Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hm cim sen testini yap rahatla, hamilelikte belirtiler kişiye göre farklılık gösterebilir o yüzden daha fazla kafanı kurcalama, testin yap
En dogrusu bu canm bencede :)
İyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz...
canm nereye daha menulermzi gormediniiz

Kizlar yeni kararlar dusunuyorum netlesince sizede yazacam tartisiriz Ortak bir karara variriz
tamm canm merkla bekliyorm :,)

o donem takim neydi ama ya gece sabaha kadar gamze yazardi
dalinin sporunu hatirliyonmu
100 kanepeden atlama
50 koltuk kaldirma
sevda vardi gamzenin komsusu
ne gunlerdi
bende bizde kimse olmayinca gelirdim
juju en son cildirdi garibim
sporlara bittim su anda :)

kiz adamin sucu ne
demeseydi oyle zaten moralm.bozuk gordu beni ne var yani ha rende ha ince dogranmis benm kafa gitmis ya ne bulduysam alinti yapmisim kusura bakmayin :))

burayi okudum gerildimde gerildm inanki niye boyle oldu anlamadm ustne oda oyle deynce ben icimi bi bosalttm gideym bulaym ozur diliyeym bide az balkonda hava alip geleym inan icim daraldi nefes alamiyormben hic gelemiyorm boyle seylere ben bi yolda kavgaya sahit oldum eve geri dondm yuruyemedm agla agla sonra annem goturmustu beni okula ben cok etkilenirim

hatta bir ara hali cipma bile vardi
bizde gulerdik eyyyyy gidi gunler

abbawwwwwwwwwwwwwwww ne edecez senle böyle

Kızlar az Dınleyın fıkrımı soyleyeceğim;
Bence herkesın dusuncesınde dogru bulduguM seyler var.sole anlatayım Arkadadlar şimdi gıdenler bızden kaynaklı gıtmiştır dıye dusunemeyız berusum onların zaten gıdesı varmış.kafalarında bıtırememişler.ama su da cok doğru gelenı tanıyıp yasam tarzına uygun tavsıyelerde bulunmak önemli.takımdakilerı tanıyıp onlara gore yorum yaparız.burada rencıde edıcı yorum olmuyor zaten meltemin uslübü duzgun.sadece su var bazı insanlar cok hırslıdır.komik bır örnek vereyım evde oglum sebze yemez babası yemedıgınden ama kreşte sırf öğretmeni kim önce yiyecek dedığınden gaza gelip yıyor.evde takla atsam yemez sıpa.evde cozdum onu ben de oyle yapıyorum ama bır arkadası var aynı deyı ona da yaptık,stres olmus yıyemedı kustu kalktı sofradan.bu ornek tam bıze hore.şimdi arkadası tanıyıp yuklencez.yuklenmezsek de yarış olmaz meltemin dedıgı gıbı.ama dozunda.bu hafta bırıncı olmasak da olur ama hepimiz haftalık hedefımızı tutturalım.mesela bu hafta ben iyi kilo verdım önemli olan bu.asırı hırsta zarar.yada sunu soyliyim salatayı kesınlikle zyağlı yemeli ve bunun kilo alımına zararı oldugunu dusunmuyorum.yada bugun paylastıgım yazıda okumusunuzdur.ara ogun mantıklı degıl surekli metabolizmayı uyarmak.ama kendım denedım 3-4 saatte bır bışeyler yemek benı motıve edıyor.uzun zaman yememdk bana ceza gıbı geliyor.herkes kendı dogrusunu bulacak guzel arkadaşlarım.mezun olacagım zaman yazmayı planladıklarım seylerı yazıyorum.mesela esim ekmek yemeye bayılır.o adama ekmegı kes desem 2gun snr mutsuz olup bırakır ama ben sıfır ekmekle yasarım.o yuzden berusumun dedıgı gıbı stabil sebze haslama yoğurt aksama proteın herkese uymuyor.mesela ben calışıyorum ve oglen ne cıkarsa onu yıyorum ama mıktarı az işte pilav ekmek makarna yemıyorum.bu takımda olmak muthiş bişey hepiniz ayrı bır değersınız.sporu sayenızde sıklastırdım acayıp dısıpline ettı takım ruhu ama mesela dun doğumgunune gıtcem gıtmek ıstemıyorum.yanı öınnacık tadına bakıp ertesı gun dengelenebılır.yada aksama bebek gormeye gıtcez ama canım gıtmek ıstemıyor,gıdersem ıkramı tabıkı abartmamalıyım kilo vermek ıstıyorsam ama gideceğim için huzursuzum.mutsuz oluyorum rtkinlik planlamaktan.anlatabiliyor muyum.rakımızı sarabımızı da içelim asure geldı severım de ama gece yememek sartıyla mıktarı makul yenebılır yani.keyıf almadıktan sonra ınce olmak mutlu etmez benı.BIZ COK IYI BIR TAKIMIZ.LÜTFEN GUZELCE DEVAM EDELİM.SIZLERI ÇOK SEVIYORUM

