Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callaan super seyler varmiss ya bayildim otesiii :))
Aynısından bende var ona uydam morbıd obez olurum meyva kek cerez içim gıdıyor ama yemıyorum bazen gece 12 de tost yer mısın dıyor hayır deyıp o kokuya mucadele vermeyı hayal edınnnn tam işkencee
eveet bizdede o cok oluyorr uyumakta uyuyamiyorm oda bi basliyor boyle diyet olmazda bilmemne hepten snirlerm geliyir

Bu arada sahip oldugumuz hersey için sukredelim fıstıklar...
Yıyecek herseyımız ve sağlımız var,yememek için gayret edıyoruz bu buyuk zengınlik sukurler olsunnnnn
Kesnlkle canm keyfi keyfi kilo veriyoruz tek derdmiz bu boyle dusunelim gunleeimz super gecsin insallah :)

canm ben hesapladm 29.38 ciktii :)

su içemeyen arkadaşlara öneri de bulunmak istiyorum, hergün mutlaka 3 lt su içen biri olarak. 1 adet 1 lt'lik su şişesi edinin. ama cam olmasına dikkat edin, hem suyun tadı güzel oluyor, hem de sağlıklı oluyor. bu şişeyi günde 3 kere doldurup bitiriyorsunuz. bardakla unutuluyor su içmek (ben unutuyorum). o yüzden şişe en güzeliii:))))

canım bende her sabah kantinden 2 tane 1,5 lt lik su alıyorum onu gözümün önünde durdukça ben de içip duruyorum her gün 3 lt olmasa da en az 2-2,5 lt sadece işyerinde oluyor sabah 8,30 dan akşam 5 e kadar

***5.TAKIM 391. ETAP***

beril77 ( 68.6/68.8/+0.2/% -0.29) izine ayrilmak istiyor
toplight (71.7/70,6 /1,1/%%1,53 )
CallanPinckney (62.1/61.7/0.4/%0.64)
servey(72.5/71,5/1/%1,38)
sanemsu0606(57.1/57.0/0.1/%0.18)
dagyolu(63.3/62.3/1/%1.58 )
selinhm(81.0/80/1,0/%1,23)
hm22( 83.8/83,5/0,30/%0,36)
hayriyedemet (77.6/76 /1,6 / %0,64 )389.etapta bildirim yapmadan izne ayrilan uye yuzdesi 3`e bölündü
EmineF (85.1/ 82.8/2.3/ % 2.7)
sukker (108.5/107 /1,5/%1,38 )
Bstor (98/ 96.1/1.9 /%0.97) yeni uye yüzdesi ikiye bölündü hedef kilosu 60

5.takim ortalamasi=%1,03

evet kızlar gene gayet güzel bir sonuç aldık hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

callen fırsatın olursa bi kontrol et ben sonucu paylaşayım gerçi beril öğleden sonra gelirim demişti ama?
bu arada 7. takımın yüzdesi çok iyi 1. lik elden gitti ama ilk 3 e gireriz heralde

Teşekkür ederim :)

vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
şu yeni kanun gelmeseydi tüm takımların birincisiymişsin
seninle cokcok gurur duyuyorum
yeni iş yeni kilo
harikasın

Evet nasip ne diyelim haftaya inşallah devam eder :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim..

kilo veren herkeze tebrikler
zeynet listelerle ilgili kurallar degisti yoksa ben listelerdim inan
hem listede olmandan da guzel bir sonuc elde etmissin
dagyolum sagol canim sende bana iyi geliyorsun

Evet ama başarımın listelenmemesi üzüyor tabiki. Zaten şanslı olsaydımmm :) neyse bekleriz artık

maşallah sana zeynet cim tebrikler bak nasıl gidiyor dikkat edince kilolar

Evet toplight öylee ama zorlanıyorum başarıçam kafama koydum hem işim gereği öğretmen olucam birnevi fit olmam lazım :)))

bu arada kızlar siz altta kimlerin olduğunu nerden anlıyorsunuz? sadece pro üyeler de var sanıyordum ama servey beni görmüş

bildiğim kadarıyla sadece pro üyeler görebiliyordu tatlım

eskiden tüm üyeler görebiliyordu sonradan değişti ama güncellendimi bilemem

Kizlar birsuru alinti yaptm hepsi gitti kiricam bu telefonu en sonunda varya herkese masllah dedm gercekten super kilolar gitti super super her hafta boyle salmak yok bende bu sabah wc ye neettysem cikamadm belki 79 lu yazicaktm bu sevnci yasiyamadm ama olsn buralara indmya cok skur :) callanm bende yuryus yapmadgmda o u yapabilirm kv demler gelicek bu yakinlarda gorumcemler filan ev kalabalk olucak o ara bandi cikartmam sanrm ama geceleri bunu yaparim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…