Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neeeeeeeee kalktın gıttın mı
Neee tabı kilolu olursam olur tabı mı yedın n n. Duymamış olayım 8 yollık evli olarak tepkıyı begenmedım olmamış aheıcım kızdım sana kusura bakma okuz mokuz dıyon ama adam gayet adammış bu bır ıkıncısı hıcbır yere gıtmeyıp bozardım ben olsam masadan gonderırdım kalkınca kız basardım demiştır ılerde de kilo alabılırsın dogum yapcan daha çirkinlestıgın de olcak ee o zaman yapabılır mı asla bır daha gormıyumm

Neeeeeeeee kalktın gıttın mı
Neee tabı kilolu olursam olur tabı mı yedın n n. Duymamış olayım 8 yollık evli olarak tepkıyı begenmedım olmamış aheıcım kızdım sana kusura bakma okuz mokuz dıyon ama adam gayet adammış bu bır ıkıncısı hıcbır yere gıtmeyıp bozardım ben olsam masadan gonderırdım kalkınca kız basardım demiştır ılerde de kilo alabılırsın dogum yapcan daha çirkinlestıgın de olcak ee o zaman yapabılır mı asla bır daha gormıyumm

günaydınlarr bu sefer regli beni mahvetti yaa bi halsizlik varki sormayın uykum var acaip şekilde

Geçmiş olsun kaptan , bi sade kahve öneririm , Türk kahvesi iyi gelir, kokusu bile uyandırıyor

Ozaly geçmiş olsun canım, önce sağlık sonra spora devam, vücut hastayken çok direnç kaybediyor, çok doğal spor yapamaman, hemde o özlemle daha iyi başlarsın , yeter ki önce iyi ol

işte o özgüven yok ki servey
Dayanamadım kalktım gittim, tolganın arkamdan geleceğini biliyordum ondan kalktım, ve ben asla böyle yapışık kızlarla muhattap olamam, kalkar giderim tolga da tercihini yapar, tercihi de hep ben olurum .
Ama kilolarım karşıda ki kızlara çok cesaret veriyo, ya tolga çirkinleşcek ya da ben kendime gelip cesaretlerini kırıcam yoksa ağlamakla geçicek günlerim, bu kaçıncı olduuu

bu arada ben hala işe gitmedim, 2 kere aradılar hiç keyfim yok gitmicem valla
Çok iyi bir çalışanım yakında kovulcam

Bak ahrıcım sıhırli bır degmek yok suan derhal kalkıp kendını guzel hıssettıren bır kıyafet gıyıp sacına fon cektırme ımkanın varsa cektır snr ıse mars mars işi de kaybedersın hersey daha kötuye gıtmez mi bır gelir arkandan ıkı gelir bırgun gelmezse hoş olmaz kalkar msn suan

ya zaten serveycim tolganın ricası üzerine artık böylr birşey yapmayacağım , bizde şöyle birşey var açıkçası, bana da biri ilgili davrandığı zaman , mesela zamanında birinden öyle mesajlar alıyordm, tolga bunu gördü ve sen ne tepki vereceğini biliyorsun hayatım demişti, bende de o şekilde kalkıp gitmem hata ama ben basit kızlarla muhattap olamam onu tolga çözmeli , çözmezde sessiz kalır da ben devreye girersem fena olur biliyo

menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?

teşekkürler canm, evet okulöncesi öğretmeniyim, sabah 8 den 12 ye kadar öğrenci sosyal kulüp derslerine giriyorum, 12 den 5 e kadar da normal okulöncesi eğitim sınıfındayım, baya bi yoğun ve yorucu oluyor, oğluşuma vakit ayıramıyorum, ben de eve gidince uyuyana kadar hep onunla oynuyorum, onu yatırınca da benim artık gücüm kalmıyor spor yapacak, onunla birlikte ben de uyuyorum öğrenci çok yaa, çok yorucu oluyor, öğlene kadar 12, öğleden sonra 24 çocuk varr

kaç yaş çocukların öğretmenisin hayat? benim oğlum 3 yaşında tam. ocak doğumlu. bu sene devlet okulları almadı 36 ayı doldurmamıştı eylülde. şimdi 2015 eylülünde yarım gün vermek istıyorum ama annem daha küçük diyor. oğlum da çok meraklı değil açıkcası. hayır ben anneannemle kalacağım diyor. sen önerir misin peki eylülde 44 aylık olacak.

bi de bikaç soru daha sorsam sıkmam seni inşallah. uzman biri bulmuşken sormak istedim :)
oğlum henüz çok başarılı boyama yapamıyor. henüz küçük demi bunun için? kağıdı gelişi güzel baştan sona boyuyor. renkleri üst üste boyuyor mesela. hani kızın saçı sarı kazağı kırmızı olsun diye değil .

bi de kalemi daha tutamıyor. parmaklarının arasına almak yerine tüm eliyle kavrıyor . çok gelişigüzel çizgiler karalamalar yapıyor. asla anlaşılmıyor çizdikleri. ve daha çok bizim çizmemizi istıyor. hadi anne tren çiz,ördek çiz, ev çiz gibi.. kendi haline mi bırakmalıyım yoksa müdahale etmeli miyim sence?

