- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.881
Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.bol mor lahana salatasi sirkeli limonlu ve yannda tavuk cigrr sotelenmis o nedir cnm tarifi paykas bende yarn yapymm :)
Evet balık güzel olurdu canım...Balık istedı canım ama bu saatte tazesını bulmak zorrrr
25 OH Vitamin D düzeyine baktırıyorsun,toplumun çoğunda düşükmüş zaten,ben de düşük çıkacağını düşünüyorumCallan d vıtamını cok önemli onu nasıl olctureceksın fıkrın var mı ben de istıyorummm
Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)
Yeni arkadaş gelmiş.
Hoşgeldin Zeynep.
Tiroidin varmış. Seni çok iyi anlıyorum.
Aynı problem bende de var.
Biz kilo vermek için daha motive ve daha kararlı olmak zorundayız.
Çünkü herkesten çok daha yavaş gidiyor. Kimi zaman normal beslendiğin halde tartıda artıyı göreceksin. Ya da gram gram gidecek ama karar verdikten sonra olacak emin ol.
zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"
hosgeldin canm nsil gecti gunn bide guzel haberlerin filan vardi glba dimi :))
hoşgeldin canımhoşbuldum EmineF
hasimato evet adamın adı ama şöyle durum tiroit bezlerini vücudüm tehdit olarak algılıyor ve savaş açıyor anti tpo değerim normal değerinin 40 katı üzerinde yani çok aşırı yüksek buda çalıştırmıyor bezini ve hormon salgılaması olmuyor sonuç kilo.
2008 de aniden 10 kilo aldım 60 oldum ve 6 sene boyunca 60- 65 -70 oldum. spor yaptığım dönemler 2 3 kilo verdim ama peşine yine kilo aldım son 6 aydada 10 kilo aldım şuan 80 kiloyum.
evde tartı var işe başlarsam sıkıntı olur diye düşündüm doğru sabah tartılmak en iyisi ozamanlarda bilgi verebilirim.
hoşgeldin canım
yanlış okumadıysam sen daha öğrenciydin değil mi
hangi bölümdesin
çağın problemi infertiliteyi kafaya takmakBen sıze ne zaman guzel haber vercem bakalımmm cagın problemi ınfertılıte umarım nasıbımızı almayız keske spirali daha erken cıkartsaydım yaaaa
meltem bir günlük menünü yazsana merak ettimCanım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.
Evet balık güzel olurdu canım...
o zaman hayırlı olsun canım,hoşbuldukkk
ben mezun oldum yüksek lisansımı bitirdim mali müşavirlik sınavlarını da verdim şuan mali müşavirim
Evet canım dogru.birde şu var bence türkiyede çoğu insan nasıl cinsel bir birliktelik yaşıcak bunu bilmiyor ayrıca çocuk yapıldıgında onun yaşam şartları nasıl olucak bunuda düşünen yok.gerçi yeni nesil bizim gibi empoze ola ola gelmiyor daha özgür...çağın problemi infertiliteyi kafaya takmak
çocuğu olmayanlar bi unutsa bu mevzuyu odaklanmasa çocuk geliverecek
sen umursama;amann hayırlsı de, o gelir hemen kapıyı tıklar merak etme,ama takarsan olmuyor
çok teşekkür ederim haklısın evet bende telefonuma menülerimi yazıyorum kalorilerini hesaplıyorum.hepsini size aktarabileyim diye unutmamak için
inşallah vericem kilosizinde desteğinizle menümü ve faaliyetimi size aktarıcam yorumlarınızı beklerim :)
Sabah;meltem bir günlük menünü yazsana merak ettim
nasıl koruyorsun,neler yiyiyorsun
Ne yedin akşam selincim?ben 1 saat sonra chicken stroganoff yapmaya başlıcam...
Hoş geldin canım takıma
hayır öyleyse cevabımablam senin anlayacagin KADI lik sistemi gibi birsey akisisi b kisisini sikayet ederse
haydiiiiiiiiiiii KADI nin kapiya
Evet canım lezzetlidir ama agır bi yemek zayıflama yapan insanlar yemeli ben call söyle dediği için söyledim yoksa yediklerimi paylaşmak istemiyorum.chicken stroganoff mmmhhh ilk defa duydum ve netten baktım lezzetli bişeye benziyor sekerim afiyet olsun
anladm tatlm o zman ben almiyim bndan bana cis olur bu :)Canım sana agır gelebilir makarna bu.tavuklu soğanlı turşulu unlu sütlü mantarlı kremalı bi tarif bu.biraz kilo verdikten sonra bir sürü tarif verebilirim.
