Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bi ara reiki konusunu yasemin boranla konuşmuştum ama çok yogunlaşmak lazım oldugu için üzerine düşmemiştim.ama yıldız haritası yorumlama konusunda biraz bilgim var.bi ara herkesin haritasına bakarım...

Leslie ile 2 mil yaptım kızlar.
Çok hastayım o yüzden fazlasını yapamadım. Pek nefes alamıyorum da.
Gün içinde tekrar 2 mil yapmayı planlıyorum.

Evet canım 2 ayda bir 3-4 gün ayrı kalıyoruz eşimin şehir dışında işleri oluyor.
Waaaw 500 gr gitmiş çok iyi.ne zaman listeye giriyosun canım ?

Çok zormuş cidden.
Biz şimdiye kadar hep beraber gidiyorduk ama bu sefer benim gitme imkanım olmayan koşullar oluştu.

Gitmedi Meltemcim. Bugünkü hedefim o.
Kaptan ne zaman gel listeye derse o zaman artık :)

Çok güzel cidden.
Ne güzel olur valla yıldız haritası. Çok çok severim ben böyle şeyleri.

Kızlarr Günaydınnn

Hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum

Ben bugün şirkete bağlı farklı bir projeye destek vereceğim bu nedenle burda olamayacagım
hatta pc başında bile olamayacagım.

Herşeye rağmen güne güzel başladım Allahım hayırlısını nasip etsin.

meltemime laf söyletmem
meltem doğruları söylüyor,dinlemeyenler yemeğe devam edip şişko bir yaşam sürsünler
şimdi arkadaşlar daha önce paylaşmıştm,3 tür vücut tipi var
ektomorfikler cevremizde gördüğümüz yiyip de kilo alamayan hatunlar
burada bir ektomorfik görmek zor,diyet grubumuzdaki kadınlar mezo ya da endomorfikler
endomorfikler kolay yağlanırlar,bundan k.hidrat tüketmemeli ve sürekli spor yapmaları gerekir
meltemcim kendisi çok güzel kilo vermiş bir arkadaşmız,kendisi tamamen iyi niyetle, bir cıkarı olmadan burada bize destek oluyor,şimdi meltemi kim neden eleştirir,benim aklıma şunlar geliyor;
mesela kişi kiloludur,bu kiloyla savaşır ama genel olarak halinden memnundur,çok da kilo verme meraklısı değildir,kendisiyle barışktır,sağlıklı yaşamın çok yemekten geçtiğini düşünür,iyi niyetlidir kendince ama bence hatalı düşünce yapısına sahiptir(bu noktada sözüm meclisten dışarı çünkü aslnda ben meltem gibi düşündüğüm için,kendi çevremdeki insanları anlatıyorum)şimdi neden bu tarz insanların yanlış düşündüğünü açıklayacağım(bana göre),siz kilolarınızla barışksınız ama hiçbir zaman 36 beden elbise giyemeyeceksiniz, seksi iç çamasırlar hiçbir zaman cok güzel durmayacak, sizi beğenen insanlar fiziğin çok güzel demeyecek de; yüzün çok güzel diyecekler,ya da güzel bile demeyecekler tatlı kızsın diyecekler (tatlı lafı nezaketen çirkinlere söylenen bir iltifattır)
ben üniversitedeyken 58 kilo civarıydım ve bundan rahatsızdım,benim boyumda 62 kilo civarı olan ve yemek yemekten çok mutlu kendsiyle barışık bir arkadaşım bana 'beden imge bozukluğum' olduğunu düşündüğünü söyledi.bu çok acımasız bir eleştiri, çünkü bahsettiği bu insanlar genelde zayıflamak için anoreksik olurlar ya da beğenmedikleri yerleri için estetik cerrahiye başvururlar.herneyse ben bu arkadasın bu eleştirisini hiç unutamadım,affedemedim,ben bu arkadaşııma karşı her zaman samimiydim,aynı staj grubumuzdaki erkekler bu kız arkadaşımız hakkında kadın gibi vucudu var,şişko filan diyorlardı-erkeklerin bakış açısı işte-kzı seven çocuk da bu yorumları duydu ve ben onu kalbi için seviyorum demişti,ben arkadaşım hakkında konusulanları kınadım,arada hiçbir zaman laf iletme gibi bir şey yapmadım,bu grubuda o arkadaşı da bıraktım,hala birlikte takılıyorlarsa,kendi yalancı masallar içinde mutluluklar
amannn ben ne anlatıyordum yine dağııldım,konuyu nereye getirmişim,pardon arkadaşlar
sonucu suraya getirecektim; şişman olmayı tercih edeceksiniz(yine de o sizin kararnız) hiçbir zaman güzel bir vucuda sahip olamayacaksnız
endomorfikseniz zayıf olmak için düşük kalorili beslenme ve spor sart
yine de arkadaşlar dediğim gibi herkesin kendi tercihi
söylemek istediğim size doğruları söyleyen insanları eleşştirmeyin,çünkü onlar gerçek dostlarınız,sizi yalancıktan pohpohlayan size gerçekleri söyleyen,arkanızdan konusmayan insanlar

allah kavusrursun canim sayili gundur gecer uzulme

eminecim gecmisi okumadigin icin seni bekledigimi gozden kacirmissin.buraya alintilayarak yazayimki belki dikkatini cekebilirim.deneme suren bitmek uzere biliyorsun.takim kurallarimizin gunluk 5 mesaj diye bir kural var buda tamamen paylasimin takimlarin surekliligini saglamaya yonelik.tabiki mazeretler dahilinde gelemezsin anlarim ama seninle bu paylasim konusunda bir karara varmamiz lazim.kilo vermek cok önemli kisiyide takimida mutlu eder ama buranin devamliligida cok onemli.dila gibi listede kalip bildirim yaparim arada gelir iki mesaj yazarim diyorsan en azindan bunu bildirmeni bekliyorum.
Sizin de mi oluyor sık sık Meltemcim?
Buralardayım mümkün oldukça
Spor yapacağım birazdan. İyi gelir belki biraz.

