kalmak için savaşıcaksın.90 a düşene kadar aç kalabilirsin ve mideni terbiye etmiş olursun.şimdi allah bağışlasın minicik bir çocugun var ona nasıl bakıyorsan kendine de bakabilirsin. Şimdi ilk soru kabızlık problemin var mı? Kaç dk spor yapabiliyorsun? ve günde kaç öğün yiyorsun?
sukker hoşgeldin,bebeğin kaç aylık
Canım sağlıklı veremezsem diye bir şey yok şuan senin için.şuan sen zaten sağlıksızsın.karatay sana fazla... Çok yemekle çocugun emmesi alakası yok.çocuk senden her şeyi alır.sen biraz peynir yogurt ve biraz et ye ayrıca sebzeni al ve c vitaminini.ok yeter.bol bol su iç.yine söylüyorum karatay sana lüx şuan.80 lerden sonra sağlıklı korumak için hem spor hem karatay yapabilirsin. Senin 3-4 saat spor yapman lazım eğer karatay yapıcam diyorsan.bunu yapabilecek misin?
güzel vermiş tebrik ediyorum kendisini. tabiiki söylediklerini kulak ardı etmem ama her bünye de aynı değil. kişi en iyi kendi bedenini tanır :)Canm sen yeterki iste burdan kopma meltemn dedklerini yap bak gor nasil zayfliycaksn kendisi 88 kilodan 55 kiloya indi
:)başlamak bitirmenin yarısıdır. bismillah dedik başladık öyle ya da böyle gitcek inşallah bu kilolarSukker canm ac kaliyorsun belki bi zaman onada zamanla alisicak mutlaka bunyeler amatartida guzel rakamlar gormek istedigimiz cicileri alip ustumzde super durdugnu gormek aynaya emgecip baktigimZda kendimizle gurr duymak ve eslerimizn bize hayran hayran baktigini gormek icin degmezmii bunu yapmamz gerek tamammi :)
bilmem ne yapin beniiabbawwwwwwwwwwwwwwww ne edecez senle böyle
haklisin canm simdik bunlara bir sunger cekip guzelce yolumuza devam edelim herkes birbirini anladi ben kendi adma sahsen herturlu yoruma Acigm yeterki kilo vereym yterki bisiyler ogreneym cok zorlanrsam size dansrm tabikisi hepiniz benm canmsiniz :)Kızlar az Dınleyın fıkrımı soyleyeceğim;
Bence herkesın dusuncesınde dogru bulduguM seyler var.sole anlatayım Arkadadlar şimdi gıdenler bızden kaynaklı gıtmiştır dıye dusunemeyız berusum onların zaten gıdesı varmış.kafalarında bıtırememişler.ama su da cok doğru gelenı tanıyıp yasam tarzına uygun tavsıyelerde bulunmak önemli.takımdakilerı tanıyıp onlara gore yorum yaparız.burada rencıde edıcı yorum olmuyor zaten meltemin uslübü duzgun.sadece su var bazı insanlar cok hırslıdır.komik bır örnek vereyım evde oglum sebze yemez babası yemedıgınden ama kreşte sırf öğretmeni kim önce yiyecek dedığınden gaza gelip yıyor.evde takla atsam yemez sıpa.evde cozdum onu ben de oyle yapıyorum ama bır arkadası var aynı deyı ona da yaptık,stres olmus yıyemedı kustu kalktı sofradan.bu ornek tam bıze hore.şimdi arkadası tanıyıp yuklencez.yuklenmezsek de yarış olmaz meltemin dedıgı gıbı.ama dozunda.bu hafta bırıncı olmasak da olur ama hepimiz haftalık hedefımızı tutturalım.mesela bu hafta ben iyi kilo verdım önemli olan bu.asırı hırsta zarar.yada sunu soyliyim salatayı kesınlikle zyağlı yemeli ve bunun kilo alımına zararı oldugunu dusunmuyorum.yada bugun paylastıgım yazıda okumusunuzdur.ara ogun mantıklı degıl surekli metabolizmayı uyarmak.ama kendım denedım 3-4 saatte bır bışeyler yemek benı motıve edıyor.uzun zaman yememdk bana ceza gıbı geliyor.herkes kendı dogrusunu bulacak guzel arkadaşlarım.mezun olacagım zaman yazmayı planladıklarım seylerı yazıyorum.mesela esim ekmek yemeye bayılır.o adama ekmegı kes desem 2gun snr mutsuz olup bırakır ama ben sıfır ekmekle yasarım.o yuzden berusumun dedıgı gıbı stabil sebze haslama yoğurt aksama proteın herkese