Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkişler ben ders başına gidiyorum. 5 saat aralıksız çalışmayı hedefliyorum bakalım 19:00'da görüşürüz hihihi
Ay çok sıkıldım en fazla 1.5 saat çalışabilmişimdir. Bir sürü insan aradı telefonla konuştum falan derken dikkatim koptu. Galiba benim kütüphanede çalışmam gerek. Ders çalışma alışkanlığım yok evde çok daha çabuk dikkatim dağılıyor. Bugün sağanak yağmur olmasa kütüphaneye gidecektim ama yalan oldu artık.
Afiyet olsun canım
Bu Jillian nasıl bir şey ya her yerde okuyorum?
kızlar 1 bardak latte içsem kalorisi çokmu
Hayır tabiki. Dışarda içeceksen non fat - yağsız sütle yaptır.
Kuruyemiş tartıda hemen kendini gösteriyor
Haftsonlarına çare bulabilirsen banada söyle lütfen

Yeni gelen ark. hoş geldinizz
Hoşbuldum kuruyemiş benim de korkulu rüyam çok seviyorum fakat sakıncalı

bu cumaya hedefin kaç cnm
fancy senin de cuma hedefini öğreneyim listeye eklemem lazıım

Ders çalışıyordum şimdi gördüm. Tartılmadığım icin şuan bir hedef veremem. Yarın sabah tartılıp söylerim.

Yeni gelenarkadaşlar hosgeldiniz bende yeniyim deneme sureciNdeyim

EmineF dediigne katiliyorum ne bulursak tikmadigimiz icin sadece faydali ogunler tukettigimiz icin sutun daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.
Bu aradaogle yemegi vakti nefsimle kavga ettim aklima burasi geldi neredetse fastfood alicaktim almadim cocuklara hazirladigim brokoliyi yogurtla harmanladim ve yedim cok mutluyum hem gerejsiz kalori almadim hem braya fastfood yazip utAnc yasamiycam

tebrik ederim canım
C CallanPinckney leslie 1 mile izledim bnm icin icin jiian cok zor oluyodu baskasi için paylaşıntin ben yararlandim :) burasini bunun icinde cok seviyorum
Evet suyu arttirnam lazim dürttügün ici teşekkür ederim
canım sen 2 mile leslie yap
hatta yakında leslie grubu baslayacak,ben de katılacağım,sen de katılırsın
diet killer jilliana baslamak istersen,30 day shred level 1 uygun

Sabah sımıt,peynir,mistik cay
Yesilçay
Öğlen mercimek ç,kuru fasulye,salata,ayran
Tkahvesi
Aksam suprız cocukluk
Arkadaslarımla yıllar snr buluşcaz
3 lt su

Tesekkurler callanpickney katilirim tabi
Bugunki menum
Sabah light peynir 2 dlim cavdarli ekmek 2 zeytin yumurta az zeytinyaginda omlet 1 tatli kasigi kadar tahinpekmez su
Oglen brokolili yogurt mandalina
Aksam etli patates yemegi 5 6 adet yaprak sarma yarim dilim ekmek
2 litree yakin su hala icmeye devam
1 fincan nescafe
1 soda
Yarim saat bisijlet 60 squat 100 mekik benden bu kaa
iyi aksamlar
Istanbul agliyor bu aradaaa

Önceki mesajımı görmemiş olabilirsin canımcım yarın yazacağım ben
Canım ne diyeti yapıyorsun sen menünün özel bir menümü? Bir de göğüs büyütme egzersizini ilk defa duydum o nasıl bir şey
Sabah sımıt,peynir,mistik cay
Yesilçay
Öğlen mercimek ç,kuru fasulye,salata,ayran
Tkahvesi
Aksam suprız cocukluk
Arkadaslarımla yıllar snr buluşcaz
3 lt su
Afiyet olsun akşam iyi geçer umarım :)
Canım kilo hedefine ne kadar yakınsın bilemiyorum o yüzden gelişi güzel yorum yapıyorum tahin pekmez gerçek bir yağ ve karbonhidrat deposu tartıda büyük fark görmeyebilirsin fakat diyetisyen kontrolünde olsan 3 - 5 gün azcık tahin pekmez yesen anında yağ oranın fırlar.
Akşam yemeği için de hem patatesli yemek hem 6 sarma hem ekmek diyetlik bir öğün gibi olmuyor. Eğer verecek kilon azsa bile Zayıflamak açısından sana faydalı olmaz

