Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eger sana su kılo aldırıyor ıse, lutfen kılo al.
su ıcmemek tey teyyyyy neler eder ınsana.
bugune kadar genclıgın destegıdır.
bence hayatının bı yerınde suyu arttırmaya vucudunu da kendını de alıstırmalısın.
bıraz daha devam et...derım ben.
Simdi ben gitsem cigkofte alsam suc kimin? Sizin cunku toku aciktirirsiniz valla canimi cektirdiniz ha
suc benım
Hocaaaammmm
Emine götürüooomuuuşşşşşşş

Kendi ağzıyla itiraf ediyor :)
yaaaa dıyetdıssssıııı dıyetdısıııı dıyetdısıııııı...
aslında ıcınde -dedıgım gıbı- bısey yok kı... yenır ama bana etkısı ters.
dıyetttdısıııııı
kızlar listeyi ekledim umaım hata yoktur geçmişi, okuymadfım oğlyum çok huysuz
cok sagol kaptanım
hosgeldınnn

notlarımı alayımmm
sag bastan baslayayım yazmaya...

oncekı gun Emıne ne ettı
sabah:zyagda 3yumurta,2kasık tulum peynır, 1/2bard mandalına suyu, 1tatlıkasıgı fıstık ezmesı, 1kapya.
...fıltre kahve
ogle: 1etlı bıber dolması, 1/2 tabak zyaglı kerevız, 2 sebze mucver (ıcınde un yok yumurta+sebze-ve bugun ıcın yumurta cok), 2kasık cacık.
aksamustu: bır fıncan tarcınlı sut
aksam: 4kasık tavuk sote, yaglı salata, 2kasık yogurtlu kurusebze

su:3lt+
spor: 72dk elıptık, 270cekım powerplank

dun Emıne ne yaptı
sabah: 1kase yogurt+meyvelı nesfıt+tarcın
...1haslama yumurta, 1kasık lor, 2zeytın, 1kıvı.
ogle: 1tabak etlı nohut, 1kase yogurtlu kapya
...1bardak lımon+port+mandalına suyu
aksam: 2 kase sebzelı tarhana, haslama karısık sebze+sarımsaklı yogurt
...2dılım ızgara et+sote morlahana

su:3lt+
spor:46dk elıptık, 6km kurek, 200cekım powerplank.

günaydınlar dün akşam nette sorun oldu gîremedim bi türlü az sonra yola çıkacağım callan cım msj dün okudum ama menü denetciliğîne devam etmeni îstiyorum ayda cım sağlıklı bir yaşam îçin su cândır ya tattlım senînle ankaraya dönünce uzun uzun konuşuruz
bugün konyada kalcam yarın ankarya dönecem cepten rahat takip edemedim

Guzel seyahatin olsun..yolun acik olsun
Sagsalim ulas insaellah

hayırlı sabahlar kızlar
eğer yardımı dokunuyorsa o zaman menü denetimine devam
ama haftaiçi 4 gün üstüste menü yazmayan,ya da aynı şekilde 4 gün üstüste dirençle hamurişi ve tatlı yiyen arkadaşların menülerine artık bakmayacağım,çünkü bu benim sağlıklı yaşam düşünceme ters
ayda2kilogo canım senin menülerine bakmayacağım ama sen de lütfen yediklerinin karbonhidrat değerlerini topla(diyetkoliikte yediğin miktardaki karbonhidrat değeri yazıyor,bunlar 40-60ı geçmemeli)bir de su konusunu internetten bir araştır ve tekrar düşün istersen
bir de üzerinde baskı hisseden arkadaşlar bana söylesin onların menülerini değerlendirmeyeyim,çünkü en önemli şey buradaki devamlılığınız ve motivasyonunuz
ben de zaten bir iki ay daha burdayım,sonra mezun olup gideceğim inşallah,sonrada iş hayatına dönüş
kilo verme sürecini uzatmaya gerek yok
verip kurtulalım şu yüklerden

canım menülerin cok sağlıklı gerçekten
inşallah bir gün ben de böyle çeşit çeşit yemek yapabilirim
sporlar harikaa bayıldım
ve suyu da çok güzel içiyorsundur
böyle beslendiğin için sütünün kalitesi de güzeldir,çocuğun iyi besleniyordur
tebrik ederim

kızlar otobüstetîm ama sizlere menü denetimi île ikgili şun söylemek istiyorum en son ailemin yanına 8 ay önce gîtmiştim birsürü özlediğim yîyecekler vardı saolsun annem yaptı ki rn sevdiğim deişik bir bakşava türü sadece bizim memlekette yapılıyor 10 yıl varki yememiştîm annem yapmış ama koca bir teppsiden sadece 2 dîlim yedim ki taetılmayacağımı bildiğim halde
arkadaslar bu hafta rezalet bir sonuç aldık gerçi kg bildiröeyenler vardı ama ne olurs olsun 9. olmamalıydık herkes allını başına toplasın yediklerine dikkat etsin ve ilk baştaki kuralları tekrrar okudun kurallar bu zamana kadar çok uygulanmadı ama anlaşılan uygulama vakti gelmiş ptesi iyibari ile takımda sıkı yönetim başlıyor haberiniz olsun

