- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.761
Hayrıye gene sıkı dıyet yapma kuzum cok az olmus bırakırsın sonraMenum bayanlar
Sabah 1dilim ekmek 1kkpeynir 5zeytin bol domates
Ara öğün 1 elma
Akşam yemeği 1dilim ekmek 1bucuk kase tarhana corbasi salata
2bucuk litre su arkadaslar
Dogru o yuzden onun dedıgı kdr cok beslenmıyorum ve o kdr hızlı zayıflamak ıstemıyorum ztn karatayla yavas ve keyıfli zayıflarsınherkesin menusu harika da benim rakibemin menusunu göremedim
server çok teşekkür ederim paylaşimların için karatay hoca doğru söyler ama 30 dk sporla hızlı zayıflanmıyor
bende her zamanki gbi evi topla sil supr camasrlari as bi posta kurtmaya attm dag gibi bir utu var ben otrdum yesilcay iciyormgunaydinlar
hm cim gozun aydin
callen cim erkencisin tatlim
dagyol hosgecdin canim
fancy menulerin ne guzel resimli
bende sabah sabah kalktim 1 makina camasir yikadim ortaligi topladim simdi ufaklikla hamur oynuyorum surekli benke ilgililensene deyip duruyor ben onla ilgileneyim ugrarim arada
Emineem dun seni tebrik etmedim sanrm supersin canm hep bu hizla git insallah :)Bakkk hic oyle dusunmedim...
Dogru olabilir. Ugraslarimi kitaplarimi ekarte edersek.. hakket oyleyim.
Gunaydin canmm biz iyiyyz seni sormali :)Gunaydin arkidişler :) nasılsınız:)
Aa kitap okumayi bende denedm ama okuyamadm hizli hizli giderken bi yandan beynm dondu takip edemedm yavas yurumem lazm okumam icin ama bende muzik dinliyorm hep :) eliptk bende alirm belki ya canm cekti sindik bakYillarca kullandim.
Yani oyle ya da boyle az cok kullanan vardir ama ben hakket her sabah namazi sonrasi ciktim tepesine. Kilo degil ama.. kitap okurum ben 6-7km hizla yururken.. cok zevkli.. kime tavsiye ettiysem denemedi bile ama ne bilim... belki de ben sevdim.
Neyse ama ne zaman hakikatine vardiysam dizi deforme ettiginin, evden gonderdim.
Cok uzuldum desem yalan soylemis olmam.
Yani sesi bandin motoru degil de senin darbelerin yapiyor ve altina matini da sersen..ses oluyor.
Ben eliptik aldim. Kullaniyorum. Ne yapim
Bandimmmmmm nerdesinnn ayitdilar biziii
Bugun -bi ara- basarimin sirlarini paylasayim
Ben yazarken sen de ayni seyi yazmissin...Dogru o yuzden onun dedıgı kdr cok beslenmıyorum ve o kdr hızlı zayıflamak ıstemıyorum ztn karatayla yavas ve keyıfli zayıflarsın
canm ne desem.bilemedmki simdi tabiki yavas yavas ve kalici vermelisin bana gorede spor konusundada cok haklisin ben yuruyus yapmadgm gun ne kdr az yersem yitim tartda bi gelisme yok ama spor yapiyn super gidiyir o yuzden sporsuz bir hayat dusunemyorm artk...Cin cinn fikirler dolasiyor kafamda.
Ya simdi brn cok hizli kilo veririm.. aldigim gibi.
Ama oglum 6 aylik ya...
Ben kiloyu yavas verebilmek icin mi buradayim...evet.
Ifrat ya da tefrit.. ortasi yok yahu bende.
Yani diyorum...bi dikkat edeyim.. zaten sporum supper...
-bu arada hep soyleyecegim unutuyorum bi ara verip soyleyeyim....ya bakiyorum spor yapmadiiginiz gunler oluyor... soyle diyeyin...spor yapmadiginiz gun diyet de yapmayinnnn.. (off gunu olur haftada bir..dinlendirmek icin o haric) vucudunuzu deforme etmeyin-
Evet ne diyordum.. heee benim basarisiz kilo verislerim...
Diyorum bi hesaplasam..masaya yatirsam.. kalem kalemm ugrassam... halime gore gidince gittikce az yiyorum olmuyor.
Oglumun kilosu iyi.. ama annesutunde mesele kilo degilki.
