Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maydanoz ıyı odem attırıyordu ama yapmıyım artık baska odem soken bişey yapcam ama onlar da tehlikeli olabılır

bol mor lahana salatasi sirkeli limonlu ve yannda tavuk cigrr sotelenmis o nedir cnm tarifi paykas bende yarn yapymm :)
Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.
Balık istedı canım ama bu saatte tazesını bulmak zorrrr
Evet balık güzel olurdu canım...

evet öyle anlaştık ve başladım ben sağolsun oda bugün fazlasıyla destek oldu elinde su şişesi boyna iç te iç içte iç

evet aynen öyle çok aşırı yavaş hayırlısı olsun ama kararlıyım.

zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"

tabi ki önce kendim için ona şüphe yok :)

hosgeldin canm nsil gecti gunn bide guzel haberlerin filan vardi glba dimi :))

evetttt bugün süperdi biraz acıktım ama idare ettim :) ilk olarak sabah 9 da kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık şekersiz çay ve çeyrek simit. ara öğünde 1 adet küçük muz öğle yemeği dışarıda iş görüşmesine giderken kaşarlı küçük sandviç belki bileniniz vardır genelde thy uçakta verirler onun aynısı :) diğer ara öğünde 2 adet hurma ve 25 gr üzümlü ekmek halk ekmekten aldım 50 gramdı yarısını yedim :) akşam yemeğinide daha yemedim 7 gibi yiyip günü kapatıcam

asıl diğer olay istanbulda ismek ve spor a.ş nin yerleri var sporla alakalı sabah görüştüm onlarla gündüz saatlerinde ücretsizmiş bende hem aerobiğe hemde fitness kaydımı yaptırıcam grçi aerobiği azönce kaydını yaptırdım aerobik pazartesi ve çarşamba günleri 1 saat fitness da c.tesi ve pazar 2 saat şuan acayip mutluyum 1 lt su içtim. yatana kadarda 2 lt zorlarım şuan acayip mutluyum iş görüşmemde iyi gitti durum bu

ayrıcaaa hepiniziii kocaman seviyorum iyi ki varsınız bunları anlatmak için bile insan yemez dedikodu ve muhabbet doğamızda var

hoşgeldin canım
yanlış okumadıysam sen daha öğrenciydin değil mi
hangi bölümdesin

hoşgeldin canım
yanlış okumadıysam sen daha öğrenciydin değil mi
hangi bölümdesin

hoşbuldukkk
ben mezun oldum yüksek lisansımı bitirdim mali müşavirlik sınavlarını da verdim şuan mali müşavirim

Ben sıze ne zaman guzel haber vercem bakalımmm cagın problemi ınfertılıte umarım nasıbımızı almayız keske spirali daha erken cıkartsaydım yaaaa
çağın problemi infertiliteyi kafaya takmak
çocuğu olmayanlar bi unutsa bu mevzuyu odaklanmasa çocuk geliverecek
sen umursama;amann hayırlsı de, o gelir hemen kapıyı tıklar merak etme,ama takarsan olmuyor

Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.

meltem bir günlük menünü yazsana merak ettim
nasıl koruyorsun,neler yiyiyorsun

hoşbuldukkk
ben mezun oldum yüksek lisansımı bitirdim mali müşavirlik sınavlarını da verdim şuan mali müşavirim
o zaman hayırlı olsun canım,
başka yeni üye öğrenciydi o vakit,karıştırdım
boyun yaşın şuanki kilon kaçtı bir de hedefin,ya arkadaşlar biliyordur da,ben kaçırdım kusura bakma,merak da ettim :)

çağın problemi infertiliteyi kafaya takmak
çocuğu olmayanlar bi unutsa bu mevzuyu odaklanmasa çocuk geliverecek
sen umursama;amann hayırlsı de, o gelir hemen kapıyı tıklar merak etme,ama takarsan olmuyor
Evet canım dogru.birde şu var bence türkiyede çoğu insan nasıl cinsel bir birliktelik yaşıcak bunu bilmiyor ayrıca çocuk yapıldıgında onun yaşam şartları nasıl olucak bunuda düşünen yok.gerçi yeni nesil bizim gibi empoze ola ola gelmiyor daha özgür...

tabiki tatlım elimizden geldiğince sana destek olacagız merak etme sen kendinden emin ve kendinle barışık ol ama

meltem bir günlük menünü yazsana merak ettim
nasıl koruyorsun,neler yiyiyorsun
Sabah;
Rafadan yumurta,yarımşar domates ve biber,1 dilim portakal ve yarım dilim kızarmış ekmek üzeri peynir
Öğle;
1 kase baharatlı yoğurt içine haşlanmış patates ve brokoli
Ara;
2 yemek kaşığı nar
Akşam;
Chicken stroganoff yicem 1 saat sonra falan biraz önce salatalık yemedim :)

anladm tatlm o zman ben almiyim bndan bana cis olur bu :)

menuye meltemm berililm yorum yapsn canm ben bisy demiym :) ayrica beraber spor yapn ne guzel sana destek vermesi super bak nssil guzel kilo verceksn sporada yazilmissin oh mis :)
Selincim şöyle bir şey yiyebilirsin;
Haşlanmış karnıbahar,turşu,mısır,köz biber,maydanoz,limon,yağ birazcık ve tuz
Hepsini karıştır ok
tursu ne tursusu canm farkedermi ..tamm buda super tarf :)
hic sorma canm smdden ozgurler hele bi istedikleri olmasn kiyamet teknolojiyi herkesten cok kullaniyorlar:)

Ahh evde beslemeyi nasıl istiyorum.
Bilmeyen vardır belki. Pug cinsi köpek arıyorum. Duyan, bilen varsa lütfen bana söylesin.

Ohh ne güzel işte. Böyle haberlerle gel.
Ben de nedense öğretmensin diye hatırladım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…