- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.221
Ay çok sıkıldım en fazla 1.5 saat çalışabilmişimdir. Bir sürü insan aradı telefonla konuştum falan derken dikkatim koptu. Galiba benim kütüphanede çalışmam gerek. Ders çalışma alışkanlığım yok evde çok daha çabuk dikkatim dağılıyor. Bugün sağanak yağmur olmasa kütüphaneye gidecektim ama yalan oldu artık.Arkişler ben ders başına gidiyorum. 5 saat aralıksız çalışmayı hedefliyorum bakalım 19:00'da görüşürüz hihihi
Afiyet olsun canımKızlar dün annem geldi söylemiştim pek giremedim o yüzden
Bugünde ay başı olması sebebiyle birsürü ay sonu işleri var
Anca girebildim
o yüzden menümü geç yazmak zorunda kaldım
01.02.2015
Sabah 1,5 adet yağsız süt ile yapılmış krep
25-30 gr light labne tükemişimdir.
Öğlen yoktu anne geldiya hasret gidermece falan :)
Akşam balık yedik
Yarım tava mezgit yemişimdir
Ne zaman sonra 1 bardak kola içtim
1 dilim kepekli ekmek yedim bu arada balıkla
jillian+100 squat yaptım mekiğe çikamadım
Suyumu içtim bol bol
Hele spordan sonra damacanaya yapışıyorum nerdeyse :)
Hayır tabiki. Dışarda içeceksen non fat - yağsız sütle yaptır.kızlar 1 bardak latte içsem kalorisi çokmu
Hoşbuldum kuruyemiş benim de korkulu rüyam çok seviyorum fakat sakıncalıKuruyemiş tartıda hemen kendini gösteriyor
Haftsonlarına çare bulabilirsen banada söyle lütfen
Yeni gelen ark. hoş geldinizz
selam canım hoşgeldin tekrar
ben menü denetçisiyim
hergün menüleri mutlaka istiyorum,eleştiriyorum,spor ve suyu da mutlaka görmeliyim
takıma girebilmek için 3 hafta boyunca düzenli katılım ve düzenli kilo verimi koşuluyla listeye kabul ediliyorsun
basarılar cnm
bu cumaya hedefin kaç cnm
fancy senin de cuma hedefini öğreneyim listeye eklemem lazıım
Ders çalışıyordum şimdi gördüm. Tartılmadığım icin şuan bir hedef veremem. Yarın sabah tartılıp söylerim.6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
@@toplight 69
@@CallanPinckney 58,5
@@servey 72,3
@@hm22 79,1
@@EmineF 72.7kg
@@Ozaly 64,5
@@ayda2kilogo
@@speedy26 69,9
@@yuppe 61,9
@@sinoki 63,5
C candy1907
diet killer
M morpapatyam
candy ayda fancy papatya bu cumaki hedeflerinizi yazarsanız sevinirim kızlarr
tebrik ederim canımYeni gelenarkadaşlar hosgeldiniz bende yeniyim deneme sureciNdeyim
EmineF dediigne katiliyorum ne bulursak tikmadigimiz icin sadece faydali ogunler tukettigimiz icin sutun daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.
Bu aradaogle yemegi vakti nefsimle kavga ettim aklima burasi geldi neredetse fastfood alicaktim almadim cocuklara hazirladigim brokoliyi yogurtla harmanladim ve yedim cok mutluyum hem gerejsiz kalori almadim hem braya fastfood yazip utAnc yasamiycam
canım sen 2 mile leslie yapC CallanPinckney leslie 1 mile izledim bnm icin icin jiian cok zor oluyodu baskasi için paylaşıntin ben yararlandim :) burasini bunun icinde cok seviyorum
Evet suyu arttirnam lazim dürttügün ici teşekkür ederim
Yeni gelenarkadaşlar hosgeldiniz bende yeniyim deneme sureciNdeyim
Memnun oldum canım Hoşbulduk :)
EmineF dediigne katiliyorum ne bulursak tikmadigimiz icin sadece faydali ogunler tukettigimiz icin sutun daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.
