Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neeeee daha nelerrr
Nasil 2-3sene...
Kiz tamam yavas ve saglam kilo vermek..oke. 2-3sene...sokelerdeyim.
Yalniz baliktan ben de davaliyim
Gel arkadasim
karatayın kitabında örnek menüsü var. orda haftada 5 gün balık diyo sınır da yok doyana kadar naapcez belli bi kiloya üç beş ayda düşülür de sonra metabolizma yavaşlar kilo verme hızı düşer istediğim kiloya ulaşmam bulur 2-3 seneyi

Tabi bu kişisel tercih.
Ben hayvanların aç durmasına hiç kıyamıyorum.
Kimi zaman kendi yemeğimi de onlarla paylaşıyorum.

Tabi bu kişisel tercih.
Ben hayvanların aç durmasına hiç kıyamıyorum.
Kimi zaman kendi yemeğimi de onlarla paylaşıyorum.
bilmem ki açlıktan ölen hayvan duymadım hiç rızkını veriyordur Allah bi şekilde ama mesela bizim sütçü bozuk küflü ekmeğiniz varsa alabilirim diyo ineklere veriyormuş ya da kuşlara kuru ekmek koyuyordum ama artık ekmek yok evde

Kizlar nasilsiniz?
Cok yogun calisiyorum aksam olsa da evolime gitsem. Egitim vermek.cok zor hem cenem hem basim agridi valla oyyhh..

Ama en guzel haber yemek yemege ciktik. Menu de super seyler var ama ben izgara kofte salata ve corba takiliyorumm
Aksam eve gecer gecmez ugrayacagim.
Umarim sizlerde iyisinizdir. :)

Ne yazık ki insanların pek çoğu böyle banane dediği için açlıktan ölen çok insan var.
Tabi, insanların umrunda olmadığı için bilinmemesi de çok normal.
Neyse, ben bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum.
Hassas noktamdır hayvanlar.

Ne güzel o yoğunluk içerisinde arada takıma da yazman.
Kolay gelsin şekerim. Gel de tanışalım rahat rahat.

Yasasınnn haftaya da yencem senı hu huuu

listeyi yarın tekrar yaparsak senin BMI benden düşük çıkar,hazır seni geçmişken keyfini süreyim

Son düzenleme:
Bes kilo vermedın ya kuzu
yok tatlım yaa 5 kg nerde ben nerdee sadece diyetisyenimin sınırının ucundan accık üstüne çıktım benim için büyük başarı biliyorsun

Toplight cok merak ettım ya kac verdın gıttın mı dıyetısyene 1kilonun ustu mu peki onu de
hani bi hatun vardı nette vermiyecem de vermiycemm diye dolanıyordu bi ara bende sana şunu söyleyebilirim
söylemeycemm söylemeycemm kg benim değil mi söylemeycemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…