Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo tamam harikasın sen
ben de 1 aydır jillian yapıyor
squatı günde 250ye cıkardım
jilliana ara vereceğim 1 ay leslie yapacağım bakalım
sağlıklı ve fit günler bizimle olsun :)))
jillian çok yoruyor beni sigara çok içiyorum çünkü.
ama leslieye baylıyorum. squat 250 çok değil mi zayıfalmadan yapınca kas olmasından kalınlaşmaktan korkuyorum açıkçası. ben 50 tane falan yapıyorum. bu yaz incecik olmaya kararlıyım :)

daha önce de cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım. o yüzden kurallara aşinayım hepsini kabul ediyorum.
bizim hm de aslen eskisehirli
servey ve ayda da üniversiteyi eskisehirde okumus :))
onlar pazartesiye gelirler
haftasonu sessiz oluyor buralar
görüsürüz canım,benim de şimdi bir sürü işim var,sevgiyle kal

odamda sürahi falan bulunduracağım artık yapacağım bişeyler su konusunda. ekmek konusunda haklısın okadar ekmeği yedikten sonra midem acayip rahatsız oldu ve kk ya katılmaya karar verdim zaten. ip atlama sporu süpermiş. oğlumdan fırsat buldukç aaz az leslie de yapmaya çalışırım.

tamam kaptanım. zaten benim için en önemli olan buaradaki motivasyon. aranızda olmak çok keyifli. :)

erken yaşta ölmek ya da hastalıklara yakalanmak istemiyorsan kendine yeni bir sayfa aç ve sigarayı bırak lütfen
hatta burada bize söz ver
hastalıkların %60nın sebebi sigara

kızlar menümü yazayım
sabah
1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık
1/4 ev yapımı yufka
ara
1 dilim ananas
1 ayran
ara
1 kupa non fat sütle filtre kahve
akşam
1 porsiyon tavuklu siron ( karadeniz usulu kurutulmuş yufka üstüne sıcak su sarımsaklı yoğurt ve haşlanmış tavuk)
su 2 lt
spor keslie 2 mile
2,5 saat avm dolaşma

menü,spor su hepsi çok güzel kaptanım

Toplight ım canımıniçi yazardım da şimdi oturdum esimin kuzenının yarın sozu varmış bursada dun gece ogrendık yarın sabah oraya gıdecez işten cıktım yemege gıttık snr eve geldım şimdiye dek ayaktayım spor da yapamadım o yuzden ama 100 kere sanal ıp atladım camasır yıka camasır as canta hazırla 1 gece kaloncak dahi olsa yatılı olunca bırsuru sey koy derken bu saat oldu

Eminenın degımıyle
Servey bugun naptı???
Sabah 4 minik içliköfte,yesilçay
Öğlen yayla c,yesil mercimek,az bulgur,1 parca mücver,salata
Sade tkahvesi
Aksam cıger,salata,ayran
2 lt su
100 sanal ıp atlama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…