- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.161
canım düzelmene sevindim ama menünü eleştireceğim daha yeni düzeliyorsun kahvaltıya peynir ya da yumurta ekleseydin keşke dünkü menü de hiç protein göremedim bağışıklık sistemini güçlendirmen gerekli
ühüüü ühüüüüüücallan kardeşim 3-1 oldu-
ayy bana da bana da61 ri gördüm ya çok şükür inş 60 i sonra 59 görmek nasip olur
sağol hmcim desteğin için ama görüyorsun dagyolu beni her hafta geçiyor..buna bir care bulmalıHer hafta verilmiyor elbette ki şeker.
Bu hafta koruma haftası olur sana.
Zaten çok güzel veriyorsun.
ne zamandır yapıyorsun kan gurubun ne
Evet dağyolu dukan yapıyorum ama saolsun vücudum kilolarıma yapışmış durumda.
evet bu hafta beni yenmen için sana çok iyi fırsattı ama o tavizime çok pişmamn oldum en kısa zamanda eski kiloma dönmek için bu hafta çok düşük kalori aldım ve çok şükür başardım sabah kahvaltı yapıyorum ve aklımda sen dua ediyorum inş ben yenerim diye kusura bakma neydersin kader arkadaşim yariş buühüüü ühüüüüüü
her hafta hırs yapıyorum,her hafta yeniliyorum,olamaz böyle bir şey
aslında senin haftasonu kaçamağından sonra seni yenmeye kesin gözüyle bakıyordum ama planlamadığım şeyler oldu
haftaya seni çiğ çiğ yiyeceğim
cok alışma zafer koltuğuna,yakında 55 kiloyu görecek olan benim
sağol hmcim desteğin için ama görüyorsun dagyolu beni her hafta geçiyor..buna bir care bulmalı
bu arada 2kglık dambıllarım geldi,hem jillian yapmak hem 4 kiloyu kaldırmak çokkk zorrr...en iyisi dambılsız yapacağım
canım iradene maşallah,ben sana güveniyorumCallancım, sıfır kaçamakla gidiyorum.
Nelere nelere hayır diyorum.
Özellikle bir kaç günden beri üzerimde stres var, onun da etkisi ile bir sürü şey istiyor ama yemiyorum. Yemeyince adeta mutsuz oluyorum ama ona rağmen giden miktar şaka gibi.
ühü ühü ühüüüüüüüünasıl nasıl sevindim anlatamamdün tartı yüzümü güldürdü spor yapmamakta iyiymiş yahu callan seni üzeceğim kusura bakma rakibim tey tey iyi bir kilo vermedim ama seni yendim sabah keşke foto çekseydim profile koyardım neyse yarın sende koy aramızda sadece 100 gr fark var
canım iradene maşallah,ben sana güveniyorum
bırak az gitmeyi,bazen hiç eksilmede olmayabilir,bazen vucut bazı kilolarda takılıyor,bu cokk normal,ki sen vermeye devam ediyorsun..bir de söyle bir gercek var,yavas giden kilolar birdaha geri gelmez,hızlılar cabucak geliyor mağlesef
hm bazı proteinler a rh lara yaramıyor dedim bekli sende bu kan gurubundansındır 1.5 ay iyi bir süre beki toplam kaç kilo verdin vücüt şu aşamada niye koruma evresinde olsun ki
çok havaya girdiydim,haftasonu 61,5 i gördüydümevet bu hafta beni yenmen için sana çok iyi fırsattı ama o tavizime çok pişmamn oldum en kısa zamanda eski kiloma dönmek için bu hafta çok düşük kalori aldım ve çok şükür başardım sabah kahvaltı yapıyorum ve aklımda sen dua ediyorum inş ben yenerim diye kusura bakma neydersin kader arkadaşim yariş bu
çare kabullenerek rahat etmen olur ben sana dedim kardıramassın kargocu gitmeden geri iade et niye dinlemirsen beni benimkini gönderim sanasağol hmcim desteğin için ama görüyorsun dagyolu beni her hafta geçiyor..buna bir care bulmalı
bu arada 2kglık dambıllarım geldi,hem jillian yapmak hem 4 kiloyu kaldırmak çokkk zorrr...en iyisi dambılsız yapacağım
buna katılmıyorum yavaşı hızlısı yok verdikten sonra dikkat etme tamamdırcanım iradene maşallah,ben sana güveniyorum
bırak az gitmeyi,bazen hiç eksilmede olmayabilir,bazen vucut bazı kilolarda takılıyor,bu cokk normal,ki sen vermeye devam ediyorsun..bir de söyle bir gercek var,yavas giden kilolar birdaha geri gelmez,hızlılar cabucak geliyor mağlesef
evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim migünaydın arkadaşlar tekrardan, kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.2
yüzde: 1.001 (3 gündür tuvalete çıkamıyorum, kayısı falan filan herşeyi denedim( olmuyorr)
karatyda balıkla beraber helva var süper oluyor ben helva aşkına balık yerdimCallancım ama insan karşılığını alamayınca kendini tutmakta daha çok zorlanıyor.
Dün gece o kadar bunaldım ki, canım da deli gibi helva istedi ne alakaysa, normalde de sevmem.
Oturup ağlayacaktım.
maşallah 10 kilo 1 ayda çok iyi Allah şifa versin şimdi anladım problemiYok canım.
Ben daha önceden dukan yapmış ve 1 ayda hiç zorlanmadan 10 kg vermiştim.
Şimdiye kadar 5,5-6 kilo verdim dukanla ama benim sorunum tiroid.
Bir türlü tam değerlere gelemedim ve çok engelliyor kilo vermemi.
çare kabullenerek rahat etmen olur ben sana dedim kardıramassın kargocu gitmeden geri iade et niye dinlemirsen beni benimkini gönderim sana
buna katılmıyorum yavaşı hızlısı yok verdikten sonra dikkat etme tamamdır
evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim mi
karatyda balıkla beraber helva var süper oluyor ben helva aşkına balık yerdim
maşallah 10 kilo 1 ayda çok iyi Allah şifa versin şimdi anladım problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?