Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callanım ben cılgın gıbı yerdım cıkolatayı hergun bır kutu dusun haftalar oldu agzıma koymıyorum ne zaman pilav makarna yedıgımı hatırlamıyorummm ya
iyi tarafından bakmaya çalış serveycim, şimdi kadınlar klubunde olmasaydık kimbilir kaç kg olurduk
ben 66-67 civarında kaygısızca dolaşıyor olurdum mesela
bir de senin ocaktan önceki menülerin daha minikti sanki

Anlamadıgım baska bışey de var carsamba sabah tartıldım 70,9 geldım dedım kı ooo cumaya kdr 70 gorurum sabah bır baktım 71,2 gecen haftada aynı sey oldu yıne carsamba tartıldım yıne 70,8 di cuma 71,5 olmustum acaba tartılma psıkolojısı mı dersınız bu hafta hıc aksam yemek yemedım ya bıldıgınız ac yattım

Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman

o zaman simit seni zayıflatıyor serveycim

bi süredir bişey takip ediyorum. ayın durumunun bizlere etkisini.
şimdi ay büyüyen ay fazında olduğu için yediğimiz herşey 2 katı etki yapıyormuş. hatta bi site var takip ediyorum. 25 den 27 sine kadar olan günler yağ günleriydi. bu günlerde aldığımız yağlar vücuda 2 katı etki ediyordu. bu gruba katılalı incelemeye devam ediyorum ve. gerçekten de ayın küçüldüğü zamanlarda ,haftalarda grupçak güzel kilolar veriyoruz. ama ayın büyüme fazındayken daha az ve zor kilo veriyoruz. haftaya da ay büyüme fazında. sonraki 2 hafta ay küçülecek ve daha iyi kilo vereceğiz.

ben ce çarşambaları tuvalet sonrası olduğu için bu farkı görüyorsun

Esimle paylastım tuvalete cıkamıyorum dıye verdıgı cevap muh ıste ne beklıyorsun ki serveygıten-cıkan=bırıkim eee bışey yemedıgıne gore cıkan da olmaz Sasırma dedıı

Cidden çok güzeller kaptanım. Verdim siparişi bekliyorum bakalım.

Gecen hafta:71,5
Bu hafta:71,2
Fark:300 gr
Yüzde: 0,42

Serveycim tebrik ederim.
Böyle yavaş yavaş olacak işte.
Zaten vücudun gayet güzel duruyor.

Kaptanım, tek kelime ile süpersin.

Aynen öyle, önemli olan sağlık.

Aydacım, ben şöyle moral vereyim sana.
Buraya geldiğimde 90'a yakındım ve ben tiroid nedeni ile çok zor kilo veriyorum.
Sıfır kaçamakla devam edip üzerine yalnızca 300-400 gram verim moralim nasıl bozuluyordu.
Artık, verdiğim kiloya odaklanıyorum.
Moralim bozulup bıraksaydım şimdi 15 kilo daha fazla olacaktım.
Bu arada, geçen hafta ilk kez öyle bir kilo verme yakaladım ben.

bende de iyi bir sonuç yok ama moralimi bozacak değilim,aynen devam edeceğim
geçen hafta.58.0
bu hafta.57,9
fark 0,1
yüzde. %0,17

Hep yorgunluk kaynaklı Callancım bu.

Ayy, Ozalycim çok sevindim.
Ayrıca smoothie için ekstra sevindim.

60.7 grcen hafta
61.2 bu hafta uzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla

Hızlı kilo verdikten sonra daha fazla dikkat etmek gerekiyor Yuppecim.

Haftaıcı o kdr yorgun oldugum halde esım yemege gıdelim dıyor yok dıyorum resmen işkence edıyorum kendıme bu haftayı salarak gecırcem bakalım ıse yarar mı

Aydacım, ben bunu çok uzun zamandır takip ediyorum.
Genel olarak herkeste etki ettiğini gördüm ama ben de etkisiz gibi.

Hergun leslie 2 mil yaptım haftasonu 1 saat dogada yurudum haftaıcı yarım saat 7km/saat hızla yurudum resmen rekor haftam olcak dedım dıp haftam oldu ee hıcbışey etmeden 300 verırdım benden bu kadar

Kızlar, dün bütün gece dişim ağrıdı ama ağrısı yok gibi davranmaya çalışıyorum.
Ağlamak üzereyim.
Eşimin doğum günü bugün.
Hazırlık yapmam lazım ve tabi dişimi belli etmemem.
Çok üzülüyor yoksa eşim, yazık kıyamam doğum günü.
Hediyesi de yetişemedi doğum gününe zaten.
Kilom da mutluluk verici değil.
Listeye gireyim direkt.

Bence de su tutulan donemi var vucudun ay cekimine gore cahıl bılımle ılgısı olmayan bırıne desem hee aydandır he heeee anladım ben sızı dıyecekkkk

***5.TAKIM 402.ETAP***
toplight (68,3/67,5/0,8/%1,17)
CallanPinckney (58,0/57,9/0,1/%0,17)
servey(71,5/71,2/0,30/%0,42)
hm22( 74.8/ 74.3/0.5/ %0.67)
ozaly (63,5/62,3/1,2/%1,89)
speedy26(69,9/70/-0,1/-%0,14)
ayda2kilogo(71,0///)sabit
yuppe (60,7/61,2/-0,5/-%0,82)
morpapatyam(
74,5/74,7/-0,2/%-0,27)

geçmişe bakıp düzeltmeleri ekliyeceğim
minik1967 110/110/0/%0 sabit

hm cim gerçekten seni çok taktir ediyorum
dediğin gibi ilk haftalarda en tavizsiz diyetler seninkilerdi ama sen hep 200-300 gram civarı veriyordun.ama asla bırakmadın..ben senin böyle güçlü iradeye sahip olduğunu anlamıştım,tekrar tekrar çokkk tebrik ederim dostum böyle devam..ilk başta dediğim gibi hm yi kaçamak yaparken görsem inanmam,seni canı gönülden kutluyorum

Haftaıcı o kdr yorgun oldugum halde esım yemege gıdelim dıyor yok dıyorum resmen işkence edıyorum kendıme bu haftayı salarak gecırcem bakalım ıse yarar mı
serveycim sen bilinçli bir kadınsın,bu diyeti ve sporu da öncelikli sağlığın için yaptın
senin karatay ve motivasyon paylaşımlarına bayılıyordum,tekrar onlardan paylaşsana

Callancım, o dönemde sizler olmasaydınız muhtemelen ben de vazgeçerdim.
Gerçekten insanın morali bozuluyor ama siz bana öyle bir destek oldunuz ki, nasıl zaman geçmiş de bu kadar kilo gitmiş anlayamadım bile.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

canım benim kıyamam ya
siz birbirinizi ne kadar düşünüyorsunuz maşallah,

hmcim maşallah tebrikk ederim senii
kaptanım nota yemeyeceğiz,hm kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…