- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.121
oyle bi sinirlama yokmus canim ama kadin haftanin en az 3 gunu gelki fayda gor dedi.
yarim saat seni spor icin birebir calistiriyorlar istersen spor sonrasi ip atlayip bolgesel calisabilirsin dedi. ip mantikli geldi cunku evde atlayamiyorum
günaydın herkese.
dünkü menüm:
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim turp,3 ceviz,4 yeşil zeytin, yarım kase yoğurt
akşam:4 kepçe tarhana çorbası,1 porsiyon yumurtalı ıspanak,1 porsiyon yeşil salata, 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası,1 bardak sütlü kahve
Günaydın kızlaaarr
Dünkü menüm ;
sabah:
buğday ekmeği- beyaz peynir sandviç
Öğlen:
brokoli
yoğurt
Akşam:
çorba
yoğurt
Spor: yok
Su : 1,5 lt
Şu boroklinin gözünü seveyim, haşla, azcık tuz azcık limon , miss gibi yemek , yanında da yoğurt
kaptancım teşekkür ederim rusyaya gidiyoruz.işte bakıcaz uzun da olabilir kısa da olabilir ama en fazla 5 yıl durmak isterim ben çünkü çocugumun türkiyede okumasını isterim veya almanya çünkü ordan belki almanya olabilir.zaten almanya veya rusya arasındaydık... Kısmet ya benim için bambaşka bir hayat olucak...
Açık öğretim okumak istemem kaptancım zaten güzel bir mesleğim var ama değişiklik istemiştim olmucak gibi...
Tamam sık sık gelicem ama çok geri kaldım 200 sayfa yazılmış waw.
herkese iyi akşamlar
üşenirim yahuhaftada değil tatlım günde 1-2 fincan iç rezeneyi
sıcak çorba olunca kış günü içiliyo bol acılı falan4 kepce corba bana fazla geldi tatlim
ben en fazla 1 kepce ki genelde yarim kepce yerim
gerci tarhanayi ayiriyorum
bu arada turp fazlasi zarar tatlim gaz yapar bilgine
Artık bol bol buralardayım toplightcım :) hihifancy cim seni daha sık buralarda görmek istiyoruz tatlım
Ayy canım çok sağol, bende pazar günü gidip bir görşeyim , avea bi halta yarasın
iyi aksamlar arkadaslar liste boyle sanirim
lütfen kontrol edin
yarin alintilayarak doldurursunuz yuzunuzu gulduren kilolari
bol sans kizlar
EveTttt meltemcımmmmServeycim hamile misin yoksaaa
Yazacağım şimdi Gözdecim.Kızlar günaydınnn
Sizden bir ricam olacak
Acaba aranıza müsait olan bana özelden nasıl yüzde yapacağımı bir örnekle yazabilir mi ?
Gelelimm fasülyenin faydalarına
Geçen Hafta: 96.1
Bu Hafta: 93.9
Kızlar günaydınnn
Sizden bir ricam olacak
Acaba aranıza müsait olan bana özelden nasıl yüzde yapacağımı bir örnekle yazabilir mi ?
Gelelimm fasülyenin faydalarına
Geçen Hafta: 96.1
Bu Hafta: 93.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?