- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.181
hanımlar 2 mile leslie bitti
vaktim kalırsa öğleden sonra jillian ya da 2 mile daha yapacağım,vaktim olmazsa 1 mile yapacağım
geçmiş olsun kaptanım aman dikkat edinslm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
slm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
kaptanım önce sağlıkslm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
geçmiş olsun kaptan dinlen bol bol.slm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
aman dikkat seyyahcımkızlar hava çok soğuk ve büroyu ısıtamıyoruz. çok üşüyorum öyle ki ellerim parmaklarım uyuştu klavyeyi kullnırken zorlanıyrorum. hava yağmurlu bugun
günaydın canımgünaydın hanımlar dün özellikle aktif olamadım. zira yanıma bir arkadaşım geçici olarak taşında onunla alakadar olmak durumda kaldım akşam geç vakte kadar ev ve onunla ilgilendim. dün biraz sınırlın dışına çıktım o kadar iki akşamdır vakit olmaması sebebiyle pilates yapamadım :/
herkese günaydınlarrr tekrar :))
Normalde yalnız mı yaşıyorsun manolyacım? Ne güzel arkadaş olmuş sana.günaydın hanımlar dün özellikle aktif olamadım. zira yanıma bir arkadaşım geçici olarak taşında onunla alakadar olmak durumda kaldım akşam geç vakte kadar ev ve onunla ilgilendim. dün biraz sınırlın dışına çıktım o kadar iki akşamdır vakit olmaması sebebiyle pilates yapamadım :/
herkese günaydınlarrr tekrar :))
slm kızlar sabah dr a gittim tekrar bronşite çevirmiş bu sefer raporu kullanmazsan zatürreye çevirecek dedî ilaçları değiştîrdî çarşambaya kadar öksürükte düzelme olmazsa göğüs dr uns gitmem gerektîği söylendi kızlar takım size emanet
kızlar hava çok soğuk ve büroyu ısıtamıyoruz. çok üşüyorum öyle ki ellerim parmaklarım uyuştu klavyeyi kullnırken zorlanıyrorum. hava yağmurlu bugun
Kızlar benım de oğluş hastalandı grıp sanırım burun akıntısı ates halsızlik kıyamam yaaa ıcım gıdıyor ona baktıkcaaa
Kaptanım gecmiş olsun
Spedy nerelerdesın kendını spora mı verdın yoksa benı yenmek ıcın
Üc tane ustume olmayan elbisem vardı az önce 3 unu denedım bırı olması diğer ıkısı oldu bedenlerı 36 ve 38. Şimdi uzerıme olan elbisenin bir tanesi ipekyolun siyah saten elbise yazın esımın kuzenı evlenınce gıymeyı hedefliyorum ama uzerımde bol durursa cok daha sık olur.bu elbıseyı bır ıkı ay önce denemiştim fermuarı arkadan kapanmadı hatta fermuarın alt kısmı patlamıştı kapatmaya calışırkensimdi rahatca kapandı ama üzerimde dans etmedi gerek inş basarırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?