Ben reıkı bırı aldım grupta negatıflik hakim

aç kalamam işte sorun orda emzirdiğim için bi öğün yemesem süt azalıyo bebek doymuyo huysuzlanıyo vs vs.. yok çok şükür kabızlık problemim. günde bi saat spor cdm var ''nivea bodyle dinamik sabahlar'' diye onu yapıyorum onun dışında yarım saat de kondüsyon bisikleti.. cumartesiden beri tabi bunlar. iki öğün yiyorum

sukker hoşgeldin,bebeğin kaç aylık

teşekkür ederim hoşbuldum 2 ay 18 günlük

hızlı kilo vermek istemiyorum daha önceden 1 ayda 12 kilo vermiştim hepsini geri aldım fazlasıyla. ayda 7-8 gibi ideal olduğunu düşünüyorum.. zaten karatayda aşırıya kaçmıyorum. doğumum sezaryen oldu doktor günde en fazla 1 saat spor yapabilirsin 6 ay bitene kadar o da yürüyüş dedi o yüzden sporu da şimdilik abartamam..

Canm sen yeterki iste burdan kopma meltemn dedklerini yap bak gor nasil zayfliycaksn kendisi 88 kilodan 55 kiloya indi
güzel vermiş tebrik ediyorum kendisini. tabiiki söylediklerini kulak ardı etmem ama her bünye de aynı değil. kişi en iyi kendi bedenini tanır :)

:)başlamak bitirmenin yarısıdır. bismillah dedik başladık öyle ya da böyle gitcek inşallah bu kilolar

abbawwwwwwwwwwwwwwww ne edecez senle böyle
bilmem ne yapin benii )

haklisin canm simdik bunlara bir sunger cekip guzelce yolumuza devam edelim herkes birbirini anladi ben kendi adma sahsen herturlu yoruma Acigm yeterki kilo vereym yterki bisiyler ogreneym cok zorlanrsam size dansrm tabikisi hepiniz benm canmsiniz :)

Mesela ben ıddıa edıyorum hırs yapayım ayda 8 kilo verırım.hepsı yagdan olmaz tabi ama berırım snr ne olcak 12 alırım onemli olan kucuk ve kalıcı dokunuşlarla kilo verıp almamak.sabah aklımdaydı ıyı kı yenı gelen arkadas ıyu kı hatırlattı yenı dogum yapan anneler cok sporu abartmadın laktık asıt salınımından sut acıyormus emzırmeyı bırakan arkadaslar var bu yuzden.çok yemek tabıkı sut yapmaz ama yedıklerımızın kalitesı sutu etkiler.aksamustu 6dan snr hiçbisey yemezsen sabaha kdr nasıl 6-7 kez emzırcekler.benim muhendislik dalım kimya o mamaların içine neler konuyor neler benişler pofff dıye şişiyor.yapmayalım anne bence sık ama az yemeli.berusun dedıgı gıbı bu sahsı dusuncem.ztn stresten sut gıder.1ayda almadık kı guzel arkadaslarımm Stressız yavas ama kalıcı verelimm

