- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.621
hayırdır canım geçmiş olsun ne oldu neden hastanedesinkızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün.
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gereklibu aralar eskişehir çoook soğuk. normalde evden işe yürüyerek gelip gidiyorum fakat havalardan dolayı kış başından beri yürüyemiyorum. bu hareketsizlik de bana kılo olarak geri geldi.
ben de bu günkü menümü paylaşarak başlayayım :)
sabah 8.00 iki dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç ( peynir ve bir dilim hindi füme ile)
aralarda şekersiz çay
öğlen 12.30 6 tane ızgara köfte ve 3 dilim kadar beyaz ekmek (artık evden büroya kendi ekmeğimi getireceğim bu gibi durumlar için)
ara 1 yeşil çay
akşam da türlü ve bulgur pilavı var menüde .
malesef su hiç içemiyourm. beni bu konuda motive ederseniz sevinirim
canım 2 gündür nerdesin hayırdır bir sorun mu var hastane falankızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün.
callancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldıhayırdır canım geçmiş olsun ne oldu neden hastanedesin
ayy canım çok küçükmüş yaa geçmiş olsuncallancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı
maşallah canım böyle devam63.900 beni kilom pazartesiden cumaya kadar haftaya 63 net olurum inşallah :)
çokk güzelll menü spor suEmine dun ne yapti
Sabah: 1haslama yumurta, 2kivircik, 6zeytin, 2kasik lor, bogurtlen cayi.
Ogle: 1tabak etli taze fasulye, hosaf (az once de yedim..sonunu gordum ne kadar cok yapmisim yahuuu.ama seviyorum yaaa hem faideli..neticede nonseker)
....kahve
...1elma, 1armut
Aksam: 1kase bugday salatasi (sosyok sadece nar eksisi), 1/2tavuk gogsu (firindan), 3kasik yogurt.
Su:3lt+
Spor: 66dk eliptik, 500cekim powerplank, 43squat, ip atladim ama sayacli iple atlamadim..kimbilir kac oldu.
hahahahahaYa bi de bakmak istemiyorum...
Yine en yuksek yuzde bana ait di miii
Ufffff puffffff
vuuuuuuuuuuHayiiiirrr gramlik sollama kabul etmiyorummm kg kg sollayacagim ben
hoşgeldin burcucummerhaba şuan itibariyle 5. takımdayım :) adım burcu eskişehirde yaşıyorum. 29 yaşındayım.
suya limonlu iç ve elinde hep 1,5 lt suyun ile dolaş,su mecburbu aralar eskişehir çoook soğuk. normalde evden işe yürüyerek gelip gidiyorum fakat havalardan dolayı kış başından beri yürüyemiyorum. bu hareketsizlik de bana kılo olarak geri geldi.
ben de bu günkü menümü paylaşarak başlayayım :)
sabah 8.00 iki dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç ( peynir ve bir dilim hindi füme ile)
aralarda şekersiz çay
öğlen 12.30 6 tane ızgara köfte ve 3 dilim kadar beyaz ekmek (artık evden büroya kendi ekmeğimi getireceğim bu gibi durumlar için)
ara 1 yeşil çay
akşam da türlü ve bulgur pilavı var menüde .
malesef su hiç içemiyourm. beni bu konuda motive ederseniz sevinirim
nekadar iyi bir insansıncallancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı
canım bana önümüzdeki cuma için hedefini söylermisinkızlar mehabaaaa. geç kaldım, 2 gündür hastanedeyim. yeni girdim eve. kilo 69,5 bugün.
çok sağol canım. aynen yaşı çok ufak . sürekli ilaç kullanması gerekecekmiş.ayy canım çok küçükmüş yaa geçmiş olsun
canım bana önümüzdeki cuma için hedefini söylermisin
bundan sonra buralardamısın
ben haftasonu yokum ama haftaiçi hergün menülerini bekliyorum,su ve spor da cok önemli
tamam canım teşekkürler :)))canım hedefim 68.5. akşamları menülerimi paylaşırım mutlaka.
squat mutlaka yapıyorum. 3 ya da 5 mile leslie jillian level 1 yapıyorum ayrıcatamam canım teşekkürler :)))
bir de hiç spor yapamazsan 50 kere ip atla olur mu(ip olmadan ),10 squat da mümkünse
oo tamam harikasın sensquat mutlaka yapıyorum. 3 ya da 5 mile leslie jillian level 1 yapıyorum ayrıca
evet tatlım yeni kural alındı bu hafta izinli üyeler izinde kg alırkarsa eski kilosuna gelene kadar listeye giremiyorlar takım içi kural değil yani değilse sen ayrıldığın zamandan şimdiye kadar bölünürse zaten takıma fazla bir zarar gelmezkaptanım ben listeye eski kiloma ulaşınca girebileceğim değil mi?
ben de hafta sonları çalışmadığımdan pek giremem çünkü evde netim yok ama hafta içi payşaımlarımı düzenli yaparımcanım öncelikle hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
menülerimizi topluca yazıyoruz bugün yazdığın gibi callan arkafasımız memüleri kontrol ediyor haftasonları biraz sakin olur buralar ama haftaiçi artar yazışmalar
öğlenki ekmek miktarı biraz çok olmuş yanında salata olsaymış menün oldukça güzel
canım 2 gündür nerdesin hayırdır bir sorun mu var hastane falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?