- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.201
kızlar ben bu haftasonundaki çok yemelerin önüne geçerim,bundan haftaiçi çok fazla efor sarfetmem gerekiyor.dün tatlı filan yemedim ama sağlıklı olduğunu düşündüğüm gıdalardan daha fazla yedim ve eşimle aralarda bolbol kuruyemiş yedik
sonuç tartıda +1 kg,benim bu haftasonlarına bir çözüm bulmam gerekiyor..siz neler tavsiye edersiniz..
neyse olan oldu,karnım hala şiş
kızlar bugun kendime yeme programı cıkardım 500 kcallık,ona uyacağım,çok düşük kaloirili demeyin,haftasonu aldığım 7000kcaldan üzerine koyun ki hala karnım çok tok
bugun bolbol spor da yapacağım,öpüyorum
sütlü kahve içsen daha tot tutarkızlar 1 bardak latte içsem kalorisi çokmu
selam canım hoşgeldin tekrarEvet kaptancım. Hayatımda cidde değişiklikler oldu. Şuan diyet yapmak için hiç olmadığım kadar müsaitim. Değişen kuralların linkini atabilir misin? Gerçi her hali ile kabul edeceğim :)
Güzel kısa da değilsin. En fazla 10 kilo versen yeter herhalde
çok sağol kaptanımcallan cim bende ogrenciyken bisey yapmazdim ne zaman calismaya basladim herseyi kendim yapmaya basladim ailemden uzakta sonrasinda alistim gittim sende zamanla alisirsin
bu cumaya hedefin kaç cnmhanımlar hekeze kolay geslsin bende grubunuza yeni dahil oldum.kılom 76,5 boyum 1,65
hedefim 65
canım kahvaltıyı mutlaka yapmamız gerekiyorsabah kahvaltı yapamadım için işte tost soyledım
9:30 10 gibi yağsız kaşarlı tost yedım
sonra 12 ye doğru 1 elma yedım
ardadad yeşil çay içtim
menün gayet güzelSelam kizkar
Bildirim yaptikca zaman nr kadar cabuk geciyor daha ii anliorum :)
Dunku menun
Sabah 1 dilim cavdar ekmek uzerne beyaz peynir 2 zeytin 2 bardak cay
Sonrasi nescafe
Oglen pirasa yemegi 1 dilim ekmek esliginde
Ara portakal
Aksam izGara kofte 1 dilim ekmek ile
2 litre ye yakin su 1 soda
seker esmer aldiydim ya 1 bardaga 1 tane atmaya basladim zamanla hic atmiycam insallah
Oglumla
20 squat yaptim kucaigmdan inmiyo bende spora cevirdim :))
Dambilla 30 squat yaptim mecburum cocuum hasta fazla yapamiom buna sukurediom :)
C CallanPinckney tabloya saglam kafayla kilo ne kadar veririm dusuneyim
oyle yazarim
kaçamaklara izin yok candycimHosbuluk bende paylaşımlar yarın başlıyorum ben yaptığım program ile ben 73 kilodan 61 indim ve zorlanmadan suan 65 kiloyum 4 kilo devamli alıp verdim daha yukarı çıkmadım spor ile pek aram iyi değil ama yapmaya caliscam
Benim için eksi olan tek durum isim :) restaurant olduğu için kaçamaklarım olmaz umarım :)
tamam canım benim belittiğim tarihlerdeki hedeflerini bana yazarsan sevinirimBenim hedefim ayda 4 kilo 1 haftadır tartilmadim bu hafta içinde güzel güzel yedim :)) o yüzden kilomu sabah tartilip yazıcam size
su menü spor hepsi cok güzelgunayyydınlarrrrr
ben aldım notumu yazayım ıkı gunumu
cumartesı ne yaptı bu kız
sabah:100gr cecıl peynırı, 3zeytın, salatalık, zyagda ıkı yumurta, bır tatlı kasıgı tahınpekmez kasırımı.
ogle: 2catal humus, zyaglı salata, 2 kofte.
...bır bard ayran
...fıltre kahve
aksam: 1kase karnabahar salatası 3kofte (yagsız tava) 3kasık cacık.
...armut.
su: 4lt+
spor: 50dk elıptık 300cekım power plank.
pazar ne yaptım
sabah: 3kasık yumurta pıyazı, 100gr cecıl peynır, bır avuc edam peynır, cay, 2tatlı kasıgı tahınlıbal.
ogle: 1kase kıymalı pırınc corbası, 1baget, bıkac cıcek haslama karnabahr.
...1elma, 1/2muz.
