- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.221
Birisi beni lütfen kibarca kovabilir miii?
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl olacak bu işler acep....
Bence 1 catal alıp tadını cıkara cıkara cıgneyıp yutsaydın keske o kdr da kasmamalı benceeeCallancım ama insan karşılığını alamayınca kendini tutmakta daha çok zorlanıyor.
Dün gece o kadar bunaldım ki, canım da deli gibi helva istedi ne alakaysa, normalde de sevmem.
Oturup ağlayacaktım.
Zeynepcim, daha önceden de dukan yaptım.
1 ayda 10 kilo kadar verdim.
Protein ağırlıklı en çok işe yarayan yöntem ben de aslında.
Pek çok yöntemi denedim çünkü önceden de.
hadi bakalım canımcım bir an önce bir ipin ucundan tutmak istiyorum kaptanımız en kısa zamanda beni görürse ve yol gösterirse bol öpücükler ona..Canım şimdi kaptanımız mesajını görünce sana bir yol söyler
Attik az az verecegim sikinti yok.
Ay ama Emine çok spor yapıyor , ben nasıl yetişcem ona
Gerekirse bende yapabilirim herhalde umarım inşallah
ama Emineee seni rakip olarak istiyorum boştaysan
GÜNAYDINNNNNN ARKADASLARgünaydınlarr illerden dolayı gelemedim geçmişi okuyup geliyorum
bugun kilonu bildirecekmisin sekerAyyyyyyy kıyamammm yaaa cok sağol callancım buralardayım ama merak etmeeeee hergun ugrarım belkı gecmışı detaylı okuyamam ama hercuma kılo bıldırmeye devammmm
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl olacak bu işler acep....
Canım bırak ama akşam menüsü hariç bak
Ayrıca lütfen çıkar mısın bak yapacak bir sürü işin var
Bence 1 catal alıp tadını cıkara cıkara cıgneyıp yutsaydın keske o kdr da kasmamalı benceee
olabilir canim
vucut arada kendisinin sasirtilmasinda hoşlanıyor
sasirt onu bi kendine getirt
normaldd saglikli beslenen diyet yapmayan kisilerde bile kilo kitlenebiliyor
sende farkli sekilde sasirt vucudunu
umarim guzel kilo vermeye devam edersin canim
Uhüuu uhuuuu bu arada.
Uhuuu uhuuuu
70leri gorecektim..goremedim.
Cunku ben 80lerde dogdum.
....
Tamam temamm temam gulmek zorunda degilsiniz.. evet pecete alabilirsiniz
Bstor cum gider mıyum hıc sadece zırt pırt gıremem tel surekli elimdeydı eşim kızıyor zararlı dıye her sabah gecmişi okurum elimden geldıgınce yazcamServeyy lütfen tamamen gitme, ben çok yeni geldim ama bence senin bu muhteşem döneminde biz de yanında olabilmeliyiz, hem bak ben bu sene evleniyorum , bize tecrübelerini yaz bol bol
Bildirip ortalamanızı dusur mıyım berusum canım fıstıgım tatlım cunku bu hafta 1 kere tuvalete gıdebildim hem form cayların hem de hamilelik etkisiymış sabah artı cıktım ama listede olmasam da her hafta cuma hesap vercem sıze ki çok almıyımmmmbugun kilonu bildirecekmisin seker
Bstor cum gider mıyum hıc sadece zırt pırt gıremem tel surekli elimdeydı eşim kızıyor zararlı dıye her sabah gecmişi okurum elimden geldıgınce yazcam
Ne aserme ne naz yapmam.bana sımarıklık gıbı geliyorrrrrrÇok tutma tabi elinde serveycim.
Bu arada geçen telefondan okudum ama fırsat bulup yazamadım.
Azıcık naz yapsana, hiç nazsız hamilelik mi olurmuş?
Benim hamile olmayan halim bile çok nazlı, çekilecek dert değilim valla çok şanslı seninkisi.
hamile diye izinli yazdim bildirmeme hakkin varBildirip ortalamanızı dusur mıyım berusum canım fıstıgım tatlım cunku bu hafta 1 kere tuvalete gıdebildim hem form cayların hem de hamilelik etkisiymış sabah artı cıktım ama listede olmasam da her hafta cuma hesap vercem sıze ki çok almıyımmmm
***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/ //%)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0)
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3///%)
selinhm(80.0///%)
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0///%)
EmineF (82.8/80.6/2.2/2.65 %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (70.9/ / /% )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
Seni yerımmmmmbildirimleri lutfen alinti yaparak gidin
zamanim oldugunda gelecegim
kilo veren tüm kizlar tebrikler
sabit kalanlar uzulmesin haftaya bomba sonuclarla gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?