- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.381
anemi daha önemli canım,beni de içlerindeki paraben rahatsız ediyor ama kansızlığın sonuçları da kötü..diğer yediklerine dikkat ettikten sonra bence alınması gereken ilaçlarda problem yokServey hic sasirmam cunku bole bole aldik kiloları
Ben yogurdumu sek yada sutas gunluk sutten yapıyorum
kizima artik hazir kek vs almiyorum icerigini degistirerek daha saglikli hale getirip yapiyorum cocuk cunku cani istiyor
Deterjan olayini bende cok dusunuyorum hatta takintilarimin arasinda yer aliyor ama nasil yapcam hijyenik olurmu kafam karisiyo
Paraben olayina gelince kansizlik cikti oglumda dr kullanman lazım dedi ben paraben var dedim bende kulllandim sende kullan dedi simdi internette onu arastiriyom daha oncede cok konu acmistim baska sitede sizce napiyim gozgore gore vermek istemiyorum ama dr gelisim caginda vermezsen ne zaman vercen dedi anemi de olsun istemiyorum degeri 11 alt sinir bnmki 10
Tavuk yazin vazgecilmeziydi artik vazgeccez pasa paşa
çokk geçmiş olsun canım tekrardankızımı doktora götürdüm yine sabahdan
öksürük var bu seferede
ilaçlara devam.hastane yıkılıyo.herkez hasta.aman çocuklarınıza dıkat edın salgın var
Dünkü menüm.
yağsız kaşarlı tost
1 adet 2si birarada nescafe
5 grissin
fırında alabalık ve yanında fırında patates
yarım portakal
beyaz manolya ne güzel paylaşımlarr
arkadaşı başka grup kapmış mağlesef
çokk geçmiş olsun canım tekrardan
menün iyi gözüküyor,karbonhidrat yerine protein daha çok alabilirdin ama bebişe koşturmaktan bukadarı bile iyi
Tamam canım.Edirne'deyim Akrepcim.
Bir sorayım bakalım ben aktara uğrayınca.
Varsa atayım hemen kenara, hasta olunca 10 numara oluyor bitkiler.
Canımcığım geri gelicem hem zayıflamış hem tam motive sadece bir iki haftalığınaHop nereye bnm nie haberim yok 2 gun yalniz birakmya gelmiosun biz birbirimizi kilo konusunda cok bosladik ne gusel sen aksam gelirdin yorgu argin sporunu yapardin sonra msjlasirdik gene o tempomuza donelim ozaly cim bak callanpickney koydugu resimvere yazin simitlerimiz cikmasin gobegimize cay bardagi koymayalim takimin yuzdesi seninle dibe vurmazo
Ben adapte aderim seni
Ozalycim, o zaman kendi adıma ısrar etmeyeceğim.
Gerçekten bazen insanın dinlenmeye ihtiyacı oluyor.
O dönemde çok da zorlamamak lazım ama lütfen bu izin olsun ayrılış olmasın.
Biliyorsun izine diye çıkıp dönmeyen çok arkadaş oluyor.
Senin, ideal kilonu görmeden buradan ayrılmanı hiç istemem.
Günaydın cancan lar,
Dünkü menüm
Sabah: çay ve tost
Ara: Türk kahvesi bol köpüklü:), 1 adet incir içine de 10 adet fındık
Öğle: 1 ayran 1 adet tombik döner
Ara:2 meyve
Akşam :1 koca tabak karnabahar yemeği havuçlu biberli , 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğday
Yarasın şifa olsun bana:)))))[/QUOçok iyi gidiyorsun mine abla kahvaltıya yumurta da ekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?