...kahve
aksam: buyuk tabak yogurtlusarımsaklı kabakhavucmorlahana, 1bard portakal suyu.
su:3lt+
spor:100dk elıptık, 200cekım powerplank.
gayet güzel bir de spor olsaymış tadından yenmezmişGünaydın kizlar
Dunki menum
Sabah 1 rafadan yumurta 2 zeytin peynir 1 catal helva sutum artsin diye :* 1 dilim cavdarli ekmek
Oglen tarhana corbasi
Ara 1 muz oglen ekmek yemedim diye muzu yiyiverdim
Aksam bir porsion et sote 1 Dilim ekmek
2 litre su 1 soda 1 nescafe
spor
canım benim ne güzel dualar bunlarCallenım
Sen benden önce mezun olacaksın ya. İçim ezildi. Senin denetçiliğin ve bilgilerin sayesinde ben gaza geliyorum. Cuma az daha bırakma kararı alıyordum. Üstüste azıcık kilo vermek beni çok üzmüştü. Allah senden razı olsun. Beni sevindirdin Allah da seni sevindirsin Ne diyeyim. Benim güzel kalpli arkadaşım, hiçbir çıkarı olmadığı halde vaktini bize ayıran takımımız için emek ve zaman harcayan. Herkesin önünde yaptığın herşey için sana teşekkürü borç bilirim. İyi ki varsın
Kaptanım
Dediğin gibi sıkı yönetim başlasın artık. Takımımızı daha yukarılara taşıyalım. 5. takım ruhumuz canlansın
Bide beni listeye alma bence bu hafta bana ceza olsun. Kilo verip hak edeyim listeyi diyorum. Tabi kaptan sensin son söz senin.
Sinoki
ne alaka bilmiyorum ama rüyamda seninle tanıştım. Takımımız ne kadar içime işlemiş düşün artık
Ayda
Sen su içmicem demişsin. Bence ne olursa olsun içmelisin. Rakibiz ama bende fikrimi beyan edeyim dedim
Kendime
hala spor yapmıyosun speedy bu notda sana..çok kızıyorum çokkk hıııı
Bide hepinizi kocaman öptümmm...
Çok seviyorum canım takımımmm ayrı ayrı hepiniz iyiki varsınız
Bugün 2 mile walk at home ve bacaktaki yağları eritme egzersizleri yaptım. Sanki ömrüm boyunca spor yapmamış gibiydim ama yine de çok rahatladım. 14:00'de ders çalışmaya başlayacağım. Insanın hayatında azıcık da olsa bir düzen olunca daha iyi hissediyor ya
speedycimÇok haklısın spora başladığın için tebrik ederim. İlerde iki büklüm yaşlı olmak istemiyorsak şimdiden başlamalıyız bende farkındayım ama herhafta söz vermeme rağmen araya bir şeyler giriyor yapamıyorum. Allahım banada nasip et...
Yok ev işi, yok oğlan, yok kız, yok misafir sıra bana bir türlü gelmiyorrr
canım o zaman şöyle yapalım,bugun tek öğün ye(fazla yeme) ve en geç 11 de yat,bugun en az 300 gr verirsinArkadaşlar bana kizacaksiniz ama ben henüz birsey yemedim dün geç yattım geç kalktım bugün değişik oldu :) alışverişe gidiyordum ama araba calismiyor içeride servisin gelmesini bekliyorum çünkü evdeki ekmek peynir benim diette uyguladığım ürünler değil :)
anneye rağmen cok güzel menü,çok güzel spor ve suKızlar dün annem geldi söylemiştim pek giremedim o yüzden
Bugünde ay başı olması sebebiyle birsürü ay sonu işleri var
Anca girebildim
o yüzden menümü geç yazmak zorunda kaldım
01.02.2015
Sabah 1,5 adet yağsız süt ile yapılmış krep
25-30 gr light labne tükemişimdir.
Öğlen yoktu anne geldiya hasret gidermece falan :)
Akşam balık yedik
Yarım tava mezgit yemişimdir
Ne zaman sonra 1 bardak kola içtim
1 dilim kepekli ekmek yedim bu arada balıkla
jillian+100 squat yaptım mekiğe çikamadım
Suyumu içtim bol bol
Hele spordan sonra damacanaya yapışıyorum nerdeyse :)
6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
@@toplight 69
@@CallanPinckney 58,5
@@servey 72,3
@@hm22 79,1
@@EmineF 72.7kg
@@Ozaly 64,5
@@ayda2kilogo
@@speedy26 69,9
@@yuppe 61,9
@@sinoki 63,5
C candy1907
@fancy pency
M morpapatyam
candy ayda fancy papatya bu cumaki hedeflerinizi yazarsanız sevinirim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?