Söylediklerinde cok haklisin
Insallah hedef kilona birlikte ulasiriz
Bugunku tatsizliktan dolayi kusura bakma

Meltem bana bırkac kez detıks dıyet tavsıye ettı bana uymadıgından yapamadım.yapmadıgım için deelestırmefı.yol gosterelim hırsı abartmayalım.varsın ıkıncı olalım sonucta sonsuza kdr bole gıtmez.bır gun gelecek hepimiz istedıgımız kiloda olcaz diger takımlarda bırıncı olcak bundan dogalı olamaz.hayat kısa öutsuzluga değmez

Ben toplightı reıkı ike yeniyorum meselaas

Sukker takim kurallari birinci sayfada okuyup Kabul edersen deneme suren baslar canim

canım çok geç oldu biliyorum ama tek kalamadım bir türlü sürekli yanımda birileri vardı bir kaç olaylar var konuşma yaptık

ben geçen gün berilede söyledim eskiden 1 hafta boyunca verilen kilolar ile şuan kiler arasında çok fark var. sende net hatırlarsan 300 500 gramlar gidiyordu. Kişilerin kilolarına görede elbet bu sayılar değişebiliyor.
takım 1. olmak çok güzel hem motive edici hem mutluluk verici hemde hırslandırıyor. AMa bence kişinin bireyselde sağlıklı kilo vermesi çok önemli.

Ama sunuda eklemeliyim ki takımda sağlıksız birşey yapan göremedim (gözümden kaçmış olabilir )

kişilere çok karışmamaya çalışsamda nacizane fikirlerimi söylemek hoşuma gidiyor

çok fazla müdahale etmek istemememin nedeni herkesin bünyesi farklı olabiliyor evetfikirlerimizi söyleyebiliriz ama uygulayıp uygulamamak kişiye kalmıştır.

mesela bi dönem kabızlık sorunum vardı kayısı bana ii gelmedi daha kötü yaptı bana muz ii geldi (halbukusi tam tersi derler ) vb gibi kişiye ii gelen başkasına ii gelmeyebilir.

Benim normal yaşantımda gerek yemek olsun gerekse farklı konular olsun düşüncelerimi fikirlerimi iletirim ortaya koyarım karşımdaki uygular uygulamaz dener yada denemez beni ilgilendirmez tek beklentim saygı göstermesi olur.

Sen ki beni önceden tanıyorsun eskiden bu kadar geri planda kalmıyordum ama şuan bu sekilde izlemek bu sekilde dahil olmak daha ii gibi.

Son olarak ben uzun vadede kilo verdim sende hatırlarsan mezun olmamdaki süreçte malesef bazı sorunlardan dolayı uzadı ama verdiğim kilonun birkaçını aldım ve çokda güzel koruyorum elbette kaçamaklarım oluyor ama ben kendimi hiçbirzaman ölüm diyetine almış gibi herşeyden tamamen kesmedim sevdiğimseylere arkadan bakmaktansa belli bir gün yiyererek onada uygun telafiler yaptım

ben suan ki hyatımdan memnunum 5.takımdaki diğer mezun olan arkadaşlarımda memnun birkaçıyla görüşüyoruz diğerleride memnunki buraya dönmediler . Umarım herkesin bu son deneyimi olur ve buraya eski günlerde konuşmak için ve kilosunu korumak için gelir.

Bu arada senide seviyorum kaptancım

centigin calistigini bilmiyordum tembel evi bok goturuyor diye resim eklerdi
ne zaman yapmis gamze

berilcim mezun oaln kişilere kuşak eklemesi yapılabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…