- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.201
Bende bi ara reiki konusunu yasemin boranla konuşmuştum ama çok yogunlaşmak lazım oldugu için üzerine düşmemiştim.ama yıldız haritası yorumlama konusunda biraz bilgim var.bi ara herkesin haritasına bakarım...Kızlar günaydın..
Eşimi geçirdim, gitti
Geçsin bitsin hadi şu 10 gün bir an önce ..
Şöyle bir geçmişi okudum.
Servey reikiki aldın demek. Ne güzel. Benim de çok merak ettim şeyler. Bizimle de zaman zaman bir şeyler paylaşsan çok hoş olur bence.
Selin, aman eşinden çıkarma. Kıymetini bil şekerim dibinde :)
Amanın ben çok duygusal oldum.
Evet canım 2 ayda bir 3-4 gün ayrı kalıyoruz eşimin şehir dışında işleri oluyor.
Waaaw 500 gr gitmiş çok iyi.ne zaman listeye giriyosun canım ?
Bende bi ara reiki konusunu yasemin boranla konuşmuştum ama çok yogunlaşmak lazım oldugu için üzerine düşmemiştim.ama yıldız haritası yorumlama konusunda biraz bilgim var.bi ara herkesin haritasına bakarım...
meltemime laf söyletmemOk üstü kapalı bana bir sürü laf geldii..... Ok
herkesin diyeti var herkesin sporu var herkes ayrı o yüzden biz birinciyiz aslında zenginiz....
Ama diyeti olmayan ne yapacagını şaşıran kişiler vardı ve sürekli hafta sonu kaçamak yapanlar...
Ben onlara sabah kayısı ye dedim kabızlıgın gider ve onlara dedim haşlama ye et ye protein alırsın...
Kimseye aykırı olmadım...
Diyet haricinde kaçıranlar oldu evet yüklendim sonuna kadar..çünkü terapi ile zayıfla yeri değil yarışma....
ben ilk üyeye her zaman diyetisyene gittin mi diye sorarım.
Gitmediyse yorumumu yaparım devam ederse eder...
Ok arkadaşlar bu hafta herkes kaçamak yapsın sonuncu olalım istediğiniz buysa...
daha da iyiyiz canm şükürCallcım günaydın iyileştiniz mi?
allah kavusrursun canim sayili gundur gecer uzulmeKızlar günaydın..
Eşimi geçirdim, gitti
Geçsin bitsin hadi şu 10 gün bir an önce ..
Şöyle bir geçmişi okudum.
Servey reikiki aldın demek. Ne güzel. Benim de çok merak ettim şeyler. Bizimle de zaman zaman bir şeyler paylaşsan çok hoş olur bence.
Selin, aman eşinden çıkarma. Kıymetini bil şekerim dibinde :)
Amanın ben çok duygusal oldum.
eminecim gecmisi okumadigin icin seni bekledigimi gozden kacirmissin.buraya alintilayarak yazayimki belki dikkatini cekebilirim.deneme suren bitmek uzere biliyorsun.takim kurallarimizin gunluk 5 mesaj diye bir kural var buda tamamen paylasimin takimlarin surekliligini saglamaya yonelik.tabiki mazeretler dahilinde gelemezsin anlarim ama seninle bu paylasim konusunda bir karara varmamiz lazim.kilo vermek cok önemli kisiyide takimida mutlu eder ama buranin devamliligida cok onemli.dila gibi listede kalip bildirim yaparim arada gelir iki mesaj yazarim diyorsan en azindan bunu bildirmeni bekliyorum.dun
sabah: 1yumurta+zyag+maydanoz omlet, ıhlamur, 4zeytın, 2 dılım isli cerkez.
ogle: 1kase karalahana corbası, 2kasık sossuz kısır.
...1elma+2kasık yogurt
aksam: 2kasık zyaglı barbunya, tonbalıklı -yagsız- salata.
su:2.5lt+
spor:67dk kurek.
oncekı gun
sabah: 1/2bard su+1/2bad sut+vısne+ruseym+kuruuzum ıle shake.
1saat sonra... 3zeytın, 2 serıt burgu peynır, salatalık, yesıl bıber.
...1turkkahvesı -sade-
ogle: 4kofte, 2kasık sade bulgur pılavı, 1bard ayran.
aksam: 1kase etlı nohut, yagsız salata.