2 Şubat
08:30
1 dilim uno çavdar
2 kk. light peynir
bol yeşillik
beyaz çay
10:30
8 kırmızı üzüm
1 bardak light süt
12:30
1 pors. pirinçli pırasa yemeği
1 kase light yoğurt
1 dilim uno çavdar
14:30
2 kuru kayısı
1 ceviz
17:00
1 kocaman armut
18:00
1 pors. patlıcan türlü
1 kase light yoğurt
1 kase mercimek çorbası
* 2 lt. su
* 2 mile walk at home
15 dk. bacak inceltme egzersizleri

Kızlar nasılsınız?
Kaçamak yapıp size yazmaya geldim.
İlk 2 gün idare ettik de, şu an sıkıntıdan patlamak üzereyim.
Ben aynı evde olunca çok çabuk sıkılıyorum.
Kendi istediğim gibi rahat rahat hareket edemeyince de deliriyorum resmen.
Sizi de çok özledim.

Teşekkür ederim callanım
Anneme direniyorum :)
Her yaptığına bayılıorm o yüzden yasak koydum tatlı börek çörek yok yapılmayacak :)

Maşallah bebişime

C CallanPinckney leslie 1 mile izledim bnm icin icin jiian cok zor oluyodu baskasi için paylaşıntin ben yararlandim :) burasini bunun icinde cok seviyorum
Evet suyu arttirnam lazim dürttügün ici teşekkür ederim

Vay vay
Jillianda beni yalnız bırakıosun ha

haftasonu yemeği abarttığım için kendi diyet listemi çıkardım,500 kcal demiştim kızlara ama abartma callan dedim 700e cıkardım..bugun 800-900kcal arası almayı planlıyorum,bakalım şimdi liste yapacağım kendime
göğüs büyütme egzesizi,aslında göğüs ön bölgesinde kullanmadığımız kaslarımızı uzatmaya yarayan ve sırt kaslarımıza iyi gelen,postürümüzü düzelten ve bel kuvvetlendirme egzersizi..

kızlar bugun alacağım kaloriyi hesapladım 999 :))
inşallahh bolbol spor
görüsürüz
öptüm hepiniziiiii
hareketli günlerr dilerimm

günaydınlarrr sonunda evimdeyim annemin yanında iyi idim ama 2 günlük konya seyahati bana yaramadı orada gözüm döndü tabii bu da bana artı kg olarak döndü bugünn bol bol çamaşır temizlik var az yemek callan gibi düşük cal besleneceğim halim kalırsa da spora gideceğim
o yüzden fazla takılamayabilirim

Merhaba konuya sonradan dahil oldum :) ailenizi ziyarete mi gittiniz? Kaçamaksız bir gün dilerim :)
Iyi akşamlar ben bugun 5 kadar araba ile ugrastim saat 6 gibi yemek yedim
Çorba Şehriye
3 köfte ve bulgur pilavı az
Salata yedim ekmek yemedim
Afiyet olsun sabah hiçbir şey yemedin mi 6'ya kadar?
Anladım canımm zorlu görünüyordu. Egzersiz çok iyiymiş aslında ben de yapacağım bunu
kızlar bugun alacağım kaloriyi hesapladım 999 :))
inşallahh bolbol spor
görüsürüz
öptüm hepiniziiiii
hareketli günlerr dilerimm
Sana da tatlışş :)
Kolay gelsin kaptancımcım

gunaydın herkeze

bugun sabah tartıda bır saskınlık yasadım.dikkat etmeme rağmen dunden berı kılo almısım.hastayım.sanırım vucudum su topladı.anlam veremedım br turlu.

sabah 1,5 kıbrıt kutusu beyaz peynır maynadoz domates 6 yeşil zeytın biraz bazlama ve bir bardak çay ıçım

şimdi yeşil çaım içeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…