- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.521
iyi tarafından bakmaya çalış serveycim, şimdi kadınlar klubunde olmasaydık kimbilir kaç kg olurdukCallanım ben cılgın gıbı yerdım cıkolatayı hergun bır kutu dusun haftalar oldu agzıma koymıyorum ne zaman pilav makarna yedıgımı hatırlamıyorummm ya
ee 3 gün tuvalete cıkmadıysan,kendini 1 kga yakın verdin sayBu arada regliyım ve 3 gundur tuvalet yok denemedıgım sey kalmadı prebıyotık yogurda kadar
bir salarsın sonra kendini 75te bulursun,ben ne zaman salsam 3-4 kg depolarımKor seytan dıyor sal gıtsınnnn
Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman
ben ce çarşambaları tuvalet sonrası olduğu için bu farkı görüyorsunAnlamadıgım baska bışey de var carsamba sabah tartıldım 70,9 geldım dedım kı ooo cumaya kdr 70 gorurum sabah bır baktım 71,2 gecen haftada aynı sey oldu yıne carsamba tartıldım yıne 70,8 di cuma 71,5 olmustum acaba tartılma psıkolojısı mı dersınız bu hafta hıc aksam yemek yemedım ya bıldıgınız ac yattım
canım indirim zamanında hele fiyatları çok uygun oluyor battaniyeleri çok güzel çift kişilik 40 tl ye geliyor
canım bozma öoralini zamanla öğrenirsin hem illa misafire sarma börek çörek yapmana getek yok çok güzel salatalar car onlardan yaparsın bi de hazır yufkalardan börek yapmayı öğrensen yeter çeşit çeşit salata daha güzel olur şimdi gerşey hazır satılıyor ben kendim yapıyom ama gecen konyadayken kuzenim ev yapımı börek ve kek yapan bi yer bulmuş aslında çok da becerikli ama bebişi seninki kadar misafire gep ordan söylüyorum ben yaptım zannediyorlar dedi boşver tatlım
morpapatyam sıkma canını kg knusunda callan püf noktalarını söylemiş 2-3 gün dukan yaparsın yumurta yerine de çok tavsiye etmesemde salam falan koauabilirsin onda serbest bolca peynir yersin köfte olur
Gecen hafta:71,5
Bu hafta:71,2
Fark:300 gr
Yüzde: 0,42
günaydınlar
serveyim 300 gr işte neden sıkılıyorsun bozma moralini
bende sabah tartıya korkarak çıktım gecen haftasonu hastalık sebebiyle yediğim pekmezler ballar ama sabah inanamadım listeyi daha sonra eklerim ama şimdi siznle paylaşmak istedim
gecen hafta68.3
bu hafta67.5
fark 0.8
yüzde%1.02
günaydın kızlar.moralım bozuk.bugun olmak istediğim kilom 73,5 du.Allah ın izniylede olurdum.iyi gidiyordum.geçen haftakı hastanede yatma olayı planlarımı bozdu.Sağlık olsun.Bundada sükür.herşeyin başı sağlık.Allah çoluğumuzun çocuğumuzun, ilelerimizn bizlerin sağlığını almasın
geçen hafta 74,5 dum
bugun 74,7
kuzucum bişey söyleyeceğim. hiiç üzlme sıkılma.
cuma yarışmasına ben motive olmak için zayıflamama destek bulmak için katıldım. çok güzel motive oluyor insan doğru yere gelmişim evet ama. şöyle bi karamsarlığa da düşüyor insan.
ben geçen hafta mesela 300 gr verdim. bu hafta veremedim almadımda.
bu 300 gr benim için başarı sevinmem gerek amma velakin. burada arka arkaya her hafta 1 er 1.5 ar kilo veren arkadaşları görünce kendimi kötü hissediyorum , ben neden veremiyorum diyorum, motivasyonum düşüyor, ben beceremiyorum gibi hissediyorum. halbuki öyle olmamalı verdiğimiz her 100 gr a sevinmemiz lazım. ama mesela geçen hafta hm 3 kilo verdi ben 300 gr verdim. emine mesela her hafta 1 kilonun üstünde kilo verdi. onları görünce ben verdiğime sevinemiyorum ki. millet bi kilo veriyor sen 300 gr zor verdin diyorum kendime.
bu yarışmanın benim için tek olumsuz yönü bu. hevesim kaçıyor. herkes gibi yapamadığımı düşünüyorum. halbuki bende zayıflıyorum ama onlar kadar değil.
rekabet güzel çekişme güzel bişey ama olumsuz yönleride oluyor geride kalanlar için.
aslında olması gereken onlar ne güzel kilo verdi bende verebilirim ,vermeliyim diye hırslanmam. ama işte öyle olmuyor.
şey gibi okulda ben 80 almışım arkadaşım 100 almış annemler soruyor sen neden 100 almadın çalış bak o yapmış sende yaparsın diyor. ama bende hiiç öyle çalışma hırsı oluşmuyor.
bunlar benim fikirlerim.
inşallah bu düşünceden kurtulurum ve arkadaşlarımın haftada verdiği 1 kilolar beni olumlu yönde motive eder. bunun için elimden geleni yapacağım.
diğer arkadaşlarımın verdiği 1 er kiloları görmeyip ben verdiğim her 100 gr a bile sevineceğim. ben neden veremiyorum beceremiyorum diyip bırakmayacağım çünkü bende beceriyorum ama onlar kadar hızlı bi şekilde değil. acelemde yok onlar kadar. yavaş gitsin kalıcı gitsin.