...1portakal.
su:3lt+
spor:31dk spınnıng, 40dk elıptık.
zarari kapat listede ol deyim.gerci azmin ekran önune bile yansiyor.Sizin de mi oluyor sık sık Meltemcim?
Buralardayım mümkün oldukça
Spor yapacağım birazdan. İyi gelir belki biraz.
86.2 çıktım sabah. Yarın 85.7 görmek istiyorum bakalım mümkün olacak mı
daha iyi olmanizada buralarda olmanizada sevindimdaha iyiyim canım,takviye sıcak içeceklere devam ediyorum :)
tatlim listeye girme isini konusmustuk.su ayrilik olayini kendini spora vererek atlat be tatlimLeslie ile 2 mil yaptım kızlar.
Çok hastayım o yüzden fazlasını yapamadım. Pek nefes alamıyorum da.
Gün içinde tekrar 2 mil yapmayı planlıyorum.
Çok zormuş cidden.
Biz şimdiye kadar hep beraber gidiyorduk ama bu sefer benim gitme imkanım olmayan koşullar oluştu.
Gitmedi Meltemcim. Bugünkü hedefim o.
Kaptan ne zaman gel listeye derse o zaman artık :)
Çok güzel cidden.
Ne güzel olur valla yıldız haritası. Çok çok severim ben böyle şeyleri.
haber verme inceligi gosterdigin icin sagolasin fistikKızlarr Günaydınnn
Hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum
Ben bugün şirkete bağlı farklı bir projeye destek vereceğim bu nedenle burda olamayacagım
hatta pc başında bile olamayacagım.
Herşeye rağmen güne güzel başladım Allahım hayırlısını nasip etsin.
meltemime laf söyletmem
meltem doğruları söylüyor,dinlemeyenler yemeğe devam edip şişko bir yaşam sürsünler
şimdi arkadaşlar daha önce paylaşmıştm,3 tür vücut tipi var
ektomorfikler cevremizde gördüğümüz yiyip de kilo alamayan hatunlar
burada bir ektomorfik görmek zor,diyet grubumuzdaki kadınlar mezo ya da endomorfikler
endomorfikler kolay yağlanırlar,bundan k.hidrat tüketmemeli ve sürekli spor yapmaları gerekir
meltemcim kendisi çok güzel kilo vermiş bir arkadaşmız,kendisi tamamen iyi niyetle, bir cıkarı olmadan burada bize destek oluyor,şimdi meltemi kim neden eleştirir,benim aklıma şunlar geliyor;
mesela kişi kiloludur,bu kiloyla savaşır ama genel olarak halinden memnundur,çok da kilo verme meraklısı değildir,kendisiyle barışktır,sağlıklı yaşamın çok yemekten geçtiğini düşünür,iyi niyetlidir kendince ama bence hatalı düşünce yapısına sahiptir(bu noktada sözüm meclisten dışarı çünkü aslnda ben meltem gibi düşündüğüm için,kendi çevremdeki insanları anlatıyorum)şimdi neden bu tarz insanların yanlış düşündüğünü açıklayacağım(bana göre),siz kilolarınızla barışksınız ama hiçbir zaman 36 beden elbise giyemeyeceksiniz, seksi iç çamasırlar hiçbir zaman cok güzel durmayacak, sizi beğenen insanlar fiziğin çok güzel demeyecek de; yüzün çok güzel diyecekler,ya da güzel bile demeyecekler tatlı kızsın diyecekler (tatlı lafı nezaketen çirkinlere söylenen bir iltifattır)
ben üniversitedeyken 58 kilo civarıydım ve bundan rahatsızdım,benim boyumda 62 kilo civarı olan ve yemek yemekten çok mutlu kendsiyle barışık bir arkadaşım bana 'beden imge bozukluğum' olduğunu düşündüğünü söyledi.bu çok acımasız bir eleştiri, çünkü bahsettiği bu insanlar genelde zayıflamak için anoreksik olurlar ya da beğenmedikleri yerleri için estetik cerrahiye başvururlar.herneyse ben bu arkadasın bu eleştirisini hiç unutamadım,affedemedim,ben bu arkadaşııma karşı her zaman samimiydim,aynı staj grubumuzdaki erkekler bu kız arkadaşımız hakkında kadın gibi vucudu var,şişko filan diyorlardı-erkeklerin bakış açısı işte-kzı seven çocuk da bu yorumları duydu ve ben onu kalbi için seviyorum demişti,ben arkadaşım hakkında konusulanları kınadım,arada hiçbir zaman laf iletme gibi bir şey yapmadım,bu grubuda o arkadaşı da bıraktım,hala birlikte takılıyorlarsa,kendi yalancı masallar içinde mutluluklar
