Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar sonuçlar açıklandıı 3. cü olmuşuuz emineee bireyselde 3.cü olmussn canm kutlarmm senii :)
emine birinci biz birinci
emine üçüncü biz üçüncü
takımı götüren emine galiba
ya kızlar üçüncülük de güzel de, ama biz bir harikayız bence,üçüncülük filan yalan
takımımız süperrr kilo verdi
herkesin beden kütle indeksi normale geliyor
istikrarlıyız,hep birlikte veriyoruz
motivasyonumuz tavanlarda
biz grup ruhu ve zayıflama konusunda kesinlikle birinciyiz
birbirimizden asla kopmayalım,birbirimize sıkısıkı sarılalım,bizim de harika bir vucudumuz olsun,ömrümüz boyunca fit ve sağlıklı kalalım
çoğu hastalığın kaynağı bu yediklerimiz..
maşallah diyelim,Rabbim bozmasın aramızı
bir de şu var, mesela kaçırdınız bir süre kendinizi salmak istiyorsunuz,bunlara rağmen yine de kopmayın buradan,insanlık hali herkese olur,cuma günü tartıyı kötü etkileyecekse bile sorun değil.çünkü biz düşeriz sonra tekrar kalkarız,bu sürekli tekrarlar gider
yine de ne olursa olsun grubumuzun,sevgili beşinci mıntıkamın her zaman ilk üçte olacağına gönülden inanıyorum...benim kilo verme hikayemde yanımda olduğunuz için size cok sey borçluyum,zor gün dostlarım

Callan aramızda 10 kilo var yaaaaa((
ama aynı gözüküyoruz
ya bak mesela benim erkek kardeşim 185 civarı boyda,kilosu 70lerde yine hafif göbeği var ama eşim 79kg boyu 175,normalde BMIsı 'yüksek kiloya giriyor ama eşim kardeşimden zayıf gözüküyor...bu böyle bir şey ama şöyle de bir şey var, eşim zayıg gösterse de bel çevresi kalın,bu da ileride hastalıklara kapı açıyor..yani sağlık için hertürlü zayıflamak lazım

30.02 benim boyuma göre hala obez ((
tatlım önemli olan kilo vermeye karar vermek ve bu yolda yürürken amacını unutmamak
bundan sonrası cok kolay,o kilolar gidecek
şöyle düşün hepimiz buraya gelmeyerek,akşamları dizi karsısında bir sürü ıvırzıvır yemeyi tercih edebilir,daha da kilo alabilir ve şişmanlığımız içinde boğulur giderdik.ama biz savaşmayı tercih ettik,hayatı yaşamayı tercih ettik,biz güçlü kadınlarız,bu hayatın her 'an'ını değerlendirmemizin cok önemli olduğunu biliyoruz ve boş işlerle ya da kendini kandırarak bu hayatın geçmeyeceğinin farkındayız inşallah...Allah'ın izniyle gidecek bu kilolar..olay kilo ama bir yandan da nefis terbiyesi,bence kendine kilo konusunda söz geçirmeye baslayınca,irademiz güçlenecek ve diğer başarmak istediğimiz şeyleri de başaracağız

gayet güzel
menü de cocuk olmuş,güzel olmuş

canım emzirmek harika bir şey,,acayip kalori yaktırıyor,yoksa ben bu yemeyle bu kiloda olamazdım..eski halimden biliyorum..biz de bismillah dedik ek gıdaya başadık..biz kilo verelim,bebişlerimiz kilo alsın değil miii

çokk güzel maşallah

Ya sen benle cok ugrasiyorsun..
Dur duuurrr biraz zaman alacak amaaaa benim de siram gelecek
Yalniz balik tutmak degil de.. su kuregi hakket suda cektigimi dusunen cok arkadasim var.
benn mesela,hergün göle inip kürek çektiğini hayal ediyordum,sonradan jeton düştü
ya bir de antrenör filan olunca akla yakın geliyor

sen cok iyi gidiyorsun ya
maşallah
böyle gidersen 6lı rakamları bile hızla göreceksin
sporda güzel

Buraya takıldığımdan beri ,sayenizde bende kendime güveniyorum, bugün o kadar çok kaloriyi reddettim ki anlatamam,
ve bu her zamankinden daha kolay oldu, çünkü artık inanıyorum, başarabilirim
aynen canım,bir şeylere hayır diyebildiğini görmek,acayip güven artışına sebep oluyorr
açıkçası ben mutlu oluyoruum,millet öyle hamusr işlerini filan götürürken ben ağzıma koymadığım zaman kendimle gurur duyuyorum

Haftasonu mutlaka balık yapmalıyım 1kg alayım da aılecek yerızişte kılcık kuruk kafa derken fazla mı olur ya 1 kg emine??? Yeminle cipuradann sogudummm
ya bu arada balık demişken,balık harika bir gıda kızlar
öncelikle en sağlıklı et
hiçbir katkı maddesi yok,içine şunu da karıstırdılar mı diye süphe yok
'helal gıda' tüketimine önem veriyorsanız kesin helal
tavuklar gibi yedirilip şişirilip gün döngüleri bozulduktan sonra satılmıyor
hafta en az iki balık tüketimi ve sağlık hem diyet için cok gerekli
tabi herkes maddiyatının yettiği ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…