- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.721
Allah göstermesinn canım ya, Rabbim evlatla imtihan etmesin
bununla geçmiş olsun
sana anne dediğinde kaç yasındaydın
sana anne diye sığınması cok tatlı,içimin yağı eridi
ocakta cuma gününden sonra tekrarlayacağım bakalımBence bu işi bıldırımın hemen arkasından yapalım callan ne dersın her hafta gozlemlerız de dususuu
Haftaya baslayalım callan kilo ike onu da bıldırelimmmocakta cuma gününden sonra tekrarlayacağım bakalım
cuma gününden sonra en mantıklı
Hoşgeldin İpek aramıza.
Yeter ki iste. Bizden tam destek sana.
Evet starbucks onceden cok giderdm her cesidini denerdimm buzlu buzlu hele oof :))
yapma kuzum ya neyini sevyorsun insann icini ne hale getiriyor bir gorsen benm cevremde sigaradan koah olup hayatni kaybetms insanlar var haytni kaybetmek tabiki cok kotu aama o ana kadar cekilen sikintilar ne kadar zor bi bilsen ...
aa ayni kilodayiizz :) ayy ins bizim takimla devam edersnnn bizde snnle yariis yapariiz :))
ioeksena hosgeldin
kilon boyun yasin ne acaba
hoşgeldin tatlım
canım harika bir takıma geldim
inanılmaz kilolar vereceksin
takım içi rakibin selin
birazdan gelir
cumaya kadar bakalım kim daha cok verecek
senin yemek listelerine bakıp kimi tutacağıma kArar vereceğim
çünkü selin çok iradeli,menüleri ve sporu harika
seninki ondan iyi olursa sana oy veririm,hadi bakalım,yarışlar başlasın 5. mıntıka
eşimin bilgisayarında meltemin örnek menüsü var,genelde ona benzer besleniyoruz,ya da karataya uygun
birazdan meltemin menüsünü sana gönderirim
Aman kilo dediğin neymiş şekerim.
Hep beraber hallederiz, yeter ki iste ve inan.
ipekçim yeni gelenlerin 2 hafta deneme süreleri varmerhaba arkadaşlar.........geçmişi okumaya ve alıntılamaya çalışıyorum.yeni yeni öğreniyorum bu işleri..bundan sonra özellikle akşamları düzenli olarak burdayım inşallah
teşekkür ederim.hoşbuldum.ortamınız çok güzel
olur yarışalım.ben seni tutuyorum
sabah tekrar tartıldım.kilom:81.2....boy:1.65....yaş:36...
hoşbuldum.
hımmmm...rakibem çok iyi..
evet örnek menülere ihtiyacım var.yeme düzenim zamanla düzene girer inşallah
teşekkür ederim.istiyorum evet
olur bana uyarHaftaya baslayalım callan kilo ike onu da bıldırelimmm
Herkese Merhabaaa
Ben 4. takımdan transfer oldum
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum
kızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
hayırlı olsun canım
her gecenin bir sabahı vardır işte
Hayirli olsunnn insaellah mutlu olursun.