Evet balık güzel olurdu canım...
menuye meltemm berililm yorum yapsn canm ben bisy demiym :) ayrica beraber spor yapn ne guzel sana destek vermesi super bak nssil guzel kilo verceksn sporada yazilmissin oh mis :)evet öyle anlaştık ve başladım ben sağolsun oda bugün fazlasıyla destek oldu elinde su şişesi boyna iç te iç içte iç
evet aynen öyle çok aşırı yavaş hayırlısı olsun ama kararlıyım.
tabi ki önce kendim için ona şüphe yok :)
evetttt bugün süperdi biraz acıktım ama idare ettim :) ilk olarak sabah 9 da kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık şekersiz çay ve çeyrek simit. ara öğünde 1 adet küçük muz öğle yemeği dışarıda iş görüşmesine giderken kaşarlı küçük sandviç belki bileniniz vardır genelde thy uçakta verirler onun aynısı :) diğer ara öğünde 2 adet hurma ve 25 gr üzümlü ekmek halk ekmekten aldım 50 gramdı yarısını yedim :) akşam yemeğinide daha yemedim 7 gibi yiyip günü kapatıcam
asıl diğer olay istanbulda ismek ve spor a.ş nin yerleri var sporla alakalı sabah görüştüm onlarla gündüz saatlerinde ücretsizmiş bende hem aerobiğe hemde fitness kaydımı yaptırıcam grçi aerobiği azönce kaydını yaptırdımaerobik pazartesi ve çarşamba günleri 1 saat fitness da c.tesi ve pazar 2 saat şuan acayip mutluyum 1 lt su içtim. yatana kadarda 2 lt zorlarım şuan acayip mutluyum iş görüşmemde iyi gitti durum bu
ayrıcaaa hepiniziii kocaman seviyorum iyi ki varsınız bunları anlatmak için bile insan yemezdedikodu ve muhabbet doğamızda var
tursu ne tursusu canm farkedermi ..tamm buda super tarf :)Selincim şöyle bir şey yiyebilirsin;
Haşlanmış karnıbahar,turşu,mısır,köz biber,maydanoz,limon,yağ birazcık ve tuz
Hepsini karıştır ok
hic sorma canm smdden ozgurler hele bi istedikleri olmasn kiyamet teknolojiyi herkesten cok kullaniyorlar:)Evet canım dogru.birde şu var bence türkiyede çoğu insan nasıl cinsel bir birliktelik yaşıcak bunu bilmiyor ayrıca çocuk yapıldıgında onun yaşam şartları nasıl olucak bunuda düşünen yok.gerçi yeni nesil bizim gibi empoze ola ola gelmiyor daha özgür...
Evet canım lezzetlidir ama agır bi yemek zayıflama yapan insanlar yemeli ben call söyle dediği için söyledim yoksa yediklerimi paylaşmak istemiyorum.
bende evimde besleyemiyorum bi komşunun kedisi birinin köpeği var arada gidip severiz
maşallah sen kv eli boş gelmemiş
bu arada çok güzel görünüyor acıya hiç dayanamam deli gibi acı yerim ben urfalı falanda değilim ama
neyse kızlar ben çıkar akşam çok konuşmayın haa ben gelemiyom
sabah görüşürüz
evet öyle anlaştık ve başladım ben sağolsun oda bugün fazlasıyla destek oldu elinde su şişesi boyna iç te iç içte iç
evet aynen öyle çok aşırı yavaş hayırlısı olsun ama kararlıyım.
tabi ki önce kendim için ona şüphe yok :)
evetttt bugün süperdi biraz acıktım ama idare ettim :) ilk olarak sabah 9 da kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık şekersiz çay ve çeyrek simit. ara öğünde 1 adet küçük muz öğle yemeği dışarıda iş görüşmesine giderken kaşarlı küçük sandviç belki bileniniz vardır genelde thy uçakta verirler onun aynısı :) diğer ara öğünde 2 adet hurma ve 25 gr üzümlü ekmek halk ekmekten aldım 50 gramdı yarısını yedim :) akşam yemeğinide daha yemedim 7 gibi yiyip günü kapatıcam
asıl diğer olay istanbulda ismek ve spor a.ş nin yerleri var sporla alakalı sabah görüştüm onlarla gündüz saatlerinde ücretsizmiş bende hem aerobiğe hemde fitness kaydımı yaptırıcam grçi aerobiği azönce kaydını yaptırdımaerobik pazartesi ve çarşamba günleri 1 saat fitness da c.tesi ve pazar 2 saat şuan acayip mutluyum 1 lt su içtim. yatana kadarda 2 lt zorlarım şuan acayip mutluyum iş görüşmemde iyi gitti durum bu
ayrıcaaa hepiniziii kocaman seviyorum iyi ki varsınız bunları anlatmak için bile insan yemezdedikodu ve muhabbet doğamızda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?