- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.641
jillian çok yoruyor benioo tamam harikasın sen
ben de 1 aydır jillian yapıyor
squatı günde 250ye cıkardım
jilliana ara vereceğim 1 ay leslie yapacağım bakalım
sağlıklı ve fit günler bizimle olsun :)))
tamam canım. görüşmek üzere :)kollontai o zaman ilk hedefin ennn kısa sürede eski kilona ulaşmak
koş kollan koş :)))
ben de kaçayım işler güçler beni bekler :)))
bizim hm de aslen eskisehirlidaha önce de cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım. o yüzden kurallara aşinayım hepsini kabul ediyorum.
odamda sürahi falan bulunduracağım artık yapacağım bişeyler su konusunda. ekmek konusunda haklısın okadar ekmeği yedikten sonra midem acayip rahatsız oldu ve kk ya katılmaya karar verdim zaten. ip atlama sporu süpermiş. oğlumdan fırsat buldukç aaz az leslie de yapmaya çalışırım.maşallah canım böyle devam
çokk güzelll menü spor su
hahahahaha
vuuuuuuuuuu
hoşgeldin burcucumben callan kaptan yardımcısıyım,hergün menü denetimi yapıyorum(bu haftasıonu sehir dışındayım,bundan yapamayacağım) menülerde tatlı ve hamurişi olmasa güzel olur,her gün mutlaka spor istiyorum,en kötü 50 kere ip olmadan ip atlamaca ve suu 2ltyi geçmeni bekliyorum
hemen bugunku kilonu ve önümüzdeki haftaya hedefini öğreneyim
bugun kilo bildirmen çokkk önemli
suya limonlu iç ve elinde hep 1,5 lt suyun ile dolaş,su mecbur
yediğin yemeklerin miktarlarını da yazarsan sevinirim
akşama karbonhidratı biraz az tutarsan daha iyi olur
tüm menün güzel ama 3 dilim beyaz ekmek sana kilo olarak döner,sabah iki dilim tam buğday yeterli,buna ek olarak öğlen 1 dilim tam buğday yiyebilirsin
yatmadan önce 50 kere ip atla,bugunkü sporun olsun olur mu,
hoşgeldiiinnnn
tamam kaptanım. zaten benim için en önemli olan buaradaki motivasyon. aranızda olmak çok keyifli. :)evet tatlım yeni kural alındı bu hafta izinli üyeler izinde kg alırkarsa eski kilosuna gelene kadar listeye giremiyorlar takım içi kural değil yani değilse sen ayrıldığın zamandan şimdiye kadar bölünürse zaten takıma fazla bir zarar gelmez
öyle mii çok sevindim :)bizim hm de aslen eskisehirli
servey ve ayda da üniversiteyi eskisehirde okumus :))
onlar pazartesiye gelirler
haftasonu sessiz oluyor buralar
görüsürüz canım,benim de şimdi bir sürü işim var,sevgiyle kal
erken yaşta ölmek ya da hastalıklara yakalanmak istemiyorsan kendine yeni bir sayfa aç ve sigarayı bırak lütfenjillian çok yoruyor benisigara çok içiyorum çünkü.
ama leslieye baylıyorum. squat 250 çok değil mi zayıfalmadan yapınca kas olmasından kalınlaşmaktan korkuyorum açıkçası. ben 50 tane falan yapıyorum. bu yaz incecik olmaya kararlıyım :)
bırakmak beni şuan çok zorlar ama azaltacağıma dair söz verebilirimerken yaşta ölmek ya da hastalıklara yakalanmak istemiyorsan kendine yeni bir sayfa aç ve sigarayı bırak lütfen
hatta burada bize söz ver
hastalıkların %60nın sebebi sigara
canım mezun mu olmuştun kaçıncı takımdaydındaha önce de cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım. o yüzden kurallara aşinayım hepsini kabul ediyorum.
menü,spor su hepsi çok güzel kaptanımkızlar menümü yazayım
sabah
1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık
1/4 ev yapımı yufka
ara
1 dilim ananas
1 ayran
ara
1 kupa non fat sütle filtre kahve
akşam
1 porsiyon tavuklu siron ( karadeniz usulu kurutulmuş yufka üstüne sıcak su sarımsaklı yoğurt ve haşlanmış tavuk)
su 2 lt
spor keslie 2 mile
2,5 saat avm dolaşma
canım akşam ki biraz karbonhidrat oldu ama öğle akşamki çorbaları içmeyip öğleyinde sadece ayranla geçiştirince fena olmadı proteini kendime biraz torpil yapıp bol etli koyadum 60-70 gr kadarmenü,spor su hepsi çok güzel kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?