amannn ben ne anlatıyordum yine dağııldım,konuyu nereye getirmişim,pardon arkadaşlar
sonucu suraya getirecektim; şişman olmayı tercih edeceksiniz(yine de o sizin kararnız) hiçbir zaman güzel bir vucuda sahip olamayacaksnız
endomorfikseniz zayıf olmak için düşük kalorili beslenme ve spor sart
yine de arkadaşlar dediğim gibi herkesin kendi tercihi
söylemek istediğim size doğruları söyleyen insanları eleşştirmeyin,çünkü onlar gerçek dostlarınız,sizi yalancıktan pohpohlayan size gerçekleri söyleyen,arkanızdan konusmayan insanlar
bu arda gunaydin demeyi unutmusummmmmmmmGunaydın guzellerrr
Dukkanı actımmm
zarari kapat listede ol deyim.gerci azmin ekran önune bile yansiyor.
tatlim listeye girme isini konusmustuk.su ayrilik olayini kendini spora vererek atlat be tatlim
gidecek baska yolu yok sana inaniyorum eger hastaysan spor yaparak daha kotu olmayasin.ama yok herif gitti kendimi spora vurdum diyorsan surune surunede olsa yap spor yapinca mutluluk hormonu salgilaniyor hemAzimliyim kaptanım. Liste işinde sorun yok hiç merak etme :)
Ben de spora veriyorum kendimi. Biraz rahatlatır diye. O kadar hastayım ama sürüne sürüne spora kalkıyorum.
Çok güzel olacak eminim gidecek bu kilolar.
canım kesinlkle sana değilallah kavusrursun canim sayili gundur gecer uzulme
eminecim gecmisi okumadigin icin seni bekledigimi gozden kacirmissin.buraya alintilayarak yazayimki belki dikkatini cekebilirim.deneme suren bitmek uzere biliyorsun.takim kurallarimizin gunluk 5 mesaj diye bir kural var buda tamamen paylasimin takimlarin surekliligini saglamaya yonelik.tabiki mazeretler dahilinde gelemezsin anlarim ama seninle bu paylasim konusunda bir karara varmamiz lazim.kilo vermek cok önemli kisiyide takimida mutlu eder ama buranin devamliligida cok onemli.dila gibi listede kalip bildirim yaparim arada gelir iki mesaj yazarim diyorsan en azindan bunu bildirmeni bekliyorum.
zarari kapat listede ol deyim.gerci azmin ekran önune bile yansiyor.
daha iyi olmanizada buralarda olmanizada sevindim
tatlim listeye girme isini konusmustuk.su ayrilik olayini kendini spora vererek atlat be tatlim
haber verme inceligi gosterdigin icin sagolasin fistik
bu soz bana sanirim ama bende birseyler yazip olayi buyutmeyecegim.herkez kendi penceresinden bakar demekle yetinecegim.ama dun yeni gelen bir arkadas vardi bir cumle yazmis sana onu aktarayim ben diyet listesi istemiyorumki sadece burda motivasyon icin bulunuyorum.böyle dusunenlerde var
gidecek baska yolu yok sana inaniyorum eger hastaysan spor yaparak daha kotu olmayasin.ama yok herif gitti kendimi spora vurdum diyorsan surune surunede olsa yap spor yapinca mutluluk hormonu salgilaniyor hem
ay canım Allah bağışlasın,bebişlerin her ay bir başka tatlı,doğum kiloları cabuk gider kafana takmaaç kalamam işte sorun orda emzirdiğim için bi öğün yemesem süt azalıyo bebek doymuyo huysuzlanıyo vs vs..yok çok şükür kabızlık problemim. günde bi saat spor cdm var ''nivea bodyle dinamik sabahlar'' diye onu yapıyorum onun dışında yarım saat de kondüsyon bisikleti.. cumartesiden beri tabi bunlar. iki öğün yiyorum
teşekkür ederim hoşbuldum 2 ay 18 günlük
hızlı kilo vermek istemiyorum daha önceden 1 ayda 12 kilo vermiştim hepsini geri aldım fazlasıyla. ayda 7-8 gibi ideal olduğunu düşünüyorum.. zaten karatayda aşırıya kaçmıyorum. doğumum sezaryen oldu doktor günde en fazla 1 saat spor yapabilirsin 6 ay bitene kadar o da yürüyüş dedi o yüzden sporu da şimdilik abartamam..
