- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.321
canım bence hamilelik mevzusunu kafandan cıkar,evde hamilelik testide bulundurmaYok ya ne testı berus daha reglye 2-3 gun vardı demek bugunku agır kaldırmadan erken olcam degılımm demekkkk gecıkmedı kı test yapıyımmm
bence senin rakibin kesinlikle emine olmalıBenimlede biri bu hafta yarişsın :)heyecanlaştıralım biraz
selin hm ile rakipler canımselini alsana hayriyecim
oda ortada essiz sanirim
ne de iyi ettinBır de grup ıcı yarısma modası cıkardım koca kafa serveyyy
kuzucum niye moralini bozuyorsunKızlar bugün yazamadım kusuruma bakmayın.
Sabah tartıldım, moralim bozuldu.
Artık yüzüme nasıl yansıdıysa, eşim zorla dışarı çıkardı.
Sinema, alışveriş derken biraz önce geldik.
Yemek olarak da burger king'de salata yedim, ayran ile beraber.
Umarım herkes iyidir.
işte benim iradeli kuzumCallancım, inan utanırım geçen senin görsem inanmam dediğinden sonra kaçamak yapmaya.
Ben bir burger delisiyimdir.
Bugün salata yedim düşün.
esim karizma bir adam ya ben onu daha cok kiskanirimberil profildeki sen misinnn
ohaa diyorum baska bir şey demiyorum,manken gibisin yahu,eşin bayılıyordur sana
ben bilmiyordumselin hm ile rakipler canım
DerecedenNerden hayatımmm
Kofteli bezelye, bulgur koftesi.Ne pişiriyonnnn
Tesekkur ederimmmm. sen cok cok iyi oltatlim oncelikle tebrik ederim iiz cok sukur sen nasılsınnn
yavv onlardan biride benimmm
oyle olmadigini biliyorum ama sen her kirek cektim deyisinde gozumun onune o sekil geliyor
Ahhh bu stratejilerrrKilo olarak evet buna ragmen ıyı oldu ama bu hafta cok vermeyı planlamıyorummm 70,9 olsam yeterrr
Hhahhahha ya ama guzel olurdu. Gol kenarinda -cok degil- 12odali... tek olacagim ama manzarada her renk olsun mordan kahveye hakiden yesillere... evim gole yansisinbenn mesela,hergün göle inip kürek çektiğini hayal ediyordum,sonradan jeton düştü
ya bir de antrenör filan olunca akla yakın geliyor
Kiz 2kg cok mu..ya ben anlamiyorum ben mi tuhafim. Bak yineliyorum. Ben balikla ne ekmek yerim ne salata. Sadece kirmizi sogan. Ondan mi acepben de gaza geldim galiba geçen 2kg balık aldım,yap yap ye ye bitmedi
bence senin rakibin kesinlikle emine olmalı
eminede rekabetçi bir yapı olduğunu görebiliyorum,biraz da espirili bir hatun
birbirinize takıla takıla yarısırsınız
hem emine güzel kilo veriyor,çünkü güzel spor yapıyor
sen de cokk iradelisin,az yiyiyorsun bundan güzel kilo veriyorsun
siz bence süper rakipsiniz
Hayriye genc amaaaaaaaaGunaydin kizlar
Tmm callencim emineyle yarisalim isterse :)
yıkım olacaksa kahvaltıda olsun,hepsi gider önemli olan sonrasıYeminle kendımı yemege veresım varrrr sabah dedım ki menumu bugun bıldırmesem cıldırmak için sonra dedım servey kendıne gellll sabah kahvaltım yıkım oldu
Kizzz emineee istemiyor musun yarışmayı benimle :)))Dereceden
Kofteli bezelye, bulgur koftesi.
Tesekkur ederimmmm. sen cok cok iyi ol
Ahhh bu stratejilerrr
Hhahhahha ya ama guzel olurdu. Gol kenarinda -cok degil- 12odali... tek olacagim ama manzarada her renk olsun mordan kahveye hakiden yesillere... evim gole yansisin
Kiz 2kg cok mu..ya ben anlamiyorum ben mi tuhafim. Bak yineliyorum. Ben balikla ne ekmek yerim ne salata. Sadece kirmizi sogan. Ondan mi acep
Hayriye genc amaaaaaaaa
Haksizlukkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?