- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.221
Çok teşekkür ederim Callan cım. Yaşasın dayanışma , kadınlar, sağlık, güzellik , iyilik ve zaman zaman kötülük :)))hoşgeldin minikcim
maozaly cim özledik seni tatlım yaa tam olarak düzelebildin mi?
canım hoşgeldin aramıza yavaş yavaş alışırsın sonra da buranın bağımlısı olursun
hergün yazmadan durmamazsın ilk sayfada kurallarımız var ama forumun yeni kullanıcısı olduğun için ben bir sonraki mesajımda buraya ekleyeyim takıma girmek için o kuralları okuyup kabul etmen gerekir
ben takım kaptanı bana ister toplight ister sahnur diyebilirsin
kamuda çalışıyorum 44 yaşına girdim kilolarım daoğumdan kaynaklı 2 tane oğlum var biri 3,5 diğeri 10 yaşına girecek hep birlikte elele kg verip sağlıklı insanlar olmak için burdayız[/QUOT
Merhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!
Hoşgeldin canım
Çoookkk teşekkür ederim callanımçokkkkkkk geçmiş olsunnn canım
Kaptanım bende çok özledim sizi yaozaly cim özledik seni tatlım yaa tam olarak düzelebildin mi?
Ay maşallah 20 yaşındamıBen de Mine veya minik ! Kocamın miniği 112kg. Emekliyim. Ekonomi ve matematik mezunu yum. Çalışmayı çok severim. 20 yaşında bir kızım ve 13 yaşında bir oğlum var. Wow kızım 20 yaşında olacak Nisan da. Sizlerin arasında olmak beni çok ama çok mutlu etti.
Ama amaaaa karatay teyzem bile bır dılım helvaya ızın verıyor balık sonrası yaaaaooo guzelll..
tabıı canım.. bazen yaptıgımız cok oluyor.. yıyeyım bıtsın dıye kendımızı kasıp bosa tıkınacagımıze.. guzelce dolaba ıstıflememız ALA.
kerevızı rendelıyorum. yogurluyorum sarımsaklı ya da sade. ıcıne cevız koyuyorum bazen. ama kavrulmuyor.
bı de kerevızı dılım dılım tost makınesınde bıraz yumusatıp sarımsaklı yogurtlayınca da lezzetlı oluyor.
yaaa ısteee... bendekı u ıfrat tefrıt... ya verıyorum ya alıyorum... ınsaellah Callan.. halledeyım su ısı artık.
dı mı Hılal. yanııı ben balık yıyorum cok da olsa balık netıcede.. ama SErvey helvalısından yıyormusss..bılemıyorum.. karar yargının:)))
o eski halimden eser kalmadı bacım yaKiz takima gireyim de oyle yeniyim deniycem artik :)) Canim kendine gel artik iiyiles hop eski ozaly ol
kaptan 2 çocuk arasında bu kadar yaş farkı nasıl oluyor. ben de 5-5,5 yaş olarak planlıyorum allah izin verirse.ben takım kaptanı bana ister toplight ister sahnur diyebilirsin
kamuda çalışıyorum 44 yaşına girdim kilolarım daoğumdan kaynaklı 2 tane oğlum var biri 3,5 diğeri 10 yaşına girecek hep birlikte elele kg verip sağlıklı insanlar olmak için burdayız
sen aşmışsın kendini callan. geçen sene büroda koşu bandı vardı bir saat 6-7 hızla yürüdüm yorulmazıdm. şimdi nasıl hantal hissediyorum kendimi. vucut alışınca istiyor.kızlar leslie beni hiç terletmiyor yormuyor
jilliandan sonra hafif geldi sanırım
neyse bugun
2 mile leslie yaptım
sonra jillian level 3 yaptım (4 kg ağırlıkla beraber güzelce terimi attım)
10 dakika stretching
200 kere gym stick twist
100 kere dumbell side bend
25 kere 4kg ağırlıkla squat
birkaç küçük egzersiz daha
tansiyonun düştü heralde. ara öğünlerde ayran içmeye çalışsan. insan acıkınca gözü bişey görmüyor. acıkmadan yemek lazımkızlar akşam eve gittikden sonra müthiş baş dönmem oldu.miğdem bulandı. çook halsizleştim.bayılacak gibi oldum.neden böyle oldum bilmiyorum.gün içersinde işim çok yoğundu.yememe dikka edemedim.sanırım ondan oldu ve maalesef yedim akşam.gün içerisinde çoook güzel dikkat etmeme rağmen akşam batırdım.sabah 75.5 dum
dünkü menüm
sabak
3 tane cherry domates
peynır
7 zeytin
1 dilim ekmek
bol yeşillik
ara Öğün
10 badem
Öğle
6 kaşık sebze yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
aralarda yeşil çay
akşam
biraz etli şehriye çorbası
ekmek
1 karışık tost
benim dünkü benim fittingo.com a göre 1391 kalori çıktı. 1 adet yaprak sarma 67 kaloriymişbir biber dolması 132 kaloriymiş
lahmacun da 230 kalori of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?