- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.601
Sorma yaa ben de bugun ılk kez 2yumurta yedım ama acayıp ufaktı ıkısını topla bır etmez koy yumurtası acayıp rahatsızım suan nefes alamıyorummeğer spor yapmassa kilo alır Hatta Allah muhafaza gut hastalığına bile yakalanir
bende yaptım yumurtayı bire indirdim kendimi daha dinç hissediyorum
Ben de yılbasında 67 olmayı hedeflıyorum kaptan zor dımıııyaa eski ile kıyaslayınca iyi ama ben wc ye çıkabilseydim eminim daha çok gidecekti gerçi diyetisyenin bana söylediği haftalık 500-1000 gr arasında vermem o standarda uyuyor ama burdaki kg verme oranlarına bakınca düşük tabii ki
teşekkür ederim tatlım haftaya sen kazanırsın merak etme
inşallah canım yaaa bakalım yılbaşında 65-66 yı görmeyi hedefliyorum bakalım olacak mı
dualarım seninle canım inş güzel haberlerle geleceksin
bakalım haftaya ne olacak servey cim
yaa eski ile kıyaslayınca iyi ama ben wc ye çıkabilseydim eminim daha çok gidecekti gerçi diyetisyenin bana söylediği haftalık 500-1000 gr arasında vermem o standarda uyuyor ama burdaki kg verme oranlarına bakınca düşük tabii ki
valla callan cım inan hiç fikrim yok servey daha tecrübeli ben sadece arkadaşların göreceği albüm yapmıştım profilimde o vartoplightçım bu resimler nasıl silinir
yok canım zor değil inş ikimiz de başaracağızBen de yılbasında 67 olmayı hedeflıyorum kaptan zor dımııı
kesinlikle katılıyorumToplight bence dıyetısyenın dedıgı dogru ayda max 4 kilo normal bız takım olarak hızlı kosup cabuk yorulduk bu hafta dokulduk daha mınık adımlarla gıdelim yoksa mehteran gıbı 2 ilerı bır gerı olmasınn
farketmez tatlım benim şu aralar 500-600 gr gidiyor bakalım bursada düzenli beslenebilirsem gene gider ama kaynana börekleri yapmıştır sebze vs hiç yoktur evlerinde ne yapsam acaba ankaradan yapıp mı götürsem acabaHaftaya da ikimizde cerelim ama sen gec benı yuzde olarak olma mı
inş tatlımO tuvalete çıkma payını da haftaya verir, haftaya daha çok vermiş olursun kaptanım artık.
o sezeryan olamaz benden ikiz cikti 10 cm biseydi bu gobusun sarkigini aldirmisbefore ve afterlarımız
Eki Görüntüle 1315838
40 kg gitmiş
doğum sonrası sanırım, sezeryan skarı var
çokkkk harikaaaa
iste buna ne denir ki..............
gunaydin bicirikGünaydın guzellerrrr
not ettimGecen hafta:73,3
Bu hafta :73,8
Fark:+ 0,5
% +0,68
Çok üzgünüm
Basladıgımdan berı en kastıgım haftaydı hatta bu hafta tavan yapıcam dedım ama vucudum ters köşe yaptı affedınnn
ooooooo super bir haberKizlarrrr hepinize gunaydinn
cok sukur 1 gunluk isvec diyetiyle (isvec diyerinden kendime uygun olani sectim ) sabitlenmis kilomu kirdim.
60.5 ten dusemiyordum e reglde buna etkendi hala regl olmama ragmen 59.3 u gordum cok sukur.
simdi devam.etmiyorum zaten amacim kilo vermek degildi saglikli beslenmeye devammm
aynen canimCok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
sukker gunaydin ablamgünaydın hanımlar hepinize bol kilo vermeli günler dilerim:)
niyeki zaten benim bildigim ikinci idrarin ortasindaki idrarla yapiliyor.Kızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
Oysa 500 gram gitmesini hedeflemiş ve ona göre hareket etmiştim.
Sabah da test yapacaktım ama tuvaletten çıkınca hatırladım. Yarına kaldı yine.
sanirim sende haftaya daha iyi sonuclar göreceksin.bu hafta vucudun dinlendi.ben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür
senin eksileri gormen super yavrum ya.direnc gostermede yavas insin.hem yagdan verdikten sonra daha zayif gorunur insan.iyi yolculuklar tekrar gulumgünaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
hayirlisi olsun ins.Yapayım mı diyorsunuz yani :)
Çaktırmadan erteliyorum da tabi ama ..
