- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.781
çok az gibi ama diyette hatalar varDunki menüm
Sabah musli
Öğlen tavuk nugget 2catal makarna
Aksam tavada tavuk
2litre su
çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar, birazcık iyileşim, dönüyorum aranıza, menülerimi yazamıyorum, çünkü hiç bir şey yok, mide bulantısından hiçbirşey yiyemedim kaç gündür. geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. geçmişi de okuyamadım, hala başım dönüyor, yazamazsam kusura bakmayın.
ya haklısın kesinlikle,ben de dediklerinin hepsini deneyeceğimÜstunu degıstırme kuzunun degıstırınce daha cok usur ve uykusu bolunuyor ayrıca ılerde azıcık terledıgınde degısmezsen hep hasta olacak daha ınce gıydır yatagı petege uzak olsun daha ınce ort degıstırme bence tabı benım de içim gıdıyor degıstırmeyınce ama bole bagısıklıgı guclenıyorrr
Kaldırmak lazım valla Zeynepcim.
Ben de konu spor olunca çok tembelim.
Dün olmadı, belki bugün olur.
cok iyi
boyun kaçtı zeynepcim
spor konusunda tembel olanların şifası lesliyle walk at home kesinlikleeeKaldırmak lazım valla Zeynepcim.
Ben de konu spor olunca çok tembelim.
Dün olmadı, belki bugün olur.
maşallah kuzum o zaman senin kilon benim 53 kilo halime filan denk geliyor,cok güzelkesinlikle tatlım
belki hatırlarsın daha önce bi topik açmıştık ölçülerimizle konuşalım diye bizim eski ekip vardı
o topiğe devam ediyoruz şimdi hala yazanlar varmıs başlamak isteyenlerde olunca başladım bakalım bu defa olacakk
yavv ben 168 diye diye geçiniyordumm
dün bi ölçtüm 170 miş =))
Ayakkabısına tukureyım yavvv tıpsızzz bayılıyorum minik hallerıneee
maşallah kuzum o zaman senin kilon benim 53 kilo halime filan denk geliyor,cok güzel
topiğin başlığını yapıştırsana buraya biz de bakalım
Callancım benım oğluş martta dogmustu ona ragmen evı max 22 de tutuyordum ve ıncecıktı nasıl alısırsa ole gıder ogretmek gıbı olmasın ev cok sıcak bana bıraz kalın gıyıncek artıkoda ısısını düşüreceğim bakalım
gerçi babası da aşırı terliyor..baba kız su içinde kalıyor..
oda ısısını hep 24 derece tutmaya calışıyordum ama bugun 19 derecede tutacağım bakalım neler olacak
eğer hala devam ederse nedenini yönelik tahliller yaptırırız artık
kansızlık da olabilir tabi
aklıma geldikçe sana eklerim böyle püf noktalarınıAmanınn.
Neymiş o ilk hali.
İyi ki zayıflamış valla.
Hoşgeldin Zeynepcim.
Çikolata çikolatayı doğurur şekerim.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kendisi, benim son zamanlardaki kurtarıcım olur.
Kaptanın da söylediği gibi sütle yapılan bir çay.
Açlık falan kalmıyor ben de içince.
Bir de nasıl gevşiyorum nasıl gevşiyorum anlatamam.
1 kutu sakinleştirici içmiş gibiyim şu an.
Bir toplight çözümü daha.
Harikasın kaptanım.
Tost makinası büyük kolaylık.
İlk denememde paylaşacağım sizinle.
Kaptanım, ben de gram iştah kalmıyor mistik sonrası.
Sabah 8 gibi içtim.
Daha yeni kahvaltı yapacağım.
eskiden oluyordu şimdi olmuyor ya da en azından benim telde olmuyor iphone benimkiişuan gitmiyor kaptancım yaa o yere gidemiyoruzzz
yarın biyer var orayla görüşcemm
sen nasılsın nasıl gidiyor
aa neden telden olmuyor
suan lık mı genel mi ben daha önce yapabiliyordum da ondan soruyorum
maşallah canım Allah bagıslasınn
dikkat et kendine mideni bastıracak şeyleri ye nane limon falan da bulantını alabilirmerhaba arkadaşlar, birazcık iyileşim, dönüyorum aranıza, menülerimi yazamıyorum, çünkü hiç bir şey yok, mide bulantısından hiçbirşey yiyemedim kaç gündür. geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. geçmişi de okuyamadım, hala başım dönüyor, yazamazsam kusura bakmayın.
canım 24 derece biraz fazla tatlım yaaa ben gündüz 21-22 arası gece 19 a düşürüyorum 18 diyorlarda sağlıklı olmak için o çok az gibi geliyor banaoda ısısını düşüreceğim bakalım
gerçi babası da aşırı terliyor..baba kız su içinde kalıyor..
oda ısısını hep 24 derece tutmaya calışıyordum ama bugun 19 derecede tutacağım bakalım neler olacak
eğer hala devam ederse nedenini yönelik tahliller yaptırırız artık
kansızlık da olabilir tabi
tamam şekerim cezalar başlasın o zamanherkesde bu ara bir sorun var
ya takım olarak çöküyoruz ya da takım olarak cosuyoruz
cok sımardık
kaçamak yapana ceza verelim artıkk
bir de spor yapmayana
bende sendenim serveyim yaa tatlı rakibemCallancım benım oğluş martta dogmustu ona ragmen evı max 22 de tutuyordum ve ıncecıktı nasıl alısırsa ole gıder ogretmek gıbı olmasın ev cok sıcak bana bıraz kalın gıyıncek artık
aklıma geldikçe sana eklerim böyle püf noktalarını
eskiden oluyordu şimdi olmuyor ya da en azından benim telde olmuyor iphone benimkii
tatlım sen bilirsin istersen ilk günler malum bulantıdan felan kg kaybedersin kg artışı başlayana kadar kalabilirsin ama o dönem kesinlikle diyet yapmıyorsun sadece ve sadece sağlıklı besleniyorsun o kaaaKızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
İnşallah canim allah gönlüne göre versin :)Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?