Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi hafta sonları geçen hafta malum nedenlerden dolayı çok gelemedim bu hafta daha farklı olacak inş 1 lt suyumu içtim kayısı yemem lazım onu çayla içsem sonrada kahvaltimi yapsam sonrada işlere koyulsam inş herkese kolay gelsin

sanada günaydın bol keyifler

Teşekkür ederim dağyolu.
Sana da afiyet şeker olsun.

sanada günaydın bol keyifler

Hangi programını düşünüyorsun dağyolu?
Benim aklımda selülitsavar var ama topu şişirmek çok zor geliyor

Kızlar evde koşu bandı kullanan var mı?
Alt kata çok ses gittiğini duydum ama doğru mu acaba?

Müsli vs asla yiyemşyorum hele sütle benim midemi bulandırıyor krep olayı evet olabilir :) teşekkür ederim

Teşekkür ederim :) incelicem şimdi

resimlerle oplunca daha bir guzel olmus menun cok guze canm lunchtaki lavasmi gece gece gormeseydm canm cektii
Hihihih evet lavaş canım diyetisyenim yazıyor haftanın 4 günü :)
Ben de 6'lı rakamlara inme hayali kuruyorum açıkcası artık ya

çok begendim evet

domates zeytin kaşarı tavada pişirebilirsin biber çok az yagda kısık ateşte buharıyla içinede domates atarsan çok harika oluyor

geçen haftanın inş acısı çıkacak canım

gunaydinlar
hm cim gozun aydin
callen cim erkencisin tatlim
dagyol hosgecdin canim
fancy menulerin ne guzel resimli
bende sabah sabah kalktim 1 makina camasir yikadim ortaligi topladim simdi ufaklikla hamur oynuyorum surekli benke ilgililensene deyip duruyor ben onla ilgileneyim ugrarim arada

Kolay gelsin canım benim
Resimli menü tutmak çok daha motive edici geliyor bana hihih :)

Bakkk hic oyle dusunmedim...
Dogru olabilir. Ugraslarimi kitaplarimi ekarte edersek.. hakket oyleyim.

Anam ayni ben:)
Demek yalniz degilmisim. Her sinavinda arabada..cafelerde bekliyorum

Yillarca kullandim.
Yani oyle ya da boyle az cok kullanan vardir ama ben hakket her sabah namazi sonrasi ciktim tepesine. Kilo degil ama.. kitap okurum ben 6-7km hizla yururken.. cok zevkli.. kime tavsiye ettiysem denemedi bile ama ne bilim... belki de ben sevdim.
Neyse ama ne zaman hakikatine vardiysam dizi deforme ettiginin, evden gonderdim.
Cok uzuldum desem yalan soylemis olmam.
Yani sesi bandin motoru degil de senin darbelerin yapiyor ve altina matini da sersen..ses oluyor.
Ben eliptik aldim. Kullaniyorum. Ne yapim
Bandimmmmmm nerdesinnn ayitdilar biziii

ne guzel canm ya esin seni bakimli bakimli gorunce ne sevniyordur bende elinden geldigince yaparm ama kilomdan sebep cokta yapasm gelmiyor ackcasi :/

Ay kiyamam ben ona zeytnyagi filan sur canm oda cok nemli tutuyor..
ne guzel bilgiler paylasmissn canm bende kilo verdikce basliyacagm callenetics ypacagm siki olmak icin

bir de çocuklarımıza demiri sakın sütle vermemiz gerekir,hiç anlamı kalmıyor
haklisin canm benm ufagnda asisi var pazartesi oturp bi aile hekimiyle konscam ne vitamnler kullabmalym diye hatta kendm icin bile konusabilirm zayflamaya yardmci olabilecek bi takviye filn kullanabilrmiym diye vitamn filan tabiki ..

callanıcm bende hedef kiloma ulaşayim sıkılaşmak için önerilerine uyacağim ama kafamda şuan ebru şallinın 21 günlük programı var onu düşünüyorum
Canm arkadaslar pilatesi yanlis yaptiriyor filan demislerdii bende bi ara baslamis bitremeden birakmistm :/
evet canm ya illaki gider benm alt katmda normalde kv demler oturuyor ama artk koy hayatu yasyorlar kari koca ondan burda yoklar o sebepten rahatca kullaniyorm

Hihihih evet lavaş canım diyetisyenim yazıyor haftanın 4 günü :)

Ben de 6'lı rakamlara inme hayali kuruyorum açıkcası artık ya

ah ah benm 6li hayallerme coook var ne guzelmis cnm ya lavas doyurucda olur hem super ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…