Tamam o zaman, tuvaletim gelsin de yapacağım .. Pff
bunlar normal serveyim.ama durkladim diye sakin homili girtlak yemeYaa callan basladıgımdan berı en muthış gıden haftaydı anlamadım nasıl oldu
ayyyyyyyyyy masallah ne tatli.sacina tokasina bak ya bayildim canim.allah acisini gostermeden anali babali buyutsun.senin bir tanemikızlar ssize bebşimi göstereyimm
servey anlatsin canim uzman oldu artikeklediğim resim nasıl silinir kızlar
canim ben sabah biraz elifin dolapla oyalandimHerkese hayırlı günler kahvaltım i yaptım cayimi içiyorum bugün yine mutfakta is yapar sonra davete gider herkese kolay gelsin Berilcim yok nerde acaba
bencede yenemedigin bilegi öpecen artikCaylarrrrrrrGuzel rakibime gelsınnnn
burdayim sen nirdesinBerus nerde yahuuuuu
dualarimiz senle canim hayirli haberler getirKizlar ben hastaneye gidiyorm optum sizi dua ediin :)
karatay ete hatta yagli ete serbest diyor kiKarataya bayıluyorum dun yenı arkadasımız 10 köfte yemiş hıcbır dıyette bulamazsınnnn
sakin bu pasa kahvaltilarinin sonucu olmasin bu haftaki sonucBen de pasa kahvaltımı yaptımmm
biride benim o kadinlardanSu kadınlara akıl sır erdıremezsın,üretım buz gıbı sırf kilolu gorunmeyeyım dıye incecık gıyınıyorum k..donuyor valla
canim yarim saat icinde mesaj duzeltmeden silebilirsin ama artik cok gec.bunu silemezsin.hatta kk da mesaj icini bosaltmakta yasak ta biz yasaklari delmek icin yapiyoztoplightçım bu resimler nasıl silinir
aksami erken yeyip hafif birseylerle gecirirsen olur sanirimyarına ne yapıp ne edip 100 gr. olsa bile vermek istiyorum
bu sabah tartıldım 60,100 çıktım + 100 gramdayım
normali o ama biz yillarca yeyip sisip haftalarca yemeden vermeye calisiyoz malesef ki...yaa eski ile kıyaslayınca iyi ama ben wc ye çıkabilseydim eminim daha çok gidecekti gerçi diyetisyenin bana söylediği haftalık 500-1000 gr arasında vermem o standarda uyuyor ama burdaki kg verme oranlarına bakınca düşük tabii ki
teşekkür ederim tatlım haftaya sen kazanırsın merak etme
inşallah canım yaaa bakalım yılbaşında 65-66 yı görmeyi hedefliyorum bakalım olacak mı
dualarım seninle canım inş güzel haberlerle geleceksin
bakalım haftaya ne olacak servey cim
bende haslanmis yumurta yedigimde cok rahatsiz oluyorum.Sorma yaa ben de bugun ılk kez 2yumurta yedım ama acayıp ufaktı ıkısını topla bır etmez koy yumurtası acayıp rahatsızım suan nefes alamıyorumm
zor degil 4 kilo bir ayda normal benceBen de yılbasında 67 olmayı hedeflıyorum kaptan zor dımııı
yok bu hafta herkezde bir sorun oldu.selin hastaToplight bence dıyetısyenın dedıgı dogru ayda max 4 kilo normal bız takım olarak hızlı kosup cabuk yorulduk bu hafta dokulduk daha mınık adımlarla gıdelim yoksa mehteran gıbı 2 ilerı bır gerı olmasınn
eline saglik canim gider ayak kiyak cekmisin bana***5.TAKIM 389. ETAP***
Beril77 ( 72.2/ )
toplight (72.4/72,8 /0,60/% 0.83)
dila21(73.80/)
gunnesh(60.00 / )
CallanPinckney (62.9/)
servey(73.3/73,8/-0,5/-%0,68)
sanemsu0606(57.4/)
dagyolu(64.7/)
hayriyedemet (77.6/)
selinhm(82.00/)
5. takim ortalamasi=
kızlar zorluk olmasın
serveyle beni listeye ekledim
takildim zaten canim seni az cok taniyomBerusum kahvaltılarımı incele pasa komıklık olsun dıye ekmeksız normal kahvaltı receel bal cıkolata yok ben hergun 1çıkolata yerdım o da yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?