2010 da 28 gün dukan yapmıştım ve 7 kilo vermiştim hiç kaçamak yapmamıştım. istesem bende çok hızlı kilo verebilirim ama verdiğimi koruyamadım çünkü aşırı kilo vermiştim diğer evrelerini yapmamıştım. sonra hamile kaldım falan.
neyse sözüm şu serveycim sende kilo veriyorsun ama yavaş veriyorsun üzülme sıkılma ve devam et yavaş da olsa gidecek bu kilolar.
bende de iyi bir sonuç yok ama moralimi bozacak değilim,aynen devam edeceğim
geçen hafta.58.0
bu hafta.57,9
fark 0,1
yüzde. %0,17
Bayanlar ben Kilo vermişim
Hafta içi tartının yerini değiştirmiştim o yüzden fazla çıkıyormuşum
Şimdi bir sürü kişi tartım ağırlık mağırlık tarttım tartıda suç yok sağlam çalışıo
Ama ben onca boşuna üzülmüşüm Kilo aldım diye
Gerçi bu smoothie ninde faydası çok
Bu hafta 2 öğün smoothie yaptım
Spora başladım
Neyse geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.3
Fark 1.2
Yüzde 1.89
Neyse ben sanki Kilo almış gibi spora devam hırsla
Ve izin dönüşü belki hedefime ulaşmış şekilde yanınızda olurum inşallah
Ben kendime inanıyorum
Sizde inanın
Hepimiz muhteşemiz
60.7 grcen hafta
61.2 bu haftauzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla
o zaman simit seni zayıflatıyor serveycim
bi süredir bişey takip ediyorum. ayın durumunun bizlere etkisini.
şimdi ay büyüyen ay fazında olduğu için yediğimiz herşey 2 katı etki yapıyormuş. hatta bi site var takip ediyorum. 25 den 27 sine kadar olan günler yağ günleriydi. bu günlerde aldığımız yağlar vücuda 2 katı etki ediyordu. bu gruba katılalı incelemeye devam ediyorum ve. gerçekten de ayın küçüldüğü zamanlarda ,haftalarda grupçak güzel kilolar veriyoruz. ama ayın büyüme fazındayken daha az ve zor kilo veriyoruz. haftaya da ay büyüme fazında. sonraki 2 hafta ay küçülecek ve daha iyi kilo vereceğiz.
Esimle paylastım tuvalete cıkamıyorum dıye verdıgı cevap muh ıste ne beklıyorsun ki serveygıten-cıkan=bırıkim eee bışey yemedıgıne gore cıkan da olmaz Sasırma dedıı
hm cim gerçekten seni çok taktir ediyorumCidden çok güzeller kaptanım. Verdim siparişi bekliyorum bakalım.
Serveycim tebrik ederim.
Böyle yavaş yavaş olacak işte.
Zaten vücudun gayet güzel duruyor.
Kaptanım, tek kelime ile süpersin.
Aynen öyle, önemli olan sağlık.
Aydacım, ben şöyle moral vereyim sana.
Buraya geldiğimde 90'a yakındım ve ben tiroid nedeni ile çok zor kilo veriyorum.
Sıfır kaçamakla devam edip üzerine yalnızca 300-400 gram verim moralim nasıl bozuluyordu.
Artık, verdiğim kiloya odaklanıyorum.
Moralim bozulup bıraksaydım şimdi 15 kilo daha fazla olacaktım.
Bu arada, geçen hafta ilk kez öyle bir kilo verme yakaladım ben.
Hep yorgunluk kaynaklı Callancım bu.
Ayy, Ozalycim çok sevindim.
Ayrıca smoothie için ekstra sevindim.
Hızlı kilo verdikten sonra daha fazla dikkat etmek gerekiyor Yuppecim.
serveycim sen bilinçli bir kadınsın,bu diyeti ve sporu da öncelikli sağlığın için yaptınHaftaıcı o kdr yorgun oldugum halde esım yemege gıdelim dıyor yok dıyorum resmen işkence edıyorum kendıme bu haftayı salarak gecırcem bakalım ıse yarar mı
hm cim gerçekten seni çok taktir ediyorum
dediğin gibi ilk haftalarda en tavizsiz diyetler seninkilerdi ama sen hep 200-300 gram civarı veriyordun.ama asla bırakmadın..ben senin böyle güçlü iradeye sahip olduğunu anlamıştım,tekrar tekrar çokkk tebrik ederim dostum böyle devam..ilk başta dediğim gibi hm yi kaçamak yaparken görsem inanmam,seni canı gönülden kutluyorum
canım benim kıyamam yaKızlar, dün bütün gece dişim ağrıdı ama ağrısı yok gibi davranmaya çalışıyorum.
Ağlamak üzereyim.
Eşimin doğum günü bugün.
Hazırlık yapmam lazım ve tabi dişimi belli etmemem.
Çok üzülüyor yoksa eşim, yazık kıyamam doğum günü.
Hediyesi de yetişemedi doğum gününe zaten.
Kilom da mutluluk verici değil.
Listeye gireyim direkt.
hmcim maşallah tebrikk ederim senii***5.TAKIM 402.ETAP***
toplight (68,3/67,5/0,8/%1,17)
CallanPinckney (58,0/57,9/0,1/%0,17)
servey(71,5/71,2/0,30/%0,42)
hm22( 74.8/ 74.3/0.5/ %0.67)
ozaly (63,5/62,3/1,2/%1,89)
speedy26(69,9/70/-0,1/-%0,14)
ayda2kilogo(71,0///)sabit
yuppe (60,7/61,2/-0,5/-%0,82)
morpapatyam(74,5/74,7/-0,2/%-0,27)
geçmişe bakıp düzeltmeleri ekliyeceğim
minik1967 110/110/0/%0 sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?