Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah babış ve oğluşla tel karsısında keyıf yaptıkkk snr gec kahvaltı snr aksam yemeklerını yaptım şimdı t kahvesı ıcıyorum bırazdan yuruyus yapcammmm

Deprem sırasında camdan gelen ses urkutucuydu gebze depremınde gocuk altında kalanları dusunmek cok uzucuuuuu

Bu arada callan pakette tuketmeye degınmış coookk dogru ıcındekiler kısmına bakın E li baslayan o seyler koruyucu altında katkılarrr meyvasuyu asla ıcmemeli bozuk meyva+ seker demek o hazır cıgköfteleer hep bakterı yuvası gunlerce dag gıbı cıköfte bekliyor satılmayı paket ekmeklerr hep koruyuculu yoğurtların ustu kaymak tutsun dıye jelatın enjekte edılıyorr tavuk ve yumurtaya gırmıyorum zaten mamalar gdo lu anneler o hazır meyva purelerını nasıl yedırıyor ınanamıyorummm mamalar desenız çok kotu dıkkat edın mama yıyen cocuk pof sıs oluyor bır kimya muh olarak kımyasala karsıyım bennn daha cok var ben hayımda seker ıle mucadele etmeye calısıyorum

Yumurtalar tavukların stres altında olmasından ne kdr proteın degerınde bılemıyorum kırarken dıkkat edın akı su seklinde kıvamlı degıl hazır corbalar genelde gluten ıcerıyor bu da daha cok yeme ıstegı ve bagımlılık yapıyor ekmekler ruseynsız yanı posa yenıyor ocınde max tuz var zaten tuzumuz bıle sıkıntı sadece ıku mıneral mevcut ıslenmemış kaya tuzu kullanıyorum mayonez deneyın cok az koyun tabaga bekletın dolapta bıle ne hale geliyor.sut konusu tam kaos.pınarda staj yaptım pınar adına oduyoruz o parayı cunku sut bozulmuyor nasıl olabılır bu sızce alın acık sutu kaynatıp dolaba koyun 3.gun koklayın yada ıcılıyor mu gozlemleyınnn sute 4ay raf omru konuyor artı acık paketı dolapta 10 gun beklettım ısıttım tattım sut aynı yanı boşuna ıcıyoruz daha cok var aktarırımmm

demekki etki etmis bak super bende ilk basladgmda bacaklarm feci kasiliyordu ama simdi yaptikca kendimi super hissediyorum :)

canm bi arastir sorustur belki sessizleri vardir dagyoluda oyle bakiyordu yanls hatirlsmiyorsam
Benim bahsettiklerim de en sessizleri... mevzu taban darbesi oldufundan sonuc degismiyor.
En iyi bant bile (dize binen yuku azaltan) yine dizi deforme ediyor...yine.
Ben eliptik derim... az da olsa basla..seversin insaellah.
Ustelik bantta cok daha ucuz

Demeeeee
Bunlari bize hatirlatmaaaa

Bu anlattıklarımdan sonra malesef kanserler dogal olarak arttı.ama soyle bısey de var yukardaki muthıs bır beden yaratmış mide asıdı 2cıvarı oldukca yuksek yanı butun o sıkıntıları bır sekilde tolere edıyor ama tolere efılemeyen tek tes STRESSSSSS onunetkilerı daha buyuk malesef ustune hareketsız yasam sonucu tetıklıyor.sanslıyuz cok bılınclı ınsanlar var burada.saglıklı yasamı da ogrenıyoruzzzz

O zaman bir bilgi paylasayımmm ama mucıdı benım hee
Japonlar gozlerı kısık oldugu için uzun yasıyor olabılır,ekran parlaklıgı gıbı,sarj uzun gidiyor(alıntı)
Yeminle grubu kapatacaklar,
Daha kimse gelmezzzz bu espiriden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…