güzel vermiş tebrik ediyorum kendisini. tabiiki söylediklerini kulak ardı etmem ama her bünye de aynı değil. kişi en iyi kendi bedenini tanır :)
:)başlamak bitirmenin yarısıdır. bismillah dedik başladık öyle ya da böyle gitcek inşallah bu kilolar
Wayy leslie 2. Aslında çok kolay gibi gözüküyor ama yoruyor insanı dimi.tamam canım bi ara bakıcam yıldız haritana...Leslie ile 2 mil yaptım kızlar.
Çok hastayım o yüzden fazlasını yapamadım. Pek nefes alamıyorum da.
Gün içinde tekrar 2 mil yapmayı planlıyorum.
Çok zormuş cidden.
Biz şimdiye kadar hep beraber gidiyorduk ama bu sefer benim gitme imkanım olmayan koşullar oluştu.
Gitmedi Meltemcim. Bugünkü hedefim o.
Kaptan ne zaman gel listeye derse o zaman artık :)
Çok güzel cidden.
Ne güzel olur valla yıldız haritası. Çok çok severim ben böyle şeyleri.
Kolay gelsin canım bu arada söylemeyi unuttum geçen gece fotograf eklemişsin çocuk için uyanmıştım şöyle bir baktım.heralde yanındaki eşindi.çok güzel bir kadınsın maşallah sana...Kızlarr Günaydınnn
Hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorum
Ben bugün şirkete bağlı farklı bir projeye destek vereceğim bu nedenle burda olamayacagım
hatta pc başında bile olamayacagım.
Herşeye rağmen güne güzel başladım Allahım hayırlısını nasip etsin.
Canım benim kendine yakışır çok bilimsel bir paylaşımda bulundun.dün biraz gerildik ama takım arası olur öyle şeyler.şimdiye kadar üniversitede olsun normal hayatımda olsun bir çok takım içi çalışmalarım oldu ve hepsinde de başarıya ulaştık keza bu takım gibi...mutlaka takım içi huzursuzluklar olur bu inişler çıkışlar olmasa güç alamayız her şey pembe bir bulut gibi olur...meltemime laf söyletmem
meltem doğruları söylüyor,dinlemeyenler yemeğe devam edip şişko bir yaşam sürsünler
şimdi arkadaşlar daha önce paylaşmıştm,3 tür vücut tipi var
ektomorfikler cevremizde gördüğümüz yiyip de kilo alamayan hatunlar
burada bir ektomorfik görmek zor,diyet grubumuzdaki kadınlar mezo ya da endomorfikler
endomorfikler kolay yağlanırlar,bundan k.hidrat tüketmemeli ve sürekli spor yapmaları gerekir
meltemcim kendisi çok güzel kilo vermiş bir arkadaşmız,kendisi tamamen iyi niyetle, bir cıkarı olmadan burada bize destek oluyor,şimdi meltemi kim neden eleştirir,benim aklıma şunlar geliyor;
mesela kişi kiloludur,bu kiloyla savaşır ama genel olarak halinden memnundur,çok da kilo verme meraklısı değildir,kendisiyle barışktır,sağlıklı yaşamın çok yemekten geçtiğini düşünür,iyi niyetlidir kendince ama bence hatalı düşünce yapısına sahiptir(bu noktada sözüm meclisten dışarı çünkü aslnda ben meltem gibi düşündüğüm için,kendi çevremdeki insanları anlatıyorum)şimdi neden bu tarz insanların yanlış düşündüğünü açıklayacağım(bana göre),siz kilolarınızla barışksınız ama hiçbir zaman 36 beden elbise giyemeyeceksiniz, seksi iç çamasırlar hiçbir zaman cok güzel durmayacak, sizi beğenen insanlar fiziğin çok güzel demeyecek de; yüzün çok güzel diyecekler,ya da güzel bile demeyecekler tatlı kızsın diyecekler (tatlı lafı nezaketen çirkinlere söylenen bir iltifattır)
