Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın farkındayım, ama sabahları o kdar çok midem bulanıyordu ki, sedece zeytin aldı midem, istemediğim şeyi yediğimde hemen kusuyorum, kusunca daha kötü oluyorum. hasta olunca midem neyi kabul ediyorsa onu yiyorum, iyileşene kadar.

dünkü menüm;

kahvaltı 07.30
yarın dilim ekmek
yarın kk kadar peynir
2 tane zeytin
1 tatlı kaşığı bal

öğle yemeği 11.35

1 porsiyon sulu köfte
4 kaşık sade makarna
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
1 mandalina
5-6 tane fındık

akşam 19.00
1 kase kıymalı ıspanak yemeği

2.5 lt su

callan kardeşim 3-1 oldu -
ühüüü ühüüüüüü
her hafta hırs yapıyorum,her hafta yeniliyorum,olamaz böyle bir şey
aslında senin haftasonu kaçamağından sonra seni yenmeye kesin gözüyle bakıyordum ama planlamadığım şeyler oldu
haftaya seni çiğ çiğ yiyeceğim
cok alışma zafer koltuğuna,yakında 55 kiloyu görecek olan benim

Her hafta verilmiyor elbette ki şeker.
Bu hafta koruma haftası olur sana.
Zaten çok güzel veriyorsun.
sağol hmcim desteğin için ama görüyorsun dagyolu beni her hafta geçiyor..buna bir care bulmalı
bu arada 2kglık dambıllarım geldi,hem jillian yapmak hem 4 kiloyu kaldırmak çokkk zorrr...en iyisi dambılsız yapacağım

Evet dağyolu dukan yapıyorum ama saolsun vücudum kilolarıma yapışmış durumda.

evet bu hafta beni yenmen için sana çok iyi fırsattı ama o tavizime çok pişmamn oldum en kısa zamanda eski kiloma dönmek için bu hafta çok düşük kalori aldım ve çok şükür başardım sabah kahvaltı yapıyorum ve aklımda sen dua ediyorum inş ben yenerim diye kusura bakma neydersin kader arkadaşim yariş bu

Callancım, yarım saatti dimi bu Jillian.
Gel bana sana eşlik edeyim, 30 gün devam edelim.
Hoş, bizim bir tatil planı var gibi ama en azından o zaman kadar olmaz mı?

Bir de ben sana birşey soracaktım.
Bu tiroid ilacından sonra yarım saat 1 saat yemek için beklemek gerekiyor ya.
O sırada kahve içsem sıkıntı yaratır mı?
Şu an içmiyorum ama içsem 10 numara olacak.

canım iradene maşallah,ben sana güveniyorum
bırak az gitmeyi,bazen hiç eksilmede olmayabilir,bazen vucut bazı kilolarda takılıyor,bu cokk normal,ki sen vermeye devam ediyorsun..bir de söyle bir gercek var,yavas giden kilolar birdaha geri gelmez,hızlılar cabucak geliyor mağlesef

ühü ühü ühüüüüüüüü

hm bazı proteinler a rh lara yaramıyor dedim bekli sende bu kan gurubundansındır 1.5 ay iyi bir süre beki toplam kaç kilo verdin vücüt şu aşamada niye koruma evresinde olsun ki

günaydın arkadaşlar tekrardan, kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.2
yüzde: 1.001 (3 gündür tuvalete çıkamıyorum, kayısı falan filan herşeyi denedim ( olmuyorr)

Callancım ama insan karşılığını alamayınca kendini tutmakta daha çok zorlanıyor.
Dün gece o kadar bunaldım ki, canım da deli gibi helva istedi ne alakaysa, normalde de sevmem.
Oturup ağlayacaktım.

hm bazı proteinler a rh lara yaramıyor dedim bekli sende bu kan gurubundansındır 1.5 ay iyi bir süre beki toplam kaç kilo verdin vücüt şu aşamada niye koruma evresinde olsun ki

Yok canım.
Ben daha önceden dukan yapmış ve 1 ayda hiç zorlanmadan 10 kg vermiştim.
Şimdiye kadar 5,5-6 kilo verdim dukanla ama benim sorunum tiroid.
Bir türlü tam değerlere gelemedim ve çok engelliyor kilo vermemi.

çok havaya girdiydim,haftasonu 61,5 i gördüydüm
dedim callan cok rahat yeneceksin
ama bundan sonra böyle havaya girmeyeceğim bana ders olsun

çare kabullenerek rahat etmen olur ben sana dedim kardıramassın kargocu gitmeden geri iade et niye dinlemirsen beni benimkini gönderim sana

buna katılmıyorum yavaşı hızlısı yok verdikten sonra dikkat etme tamamdır

günaydın arkadaşlar tekrardan, kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta: 69.9
bu hafta: 69.2
yüzde: 1.001 (3 gündür tuvalete çıkamıyorum, kayısı falan filan herşeyi denedim ( olmuyorr)
evet kabızlığa sabah aç karnına 1 lt kayısılı su içmeyi denedim mi

Callancım ama insan karşılığını alamayınca kendini tutmakta daha çok zorlanıyor.
Dün gece o kadar bunaldım ki, canım da deli gibi helva istedi ne alakaysa, normalde de sevmem.
Oturup ağlayacaktım.
karatyda balıkla beraber helva var süper oluyor ben helva aşkına balık yerdim

Yok canım.
Ben daha önceden dukan yapmış ve 1 ayda hiç zorlanmadan 10 kg vermiştim.
Şimdiye kadar 5,5-6 kilo verdim dukanla ama benim sorunum tiroid.
Bir türlü tam değerlere gelemedim ve çok engelliyor kilo vermemi.
maşallah 10 kilo 1 ayda çok iyi Allah şifa versin şimdi anladım problemi

Öncesinde, çok ciddi anlamda hızlı kilo veriyordum.
55 kilolarda geziniyordum.
Vücudum müsait olduğu için kimi zaman 60'lara çıkıyor, bir diyetle hoop 50'ye düşüyordum.
Sonra sevgili tiroidimle tanıştım ve herşey alt üst oldu.

callancım benim havaya girmezde rahatlık olmuş biraz rakibesi düştügü yerden kalkmayı bilmiş ve sonuç sana yaklaştım buda çok iyi aynı kilodayız nerdeyse olur öyle yenilmeler canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…