Bence olur kiloyla paylasırızzzolur bana uyar
diğer kızlar da isterse neden olmasın
kızlar cuma BMI bildirimi yapmak istermisiniz,liste yapması benden
okadar çok ciddi değil ama bana göre ciddi bir durum. iş bulmada sıkıntı çekiyorum çoğu firmaya fazla geliyorum niteliklerimle bazıları inanmıyo bazıları saçmalıyor artık kendimden şüphe eder oldum moralim bozuluyor. insanları ucuza çalıştırıp çok faydalanmak istiyorlar üstün seviye biri gelince kendi koltukları sallanacak diye korkuyorlar ve fırsat vermiyorlar. üzülüyorum çok fazla artık bugün patladım oturdum ağladım ne arıyorlar anlamıyorum ki herkesi bir bahane bulma peşinde çözemiyorum çıkış yolu bulamıyorum. en sonunda evde oturucam boncuk yapıcam o düzeydeyim
Kizlar alinti yapamadım kusura bakmayın Kardesimin sözü vardı ancak şimdi yazacağım bugün ki menum
Sabah 2 dilim ekmekle peynirli domatesli tost limonlu maydanoz 5 zeytin
Ara 3 ceviz 1 elma
aksam pırasa yogurt
3.5 litre su malesef spor yapamadım kötü biliyorum ama eve su saatlerde geldik
Hosgeldin ipeksena
bu arada ipek neredesin
arkadaşlar günde en az 5 msj yazmak zorundasınız,konuyu takip ve menü bildirimi de zorunlu
düzenli bildirim yapmayan listeye giremez
kucuk bir seycanim ya
ama gider ayak olmasi canimizi yakti
haberlerini okudum o ne guzel kilo oyle
cok sevindim senin adina canim
Kizlar benim profile koyduğum resimler neden yan oluyor bilginiz var mi
Evet bu yüzden bunu tercih ettim :) bu arada kardeşim yazılım uzmanı oda sana öğretim dedi ama istemedim sevdiğim işi yapmak daha mantıklıayy çok mutluyum maşallahhhh
Evet benim elimden tuttu sağolsun, bende yüzünü kara çıkarmayacağım
kızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
teşekkür ederim.
evet ama ben biraz dengesiz besleniyorum. 1 hafta doğru dürüst birşey yemiyorum, sonra baya bi abartıyorum. ruh halime göre çok değişiklik gösteriyor beslenme düzenim. moralim bozuk olduğunda hiç bir şey yiyemiyorum. boğazımdan geçmiyor, kusacak gibi oluyorum. normal mi sizce?
kızlar bugun yağsız protein günü yapacağım içim liste yapmayacağım,çünkü hepsi sınırsız
ama yalnız ben tatlandırıcı kullanmıyorum,hayvan deneylerinde tatlandırıcının özellikle mesane(idrar kesesi) kanser riskini arttırdığı görülmüş ama insanlarda kesin arttırdığına yönelik bir kanıt yok..yine de kullanmamayı tercih ederim..sakız içecek ve yiyeceklerde...
aslında diyet peynir süt,diyet yazan seyleri de tercih etmem ama yağlı protein yersem kilo vermek yerine kilo alırım,bundan haftanın 1 günü yağsız protein yapmaya karar verdim-ideal kiloma ulaşana kadar-
http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/artificial-sweeteners
kizlar gunaydin hepinize
gunaydın Berıl..
gu"naydın hanımlar.. ıkı mınnak elın tacızı ıle yazıyorum
Hayır olsun ama bugun kötu bır ruya gordum esım benı aldatmış ayyy uyandıgımda gogsum sıkışmıştı gozumu actım esım butun sevecenliğiyle hadı askım uyan dedı o an onu parcalayacaktım yuzume soguk su serptım tepkısız kalmak ıcınnn
arkadaşlar, herkes şimdi istediği kiloya geldiğinde almak istediği kıyafetin fotosunu paylaşsın, ben sık sık bakıyorum, listeler yapıyorum alacaklarımla ilgili, işe yarıyor, gaza geliyorsun
benim de dolabımda beni bekleyen bir sürü kıyafet var ama ben kilo aldıktan sonra çok güzel kıyafetler çıktı ve ben alışveriş açlığı yaşıyorum. İstediğim kıyafeti almak istiyorum, oramı buramı kapatsın diye uğraşmadan, giy ve çık istiyorum.
ipekçim yeni gelenlerin 2 hafta deneme süreleri var
2 hafta sonunda yani haftaya kadar düzenli katılmazsan listeye dahil olamazsın
lütfen senle beraber zayıflayalım istiyorum,her gün konu takibi ve 5 mesaj,ve mutlaka menü bildirimi
Tekrar hosgeldin..
oo masaellah Allah bagislasin.
ben Emine 31 yasindayim. Kizim 3yasinda oglum 6aylik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?