86.2 çıktım sabah. Yarın 85.7 görmek istiyorum bakalım mümkün olacak mı
zarari kapat listede ol deyim.gerci azmin ekran önune bile yansiyor.
daha iyiyim canım,takviye sıcak içeceklere devam ediyorum :)
daha iyi olmanizada buralarda olmanizada sevindim
tatlim listeye girme isini konusmustuk.su ayrilik olayini kendini spora vererek atlat be tatlim
haber verme inceligi gosterdigin icin sagolasin fistik

bu soz bana sanirim ama bende birseyler yazip olayi buyutmeyecegim.herkez kendi penceresinden bakar demekle yetinecegim.ama dun yeni gelen bir arkadas vardi bir cumle yazmis sana onu aktarayim ben diyet listesi istemiyorumki sadece burda motivasyon icin bulunuyorum.böyle dusunenlerde var

zarari kapat listede ol deyim.gerci azmin ekran önune bile yansiyor.

tatlim listeye girme isini konusmustuk.su ayrilik olayini kendini spora vererek atlat be tatlim

Azimliyim kaptanım. Liste işinde sorun yok hiç merak etme :)
Ben de spora veriyorum kendimi. Biraz rahatlatır diye. O kadar hastayım ama sürüne sürüne spora kalkıyorum.
Çok güzel olacak eminim gidecek bu kilolar.

Azimliyim kaptanım. Liste işinde sorun yok hiç merak etme :)
Ben de spora veriyorum kendimi. Biraz rahatlatır diye. O kadar hastayım ama sürüne sürüne spora kalkıyorum.
Çok güzel olacak eminim gidecek bu kilolar.
gidecek baska yolu yok sana inaniyorum eger hastaysan spor yaparak daha kotu olmayasin.ama yok herif gitti kendimi spora vurdum diyorsan surune surunede olsa yap spor yapinca mutluluk hormonu salgilaniyor hem

canım kesinlkle sana değil
ne alakası var
hatta burada en düşük kalorili beslenen sensin,iradene hayranım

gidecek baska yolu yok sana inaniyorum eger hastaysan spor yaparak daha kotu olmayasin.ama yok herif gitti kendimi spora vurdum diyorsan surune surunede olsa yap spor yapinca mutluluk hormonu salgilaniyor hem

Valla spora kalkmasam yataktan kalkmam hiç mümkün olmayacak.
En azından spor oluyor. :)
Eşim de ben uyurken post-it kağıtları yapıştırmış bazı yerlere benim için notlar hazırlayıp.
Tekinde çıtır prensesim yazmış yazının sonuna.
Artık bunu görüp de spor yapmamak olmaz ki ..

ay canım Allah bağışlasın,bebişlerin her ay bir başka tatlı,doğum kiloları cabuk gider kafana takma

Wayy leslie 2. Aslında çok kolay gibi gözüküyor ama yoruyor insanı dimi.tamam canım bi ara bakıcam yıldız haritana...

Kolay gelsin canım bu arada söylemeyi unuttum geçen gece fotograf eklemişsin çocuk için uyanmıştım şöyle bir baktım.heralde yanındaki eşindi.çok güzel bir kadınsın maşallah sana...

Canım benim kendine yakışır çok bilimsel bir paylaşımda bulundun.dün biraz gerildik ama takım arası olur öyle şeyler.şimdiye kadar üniversitede olsun normal hayatımda olsun bir çok takım içi çalışmalarım oldu ve hepsinde de başarıya ulaştık keza bu takım gibi...mutlaka takım içi huzursuzluklar olur bu inişler çıkışlar olmasa güç alamayız her şey pembe bir bulut gibi olur...

Gunaydın guzellerrr
Dukkanı actımmm
Günaydın canım hayırlı işler sana o halde :)
daha da iyiyiz canm şükür
Antibiyotik falan kullanmasaydınız canım...doktorlar hemen antibiyotik veriyor ya ben ona karşıyım...
kızlar ne oldu size
havalardan mıdır nedir,negatif bir hava var sitede
olabilir canım bizler de bu dünyanın birer parçasıyız bazen güneş açar bazen yağmur yağar dimi ama tatlım...

canım kesinlkle sana değil
ne alakası var
hatta burada en düşük kalorili beslenen sensin,iradene hayranım
ama bu benim tercihim bu benim diyet listem
ben 71 kilo 176 boyundayim aclik sinirim yuksek
her beden ayni degilki tatlim
konuyu uzatmayalim dunku negatifligi atalim takimca
benim herifte sabah iki simit bir ekmek almis bak ne aldim diye
koca var koca var

ay canım Allah bağışlasın,bebişlerin her ay bir başka tatlı,doğum kiloları cabuk gider kafana takma
ay o ne guzel kokar ya bende koku manyagiyim

günaydın hanımlar güzel günleriniz olsun:)
rabbim acilarini gostermesin gulum ya
hadi yat sen gece uyandirir minik
kizmi erkekmi
aminn inşallah.. kız

amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorum bakımlarını yapmaktan sevmeye vakit bulunca tatlı olduğunu farkediyo insan

günaydın hanımlar güzel günleriniz olsun:)

aminn inşallah.. kız

amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorum bakımlarını yapmaktan sevmeye vakit bulunca tatlı olduğunu farkediyo insan
sukker dunku diyet listeni goremedim yazarmisin.hergun bir oneki gun ne yemissek liste seklinde yaziyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…