uymuyor.mesela ben calışıyorum ve oglen ne cıkarsa onu yıyorum ama mıktarı az işte pilav ekmek makarna yemıyorum.bu takımda olmak muthiş bişey hepiniz ayrı bır değersınız.sporu sayenızde sıklastırdım acayıp dısıpline ettı takım ruhu ama mesela dun doğumgunune gıtcem gıtmek ıstemıyorum.yanı öınnacık tadına bakıp ertesı gun dengelenebılır.yada aksama bebek gormeye gıtcez ama canım gıtmek ıstemıyor,gıdersem ıkramı tabıkı abartmamalıyım kilo vermek ıstıyorsam ama gideceğim için huzursuzum.mutsuz oluyorum rtkinlik planlamaktan.anlatabiliyor muyum.rakımızı sarabımızı da içelim asure geldı severım de ama gece yememek sartıyla mıktarı makul yenebılır yani.keyıf almadıktan sonra ınce olmak mutlu etmez benı.BIZ COK IYI BIR TAKIMIZ.LÜTFEN GUZELCE DEEDELİM.SIZLERI ÇOK SEVIYORUM
Söylediklerinde cok haklisinaç kalamam işte sorun orda emzirdiğim için bi öğün yemesem süt azalıyo bebek doymuyo huysuzlanıyo vs vs..yok çok şükür kabızlık problemim. günde bi saat spor cdm var ''nivea bodyle dinamik sabahlar'' diye onu yapıyorum onun dışında yarım saat de kondüsyon bisikleti.. cumartesiden beri tabi bunlar. iki öğün yiyorum
teşekkür ederim hoşbuldum 2 ay 18 günlük
hızlı kilo vermek istemiyorum daha önceden 1 ayda 12 kilo vermiştim hepsini geri aldım fazlasıyla. ayda 7-8 gibi ideal olduğunu düşünüyorum.. zaten karatayda aşırıya kaçmıyorum. doğumum sezaryen oldu doktor günde en fazla 1 saat spor yapabilirsin 6 ay bitene kadar o da yürüyüş dedi o yüzden sporu da şimdilik abartamam..
güzel vermiş tebrik ediyorum kendisini. tabiiki söylediklerini kulak ardı etmem ama her bünye de aynı değil. kişi en iyi kendi bedenini tanır :)
:)başlamak bitirmenin yarısıdır. bismillah dedik başladık öyle ya da böyle gitcek inşallah bu kilolar
estağfirullah teşekkür ederim inşaallah:)Söylediklerinde cok haklisin
Insallah hedef kilona birlikte ulasiriz
Bugunku tatsizliktan dolayi kusura bakma
kızlar sizlerle bir fikir alışverişi yapmak istiyorum sizlerde fikirlerinizi verirmisiniz kaç haftadır maşallah diyelim 1. liği kimseye kaptırmıyoruz az önce berilcan şok diyet deyince aklıma takıldı 382. etaptan beri 1 yiz kilo verme ortalamamız hep 1 in üzerinde bütün diyetisyenlerin vs nin önerdiği diyet listelerinde sağlıklı kilo vermek için 0,5 kg-1 kg arası diyor bu 70 kg civarındaki birisi için ama bizde çok daha fazla verenlerimiz oldu ama önemli olan bunu koruyabilmek gerçi meltem ve zeynep luci de vardı hatırladığım kadarıyla verdikleri kiloları koruyorlar ve de korumaya devam ediyorlar ama çok hızlı verilen kilolar hızla geri alınmaz mı arkadaşlar o yüzden çok hızla değil de ayda 4-6 kg arası vermek daha iyidir diye düşündüm gerçi kişi mesela çok dikkat etmese de ayda 1 kg verse bile 10 ayda 10 kg eder ayda 1 kg az gibi görünür ama sonuca bakınca 10 ayda 10 kg vermek de bir başarıdır değil mi?
özellikle mezuniyete yakın arkadaşlar kalori miktarını biraz artırsa ama kilo alacak şekilde değil korumaya yönelik olacak şekilde ne dersiniz?
hadi siz de fikirlerinizi bi söyleyin böyle her hafta 1. olmak çok gurur verici bişey ama bi de onun kalıcı olmasını sağlamak gerekir sizlerin bu konudaki fikirleriniz neler onları öğrenmek istiyorum
centigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdi
ne zaman yapmis gamze
tek bi sıkıntı var yazdığım son mesajdan sonra bütün mesajları okuyamayabilirim :)Sukker takim kurallari birinci sayfada okuyup Kabul edersen deneme suren baslar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?