- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.201
yarım saat bir şey yeme içme canım,kahve de içmeYemek konusunda dikkat ediyorum kuzum da kahve de içmeyeyim o zaman doğru anladım değil mi?
Kafein de, emilimine engel olabilir diye içmiyorum ama aklımda da kaldı işte.
yarım saat bir şey yeme içme canım,kahve de içme
***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/ //%)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0)
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3///%)
selinhm(80.0///%)
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0///%)
EmineF (82.8/// %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (70.9/ / /% )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
5.takim ortalamasi=%
Son durum bu şekilde sanırım
Ya ben sabah tartı dalga geçiyo sandım tartıldım bu seferde 93.2 gösterdi, ama ilk kilomu yazdım.
Bu ay böyle hızlı gitsin sonra da sporla hızlandırırım artık.
neyse kızlar ben de kaçtım,bebişimle ilgeleneceğim,ev işi yapacağım, ve jiillian,daha yemek de var,banyolar yıkacanaacak,çamaşırlar toplanacak oooooo
Callancım, sıfır kaçamakla gidiyorum.
Nelere nelere hayır diyorum.
Özellikle bir kaç günden beri üzerimde stres var, onun da etkisi ile bir sürü şey istiyor ama yemiyorum. Yemeyince adeta mutsuz oluyorum ama ona rağmen giden miktar şaka gibi.
Tesekkurler callancım 71,5 ile aranızdan ayrılıyorum ama donuşum muhtesem olacak inşşşşserveyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tebriklerrrrrr
çokkk sevindimmm
Emineye rakip bulduk kızlarr
Ayyyyyyy kıyamammm yaaa cok sağol callancım buralardayım ama merak etmeeeee hergun ugrarım belkı gecmışı detaylı okuyamam ama hercuma kılo bıldırmeye devammmmservey servey cok sevindim yaaa
Tesekkurler callancım 71,5 ile aranızdan ayrılıyorum ama donuşum muhtesem olacak inşşşş
Canım yaşım 30 boyum 1.63 kilom 64 vallah tatlım psikolojim bozuldu bu kiloyu bir an önce vermek istiyorumboyun,kilon,hedef kilon,yaşın kaç
kaptanımız yok su an ama kızlar gel derse kaptanımızın da itiraz edeceğini sanmam
neyse kızlar ben de kaçtım,bebişimle ilgeleneceğim,ev işi yapacağım, ve jiillian,daha yemek de var,banyolar yıkacanaacak,çamaşırlar toplanacak oooooo
Ben seni tutuyordum zatennnncallan kardeşim 3-1 oldu-
hmcim ben bi doktoru dinledim, stres ve sık tartılmak metabolizmayı kitliyormuş, bi de bence mesela bugün, kendini daha serbest bırak, bünye şaşırsın bence dene canım. ben ilk foruma girdiğimde 2 haftada 1 kilo verebildim ağladım hatta, 1 hafta az gidiyosa öbür hafta toparlıyor canım
Ay ama Emine çok spor yapıyor , ben nasıl yetişcem ona
Gerekirse bende yapabilirim herhalde umarım inşallah
ama Emineee seni rakip olarak istiyorum boştaysan
günaydınlarr illerden dolayı gelemedim geçmişi okuyup geliyorum
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl olacak bu işler acep....
Maşallah
Kolay gelsin
Canım şunu dener misin sabah ac karna içebildipin kadar agzını yakmayacak sıcaklıkta 2fıncan su içer msngünaydın arkadaşlar tekrardan, kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.2
yüzde: 1.001 (3 gündür tuvalete çıkamıyorum, kayısı falan filan herşeyi denedim( olmuyorr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?