- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.301
emine birinci biz birincikızlar sonuçlar açıklandıı 3. cü olmuşuuz emineee bireyselde 3.cü olmussn canm kutlarmm senii :)
ama aynı gözüküyoruzCallan aramızda 10 kilo var yaaaaa((
beril profildeki sen misinnnherkeze tebriklerrrrrrrrrr
dereceniz bireyseldede eminenin derecesini kutluyorum
o zaman sen kesinliklee doğumdan sonraa 63leri görmelisinnnn63 kiloyum tam ideal kilom
cok güzelKizlar menüm
Kahvaltim 1dilim ekmek 2zeytin 1yumurta
Öğlen 1kase şehriyeli tavuk corbası
Akşam 5tane köfte bol salata
3bucuk litre su
aynen böylee devam selincimmmmenin güzel olmuş tebrik ederim canm aslında bu akşam canım hiç spor yapmak istemiyordu film izlemek istiyordum ama dedim senin kalk dunde yapmadin yatmakla kilo verilmez ve kalktım
tatlım önemli olan kilo vermeye karar vermek ve bu yolda yürürken amacını unutmamak30.02 benim boyuma göre hala obez((
gayet güzelBugünkü menüm
Sabah 1 bardak çay 5 adet çeri domates 1 kk light peynir 1 biber 1 d. Tam buğday ekmek
Öğle 1 kase yayla çorbası 1 tabak kapuska 1 ayran
Akşam dışarda olduğum için tavuk burger çocuk menü.
2 lt su 10 000 adım
canım emzirmek harika bir şey,,acayip kalori yaktırıyor,yoksa ben bu yemeyle bu kiloda olamazdım..eski halimden biliyorum..biz de bismillah dedik ek gıdaya başadık..biz kilo verelim,bebişlerimiz kilo alsın değil miiiMevzu su ki, haftaya 70lerdeyim.
Madem yaklastim. Oglusum da guzel kilo aldi -besleyemiyorum kaygisi ile emzir emzirrrr.. bi de ekgidaya gecti beni birakmasin kaygisi ile emzirr emziiirr..sukur-
beni rakip kabul etmeyenlerrr
Artik ben sizi kabul etmiyorummm nihahhahaha nihhhahha
çokk güzel maşallahMenumu geceyimm
...3kuru kayisi+1kase sekersiz visne komposto
Sabah: 2catal muhammara, 1yagda yumurta, 2dilim et fume, 3zeytin, ihlamur.
Ogle: 2kofte, 1kase yagli bugday salata (icinde yesillikdisinda bugday ceviz vardi)
...1/2 muz+1/2bard sut
Aksam: 1kase karnabahar corbasi, 2kasik zyagli barbunya, 3kasik et sote.
....(birazdan) filtre kahve
Spor: 2km yuzdum, 32dk eliptik.
Su: 3lt+
çalışkan hatunnBugun sporumu begenmedim.
Suan yapamiyorum da.
Yarin yogun olacak ekstra yemek yapiyorum.
çokk güzelllBu arada 35 dk yuruyusumu yaptım bıle
çenenden değil kuzum,metabolizma hızından korkuyor herkesHiiiiiahhh benim su cenemmm
benn mesela,hergün göle inip kürek çektiğini hayal ediyordum,sonradan jeton düştüYa sen benle cok ugrasiyorsun..
Dur duuurrr biraz zaman alacak amaaaa benim de siram gelecek
Yalniz balik tutmak degil de.. su kuregi hakket suda cektigimi dusunen cok arkadasim var.
sen cok iyi gidiyorsun yaKızlaaar ben geldimmm
Hemen menümü yazayım ;
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
kaşar peynir - 6 adet yeşil zeytin
bol su
Öğlen:
bulgur pilavı
tavuk ızgara
mercimek çorbası
Akşam:
ezogelin
yoğurt + yulaf kepeği
1 bardak ice tea
Spor: işe yürüyerek gittim ( 35 dk)
50 mekik
Su : 1,5 litre
Ben bi geçmişe gideyim
önünde şişende su hep olacak,doldurmaya ya da almaya üşenmeyeceksin,gözünün önünde olunca 4ltyi bile deviriyorsun,tabi yavas yavas artar
Ay nasıl o kadar su içebiliyorsun .?
ideal kilon:61Beni de ekleyebilir misin
Sadece boy ve kilo mu gerekiyor acaba?
Şu an 96.1 kilo ve 1.70 boy
aynen canım,bir şeylere hayır diyebildiğini görmek,acayip güven artışına sebep oluyorrBuraya takıldığımdan beri ,sayenizde bende kendime güveniyorum, bugün o kadar çok kaloriyi reddettim ki anlatamam,
ve bu her zamankinden daha kolay oldu, çünkü artık inanıyorum, başarabilirim
ya bu arada balık demişken,balık harika bir gıda kızlarHaftasonu mutlaka balık yapmalıyım 1kg alayım da aılecek yerızişte kılcık kuruk kafa derken fazla mı olur ya 1 kg emine??? Yeminle cipuradann sogudummm
ben de gaza geldim galiba geçen 2kg balık aldım,yap yap ye ye bitmediHaftasonu mutlaka balık yapmalıyım 1kg alayım da aılecek yerızişte kılcık kuruk kafa derken fazla mı olur ya 1 kg emine??? Yeminle cipuradann sogudummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?