- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.121
2 kg ciğköfte eee o da guzelCigkofte benim icin cekirdek gibi bisey.
2kg oturup yiyorum...
Ama ben lavasla hic sevmem.
Yesillligi yigarim..
Ev ahalisi bikac tane yer..
Kalan benimmm
Neysee yaaaaaa
eger sana su kılo aldırıyor ıse, lutfen kılo al.kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.
su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.
şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.
ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.
günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.
sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..
canım keşke dediğin gibi 100 gr vermiş olsaydım. onun yerine 1.5 kilo aldım.
onun için ben bu hafta listeye girmeyi hiç haketmedim.
geçen hafta 70.6 dım
bu hafta 72.0 olmuşum.
regl dönemim falan da değil. çok üzgünümmutsuzum moralim bozuk hevesim kaçık bi durumdayım.
suc benımSimdi ben gitsem cigkofte alsam suc kimin? Sizin cunku toku aciktirirsiniz valla canimi cektirdiniz ha
yaaaa dıyetdıssssıııı dıyetdısıııı dıyetdısıııııı...Hocaaaammmm
Emine götürüooomuuuşşşşşşş
Kendi ağzıyla itiraf ediyor :)
cok sagol kaptanımkızlar listeyi ekledim umaım hata yoktur geçmişi, okuymadfım oğlyum çok huysuz
hosgeldınnnÖncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)
Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)
dıyecektım kı..cok fazla mıktarlarımdan bahsetmeyın...servey duyacak bınecek tepeme...2 kg ciğköfte eee o da guzel
Guzel seyahatin olsun..yolun acik olsungünaydınlar dün akşam nette sorun oldu gîremedim bi türlü az sonra yola çıkacağım callan cım msj dün okudum ama menü denetciliğîne devam etmeni îstiyorum ayda cım sağlıklı bir yaşam îçin su cândır ya tattlım senînle ankaraya dönünce uzun uzun konuşuruz
bugün konyada kalcam yarın ankarya dönecem cepten rahat takip edemedim
canım menülerin cok sağlıklı gerçektennotlarımı alayımmm
sag bastan baslayayım yazmaya...
oncekı gun Emıne ne ettı
sabah:zyagda 3yumurta,2kasık tulum peynır, 1/2bard mandalına suyu, 1tatlıkasıgı fıstık ezmesı, 1kapya.
...fıltre kahve
ogle: 1etlı bıber dolması, 1/2 tabak zyaglı kerevız, 2 sebze mucver (ıcınde un yok yumurta+sebze-ve bugun ıcın yumurta cok), 2kasık cacık.
aksamustu: bır fıncan tarcınlı sut
aksam: 4kasık tavuk sote, yaglı salata, 2kasık yogurtlu kurusebze
su:3lt+
spor: 72dk elıptık, 270cekım powerplank
dun Emıne ne yaptı
sabah: 1kase yogurt+meyvelı nesfıt+tarcın
...1haslama yumurta, 1kasık lor, 2zeytın, 1kıvı.
ogle: 1tabak etlı nohut, 1kase yogurtlu kapya
...1bardak lımon+port+mandalına suyu
aksam: 2 kase sebzelı tarhana, haslama karısık sebze+sarımsaklı yogurt
...2dılım ızgara et+sote morlahana
su:3lt+
spor:46dk elıptık, 6km kurek, 200cekım powerplank.
