Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkesin menusu harika da benim rakibemin menusunu göremedim
server çok teşekkür ederim paylaşimların için karatay hoca doğru söyler ama 30 dk sporla hızlı zayıflanmıyor
Dogru o yuzden onun dedıgı kdr cok beslenmıyorum ve o kdr hızlı zayıflamak ıstemıyorum ztn karatayla yavas ve keyıfli zayıflarsın

bende her zamanki gbi evi topla sil supr camasrlari as bi posta kurtmaya attm dag gibi bir utu var ben otrdum yesilcay iciyorm

Bakkk hic oyle dusunmedim...
Dogru olabilir. Ugraslarimi kitaplarimi ekarte edersek.. hakket oyleyim.
Emineem dun seni tebrik etmedim sanrm supersin canm hep bu hizla git insallah :)

Gunaydin arkidişler :) nasılsınız:)
Gunaydin canmm biz iyiyyz seni sormali :)

Aa kitap okumayi bende denedm ama okuyamadm hizli hizli giderken bi yandan beynm dondu takip edemedm yavas yurumem lazm okumam icin ama bende muzik dinliyorm hep :) eliptk bende alirm belki ya canm cekti sindik bak

Bugun -bi ara- basarimin sirlarini paylasayim

Cin cinn fikirler dolasiyor kafamda.
Ya simdi brn cok hizli kilo veririm.. aldigim gibi.
Ama oglum 6 aylik ya...
Ben kiloyu yavas verebilmek icin mi buradayim...evet.
Ifrat ya da tefrit.. ortasi yok yahu bende.
Yani diyorum...bi dikkat edeyim.. zaten sporum supper...
-bu arada hep soyleyecegim unutuyorum bi ara verip soyleyeyim....ya bakiyorum spor yapmadiiginiz gunler oluyor... soyle diyeyin...spor yapmadiginiz gun diyet de yapmayinnnn.. (off gunu olur haftada bir..dinlendirmek icin o haric) vucudunuzu deforme etmeyin-
Evet ne diyordum.. heee benim basarisiz kilo verislerim...
Diyorum bi hesaplasam..masaya yatirsam.. kalem kalemm ugrassam... halime gore gidince gittikce az yiyorum olmuyor.
Oglumun kilosu iyi.. ama annesutunde mesele kilo degilki.
Neyse bi yuzde sabitlesem ne olur acep.. ben benim koca bi sorayim bakalim ne diyor...
Siz ne dersiniz?
Huu huu anneler

canm ne desem.bilemedmki simdi tabiki yavas yavas ve kalici vermelisin bana gorede spor konusundada cok haklisin ben yuruyus yapmadgm gun ne kdr az yersem yitim tartda bi gelisme yok ama spor yapiyn super gidiyir o yuzden sporsuz bir hayat dusunemyorm artk...

İşte yemedım valla

ah ah benm 6li hayallerme coook var ne guzelmis cnm ya lavas doyurucda olur hem super ..
Evet canım doyurucu oluyor bu öğlen artık faranjit olduğum için midir nedir baya enerjisizdim öğle yemeğinin üstüne kayısı fındık yedim çok az.

Dün spora başlayaşımın ilk günüydü, bugün her yerim ağrıyor. Yerimden kalkarken ruhumu teslim ediyorum resmen. Bir de faranjit oldum üzerine ağır hastayım. Ama yine de sporumu yapacağım yatmadan.

Anam ayni ben:)
Demek yalniz degilmisim. Her sinavinda arabadde bekliyorum

Ben de ççoğu zaman öyle yapıyorum :)
Bütün gün olunca çok geliyor ara.

Ciddi misin ya üzüldüm şimdi.
Koşu bandı bakacaktım bugünlerde ama ses olayı çok kafamı karıştırıyor. Milleti rahatsız etmek olmaz ama bisiklet pek sevmiyorum. Neyapsam acaba

Dün spora başlayaşımın ilk günüydü, bugün her yerim ağrıyor. Yerimden kalkarken ruhumu teslim ediyorum resmen. Bir de faranjit oldum üzerine ağır hastayım. Ama yine de sporumu yapacağım yatmadan.
demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)

canm bi arastir sorustur belki sessizleri vardir dagyoluda oyle bakiyordu yanls hatirlsmiyorsam

Ben ne demek ıstedıgını anlayamadımm m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…