Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menunu okumak bugun daha rahat seçkin yazmışsın ben hiç problem göremedim harika

kaptanım aynı sorun bende de var telefonu kamerasını açık hale getirip tartıdan inip kilom silinmeden çekmeye çalişiyorum saniyeler içinde olmassa siliniyor ben bu yöntemi buldum bakalım diğerleri ne yapıyor
sen tartılaydın bende söylerdim ama çok birşey yok yarın ikimize süpriz olsun seni yenmeyi çok istiyorum ya biz arkadaş dost değilmiyiz aşkolsun sana haftaya ben seni hiç yalnız bırakırmıyım demek protein yapıyoruz

Aaaa neden....
Uzun surmeyecek serveycim... korkma.
Hemen sollayacagim.
evet süper yariş kızıştı

İyi ki grup içi yarışmayı onerdım takımlararası 1.olmak guzel elbette ama burada bıreysel yarışta daha cok motıve oluyorum bennnn
kesinlikle katılıyorum

ya bu listeyi yarın tekrar yapsak

aynen dagyoluyla ben de cok motive oluyorum
hergün merak ediyorum dagyolu ne yedi tartıda kaç cıktı,cumaya kadar kaç cıkacak
sağol canım nasılda beni düşünür olmuşsun kalp kalbe karşimi derler bende hergün seni merak ediyorum

Bence bu işi bıldırımın hemen arkasından yapalım callan ne dersın her hafta gozlemlerız de dususuu
2. fikrine katılışım

Haftaya toplight ıle aynı kiloda olabılır mıyım sızceeeee

olur bana uyar
diğer kızlar da isterse neden olmasın
kızlar cuma BMI bildirimi yapmak istermisiniz,liste yapması benden
evveeeeet

bir hafta sonra geçer

Callancım çok geçmiş olsun kuzum.
Kim bilir nasıl korkmuşsundur.
Doktora falan gittiniz mi neden olabilir acaba?

Sen ben hm protein gunu yapİyoruz canm bakalm aksm menuler nasl olcaak cok merak ediyorm :) ve yarnki sonucllar :)

canm spor eklemissin cok guzel olmus ins hep devam edebilrsn :)

Nasıl gidiyor protein günü Selincim?

Servey, bir tane vurup uyuyorum ben ya yapsaydın.
Çok kötüyüm bugün yahu.

Kaptanım, ben üşeniyorum ama çekeceğim zaman tartıdan itiyorum. Bir süre ekranda duruyor kilo. O sırada çekiyorum.

dagyolu canım o yöntemi deneyeyim benimki de saniyeler içinde siliniyor

Kaptanım, ben üşeniyorum ama çekeceğim zaman tartıdan itiyorum. Bir süre ekranda duruyor kilo. O sırada çekiyorum.
benimki çok çabuk siliniyor da hafızası da yok neyse artık tartılı bildrim yapmayız

Ben, kalan yemekleri köpeklere kedilere veriyorum.
Hem ben hem onlar mutlu oluyor.

toplightım serveyi geçtin mi yoksa
valla eğer servey çok abartmadıysa geçtim senin bana olan güvenini sarsmamam lazım sen her şartta bana güvendin
yalnız haftasonu benim bir sorunum olacak bu haftasonu arkadaşlar kızılcahamam da bi otel ayarlamışlar bayan bayana 1 gece takılacağız hamam havuz keyfi yapacağız yalnız ben ufaklığı da götüreceğim onunla nasıl keyif yapacaksam
otel 5 yıldızlı yemekler yep açık büfe ben kendimden geçiyom açık büfe olunca bakalım ptesiye sonuç ne olacak

ben sana güveniyorum,orada da sğlıklı şeyler yiyeceğine eminim

dagyolu canım o yöntemi deneyeyim benimki de saniyeler içinde siliniyor

benimki çok çabuk siliniyor da hafızası da yok neyse artık tartılı bildrim yapmayız

Kaptanım ben de yapacağım aslında fotoğraflı ama her hafta yapamıyorum üşeniyorum.
O yüzden başlayamadım bir türlü.
Aslında çok hoşuma gidiyor.

Ben, kalan yemekleri köpeklere kedilere veriyorum.
Hem ben hem onlar mutlu oluyor.
insanların yiyebileceği şekildeyse hayvanlara vermeyi doğru bulmuyorum hem zaten şehir dışında bi sitede oturduğumuz için etrafta hiç hayvan görmedim varsa da muhtemelen apartman görevlileri besliyordur o yöntem benim için çok daha uğraştırıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…