Bu aradaogle yemegi vakti nefsimle kavga ettim aklima burasi geldi neredetse fastfood alicaktim almadim cocuklara hazirladigim brokoliyi yogurtla harmanladim ve yedim cok mutluyum hem gerejsiz kalori almadim hem braya fastfood yazip utAnc yasamiycam
Önceki mesajımı görmemiş olabilirsin canımcım yarın yazacağım ben6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
@@toplight 69
@@CallanPinckney 58,5
@@servey 72,3
@@hm22 79,1
@@EmineF 72.7kg
@@Ozaly 64,5
@@ayda2kilogo
@@speedy26 69,9
@@yuppe 61,9
@@sinoki 63,5
C candy1907
diet killer
M morpapatyam 65.5
Canım ne diyeti yapıyorsun sen menünün özel bir menümü? Bir de göğüs büyütme egzersizini ilk defa duydum o nasıl bir şeykızlar menüm
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet (60gr) Karmez Tortilla Kepekli Lavaş (178 kcal)178 kcal
- 0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal
- 1.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 10.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)20 kcal
- 1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
- Alınan Kalori Toplamı762 kcal
- 3lt su geçildi
- YaktığınızKalori Miktarı
- 0.50 x 1 Saat jillian michael 30 day shred (400 kcal)200 kcal
- 160 squat
- donkey kicks sağ ve sol için 3x20
- dumbell side bend sağ 25 sol 25 her iki kolla 150
- gym stick twist 500
- göğüs büyütme hareketleri 20şer kere
- stretching 10 dkk
- bugunluk benden bukadar,yarın öğlen 12ye kadar menü,spor ve suyunuzu bildirirseniiz sevirim kızlar
- öptüm hepinizi
Afiyet olsun akşam iyi geçer umarım :)Sabah sımıt,peynir,mistik cay
Yesilçay
Öğlen mercimek ç,kuru fasulye,salata,ayran
Tkahvesi
Aksam suprız cocukluk
Arkadaslarımla yıllar snr buluşcaz
3 lt su
Canım kilo hedefine ne kadar yakınsın bilemiyorum o yüzden gelişi güzel yorum yapıyorum tahin pekmez gerçek bir yağ ve karbonhidrat deposu tartıda büyük fark görmeyebilirsin fakat diyetisyen kontrolünde olsan 3 - 5 gün azcık tahin pekmez yesen anında yağ oranın fırlar.Tesekkurler callanpickney katilirim tabi
Bugunki menum
Sabah light peynir 2 dlim cavdarli ekmek 2 zeytin yumurta az zeytinyaginda omlet 1 tatli kasigi kadar tahinpekmez su
Oglen brokolili yogurt mandalina
Aksam etli patates yemegi 5 6 adet yaprak sarma yarim dilim ekmek
2 litree yakin su hala icmeye devam
1 fincan nescafe
1 soda
Yarim saat bisijlet 60 squat 100 mekik benden bu kaa
iyi aksamlar
Istanbul agliyor bu aradaaa
Teşekkür ederim callanımcanım o zaman şöyle yapalım,bugun tek öğün ye(fazla yeme) ve en geç 11 de yat,bugun en az 300 gr verirsin
spor da yapsan süper olur
düzenli yaşam ve uyku da çok önemli
anneye rağmen cok güzel menü,çok güzel spor ve suböyle devam
Maşallah bebişimeYeni gelenarkadaşlar hosgeldiniz bende yeniyim deneme sureciNdeyim
C CallanPinckney leslie 1 mile izledim bnm icin icin jiian cok zor oluyodu baskasi için paylaşıntin ben yararlandim :) burasini bunun icinde cok seviyorum
Evet suyu arttirnam lazim dürttügün ici teşekkür ederim
haftasonu yemeği abarttığım için kendi diyet listemi çıkardım,500 kcal demiştim kızlara ama abartma callan dedim 700e cıkardım..bugun 800-900kcal arası almayı planlıyorum,bakalım şimdi liste yapacağım kendime
Önceki mesajımı görmemiş olabilirsin canımcım yarın yazacağım ben
Canım ne diyeti yapıyorsun sen menünün özel bir menümü? Bir de göğüs büyütme egzersizini ilk defa duydum o nasıl bir şey
Afiyet olsun akşam iyi geçer umarım :)
Canım kilo hedefine ne kadar yakınsın bilemiyorum o yüzden gelişi güzel yorum yapıyorum tahin pekmez gerçek bir yağ ve karbonhidrat deposu tartıda büyük fark görmeyebilirsin fakat diyetisyen kontrolünde olsan 3 - 5 gün azcık tahin pekmez yesen anında yağ oranın fırlar.
Akşam yemeği için de hem patatesli yemek hem 6 sarma hem ekmek diyetlik bir öğün gibi olmuyor. Eğer verecek kilon azsa bile Zayıflamak açısından sana faydalı olmaz
Merhaba konuya sonradan dahil oldum :) ailenizi ziyarete mi gittiniz? Kaçamaksız bir gün dilerim :)Kızlar nasılsınız?
Kaçamak yapıp size yazmaya geldim.
İlk 2 gün idare ettik de, şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim.
Ben aynı evde olunca çok çabuk sıkılıyorum.
Kendi istediğim gibi rahat rahat hareket edemeyince de deliriyorum resmen.
Sizi de çok özledim.
Afiyet olsun sabah hiçbir şey yemedin mi 6'ya kadar?Iyi akşamlar ben bugun 5 kadar araba ile ugrastim saat 6 gibi yemek yedim
Çorba Şehriye
3 köfte ve bulgur pilavı az
Salata yedim ekmek yemedim
Anladım canımm zorlu görünüyordu. Egzersiz çok iyiymiş aslında ben de yapacağım bunuhaftasonu yemeği abarttığım için kendi diyet listemi çıkardım,500 kcal demiştim kızlara ama abartma callan dedim 700e cıkardım..bugun 800-900kcal arası almayı planlıyorum,bakalım şimdi liste yapacağım kendime
göğüs büyütme egzesizi,aslında göğüs ön bölgesinde kullanmadığımız kaslarımızı uzatmaya yarayan ve sırt kaslarımıza iyi gelen,postürümüzü düzelten ve bel kuvvetlendirme egzersizi..
Sana da tatlışş :)kızlar bugun alacağım kaloriyi hesapladım 999 :))
inşallahh bolbol spor
görüsürüz
öptüm hepiniziiiii
hareketli günlerr dilerimm
Kolay gelsin kaptancımcımgünaydınlarrr sonunda evimdeyim annemin yanında iyi idim ama 2 günlük konya seyahati bana yaramadı orada gözüm döndü tabii bu da bana artı kg olarak döndü bugünn bol bol çamaşır temizlik var az yemek callan gibi düşük cal besleneceğim halim kalırsa da spora gideceğim
o yüzden fazla takılamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?