- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.161
Cesit icin cok ugrasiyorum gercekten.. haftanin bir gununu deepfreze duzenlemeye harciyorum.canım menülerin cok sağlıklı gerçekten
inşallah bir gün ben de böyle çeşit çeşit yemek yapabilirim
sporlar harikaa bayıldım
ve suyu da çok güzel içiyorsundur
böyle beslendiğin için sütünün kalitesi de güzeldir,çocuğun iyi besleniyordur
tebrik ederim
9. Muuuu bakmamistimmm bakmayayim o zaman. Peki kaptan sen ne dersen.kızlar otobüstetîm ama sizlere menü denetimi île ikgili şun söylemek istiyorum en son ailemin yanına 8 ay önce gîtmiştim birsürü özlediğim yîyecekler vardı saolsun annem yaptı ki rn sevdiğim deişik bir bakşava türü sadece bizim memlekette yapılıyor 10 yıl varki yememiştîm annem yapmış ama koca bir teppsiden sadece 2 dîlim yedim ki taetılmayacağımı bildiğim halde
arkadaslar bu hafta rezalet bir sonuç aldık gerçi kg bildiröeyenler vardı ama ne olurs olsun 9. olmamalıydık herkes allını başına toplasın yediklerine dikkat etsin ve ilk baştaki kuralları tekrrar okudun kurallar bu zamana kadar çok uygulanmadı ama anlaşılan uygulama vakti gelmiş ptesi iyibari ile takımda sıkı yönetim başlıyor haberiniz olsun
Himmm.C CallanPinckney bende bu ara cocujlarin derletri ustuste geldi ne kadar su icsemde sutumun azaldigini hissediyorum simdi malt almak istemiyorum cok sekerli napsam bi tavsiyeniz varmi
Heheh temam...zaten su icmek bagimlilik yapar.. ictikce artarO zaman şöyle yapayım yavaş yavaş artirayim suyu. 1.5 lt üst limit olsun benim. 1-2ay sonra 2lt ye cikarayim. Zaten 2aya buraya yaz gelir. Bol su içerim.
tamam canım iyi yolculuk lar
yok canım neden kirasin ki. Ben buraya zaten elestirilip fırça yemeye geldim. Geçen sene verdiğim 8 kiloda yanımda kardeşim vardı. Sen gibi eleştiriyor hatta elimden alıyordu yedikleri mi . o şekilde verdim o kilolarında . Gorumcem gitsin benim menüleri mi de denetleme ni istiyorum canım
yaaaa benım cocuklarım da kuzenlerını gorsun vakıt gecırsın.. uffff cok ızole yetısıyor bu donem cocukları.hosgeldin candy canim haftasonu tskim biraz sakin olur haftaici kalabaliklasir sendende bol bol mesaj bekliyoruz kizlar ates dun gece girmis kk ya hayat ce shri de persembe gunn ama ugramadilar acaba bir problemi mi var
bu arada biz ptesi ankaraya donneye karar verdik cocuklar kuzenleri ile vakit geciriyorlar benim rahatca sizlere yazmam sali carsambayi bulur
Bu arada dünki menüm
31.01.2015
Sabah 2 dilim kepekli light ekmek
Light labne 20 gr fln
Öglen nesfit meyveli,az yaglı sütle
Akşam 1 durüm çig köfte
150 düz 50şer yan mekik
Bol ayran ve su
Bu çigköfte olayını çozemedim.delice çig köfte istiyorum kendimi zaptedemiyorum.ama yeter artık ya
Yemijem öf
Burdan çiğköfteye sesleniyorum
Birak peşimi çigköfte ya istemiorm seni.beni ele geçiremezsin.hedefimden uzaklaştıramazsin.
Burdan birde mideme sesleniyorum.
Canım midem çig köftenin oyununa gelme seni kandırmasına izin werme.
Göbegim çıkıo die bol bol salaş salaş giyinmek zorunda kaldigin günleri unutma.her begendigin kiyafetin 38 oldugunu 42 sinin nedense hiç olmadigini unutma.aynadaki görüntünü unutma.plajda havluyla oturdugunu unutma.
Unutmaki 1 buçuk ayda verdigin 5 kiloya degsin.