Seyyah benım oğluş 17 aylık basladıkrese
canım bakacak kimsem olmasa ben de mecbur başlatırdım ama annem güzel bakıyor allah razı olsun. ama her anneanne babaanne tarafından bakılan çcouk gibi biraz ben merkezli bi çocuk oldu oğlan. biraz kıskanç. hatta çok kıskanç. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı bilmıyor malesef. kendinden büyük çocuklarla oynamak istıyor hep. ben biraz sosyalleşsin,kuralları öğrensin dye göndermek istiyorum. hala yemeğini bizim ona yedirmemiz için bin takla atıyor. kendi yerken dökülürse hemen vazgeçiyor. yapamıyorum işte beceremıyorum diye zırlamaya başlıyor falan. bu tarz sorunlarımız var malsef. seninki çok küçükmüş ama erkenden gitmesi alışması için daha iyi olur muhtemeln

tünaydınn. Kaptanım regl beni de mahvetti. Umutla başladığım hafta şiş şiş devam ediyor.
Özaly geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım. Tez zamanda atlatırsın.
Callen sporuna maşallah diyeyim,başka ne denir bilemedim zaten

Leslie 2 milde ben hiç terlemedim. Sonlara doğru zorlandım ama bugün hiç ağrım olmadı. Kızlar leslie zor değil bence3. Benim gibi yeni başlayacaklara ısrarla tavsiye ederim.

Aydacım, sütle denedin mi memnun musun?

Burcın terzıoğlu nasıl ama dedıgım kadar var dımı

Harika bir kadın. Bayılıyorum kendisine ama dün saolsun eşim bir diziyi daha berbat etti. Ben adama saydırıyordum kızdan ayrıldı diye. Bizimki araya girdi. Kesin bunlar plan kurdu ayrılmadılar dedi.

Ben gecen bölümdeki mektup sahnesınde ıptal olmustum aglamaktan

Harikaydı gerçekten.

günaydınlarr bu sefer regli beni mahvetti yaa bi halsizlik varki sormayın uykum var acaip şekilde

Kaptanım, hiç kıyamıyorum sana yahu. Eve gidince çocuklar, işte zaten mecbur derken kendine neredeyse hiç zaman ayıramıyorsun.

Hatunlar ozaly geldi ama hala sağlam değil
geçmişe gidip geliorm

Ozalycim hoşgeldin kuzum.
Her şey üst üste geldi ama kendini toparlamaya başlamışsın.
Eksikliğin hiç hissedilmez olur muymuş..

Seyyahcım, kardeşim özel bir yere gidiyor.
Seansı 25 TL. Bir de üzerine her seansta ışın verip iştah kesiyorlarmış. Pek memnunlardı. İhtiyaç olursa aklında bulunsun.
Eskişehirde sanırım diyetisyen fiyatları diğer şehirlere göre çok uygun.

Merhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!

Mine abla hoşgeldin aramıza. Ne güzel anlatmışsın kendini.

hm22 canim aksam yazamadim begenip ciktim msjini oglum durmadi sabah ozaly kendi cvplamis demis kadar oldum :)
Bu arada Günaydın kizlar

Yuppecim ne kadarlıktı senin minnak?

Alıştığın için oluyordur Callancım. Ben Jillian yapmamama rağmen beni de etkilemiyor Leslie.

Seyyahcım, benim kardeşimle aramda 14 yaş var.
Annemler pek memnun durumdan.

Kuzum keşke yapmasaydın öyle.
Böyle durumlarda resmen karşındakinin eline koz vermek gibi oluyor.
Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güveniyorsun..
Eee, o zaman bırak düşsün içine ne olacak ki.
Sevgilin de fark edip, sana daha fazla ilgi gösterir o anda.
Ayrıca sen gerçekten çok güzelsin.
Kiloları da, daha güzel olmak için değil de kendine güvenini kazanmak için vermelisin yoksa.
Dış güzellik gelip geçicidir, önemli olan insanın içindeki değerler.
Verirsin 50.000 TL. Komple estetik olursun ortaya afet-i devran çıkar ama için kötüyse ne olacak?
Eşimle tanıştığımda 55 Kg falandım. Zaman zaman kilo aldım, zaman zaman verdim ama hiç bir zaman ne tavrı değişti ne de sevgisi.
Eğer böyle bir durum olsaydı, eşim gözümde sıfırın da altında olurdu.

Gözdecim, ne olduğu hiç önemli değil.
Benimkine de Keremcem'in kopyası derler ama desinler.
Bu adam çirkin de olsaydı, 500 Kg da olsaydı benim için dünyadaki tek yakışıklı adam olacaktı.
Emin ol sevgi varsa gerisi faso fiso.
Hiç üzme böyle şeylerle kendini.

bu arada ben hala işe gitmedim, 2 kere aradılar hiç keyfim yok gitmicem valla
Çok iyi bir çalışanım yakında kovulcam

İşte onu yapma şekerim.
Kendine zarar verirsin bak belli olmaz çıkarırlar falan, ne gerek var moral bozmaya.

ay bu moda programları ne bu kızlar şaka mı

Çok sinir bozucular.
Programı takip etmiyorum da, arada açıyorum geçiyorum karşılarına, bildiğin kesiyorum kızları.

Bugün pek keyfim yok kızlar.
Yataktan kazınarak kalktım zaten.
Bilgisayara geçemedim, etrafı toparladım derken eşim geldi.
Kahvaltı yaptım onunla, biraz zaman geçirdik.
O gitti ben de bilgisayara geçtim.
Biriken işler var, onları toparlamam ardından da spora kalkmam ve yemek yapmam lazım ama çok yorgunum.
Niye böyle olduysa ..

hoşgeldin tekrar aramıza

tatlım benim de migrenim tuttu yaaa az önce ağrı kesici aldım
haa valla bugünler benim iyi günlerim bakıcıyı isten çıkarınca acı sen bana asıl :)
bu arada kızlar bizim iş yerinde bir sürü yer değişikliği var o yüzden bugün fazla aktif olamayabnilirim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…