Gunaydin bacilar
Dun ki menum
Sabah sade ve sadece simit ve su
oglen sikma portakal
aksam domates corbasi kasarsiz 2 dilim cavdar ekmegi bide 76 kalorilik cuma sebebiylen 30,gram kadar irmik tatlisi
2 litreye yakin su
55 squat
Oglum atesli bu seferde kizlar cocuklar olunca spor biraz aksiyor 2 dakka dambila kolay oluyo ama jiian bisiklet yapamiom istedigim gibi bygun catlayana kadar spor yapcam

C CallanPinckney bende bu ara cocujlarin derletri ustuste geldi ne kadar su icsemde sutumun azaldigini hissediyorum simdi malt almak istemiyorum cok sekerli napsam bi tavsiyeniz varmi

.n
C CallanPinckney bende bu ara cocujlarin derletri ustuste geldi ne kadar su icsemde sutumun azaldigini hissediyorum simdi malt almak istemiyorum cok sekerli napsam bi tavsiyeniz varmi
kahvaltıyı zengin yap
bolbol et ye,yumurta ve süt ürünleri
sütün daha önemli
senin haftalık hedefini küçültelim,yavaş adımlarla ilerle
bebek kaç aylık

.n

kahvaltıyı zengin yap
bolbol et ye,yumurta ve süt ürünleri
sütün daha önemli
senin haftalık hedefini küçültelim,yavaş adımlarla ilerle
bebek kaç aylık
Cnm kahvaltida hep ayni seyler yiyom peynir yumurta protein kalsium aliim diye diger ogunlerimide miktarini azalttim yani yarim ekmek yemeden kalkmiodum 2 dilime indirdim cipsler yemisler cikolatalar hergun yemeden yatmazdim onlari bitirdim cok sukur bu ara kizim dustu yok oglum ateslendi o yuzden ogun atlamalarim cok oldu yardimci kimsem yok onlari doyururken kendimi ihmal ettim

anlıyorum,Allah yardımcın olsun,daha iyi günler sizinle olsun inşallah

kızlar herkesin beslenme tarzına saygı duyuyorum
sadece eleştirilmek isteyenleri eleştiririm
kimseyi denetlemek haddime değil
bunu tekrar tekrar söylüyorum,çünkü kimseyi kırmak istemiyorum,kırarsam söyleyin
ayda2kilogo seni kırdıysam herkesin önünde özür dilerim
hadi kızlarr şu kilolardan kurtulalım
haftasonu kaçamaklarından kaçınalım
ben sabah kahvaltısıı çok yedim,artık sabaha kadar yemeyeceğim,böylelikle dengeleyeceğim
insanız hata yaparız..sizin menülerinizde gördüğüm şeyleri benim de canım istiyor acıkcası,gidip onlardan yiyiyorum böyle kaçamak zamanları..beni de eleştirin lütfen..zaten şu nefisimin ezilmeye ihtiyacı var..
bu hafta hepimiz bildirimde bulunalım ve güzel kilolar verelim
özellikle 7oli kilolardaki arkadaşlardan 1 kilo gitmesi beklentisindeyim,kendimden de artık 58i görme beklentim var
şubat ayı hedefi listesi de oluşturalım isterseniz.ben 27 şubat cuma günü artık 55i görmek istiyorum.pazartesi aylık hedeflerimizi belirleyen bir liste daha hazırlayayım
haftasonu menü denetimi yapmayacağım,çünkü kendimden de biliyorum,eşim evdeyken bu nete giremiyorum
bundan pazartesi görüsürüz tatlılar

O zaman şöyle yapayım yavaş yavaş artirayim suyu. 1.5 lt üst limit olsun benim. 1-2ay sonra 2lt ye cikarayim. Zaten 2aya buraya yaz gelir. Bol su içerim.

tamam canım iyi yolculuk lar
yok canım neden kirasin ki. Ben buraya zaten elestirilip fırça yemeye geldim. Geçen sene verdiğim 8 kiloda yanımda kardeşim vardı. Sen gibi eleştiriyor hatta elimden alıyordu yedikleri mi . o şekilde verdim o kilolarında . Gorumcem gitsin benim menüleri mi de denetleme ni istiyorum canım

Ben bu hafta hedefımı kucuk tuttum 72,6 dan 72,3 e dusmeyı planlıyorum zamana yayarak kalıcı kilo vermeyı ve vucudun o kıloyu korumasını hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…