Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunki menüm
Sabah musli
Öğlen tavuk nugget 2catal makarna
Aksam tavada tavuk
2litre su
çok az gibi ama diyette hatalar var
mesela nugget yasak,hazır gıda içinde bir sürü katkı maddesi var
makarnanın diyette yeri yok
tavuk fırında olacak,tavada olmaz

çok geçmiş olsun canım
iyileşip tekrar gel,yolunu gözlüyoruz

ya haklısın kesinlikle,ben de dediklerinin hepsini deneyeceğim

Kaldırmak lazım valla Zeynepcim.
Ben de konu spor olunca çok tembelim.
Dün olmadı, belki bugün olur.

kesinlikle tatlım

belki hatırlarsın daha önce bi topik açmıştık ölçülerimizle konuşalım diye bizim eski ekip vardı

o topiğe devam ediyoruz şimdi hala yazanlar varmıs başlamak isteyenlerde olunca başladım bakalım bu defa olacakk

cok iyi
boyun kaçtı zeynepcim

yavv ben 168 diye diye geçiniyordumm

dün bi ölçtüm 170 miş =))

maşallah kuzum o zaman senin kilon benim 53 kilo halime filan denk geliyor,cok güzel
topiğin başlığını yapıştırsana buraya biz de bakalım

Ayakkabısına tukureyım yavvv tıpsızzz bayılıyorum minik hallerıneee

serveycim geçen haftalarda bir zayıflama hikayesi paylaşmıştınn

çok uzun olduğu için okuyamamıştım word dosyasına kaydetmiştim dün okuyabildim

gerçekten mantıklı seyler yazmış begendim paylaşımın için tesekkürler

ben her yöntemin herkes için yararlı olacagını kesinlikle düşünmüyorum

eski ekipteki arkadaşlarıda düşünüyorum mezun olanlarıda hepisinin kendisine özgü durumları vardı

herkesin listesi herekese yaramıyor

mesela bana ara öğün yaramıyor yada kabızlığma kayısı yerine muz işe yarıyor

o nedenle deneme yanılma yöntemiyle doğru bulunabilir diye düşünüyorum

Callancım benım oğluş martta dogmustu ona ragmen evı max 22 de tutuyordum ve ıncecıktı nasıl alısırsa ole gıder ogretmek gıbı olmasın ev cok sıcak bana bıraz kalın gıyıncek artık

aklıma geldikçe sana eklerim böyle püf noktalarını

eskiden oluyordu şimdi olmuyor ya da en azından benim telde olmuyor iphone benimkii

dikkat et kendine mideni bastıracak şeyleri ye nane limon falan da bulantını alabilir
canım 24 derece biraz fazla tatlım yaaa ben gündüz 21-22 arası gece 19 a düşürüyorum 18 diyorlarda sağlıklı olmak için o çok az gibi geliyor bana
herkesde bu ara bir sorun var
ya takım olarak çöküyoruz ya da takım olarak cosuyoruz
cok sımardık
kaçamak yapana ceza verelim artıkk
bir de spor yapmayana
tamam şekerim cezalar başlasın o zaman
Callancım benım oğluş martta dogmustu ona ragmen evı max 22 de tutuyordum ve ıncecıktı nasıl alısırsa ole gıder ogretmek gıbı olmasın ev cok sıcak bana bıraz kalın gıyıncek artık
bende sendenim serveyim yaa tatlı rakibem

bu arada kızlar işler yoğun ama bizim işyerinin interneti bi felaket kk yı çok zor açıyor neyse buna da şükür çoğu site yasaklı çünkü sabahtan beri anca açabildim

aklıma geldikçe sana eklerim böyle püf noktalarını

eskiden oluyordu şimdi olmuyor ya da en azından benim telde olmuyor iphone benimkii

benimki samsung 1 hafta önceye kadar oluyordu

üzülürüm vallahi bizim evde net yok (apartmanda yok ) telden girebiliyorum ben

jillian beni öldürdü
arada nefes nefese kalıp duruyorum
ben cokkk antremansız kalmışım kızlar
ünide cok rahat yapardım ben bunu
hayırlısı
bu arada ölçülerim düzelmiş
18 ekimden bu yana
belim 4 cm, kalçam 2 cm, uyluk(üst bacak) 2,5 cm kol:1 cm incelmiş
mutlu oldum ama hala belim cok kalın
biliyorsunuz kadınlarda bel 85 geçmemeli,bunun üstü hastalıklara kucak açıyor
benim suan belim 82
ama aynada üstümden cok rahatsız değilim
rahatsız görünen:kocaman kalça ve kalın uyluklarım++ selülit

zeynep başlık için teşekkürler ben de oraya takılacağım,çok güzel kızlar var maşallah

Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???

Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
tatlım sen bilirsin istersen ilk günler malum bulantıdan felan kg kaybedersin kg artışı başlayana kadar kalabilirsin ama o dönem kesinlikle diyet yapmıyorsun sadece ve sadece sağlıklı besleniyorsun o kaaa

kızlar 8.takım üyesiyim köyde çalıştığımı biliyorsunuz bugün çocuklarla lunapark ve sinema hakkında konuştuk hiçbiri lunapark veya sinemaya gitmemiş öğretmenim bizi götürür müsünüz dediler.düşündüm önemli olan şehirdeki çocuğu sinemaya götürmek değil burdaki çocuğun o hayalini gerçekleştirmek.tamam dedim 15 tatile söz 2ler 3 ler 4ler son sınavlardan 4ve 5 alırsa 1. sınıflarda okumaya geçerse götüreceğim dedim.ilk önce hayvanat bahçesine ordan lunaparka zaten yanyanalar ordan yemek yemeye ve sinemaya götüreceğim .tabii ilk önce servis ayarlamak lazım.çocuklardan elbette bir miktar para toplayacağım ama hem servise hem lunaparka hem sinemaya hemde yemeğe yetecek kadar getiremezle bu dedikelrim kişi başı 30 tl gibi bir rakam eder.siz yada çevrenizdeki hayırsever yada çocukları sevindirmek isteyenler olursa para yardımı kabul ederim.bir miktarını yine ben karşılayacağım zaten.çorbada bizim de tuzumuz olsun derseniz beklerim arkadaşlar. dediğim gibi çevrenizde durumu iyi olan insanlara bi söylerseniz belki yardımları dokunur.ayrıca tabii ki yaptığımız etkinliklerin fotoğrafını çekip gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…