Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eminem boşver gıden 1400 tl olsun onemlı olan cana gelmesınnn hem hafıfledıysen daha ıyıııı

Şimdi daha ıyıyım tatlılarım dun fecıydım yattıkca hastayım dedıkce serılıyor ınsan sabah ya allah dedım kalktım cok yoğundu yarın da cuma da denetlemem var haftaya patron gelcek var oğlu varr oyle ısteee agrım var hala ama kanlı ıdrarım kesıldı en azındannn

Menumu paylasayim
Kahvaltıya misafirlerim vardı öğleyle birleşti o yuzden.peynir ve tavuklu krem yedim sadece.kren incecik ve yagsizdi!
Akşam da esim kahvaltı turu istedi.onunla peynir zeytin domates yedim sabahki tavuklu ic kalmıştı 2-3 catal ondan yedim.
Arada 1 elma yedim ve turk kahvesi ictim
2,5 lt su
Yarim saat yürüyüş
150 duz mekik
130 yan mekik
20 squat
Yarim saat de yine ip atladim: )
Ayrica gunlerim oldukca hareketli geçiyor yaramaz oglum sayesinde: )

Öyle yapacam cnm zaten, annemler umreden geliyor pazsrtesi günü, hurmayı çok seviyorum, yemeden duramıycam, doya doya yiyebilmek için çok iyi aslınfa bu diyet

Bir önceki msjda alıntı yamayı unutmuşum

E.c.a aldik. 1200kombinjn fiyati+petek bilmem nneysi..su bas bakim falan 1400e kapandi.

aydacım benım tecrubeme gore saklama kabında dolapta en fazla 3 gun durabılıyo sulanıyo sonra tadı bozuluyor

teşekkür ler canlarım.
dün bol yeşillikli kısırımı yaptım . öncesinde nane maydonoz dereotu tere yi yıkadım kuruttum doğradım karıştırdım tapıra koydum. yarısını kısırıma kattım yarısı tapırda duruyor. kısırı bitiremedim tabi işe de getirdim yiyecem birazdan. bakalım yeşillikler ne kadar dayanacak.

bende eşin gibi evden çalışmak istiyorum..

örgü örüp satmak
el işi yapıp satmak
kek yapıp satmak falan filan...
Canım butik sabun işini hiç düşündünmü
benim bir tanıdığım kendi kendine hobi olarak başladı şimdi şehirlerarası çalışıyor :)

Kpatanım geçen hafta ben hatırlarsan biraz abartmıştım müfettişler varken yani, kebaplar falan ama bu hafta yemedim öyle şeyler hiç.kendimden umutluyum bu hafta ben. tabi neticeyi tartı söylücek :)

aydacım benım tecrubeme gore saklama kabında dolapta en fazla 3 gun durabılıyo sulanıyo sonra tadı bozuluyor

Bende şu yeşillik kurutma var ya ondan aldım siz diyince bakalım kaç gün idare edecek

Bu arada dünki menüm
21.01.2015
Kahvaltı tereyeğ bal artık yok demiştim ama dün işe geldim benim odanın önünde elinde tabakla beklio :)
hergün öyle yiyorum diye almış gelmiş ya kıyamam :)
Yiyiverdim gene incecik bir dilim ekmekle
Öğlen koşturmacalı geçti bişi yiyemedim
Akşama doğru ne acıkma ne acıkma
Sonra nasıl neden oldu bilmiyorum bir bakıyorum sosyete mantı yiyorum.
Bu gül böreği gibi yapılıo üstüne mantı sosu falan dökülüyor ya ondan. 1,5 yedim
bol yoğurtlu
Başkada bişi yemedim onu yediğim için
Akşam jillianımı yaptım sularımı içtim.
Bu kadaaa :)

günaydııın
21/01 menüm
Sabah
Yoğurtlu kırmızı biber
Ara
2Mistik Çay
Öğle
Müsli
1 kek
1 börek
1/2 Portakal
1 sade Türk kahvesi
2 Hurma YYUUUUUHHHH
Akşam
Fırında balık+az patates
Kendimden utanarak yazdım ama gerçekler kızlar... Takıma geldiğimden beri en kötü menümdü. Umarım bundan sonraki en kötü menü bu olur. Daha da saçmalamam. Yarından korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. Demekki 6 lı rakamları görmeye 1 hafta daha var. acaba kimler hedeflerine ulaşacak. Şimdiden tebrikler...
Şu bitmeyen öksürük yüzünden hala spor yapamadım.
Ahriciim senin yaş kaç? sporu istemene bayılıyorum... Bana ızdırap gibi geliyor. Hiç yokluğunu hissetmiyorum. Yaparkende habire saate bakıyorum zaten. sen bu isteği nasıl sağlıyorsun?
Güzeller öptüm hepiniziii

Nereye yolculuk kaptanım? Bursa mı?

Serveycim, yine kontrolde kal da olmazsa acil değil de başka doktora daha git.

Kanal d de suan poyraz karayel var basroldekı kadın ne kdr ınce yaaa cok cekıcı bırııı

Normalde Türk dizilerini hiç sevmem.
Çok nadir denk gelir aa güzelmiş deyip izlediğim.
Sanırım bu dizi de onlardan bir tanesi olacak.
Aslında dizinin kurgusu ile pek ilgilenmiyorum da, adam-kadın ve çocuk çok hoşuma gitti.

Gunaydinlarrrrrr
Kurektepesinden sesleniyorum huuu...
Ilk 20dk uyuyordum... atlattim

Emineee.
1 kere binebilir miyim küreğinee.

Ozalycim, bir abla vardı yine diyet gruplarında kendisi ile konuşmuştuk.
Yalnızca denemek için başlamış sabun yapımına ama süslü değil de aromatik sabunlar.
Doğadan yararlanıyor.
Sonra yaptığı sabunlar çok tutmuş. En son eczanelere dağıtımını yapıyordu.

Speedycim, bu iş aslında devamlılık işi.
Şöyle 10 gün kadar sürüne sürüne de olsa sporunu yapınca vücut istiyor.
Bu da bir bağımlılık.

Menümü de yazayım.
Sabah:
- 2 dilim ekmek
- 2-3 dilim sucuk
- Domates
- 1 dilim peynir
Ara:
- Naneli yoğurt
Akşam:
- Kuru fasulye
- Yoğurt
- Pilava dokunmasım

Sporum yok, su 2 litreyi geçti.

Kızlar malum ilk günüm.
Eksik gedik varsa kusuruma bakmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…