ben üniversitedeyken 58 kilo civarıydım ve bundan rahatsızdım,benim boyumda 62 kilo civarı olan ve yemek yemekten çok mutlu kendsiyle barışık bir arkadaşım bana 'beden imge bozukluğum' olduğunu düşündüğünü söyledi.bu çok acımasız bir eleştiri, çünkü bahsettiği bu insanlar genelde zayıflamak için anoreksik olurlar ya da beğenmedikleri yerleri için estetik cerrahiye başvururlar.herneyse ben bu arkadasın bu eleştirisini hiç unutamadım,affedemedim,ben bu arkadaşııma karşı her zaman samimiydim,aynı staj grubumuzdaki erkekler bu kız arkadaşımız hakkında kadın gibi vucudu var,şişko filan diyorlardı-erkeklerin bakış açısı işte-kzı seven çocuk da bu yorumları duydu ve ben onu kalbi için seviyorum demişti,ben arkadaşım hakkında konusulanları kınadım,arada hiçbir zaman laf iletme gibi bir şey yapmadım,bu grubuda o arkadaşı da bıraktım,hala birlikte takılıyorlarsa,kendi yalancı masallar içinde mutluluklar
amannn ben ne anlatıyordum yine dağııldım,konuyu nereye getirmişim,pardon arkadaşlar
sonucu suraya getirecektim; şişman olmayı tercih edeceksiniz(yine de o sizin kararnız) hiçbir zaman güzel bir vucuda sahip olamayacaksnız
endomorfikseniz zayıf olmak için düşük kalorili beslenme ve spor sart
yine de arkadaşlar dediğim gibi herkesin kendi tercihi
söylemek istediğim size doğruları söyleyen insanları eleşştirmeyin,çünkü onlar gerçek dostlarınız,sizi yalancıktan pohpohlayan size gerçekleri söyleyen,arkanızdan konusmayan insanlar
Günaydın canım hayırlı işler sana o halde :)Gunaydın guzellerrr
Dukkanı actımmm
Antibiyotik falan kullanmasaydınız canım...doktorlar hemen antibiyotik veriyor ya ben ona karşıyım...daha da iyiyiz canm şükür
olabilir canım bizler de bu dünyanın birer parçasıyız bazen güneş açar bazen yağmur yağar dimi ama tatlım...kızlar ne oldu size
havalardan mıdır nedir,negatif bir hava var sitede
ama bu benim tercihim bu benim diyet listemcanım kesinlkle sana değil
ne alakası var
hatta burada en düşük kalorili beslenen sensin,iradene hayranım
benim herifte sabah iki simit bir ekmek almis bak ne aldim diyeValla spora kalkmasam yataktan kalkmam hiç mümkün olmayacak.
En azından spor oluyor. :)
Eşim de ben uyurken post-it kağıtları yapıştırmış bazı yerlere benim için notlar hazırlayıp.
Tekinde çıtır prensesim yazmış yazının sonuna.
Artık bunu görüp de spor yapmamak olmaz ki ..
ay o ne guzel kokar ya bende koku manyagiyimay canım Allah bağışlasın,bebişlerin her ay bir başka tatlı,doğum kiloları cabuk gider kafana takma
aminn inşallah.. kızrabbim acilarini gostermesin gulum ya
hadi yat sen gece uyandirir minik
kizmi erkekmi
amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorumay canım Allah bağışlasın,bebişlerin her ay bir başka tatlı,doğum kiloları cabuk gider kafana takma
sukker dunku diyet listeni goremedim yazarmisin.hergun bir oneki gun ne yemissek liste seklinde yaziyoruz bizgünaydın hanımlar güzel günleriniz olsun:)
aminn inşallah.. kız
amin sağolasın. inşallahh dört gözle bekliyorumbakımlarını yapmaktan sevmeye vakit bulunca tatlı olduğunu farkediyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?