Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kurallar aşağıda yazıyor tatlım

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

ben takım kaptanı bana ister toplight ister sahnur diyebilirsin
kamuda çalışıyorum 44 yaşına girdim kilolarım daoğumdan kaynaklı 2 tane oğlum var biri 3,5 diğeri 10 yaşına girecek hep birlikte elele kg verip sağlıklı insanlar olmak için burdayız

Tamam çok teşekkür ederim. Evet kuralları öğrenmek çok isterim.
ma

kızlar leslie beni hiç terletmiyor yormuyor
jilliandan sonra hafif geldi sanırım
neyse bugun
2 mile leslie yaptım
sonra jillian level 3 yaptım (4 kg ağırlıkla beraber güzelce terimi attım)
10 dakika stretching
200 kere gym stick twist
100 kere dumbell side bend
25 kere 4kg ağırlıkla squat
birkaç küçük egzersiz daha

Ben de Mine veya minik ! Kocamın miniği 112kg. Emekliyim. Ekonomi ve matematik mezunu yum. Çalışmayı çok severim. 20 yaşında bir kızım ve 13 yaşında bir oğlum var. Wow kızım 20 yaşında olacak Nisan da. Sizlerin arasında olmak beni çok ama çok mutlu etti.

kızlar akşam eve gittikden sonra müthiş baş dönmem oldu.miğdem bulandı. çook halsizleştim.bayılacak gibi oldum.neden böyle oldum bilmiyorum.gün içersinde işim çok yoğundu.yememe dikka edemedim.sanırım ondan oldu ve maalesef yedim akşam.gün içerisinde çoook güzel dikkat etmeme rağmen akşam batırdım.sabah 75.5 dum

dünkü menüm
sabak
3 tane cherry domates
peynır
7 zeytin
1 dilim ekmek
bol yeşillik

ara Öğün
10 badem

Öğle
6 kaşık sebze yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

aralarda yeşil çay

akşam

biraz etli şehriye çorbası
ekmek
1 karışık tost

Merhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!

Hoşgeldin canım

çokkkkkkk geçmiş olsunnn canım
Çoookkk teşekkür ederim callanım

ozaly cim özledik seni tatlım yaa tam olarak düzelebildin mi?
Kaptanım bende çok özledim sizi ya
Tam düzelemedim miğde bulantım geçmek bilmiyor öksürükte var
Ama şu miğdem bulanmasa daha iyi olacağım
ne oldu bana böyle anlamadım ya

Ay maşallah 20 yaşındamı
İnşallah allahım o günleri bana da gösterir

Mine ablacığım diyeceğim o zaman kabul edersen ben
Enerjine hayran kalmamak elde değil

Sporla düzgün beslenmeyle şıkır şıkır vericez kilolarımızı inşallahhh

Bu arada ben Ozaly
27 yaşında memurum
20 aylık bir kızım var
70 kilo ile başladım serüvenime 64leri gördüm şükür
Hep beraber kilo veriyoruz birbirmizi teşvik ediyoruz

Ama amaaaa karatay teyzem bile bır dılım helvaya ızın verıyor balık sonrası yaaaa

Kiz takima gireyim de oyle yeniyim deniycem artik :)) Canim kendine gel artik iiyiles hop eski ozaly ol
o eski halimden eser kalmadı bacım ya
netti bana bu hastalık anlamadım ki
Ama doktor 2 hafta sürer demişti
Sürecek gibi de
Ah şu miğde bulanması olmasa

kaptan 2 çocuk arasında bu kadar yaş farkı nasıl oluyor. ben de 5-5,5 yaş olarak planlıyorum allah izin verirse.
sen aşmışsın kendini callan. geçen sene büroda koşu bandı vardı bir saat 6-7 hızla yürüdüm yorulmazıdm. şimdi nasıl hantal hissediyorum kendimi. vucut alışınca istiyor.
tansiyonun düştü heralde. ara öğünlerde ayran içmeye çalışsan. insan acıkınca gözü bişey görmüyor. acıkmadan yemek lazım

Kızlar dün neler oldu anlatamam
Dün benimkiyle dışarı çıktık, bi de onun liseden arkadaşları Ankaraya gelmiş onlarda geldi.
4 tanımadığım kız da vardı aralarında.
Benimkine birtanesi bir sarıldı ' aaaa ne kadar değişmişssin sen maşallah' falan dedi.
Bende hemen elini tuttum benimkinin
Kız bütün gece ona bakıp durdu, artık o kadar sinirlendim ki saat 10 falandı,
ben gidiyorum siz eğlenin dedim
Kalktım gittim , aradı tolga beni, bekle kendi içtiklerimizi ödeyip geliyorum dedi.
Ama ben ağlamaya başladım
Kız resmen ben orada yokmuşum gibi bakışlariyla yedi tolgayı.
Tolga yanıma gelince de aynen böyle söyledim, tabi dedim senin gibi yakışıklı adamın yanında kilolu bir kız görünce kim takar ki beni dedim, resmen bakışlarıyla saldırdı sana dedim
O da aşkım bir daha sakın kendine bu lafı söylemiyorsun , o kızın ne yaptığı da hiç umrumda değil dedi, hiçbir kadın senin ağlama sebebin olmasın tırnağın olamazlar dedi, bir daha da asla böyle bırakıp gitmiyorsun, aşkım kalkalım mı de, beraber kalkarız tamam mı dedi

Ama kızı görcektiniz kızlar bi daha karşıma çıkarsa saçına yapışcam

Gunaydınnnn fıstıklar
Sramıza mink bır kus mu katılmış aman da amannnn yıtım seniii( sevme seklimiz bile yerım yaaa snr nerden kilo alıyoruz dıye dusunuyoruz)
Mine ablacım hosgeldın ne ıyı ettın de geldın senın bır yarını gondercez haberın olsun tam yarın yeter sanaa ne dersın nkendımı tanıtayım manısadan 1 adet servey 32 yas 72 cıvarı kilo burda bana azım kraliçesi derler hayatın eglenceli yanlarını bulmaya bayılırım takılırım herkese şimdiden dıyum vay ben duymadım yok ben işitmedım deme heee

Bu arada günaydın, dün eve gelince sinirden çok ağladım, ama yeter bu kadar, maalesef benim erkek arkadaşım bebek yüzlü uzun boylu kaslı falan bir insan olduğu için ben hayatımı kendimden daha güzel ve zayıf herkesten kıskanarak geçiniyorum. ve artık bu duruma dayanamıyorum, kendimi düzeltmem lazım, tolganın beni çok sevdiğini biliyorum ama ben kendimi onun karşısında aciz ve eksik görüyorum resmen, bu durumu değiştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…