Callan, cok guzel ellerıne saglık.Eki Görüntüle 1396505
kızlar böyle bir grafik hazırlıyorum
herkes bana bu tarihlerdeki hedef kg bildirimini yaparsa,bu tarihler geldiğinde hedefe yüzde kaç ulaşıldığını hesaplayıp size bildireceğim inşallah
hosssgeldınnnHosbuluk bende paylaşımlar yarın başlıyorum ben yaptığım program ile ben 73 kilodan 61 indim ve zorlanmadan suan 65 kiloyum 4 kilo devamli alıp verdim daha yukarı çıkmadım spor ile pek aram iyi değil ama yapmaya caliscam
Benim için eksi olan tek durum isim :) restaurant olduğu için kaçamaklarım olmaz umarım :)
ben de çesitli yemekler için çaba harcayacağımCesit icin cok ugrasiyorum gercekten.. haftanin bir gununu deepfreze duzenlemeye harciyorum.
Bunun icin kendimj cok zorluyorum.. ve oluyor.
9. Muuuu bakmamistimmm bakmayayim o zaman. Peki kaptan sen ne dersen.
Himmm.
isirgan otu cayi.
dereotu.
ve mutlaka yesillik.
diyet yapan bayanlarin sutu daha besleyici oluyor..sanilanin aksine.
cunku diyet yapmayan doyuyor ama cogunlukla bebege hicc faydasi olmayan seyler tuketiyor. Diyet isin icine girince yesillik... ve yesillik et ve yumurta...su bu isin olmazsa olmazi.
En iyisi de kendini programlamak.
Ben cocugumu 24 ay emzirecegim. Diyeceksin.
"1yasina kadar emsin baska bisey istemem" gibi degil.
mekanige almak adina.
Heheh temam...zaten su icmek bagimlilik yapar.. ictikce artar
aslında daha pratık oluyor ama ıste bır gun yoruluyorsun.ben de çesitli yemekler için çaba harcayacağım
sonuçta bir insan olarak mükemmel organizmalariz,her seyi yapabilme basarabilme gücümüz var, Rabbim sağlık verdikçe..ben de o zaman daha yoğun çalışayım her şeye yetişmeye çalşayım inşallah
koş callan koş
haydii kızlar günaydınnnn
yararlı tavsiyeler içn çokkkkk teşekkür ederimmmmaslında daha pratık oluyor ama ıste bır gun yoruluyorsun.
deepfrezede kupdogranmıs havuc, ınce dogranmıs yesıl bıber, buyukce dogranmıs kırmızı bıber varsa yemegı kolay yapabılıyorum.
avuc avuc kullanıyorum ıclerınden.
onun dısında...etlı zyaglı sarma (zyaglı pısmıs), ıclı kofte, ve dogranmıs hazır sebzelerım olmalı.
ıste bunlar olunca ben hazırım:))
tavuk suları... etler zaten oluyor.
bana en yakın market (o da sarkuterı) yarım km otede.. ya araba ya bısıklet ıle gıt gelll...
oyle yurume yakınlıgında pazarda yok.. muhakkak boyle hazır olmam gerekıyor.
bıraz da bundan sebep.
Cesit icin cok ugrasiyorum gercekten.. haftanin bir gununu deepfreze duzenlemeye harciyorum.
Bunun icin kendimj cok zorluyorum.. ve oluyor.
9. Muuuu bakmamistimmm bakmayayim o zaman. Peki kaptan sen ne dersen.
Himmm.
isirgan otu cayi.
dereotu.
ve mutlaka yesillik.
diyet yapan bayanlarin sutu daha besleyici oluyor..sanilanin aksine.
cunku diyet yapmayan doyuyor ama cogunlukla bebege hicc faydasi olmayan seyler tuketiyor. Diyet isin icine girince yesillik... ve yesillik et ve yumurta...su bu isin olmazsa olmazi.
En iyisi de kendini programlamak.
Ben cocugumu 24 ay emzirecegim. Diyeceksin.
"1yasina kadar emsin baska bisey istemem" gibi degil.
mekanige almak adina.
Heheh temam...zaten su icmek bagimlilik yapar.. ictikce artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?