- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.121
ekmek cok olmuş sankigünaydın kızlar iyileşemiyorum bir türlü. dün 2de çıktım dinlendim bugun çok daha iyiyim.
dünkü menüm
sabah beyaz ekmekle sandviç
ara: büroda yeşilçay
öğle:1 kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek
akşam: 1 kase tarhana çorbası- 2 yemek kaşığı pırasa-2 yemek kaşığı mercimekli mantı-yoğurt
su:2 lt
spor: 3 km kadar yürümüşümdür.
surunsan ne serveycimBır surunsan mıde kucultuyor ne dusunuyorsunuz bunun hakkında obez olmak yada en az 5 yıllık dıyabet olmak gerekmiş gercı parayı basarsan olursun callan ne dusunuyorsun canım bu konuda
amann diyeyim,eşine çatma,mutlu huzurlu yuva cok önemliBu ara işim cok stresli esime catıyorum surekli nedenını bılmedıgım bır sınır var ustumde sınırlı uyanıyorum surekli ınsanlara bagırasım var tam depresıf ruh hali gece hıc uyumuyor gıbıyım bırı seslense hemen cevap vercek sekilde uyuyorum
arttırmaz serveyimİşte ben de bole durumlarrrrr vasat yaniiii bu arada folik asıt almak iştah acılmasına yol acar mı
hoşgeldin canımKızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama yarın itibarı ile sporumla diyetimle burada olmak istiyorum kilom 73,200 cuma günü tekrar bildirim yaparım yarın itibarı ile düzenli paylaşımda yaparım .. cuma günü % olarak nasıl bildirim yapıyorsunuz onu anlamadım ...
surunsan ne serveycim
amann diyeyim,eşine çatma,mutlu huzurlu yuva cok önemli
unut kilo olayını sen,tatildesin,rahatla sonra buraya gel bakayım..stresini de at,bir masaj yaptırspor yap terle at...ya da nasıl stres atıyorsan o şekilde..
arttırmaz serveyim
hatta omega 3 ün psikolojiyi düzelttiği ile ilgili çalışmlar var
Bir suru insan callancım mıde kuculttu onu soruyorummmsurunsan ne serveycim
unut kilo olayını sen,tatildesin,rahatla sonra buraya gel bakayım..stresini de at,bir masaj yaptırspor yap terle at...ya da nasıl stres atıyorsan o şekilde..
arttırmaz serveyim
Folik asit ayrı balık yagı ayrı degıl mı hayatımmsurunsan ne serveycim
arttırmaz serveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?