kahvaltıyı zengin yapC CallanPinckney bende bu ara cocujlarin derletri ustuste geldi ne kadar su icsemde sutumun azaldigini hissediyorum simdi malt almak istemiyorum cok sekerli napsam bi tavsiyeniz varmi
Cnm kahvaltida hep ayni seyler yiyom peynir yumurta protein kalsium aliim diye diger ogunlerimide miktarini azalttim yani yarim ekmek yemeden kalkmiodum 2 dilime indirdim cipsler yemisler cikolatalar hergun yemeden yatmazdim onlari bitirdim cok sukur bu ara kizim dustu yok oglum ateslendi o yuzden ogun atlamalarim cok oldu yardimci kimsem yok onlari doyururken kendimi ihmal ettim.n
kahvaltıyı zengin yap
bolbol et ye,yumurta ve süt ürünleri
sütün daha önemli
senin haftalık hedefini küçültelim,yavaş adımlarla ilerle
bebek kaç aylık
anlıyorum,Allah yardımcın olsun,daha iyi günler sizinle olsun inşallahCnm kahvaltida hep ayni seyler yiyom peynir yumurta protein kalsium aliim diye diger ogunlerimide miktarini azalttim yani yarim ekmek yemeden kalkmiodum 2 dilime indirdim cipsler yemisler cikolatalar hergun yemeden yatmazdim onlari bitirdim cok sukur bu ara kizim dustu yok oglum ateslendi o yuzden ogun atlamalarim cok oldu yardimci kimsem yok onlari doyururken kendimi ihmal ettim
O zaman şöyle yapayım yavaş yavaş artirayim suyu. 1.5 lt üst limit olsun benim. 1-2ay sonra 2lt ye cikarayim. Zaten 2aya buraya yaz gelir. Bol su içerim.eger sana su kılo aldırıyor ıse, lutfen kılo al.
su ıcmemek tey teyyyyy neler eder ınsana.
bugune kadar genclıgın destegıdır.
bence hayatının bı yerınde suyu arttırmaya vucudunu da kendını de alıstırmalısın.
bıraz daha devam et...derım ben.
suc benım
yaaaa dıyetdıssssıııı dıyetdısıııı dıyetdısıııııı...
aslında ıcınde -dedıgım gıbı- bısey yok kı... yenır ama bana etkısı ters.
dıyetttdısıııııı
cok sagol kaptanım
hosgeldınnn
tamam canım iyi yolculuk largünaydınlar dün akşam nette sorun oldu gîremedim bi türlü az sonra yola çıkacağım callan cım msj dün okudum ama menü denetciliğîne devam etmeni îstiyorum ayda cım sağlıklı bir yaşam îçin su cândır ya tattlım senînle ankaraya dönünce uzun uzun konuşuruz
bugün konyada kalcam yarın ankarya dönecem cepten rahat takip edemedim
yok canım neden kirasin ki. Ben buraya zaten elestirilip fırça yemeye geldim. Geçen sene verdiğim 8 kiloda yanımda kardeşim vardı. Sen gibi eleştiriyor hatta elimden alıyordu yedikleri mi . o şekilde verdim o kilolarında . Gorumcem gitsin benim menüleri mi de denetleme ni istiyorum canımkızlar herkesin beslenme tarzına saygı duyuyorum
sadece eleştirilmek isteyenleri eleştiririm
kimseyi denetlemek haddime değil
bunu tekrar tekrar söylüyorum,çünkü kimseyi kırmak istemiyorum,kırarsam söyleyin
ayda2kilogo seni kırdıysam herkesin önünde özür dilerim
hadi kızlarr şu kilolardan kurtulalım
haftasonu kaçamaklarından kaçınalım
ben sabah kahvaltısıı çok yedim,artık sabaha kadar yemeyeceğim,böylelikle dengeleyeceğim
insanız hata yaparız..sizin menülerinizde gördüğüm şeyleri benim de canım istiyor acıkcası,gidip onlardan yiyiyorum böyle kaçamak zamanları..beni de eleştirin lütfen..zaten şu nefisimin ezilmeye ihtiyacı var..
bu hafta hepimiz bildirimde bulunalım ve güzel kilolar verelim
özellikle 7oli kilolardaki arkadaşlardan 1 kilo gitmesi beklentisindeyim,kendimden de artık 58i görme beklentim var
şubat ayı hedefi listesi de oluşturalım isterseniz.ben 27 şubat cuma günü artık 55i görmek istiyorum.pazartesi aylık hedeflerimizi belirleyen bir liste daha hazırlayayım
haftasonu menü denetimi yapmayacağım,çünkü kendimden de biliyorum,eşim evdeyken bu nete giremiyorum
bundan pazartesi görüsürüz tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?