Neyse bi yuzde sabitlesem ne olur acep.. ben benim koca bi sorayim bakalim ne diyor...
Siz ne dersiniz?
Huu huu anneler
İşte yemedım vallaiyi aksmlar kizlar servey orda olsaydim kerrbici ben yerdim sana birakmazdim :)
hm cim tebrikler tatlim
eminecim seni de cok tebrik ediyorum bitinciler sirlarini paylasiyora yazacaksin unutma
fancy canim yagsiz menemen yap domatesi dogra pisir yagsiz uzerine yumurta kir guzel olur
Aynen mersın mutfagıydı callancım denedım ama yemefım hepsını kunefeyı tercıh ederım onaaakerebiçle ben de mersinde tanıştım,aşırı kalorili bir şey,2 çatal iyi yapmışsın,yemedim demezsin
Callan yaaa bedoya gıttık ınanılmazdı gercektennnaynen ben de sevmem
ama adanaya yolunuz düşerse ciğerci bedo var,orada yemeden gitmeyin
Evet canım doyurucu oluyor bu öğlen artık faranjit olduğum için midir nedir baya enerjisizdim öğle yemeğinin üstüne kayısı fındık yedim çok az.ah ah benm 6li hayallerme coook varne guzelmis cnm ya lavas doyurucda olur hem super ..
Anam ayni ben:)
Demek yalniz degilmisim. Her sinavinda arabadde bekliyorum
Yillarca kullandim.
Yani oyle ya da boyle az cok kullanan vardir ama ben hakket her sabah namazi sonrasi ciktim tepesine. Kilo degil ama.. kitap okurum ben 6-7km hizla yururken.. cok zevkli.. kime tavsiye ettiysem denemedi bile ama ne bilim... belki de ben sevdim.
Neyse ama ne zaman hakikatine vardiysam dizi deforme ettiginin, evden gonderdim.
Cok uzuldum desem yalan soylemis olmam.
Yani sesi bandin motoru degil de senin darbelerin yapiyor ve altina matini da sersen..ses oluyor.
Ben eliptik aldim. Kullaniyorum. Ne yapim
Bandimmmmmm nerdesinnn ayitdilar biziii
demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)Dün spora başlayaşımın ilk günüydü, bugün her yerim ağrıyor. Yerimden kalkarken ruhumu teslim ediyorum resmen. Bir de faranjit oldum üzerine ağır hastayım. Ama yine de sporumu yapacağım yatmadan.
canm bi arastir sorustur belki sessizleri vardir dagyoluda oyle bakiyordu yanls hatirlsmiyorsamBen de ççoğu zaman öyle yapıyorum :)
Bütün gün olunca çok geliyor ara.
Ciddi misin ya üzüldüm şimdi.
Koşu bandı bakacaktım bugünlerde ama ses olayı çok kafamı karıştırıyor. Milleti rahatsız etmek olmaz ama bisiklet pek sevmiyorum.
Neyapsam acaba
Kime soruyorsun emınecanAdana'da misiniz siz?
Kiz birak kadini.. dedi ya gelemem belki diye...
selam canm napiyosun bakym :)Selam guzellerrrrr
Ben ne demek ıstedıgını anlayamadımm mCin cinn fikirler dolasiyor kafamda.
Ya simdi brn cok hizli kilo veririm.. aldigim gibi.
Ama oglum 6 aylik ya...
Ben kiloyu yavas verebilmek icin mi buradayim...evet.
Ifrat ya da tefrit.. ortasi yok yahu bende.
Yani diyorum...bi dikkat edeyim.. zaten sporum supper...
-bu arada hep soyleyecegim unutuyorum bi ara verip soyleyeyim....ya bakiyorum spor yapmadiiginiz gunler oluyor... soyle diyeyin...spor yapmadiginiz gun diyet de yapmayinnnn.. (off gunu olur haftada bir..dinlendirmek icin o haric) vucudunuzu deforme etmeyin-
Evet ne diyordum.. heee benim basarisiz kilo verislerim...
Diyorum bi hesaplasam..masaya yatirsam.. kalem kalemm ugrassam... halime gore gidince gittikce az yiyorum olmuyor.
Oglumun kilosu iyi.. ama annesutunde mesele kilo degilki.
Neyse bi yuzde sabitlesem ne olur acep.. ben benim koca bi sorayim bakalim ne diyor...
Siz ne dersiniz?
Huu huu anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?