- 22 Kasım 2014
- 335
- 884
- 128
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.761
karatayın kitabında örnek menüsü var. orda haftada 5 gün balık diyo sınır da yok doyana kadar naapcezNeeeee daha nelerrr
Nasil 2-3sene...
Kiz tamam yavas ve saglam kilo vermek..oke. 2-3sene...sokelerdeyim.
Yalniz baliktan ben de davaliyim
Gel arkadasim
insanların yiyebileceği şekildeyse hayvanlara vermeyi doğru bulmuyorum hem zaten şehir dışında bi sitede oturduğumuz için etrafta hiç hayvan görmedim varsa da muhtemelen apartman görevlileri besliyorduro yöntem benim için çok daha uğraştırıcı olur
hehehe hepimiz emineden korkuyoruz
rakipsiz emineee
bence emineyle ancak hayriye yarısabilir,ikisi mükemmel kilo veriyor,maşallah
bilmem ki açlıktan ölen hayvan duymadım hiç rızkını veriyordur Allah bi şekilde ama mesela bizim sütçü bozuk küflü ekmeğiniz varsa alabilirim diyo ineklere veriyormuş ya da kuşlara kuru ekmek koyuyordum ama artık ekmek yok evdeTabi bu kişisel tercih.
Ben hayvanların aç durmasına hiç kıyamıyorum.
Kimi zaman kendi yemeğimi de onlarla paylaşıyorum.
bilmem ki açlıktan ölen hayvan duymadım hiç rızkını veriyordur Allah bi şekilde ama mesela bizim sütçü bozuk küflü ekmeğiniz varsa alabilirim diyo ineklere veriyormuş ya da kuşlara kuru ekmek koyuyordum ama artık ekmek yok evde
Kizlar nasilsiniz?
Cok yogun calisiyorum aksam olsa da evolime gitsem. Egitim vermek.cok zor hem cenem hem basim agridi valla oyyhh..
Ama en guzel haber yemek yemege ciktik. Menu de super seyler var ama ben izgara kofte salata ve corba takiliyorumm
Aksam eve gecer gecmez ugrayacagim.
Umarim sizlerde iyisinizdir. :)
Yooo sakin yemeeeeeeemine o parmakları yiyebilirmiyim diyeti de bozmaz hem bizim danalar büyüdü ne tatlıdır şimdi o
Ay ben o parmakları yerım ay ben o parmaklara kurban olurum teyzemAyhh inat ettim yukledim.
Gerci esprisi kalmadi.
Cocuk bunun uzerine uyudu uyandi yemek yedi.
Bes kilo vermedın ya kuzuşekerim sen hayal mi görüyorsun benim kg mu bilmiyorsun ki:)
Yasasınnn haftaya da yencem senı hu huuuvalla eğer servey çok abartmadıysa geçtim senin bana olan güvenini sarsmamam lazım sen her şartta bana güvendin
yalnız haftasonu benim bir sorunum olacak bu haftasonu arkadaşlar kızılcahamam da bi otel ayarlamışlar bayan bayana 1 gece takılacağız hamam havuz keyfi yapacağız yalnız ben ufaklığı da götüreceğim onunla nasıl keyif yapacaksam
otel 5 yıldızlı yemekler yep açık büfe ben kendimden geçiyom açık büfe olunca bakalım ptesiye sonuç ne olacak
Yok yaaaa boyle diyecek beni alt edeceksiniz di miiiKorkulmayacak gibi mi şekerim.
Ezer geçer valla hatun.
katılma nöbeti olduğunu düşündüğümüz için pediatriste getirmedik canımCallancım çok geçmiş olsun kuzum.
Kim bilir nasıl korkmuşsundur.
Doktora falan gittiniz mi neden olabilir acaba?
listeyi yarın tekrar yaparsak senin BMI benden düşük çıkar,hazır seni geçmişken keyfini süreyimmenunu okumak bugun daha rahat seçkin yazmışsın ben hiç problem göremedim harika
kaptanım aynı sorun bende de var telefonu kamerasını açık hale getirip tartıdan inip kilom silinmeden çekmeye çalişiyorum saniyeler içinde olmassa siliniyor ben bu yöntemi buldum bakalım diğerleri ne yapıyor
sen tartılaydın bende söylerdim ama çok birşey yok yarın ikimize süpriz olsun seni yenmeyi çok istiyorum ya biz arkadaş dost değilmiyiz aşkolsun sana haftaya ben seni hiç yalnız bırakırmıyımdemek protein yapıyoruz
evet süper yariş kızıştı
kesinlikle katılıyorum
ya bu listeyi yarın tekrar yapsak
sağol canım nasılda beni düşünür olmuşsun kalp kalbe karşimi derler bende hergün seni merak ediyorum
2. fikrine katılışım
evveeeeet
bir hafta sonra geçer
yok tatlım yaa 5 kg nerde ben nerdee sadece diyetisyenimin sınırının ucundan accık üstüne çıktım benim için büyük başarı biliyorsunBes kilo vermedın ya kuzu
hani bi hatun vardı nette vermiyecem de vermiycemm diye dolanıyordu bi ara bende sana şunu söyleyebilirimToplight cok merak ettım ya kac verdın gıttın mı dıyetısyene 1kilonun ustu mu peki onu de
Yok yaaaa boyle diyecek beni alt edeceksiniz di miii
Yemezler... gardim hep saglam...
Stratejilerinizi koruyun yerle bir ederimm
katılma nöbeti olduğunu düşündüğümüz için pediatriste getirmedik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?